Şimdi Ara

Animus Projesi faaliyetlerini sonlandırıyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
29.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna umutlanmayın arkadaşlar bu ekip genelde, çoğu kişiyi umutlandırır ve o hazzı defalarca bekleyenlerin kursağında bıraktırır buna defalarca şahit oldum bu yüzden bir değer verip bir kuruş parada vermedim vermeyeceğim! Bu arada bakınız; Divinity: Original Sin 2 Halen %75 test aşamasında XD (10.07.2022) Kendimi bu tavrı almada gayet haklı buluyorum. Özellikle dijital ürüne ait ilgili haklara sahip olmadan ki, öyle bir hakkı hiç bir ticari maksat güden şirket vermez. Çünkü emeğinin bir kısmının yemesine izin vermiş olur olunur mantıksızdır. Bir oyun/geliştirici firması yer alsam çalışanımın emeğini veya pazar payını ortak olmamış yani, hisse bile almamış birisine gelirimin bir kısmını dolaylı olarak elde etmesine neden izin vereyim hatta zarar riskine bile girmiyor. Tabi burada sadece tüketici olarak düşünüldüğünde kimin umurunda değil mi? Bunu ancak dijital ürün çıkartıp bunun üzerinden ticari eyleme geçtiğinizde veya şirkette çalışan olduğunu da anlarsınız arkadaşlar. Buna rağmen tüketici olarak kimin emeği yenilirse yenilsin ben işimi göreyim diyorsanız şuan ki enflasyonda hiç sorun yaşamadığınızı, refah içinde olduğunuzu ve maddi gelirinizin bir kısmının enflasyona kaptırmadığınızı "Türkiye sınırları içinde" iddia etmiş olursunuz (inandım!).


    Böyle ücretsiz yayın yapacaklarsa 3 5 yıl sonra konuya göz atın derim. Boşuna gelip değerli zamanınızı buraya ayırmayın bakmayın kolay kolay ücretsiz sunmazlar alıştıkları geleneksel yöntem budur. Yukarıda belirttiğim oyun için kaç yıl tamamlanıp ve yayınlanmasını bekleyen kullanıcıların form yazılarına şahit oldum. Çağdaş değiller sindire sindire vereceklerdir. Konuyu bir inceleyin ve bakın daha bu kadar adam yazı yazmış bir tık geri-dönüş yaptıkları fakat ekibe değer veren yorumlar var ki ben veremiyorum bunu belirtmek istedim konuda kesinlik belirten 1 ay sözü vermişler ve tutamamışlar kusura bakmasınlar değer verebileceğim veya takdir edebileceğim tarafını göremiyorum.


    Ayrıca konuyu ben yetkililere rapor ediyorum. Konu amacını yerine getirmemiş hatta form kullanıcıları arasında tartışmaya bile sürüklenmiş burada konuyu belirttiği vadede sonuca ulaştırması gerekirken getirmemiş. Bunu yapmasa bile herhangi bir konu güncelleme veya geri dönüş yaparak bilgi vermemiş ve gelinen aşamada konu eylemsiz kalınmıştır. Boşuna konunun açık kalarak kimseye faydası olmadığını ilgili konu sahibi tüm işlerini hallettikten sonra konuyu açması gerektiğini bilebilir. Şayet, konuyu zaten düşünerek açıklama yapmış fakat 1 ayı geçmiş ve düşünerek özenle hazırladığı konuya fayda sağlamamış.


    Ben kuruntu olarak şunu kurguluyorum uzaktan seyredip bu sızlanışları veya kuyruk acısı gibi boşuna milletin birbirine tasvir edilen imaları görerek bu yorumlardan zevk aldığını kullanıcıların tartışma çıkarmasının ve konudaki boşuna umutlanmanın getirdiği olumsuz duygunun kendisinde haz duyması ego beslemesi olarak yorumluyorum, yani düşünüyorum. Bu bir düşünce, benim düşüncemdir. Haklı veya haksızlık bir yanını ifade etmiyor. Bunu belirterek burada insana değer vermediğini anlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 10 Temmuz 2022; 13:31:6 >




  • AssetGroup kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Bu forumda bir ara Animus ile alakalı muhabbetler yasaklanmıştı ve tekrar yasaklanması taraftarıyım çünkü gerçekten reklam yapıyorlar sadece kabak tadı verdiler. Diğer yandan bunların destekçileri de aynı bir kanser kitle. Yıllardır şu heriflere para yedirdikleri kadar kendilerine yatırım yapsalar ingilizceyi öğrenmişlerdi.

