Şimdi Ara

Başı boş köpeklerden dolayı sokağa çıkamaz oldum (Gelin Türkiye genelinde bu sorunu çözelim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
14.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En azından kocaman olanlar toplansın, yine sorun değil. Küçükler saldıramaz cesaret edemez, ederlerse bir şey yapamazlar mesela bana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az sosyallesin, insanlar ile, hayvanlar ile, doğa ile sosyallesin sorun yaşamazsınız. 30 yaşıma geldim 2 3 kere kovalamistir ama bu kadar dert etmedim hatta mahallemdekilerle barış imzalamak için sosis de aldım 😂. Şimdi mi valla tanıyım tanimiyim farketmez 50 taneside olsa onlarla konuşa konuşa geziyorum. He arabamda da hep köpek maması taşırım 👍 sizede tavsiye ederim bir canlı mutlu olunca sizde mutlu oluyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan otuz küsür yaşında adamım ömrü hayatımda bu kadar tırsağı bir arada görmedim ben.

    Elbette saldırabilme potansiyeli olan hayvan size zarar verebilir fakat sen nasıl yaşıyorsan bu b.ktan dünyada, o hayvanların da en az senin kadar özgür olmaya yaşamaya hakları var. O yüzden gidin kendinize birer köpek kovucu falan alın zırlamayı kesin.

    Ulan parçalanarak ölür müyüz falan yazmış... He anam he Savannah zaten bizim buralar hep, her gün yüzlercemiz vahşi hayvanlar tarafından parçalanarak yeniliyor... Komik olmayın, saçmalamayın, varsa bir korkunuz tedbirinizi alın devam edin, uzatmayın.




  • 20+ dan fazla ulkeye gittim su kedi kopek olayi sadece turkiyede var.Iyi mi kotu mu bilmiyorum ama ben sevmiyorum basi bos kedi kopek isini hepsi toplanmali saldiriyorlar cunku ne kadar alismis olsalarda insana napicaklari belli degil gerci insanlarinda ne yapacagi belli degil sonucta 2 side hayvan irki nerden tutsan elde kalir :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllardır köpek korkumla alakali konular aciyorum her seferinde de sagolsun arkadaslar baya destek çıkıyor ama bu konuyla alakali bi muhattap bulamıyorum belediyeye sikayet ediyorum belediye geliyo kulagi Küpeli alamayiz diyo. Alin saldiriyo diyorum civardaki hayvansever insanlar musade etmiyor diyor boyle kapanıyor konu kac defa yaşadım bu senaryoyu. Oysa ki ben eskiden mahallemizde koşu parkinda rahatca kosardim tedirgin olmadan. Ama artik her koseden bi kopek firlicakmis korkusu yüzünden spor salonuna yazilmak zorunda kaldim. Ben gece kulakligimi takip bisikletimi sürmek istiyorum ıssız sessiz sokaklarda. Ama yoook.. köpek beyfendiler hanfendiler müsade eder mi hayirr... nerde dönen tekerlek görseler kovaliyolar. Ben onlarin yanindan gecerken niye dikkatli olmak zorundayimki benim yasam ve ozgurluk alanimi kisitlamaya ne haklari var ki ? Kediler oylemi istersen yanindan taklalar parandeler atarak geç hicbise yapmaz umrunda olmaz.. isterse mahallede adim basi binlerce kedi olsun sikinti olmaz ama 1 tane köpek bile beni tedirgin etmeye yetiyor. Düşünün ya mahallenizde bi adam var ve sizi ne zaman görse size sataşiyo saldiriyo. Bu adami naparsiniz sikayet edersiniz polis de gerekeni yapar dimi ? Ama konu köpekler olunca " qözLériNe baQma qRdşiM oZmn saLdrmaZ , sALdiRirsA çöMeL ßiŞe yBmaZ qRdşiM"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keşke aynı duyarlılığı tinercilere,serserilere karşı da gösterseydin.

