Şimdi Ara

Animus Projesi faaliyetlerini sonlandırıyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
29.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • her ayrılık üzücüdür geride yaralar bırakır. Bugüne kadar oynattıkları türkçe yama için onlara ne kadar teşekkür etsek az onlar sayesinde bir çok yamacılara öncü oldular. Her şey için teşekkürler <3

  • Demin siteye girince gördüm. Üzüldüm açıkçası, arada sırada ilgimi çeken oyunları çeviriyorlardı, oynuyorduk. Farklı zaman dilimlerinde 5-6 kez üye oldum bir çok oyunlarını oynama fırsatım oldu ve hepsinden de memnun kaldım. Kotor 2 testi bitsin diye bekliyordum ne alemde diye gireyim dedim kapatmışlar dükkanı. Sağolun çeviriler için. Sanıyorum testlerin bitmesini bekliyorlar yamalara ulaşım için, çünkü eski üyeliğimle girdim ama ulaşamadım. Üvretli aboneliğimi de yenilememe izin vermiyor. Arafta sanıyorum şu sıra.

  • Süper haber. Darısı diğer ücretli çeviri yapanlara inşallah.

  • Animus Projesi seviyeli bir gruptu.

    Emekleri için teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 9 Haziran 2022; 22:33:49 >
  • 7 yıl olmuş demek vay be

    Keşke Resmi Çeviri şirketi olsaydınız Ubisoft un Assansins Creed serileri için çabaladığınız emeği resmi bir şekilde gelme ihtimali olabilirdi.Hadi o olmadi başka firmalarlada iş yapabilirdiniz.Baktım da birkaç tane resmi çeviri projeniz var ve bu sayı ceviri ekibinize göre çok az.

    Bu yedi yıl gibi süre zarfında gönül ister daha profesyonel bir şekilde ilerlemeniz daha çok firma ile daha çok projelerde imzanızın olmasıydı ama siz resmileşme olmak yerine bu işleri birakıyorsunuz.

    Belki bir ihtimal bu düşüncelerinizden vazgecip Resmi Çeviri şirketi olup işleri daha da profesyonel bir şekilde yürütmek adina karar vermenizi ümit ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayko05 -- 13 Haziran 2022; 23:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sayko05 kullanıcısına yanıt

    Son açıklamalarında çevirmenlerin hali hazırda oyun çeviri şirketlerinde çalıştıklarını yazdılar.

  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    Hâlihazırda önde gelen oyun çeviri şirketlerinde çalışan kişiler olarak da Animus Projesi ile başarmak istediklerimizi gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Bu tatmini yaşadıktan sonra bir yerde bırakmamız gerekiyordu zaten, ana projelerimizin bitmesiyle önümüze güzel bir fırsat çıktı.

    Evet hocam dediginiz yer burasi ama birakmamiz gerekiyordu lafi biraz üzdü kendilerine göre sebepler doğrultusunda sanirim.Keşke bu oluşum farklı bir resmi çeviri şirketi olarak devam etseydi reklam olarak taninmişti üstelik ama neyse dediğim gibi umarim bu fikirlerinden vazgecerler de resmi çeviri şirketi olarak farkli bir yönetimle devam ederler. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayko05 kullanıcısına yanıt

    Ekibin önemli bir bölümü zaten profesyonel olarak çevirmenlik yapıyor. Bu oluşumun amacı işin gönüllü tarafında da bulunabilmek, resmi olarak çevrilemeyen belli oyunları Türkçeye kazandırabilmek ve başarılı amatör çevirmenleri resmi çalışmalara kazandırmaktı. Bunu da başardılar zaten. Belli ki daha büyük sorumluluklar işin hobi ve gönüllü tarafını biraz zorluyor ve kendilerine vakit ayıramıyorlar. Zaten her güzel şeyin bir yerde bitmesi gerek.

  • Bize yapacakları son güzellik EU4'ü DLC'leri ile birlikte oynatabilmek olacak. Epey de zaman geçti, sanırım artık yakınız bu kutlu güne.

  • Elinize sağlık o kadar uğraştınız senelerce sizin sayenizde oynadık oyunları.


    En son indirimlerden Ac Valhalla aldım Türkçe yama satın almak için abone olmaya gelmiştim ki ana sayfadaki faaliyetlerimizi sonlandırıyoruz yazısını gördüm. Şu anda sanırım arafta kalmış bir durum var ne abone olabiliyoruz ne de yamaya ulaşabiliyoruz  


    Tahmini ne kadar sürer yamalara ulaşabilmemiz

  • 2 ay olmuş, öyle bir oluşum düşünün ki kapatıyoruz dedikten sonra bile ellerinde kalan işleri tamamlayamıyorlar. kapasiteleri öylesine düşükki yıllarca insanları oyuncak ettiler kendilerine.

  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Bunlar bu kafayla iyi bile müşteri tuttular hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Sen de yıllardır sağda solda animusa sallayıp şimdi de ücretsiz dağıtacağı çevirileri dört gözle bekliyorsun. Bu denli bir kuyruk acısına sahip olmak da tuhaf.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt

    Hala gerçekten kapanacaklarını sananlar var.

  • Eleştiride bulunmak anayasal bir haktır. İnsanların eleştiri yapma hakkı olmadığını söyleyemezsiniz. Ayrıca ücretini ödeyerek satın alınan hizmetin karşılığının sunulmaması, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında suçtur.


    "Düşünce ve ifade özgürlüğü, TC Anayasasının 26/1 ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin 10. maddesinde düzenlenmiştir. Düşünce ve ifade özgürlüğü hakkı, Anayasa ve sözleşmenin (AİHS) ortak koruma alanında yer almaktadır. Bu nedenle, bu hakkı ihlal eden eylem veya işlemler aleyhine bireysel başvuru yapılabilir.


    Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti

    ANAYASA MADDE 26. – Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar.


    AİHS m.10 İfade Özgürlüğü

    Herkes görüşlerini açıklama ve ifade özgürlüğüne sahiptir. Bu hak, kanaat özgürlüğü ile kamu otoritelerinin müdahalesi ve ülke sınırları söz konusu olmaksızın haber veya fikir alma ve verme özgürlüğünü de içerir."





  • Ne olursa olsun sektöre güzel katkı vermiş bir ekipti, yolları açık olsun.

  • Valla ekran kartını değiştirdikten sonra Valhalla'nın yamasını alıp oynayacaktım. Şimdi ekran kartı var türkçe yama yok. 1 ay sonra yayınlayacağız demişler üstünden 1 ay daha geçmiş bişey yok. Yayınlayacaklarsa yayınlasalar, ya da satıyorlar mı kiralıyor mu ne istiyorlarsa onu yapsınlarda bir an önce oynayalım yahu.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.