Şimdi Ara

Başı boş köpeklerden dolayı sokağa çıkamaz oldum (Gelin Türkiye genelinde bu sorunu çözelim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
14.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ayrıca barınağa götürülen köpeklere hayvanşeyerler hiç bakmıyor, bir tanesi üç beş senede bir uğrayıp ilgilenirse akşam ana haber bültenlerinde görüyoruz zaten onu da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    Bu mesaj silindi.
    Hocam itseverler kısmına koptum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatma diye bir kadın sokak köpeklerini kesip kesip yiyormuş tuzla da,,, sizin oralara saliversinler 3 ayda köpeğe hasret kalırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız , 2 gün önce babamla konuşurken birden sesler geldi ' çarpıyoduk az daha' diye. Olay şu ; köpekler 2 kişiye saldırmışlar korkudan ne yapacaklarını şaşıran arkadaşlar da panikle ana yola atlıyorlar. Babam da direksiyonu çeviriyor son anda. Bunu sonu daha da kötü bitebilirdi. Allah korusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum'da yaşadığım dönemlerde sokak köpeklerini çok severdim çünkü hepsi inanılmaz uysal ve sevecendirler ama İstanbul'a geldim geleli köpek algım değişti burada 3 kez köpek saldırısına uğradım hemde hiçbir sebep yokken. Kimisi hırlıyor kimisi kovalıyor. Sokak köpekleri tümü de toplatılıp barınağa alınmalıdır hepsi de kısırlaştırılıp zamanla yok olmaya bırakılmalılar doğaya da hiçbir faydaları yok kendilerine de. Perişan bir hayat sürüyorlar gerek yok soylarını devam ettirmelerine.
    Sokaklar kedilere kalsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya üzerinde en çok başıboş sokak hayvanına sahip ülkelerde başı çekiyor olabiliriz sanırım. Belediye ekipleri işini yapsa, hayvanları zamanında toplayıp kısırlaştırıp gerekli aşılarını yapsa bu kadar çoğalamazdı hayvanlar zaten. 8 tane olacağına 1-2 tane olurdu, onlar da aşılı olurdu.

    Şikayet ediyorum, "bak diyorum senden hayvanı öldürmeni istemiyorum, barınağa kitle de demiyorum. Gel toparla, aşılarını yap, kısırlaştırma işlemini gerçekleştir, küpesini tak" adam bana "hayvan hakları yakamızı bırakmıyor abi" diyor. Niye para ödüyor lan o zaman belediye sana?
  • belediye onları kontrol altında tutuyor olmalı zaten. sokakta başıboş köpek olamaz, başıboş köpek var diye ihbar edin ve sokak köpeklerinin beslenmemesi gerek onları belediye besliyor, besleyenleri de şikayet edin.
  • Kardeşim dikkat et kuş falan da çarpmasın yolda yürürken maazallah sen bu korkaklıkla kalp krizi geçirirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akşamları geçmek zorunda olduğum yerde bir sürü insan saldırıya uğradı yine de ilgilenilmiyor.Bir gün benim de başıma gelecek kaçınılmaz son olarak duruyor.

    Yani gayet huzurlu güvenli nezih bir yer ama gel gör ki köpeklerden dolayı gezemiyorsun.Aşırı saldırganlar hele şu aptal marketlerin sokak köpeklerini çiğ etlerle besleyişi var ki akıllara zarar
  • Gerçekten köpeklerden nefret ediyorum zerre kadar da sevmiyorum. Şimdi aşağıya saçma sapan cevap yazıcaklar köpeklere işkence edilsin, öldürelim demiyorum sadece en enfret ettiğim mahluklardandır.Bir an öncr şehirden toplatılmalı,kaç kez toplu saldırıya uğradım,yerlerine kediler gelebilir :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AB üyesi ülkelerde kentsel alanlarda sahipsiz köpek yoktur. Sözde 50 yılı aşkındır aday ülkeyiz, uyum süreci çerçevesinde bakanlık bu gerekliliği dahi yerine getirmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ucu pislik değnek dedikleri iş.. Barınaklar çok kötü halde düzen yok görevlilerde eğitim yok, sokaklarda duranlar bize zararlı her an toplu bir saldırı olacakmış gibimne yapsalar bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çevrenizde köpeklere saldıran insanların bol olduğunu gösteriyor.

    belediye saldırgan köpekleri temizlemesse ya yanına biber gazı yada bıçak alıp gezicen başka çaresi yok.
  • IBB akpli meclis uyelerine gore dunyanin en buyuk hayvan barinagi istanbuldaymis ama ne hikmetse sokaklar kopeklerden gecilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 26 Nisan 2019; 0:5:52 >
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    Biber gazı da fayda etmiyor bicakla çıkmaya başladım ama köpekle boğuşmak istemiyorum Hindistan mi burası ya Allah kahretsin psikolojim bozuldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mandalinaturp1

    Biber gazı da fayda etmiyor bicakla çıkmaya başladım ama köpekle boğuşmak istemiyorum Hindistan mi burası ya Allah kahretsin psikolojim bozuldu
    kendini savunacaksın bir şekilde.
  • HİBİDİHUBLA1 kullanıcısına yanıt
    Doğanın dengesini insanlar bozdu çünkü doğada ölmesi gereken köpek yavruları ölmedi ve çoğaldı. Bu duruma tekrar insan müdahalesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.