    Özgecan köpek yüzünden mi parçalanarak öldürüldü ?

    amacın insanları sevmen değil köpek düşmanlığı.hayvanlara yaşam alanı bırakmadık.onlara doğal alanlar yapılıp özgürce yaşamaları sağlanmalı.bakımlarını da devlet karşılamalı.bunun dışında yapılacak her şeye karşıyım.Türkiye'de her gün cinayet ve yaralamalar oluyor bunların kaçı köpekler tarafından? %1 bile değildir. sen önce insan görünümlü canavarların ıslah edilmesini iste köpeklere sıra sonra gelir.
  • sokakta berduş gibi niye koşuyordun ki zaten? aylık 70-80 lira verip spor salonunda sporunu güzelce yapıp evine tertemiz gitmek varken.utanmasan spor salonunun parasını köpeklerden tahsil etmeye kalkışacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

    sokakta berduş gibi niye koşuyordun ki zaten? aylık 70-80 lira verip spor salonunda sporunu güzelce yapıp evine tertemiz gitmek varken.utanmasan spor salonunun parasını köpeklerden tahsil etmeye kalkışacaksın.
    Sahildeki koşu alanımızda özgürce koşmak varken neden iğrenç spor salonuna gitmek zorundayım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr StEaLtH kullanıcısına yanıt
    bunların birçoğu istiyor ki köpekler yalnız dolaşsın ve daha kolay tecavüz edilebilsin daha kolay eziyet edilebilsin.köpekler kalabalık dolaştıklarında insanlar onlara yaklaşamaz ama nerde yalnız ve uysal bir köpek olsa 1 haftaya kalmaz ya eziyet görür ya tecavüze uğrar.köpekleri kısırlaştırmaktan önce sapıkları hadım etmek lazım.
  • iğrenç salona gitmek istemiyorsan daha büyük daha ferah daha lüks spor salonuna gideceksin.aylık 30-40 lira fazla verip en kalitelisine gideceksin.sokak arasındaki ufak ve basık salona gidersen sitem etmeye hakkın yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

    iğrenç salona gitmek istemiyorsan daha büyük daha ferah daha lüks spor salonuna gideceksin.aylık 30-40 lira fazla verip en kalitelisine gideceksin.sokak arasındaki ufak ve basık salona gidersen sitem etmeye hakkın yok.
    KARDEŞİM BEN SAHİLDE KOŞMAK İSTİYORUM OKE ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canın her istediği şeyi her zaman yapabileceksin diye bir kural yok.sahilde koşuyorsan tatsız olaylar yaşama ihtimalini de göze alacaksın.bu sadece köpek kovalaması,köpek ısırmasi değil.insanlardan gelebilecek tehlikeler de var onlar daha beter.

    özgür kız da dağ bayır gezmek istiyordu ama başına tatsız şeyler geliyordu.keşke gelmeseydi ama hayatın gerçekleri de var.sen salona git. OKE değil tamam.
  • 28 yasindayim.

    1-2 defa kopek saldirmasina maruz kaldim. Ki cebimde mamayla dolasir, kar yagdiginda sokaklara mama birakirdik arkadasla.

    Suan kesinlikle belediyelerin bu isi ciddiye alip kisirlastirma ve barinaklara toplama isini yapmalarini istiyorum. Yakin zamanda bir ilde 2 cocuga saldirmislardi diye hatirliyorum.

    Artik kesinlikle el atilmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DGT

    Az sosyallesin, insanlar ile, hayvanlar ile, doğa ile sosyallesin sorun yaşamazsınız. 30 yaşıma geldim 2 3 kere kovalamistir ama bu kadar dert etmedim hatta mahallemdekilerle barış imzalamak için sosis de aldım 😂. Şimdi mi valla tanıyım tanimiyim farketmez 50 taneside olsa onlarla konuşa konuşa geziyorum. He arabamda da hep köpek maması taşırım 👍 sizede tavsiye ederim bir canlı mutlu olunca sizde mutlu oluyorsunuz.
    geldi yine tipini sevdiğiminin hayvanseveri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitsin yemek yicem

    Ben yıllardır köpek korkumla alakali konular aciyorum her seferinde de sagolsun arkadaslar baya destek çıkıyor ama bu konuyla alakali bi muhattap bulamıyorum belediyeye sikayet ediyorum belediye geliyo kulagi Küpeli alamayiz diyo. Alin saldiriyo diyorum civardaki hayvansever insanlar musade etmiyor diyor boyle kapanıyor konu kac defa yaşadım bu senaryoyu. Oysa ki ben eskiden mahallemizde koşu parkinda rahatca kosardim tedirgin olmadan. Ama artik her koseden bi kopek firlicakmis korkusu yüzünden spor salonuna yazilmak zorunda kaldim. Ben gece kulakligimi takip bisikletimi sürmek istiyorum ıssız sessiz sokaklarda. Ama yoook.. köpek beyfendiler hanfendiler müsade eder mi hayirr... nerde dönen tekerlek görseler kovaliyolar. Ben onlarin yanindan gecerken niye dikkatli olmak zorundayimki benim yasam ve ozgurluk alanimi kisitlamaya ne haklari var ki ? Kediler oylemi istersen yanindan taklalar parandeler atarak geç hicbise yapmaz umrunda olmaz.. isterse mahallede adim basi binlerce kedi olsun sikinti olmaz ama 1 tane köpek bile beni tedirgin etmeye yetiyor. Düşünün ya mahallenizde bi adam var ve sizi ne zaman görse size sataşiyo saldiriyo. Bu adami naparsiniz sikayet edersiniz polis de gerekeni yapar dimi ? Ama konu köpekler olunca " qözLériNe baQma qRdşiM oZmn saLdrmaZ , sALdiRirsA çöMeL ßiŞe yBmaZ qRdşiM"
    bisiklet sürerken çok tedirgin oluyorum yüzde 90'ı saldırıyor manyakların
    şu aptal hayvanseverler olmasa sokaklarda köpek felan kalmayacak ama neyse....








  • Köpekler saldırmaz lafı dünyanın en saçma lafı insan bile insana saldırıyor köpek nasıl saldırmasın ? Köpeklerin hakettiği yaşam sokaklar değil ya ev ya bahçe yada şehirlerden uzakta ihtiyaçları giderilecek bir çiftlik barınaklar gibi hayvan hapisleri yada sokaklar kesinlikle değil . Hayvan severlerde köpekler hayatta saldırmaz laflarını söylemekte ısrar ederlerse destek yerine tepki alacaklar haberleri yok yapmaya çalıştığı amaçlar boşa gidecek . Sokaktaki köpeklerde ataları evlerden sokaklara atılmış köpekler hemen hemen herşeyde insanların suçu var . Umarım hayvanlara küçük bir sorumluluk değilde aynı insan gibi canlı gözüyle bakılırda aldıkları maddi destek artar . Gönüllüler her daim var zaten umarım devlet bütçesi hayvanlara daha çok harcama yapar nasıl genç bir birey başka bir yaşlı bireye vergileriyle yardım ediyorsa haberi olmadan , aynı şekilde hayvanlara ilgi göstermeyen biride vergilerle haberi olmadan hayvanlara yardım etmeli :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçenlerde bakkala gidiyorum kent konutlarda oturuyoruz çocuğun birine kopek saldirmis neyse dedik ben bakkala gireyim bekle beraber döneriz aksam saat 10 gibi falan. Dondum köpeğin yanindan gectik hirladi havlari falan cocuk tsk etti evine doğru koştu tam bizim binaya gircem yumurta almayi unutmusum cocukta yok tek basima kopegin yanindan bor gecisik var " hani hepsi çocuğun sucuydu abi benlik bisey yok iki dakka gecip gidicem " der gibi yandan yandan bor yuruyorum akillara zarar )))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette bu kadar tecavüzcü, hapçı, balici vs. varken sokağa çıkmaktan korkmayan adamlar iki tane köpekten korkuyor şaka gibi.

    Sokaktaki hayvan günde 50 çeşit tepkiye maruz kalıyor. başını okşayıp geçen de var, bir avuç mama veren de. taş atıp kovalayan da var, tekme atıp dövende. Aynı tepkileri kendinizin veya çocuğunuzun aldığını düşünüp empati yapın bakalım.

    Hayatında hiç barınak görmemiş insanlar gelip bunları barınağa toplasınlar diyor. Bence hepinizi korunaklı bir alana toplasınlar doğayı ve hayvanları rahat bırakın. hatta sizi de o alana koymadan önce kısırlaştırsınlar ki bu zihniyetle daha fazla üremeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel23 -- 26 Nisan 2019; 6:35:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.