  • Animus Projesi / Anonymous Çeviri hiçbir farkları yok isimleri farklı sadece geçen bir Anonymous çeviri ücretli yamalarına bakayım dedim bir de ne göreyim daha %30'da 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anonymous gibi bir çeviri grubunu, animus ile karıştırmayın, adamlar 3-4 ayda elden ringi bitirdiler, animus ise hazır yamayı 5-6 aydır test ediyor daha, çeviri yüzdesini bile parayla görebildiğiniz bir gruptu animus, çok güzel ve önemli oyun çevirileri yaptılar ama kendileri epey şark kurnazı gibi geliyorlardı bana. Hatta Mass Effect Andromeda çevirisinin yüzdesini burada söyledim diye animus hesabımı bloke etmekle bile tehdit etti beni, ip adresimi bildiklerini yeni bir e-mailden üye olsam bile engel yiyeceğimi de eklediler. Oysa üye olacak müşteriler olarak yamaların yüzdesini bilmek iş ahlakının bir gereğiydi. Ayrıca içimden bir ses bu kadar gecikmelerinin sebebinin, bizim galeyana gelip onları eleştirip, siz bedava yama hak etmiyorsunuz diyerekten bir şekilde para talep edecekleri. Fazla galeyana gelmeyin o yüzden. Açıkçası çok uzun süreden beri doğru düzgün yama yapmayıp(Valhalla hariç), abone sayılarını bile bilmediğimiz bir gruptu. İnsanlar 2 aydan beri yamaya erişemiyorlar ve belki de bunun sebeplerinden biri de mevcut abonelerden bir ay daha para alabilmek. İnsanların günahlarına girmek istemiyorum ama bunları sorgulamanın ve daha açık bir iletişim bir iletişim kurmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Animus ekibi benim gözümde sözünü tutmayan ve iş ahlakı olmayan bir gruptur. Bedava versinler veya vermesinler. İnsanların zamanı değerli ve belki de yıllık tatilini yapan zamanı olmayan insanlar yamaya erişemiyor. Paralı yamaya karşı değilim, ama bize muhtaçsınız bizi eleştiremezsiniz kafasına karşıyım ve animus da tam böyle bir ekip. Diğer yandan Anonymous ile ilgili Rdr 2 yama süreci haricinde tek bir yamuk görmedik. Paralı veya parasız penceresinden değil artık işlerini iyi yapıyorlar mı yapmıyorlar mı penceresinden bakmak lazım olaya. Biz Türk oyuncuları olarak değerliyiz ve paralı veya parasız saygıyı hak ediyoruz bu yüzden de paralı veya parasız çeviri gruplarını rasyonel bir şekilde eleştirme hakkına sahibiz. Bitirmeden önce son kez söylemek istiyorum galeyana gelmeyin cool olun, ilgilenmeyin ve sormayın, umurlarında değiliz. En azından ellerinde bahane edecekleri bir şey olmasın. Burnuma çürük kokular geliyor çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schopenhauer1 -- 10 Temmuz 2022; 15:57:33 >




  • AssetGroup kullanıcısına yanıt

    DOS 2 hala teste mi ya. Bu kadar olur yani. Pes. :(

  • soulmy kullanıcısına yanıt

    O yama kırıldı zaten google yazsan çıkar.

  • Burada milleti eleştiren TRANSLATECİ arkadaşlar başta STENSTEN olmak üzere bu kadar hakaretin, eleştirinin ardından yamalar yayımlanınca koşa koşa indirip oynayacaklar söyledikleri hiç umurlarında bile olmayacak niye bunu diyorum TRANSLATECİ olmak budur karakterleri budur . Ben bu grubun 1 yamasını bile kullanmadım çünkü AC sevmiyorum ama baktığım kadarı ile adamlar bütün oyunlarını çevirmiş bu adamlar vermek zorunda değil size ki ben görsem bu yazılanları yayımlamazdım :DD

  • İnsanları oyalamaktan başka bir halt ettikleri yok. Etik ahlakları sıfır, bu insanların yamasını kullanıp para veren herkesi mahçup ettiler. Bu grubun savunulacak tek bir yanı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav insan biraz utanır mesele bize yalan söylüyor olmaları değil yalnızca birde arsızca cevaplar veriyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu kadar mı aceleniz var. Ne zaman yayınlarlarsa o zaman oynarsınız. Ben yıllık iznde kotor oyniyim üyelik yeniliyim diye girdim, durumu öğrendim. Oyunu almış beklerken bi de oldu bu. Bir süre izin yok bidaha ne zaman rahat oynarız Allah bilir. Ama bu kadar dert etmedim açtım Başka oyun oynadım yani. Dünyada oynamadığınız son 5-10 oyun animusun çevirdikleri mi. Bu ne telaş abiler. Sakin olun

  • Sarmisak2 S kullanıcısına yanıt
    bu zamanda 5 10 tane düzgün oyun çıkarsa yaşadık ztn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpicipro28 -- 14 Temmuz 2022; 20:21:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok mu zor yeni bir açıklama yapmak? Bizi kurtarmıyor tekrar aboneliğe dönüyoruz ya da çevirileri planladığımız sürede bitiremedik şu sürede biteceğini tahmin ediyoruz demek. Yamaları bir daha ücretli ya da ücretsiz paylaşmayacaksanız bile açık açık yazın.

  • olm çeviriler nerede? hani yayınlayacaklardı 1 sene oldu. return of the obra dinn yamaası lazım

  • 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çeviri grupları içinde bunlar kadar oyunculara ve müşterilerine tepeden bakan, diğer çeviri gruplarını hakir görenini görmedim. Söz verilmiş, ama bu söz yerine getirilmiyor. Ağır eleştirdiğim translateçiler bile bir söz verdiklerinde sözünde dururken bunların bunu yapması üzücü. Demek ki iş kalitede bitmiyor, ahlak da lazımmış.

  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Bazı insanlara ahlaktan fazlası lazım. Şeref, namus, haysiyet, cibiliyet gibi...

    Ben yıllar boyunca anlattım bu forumda animus denen rezilliğin ne olduğunu ama millet kafasının dikine gitmeye devam etti. Zaman herşeyin ilacı tabii...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt

    Oradaki tartışma ücretli veya ücretsiz yama üzerine kurulu olduğu için kısır bir tartışmaydı. Benim asıl merak ettiğim Animus kapanmadan önce son bir yıldır neredeyse hiç doğru düzgün yama çıkartmadı. Aylık abone sayılarını, toplam gelirlerinin ne kadar olduğunu bilmiyoruz.

    Bu sessizlikten ben sahtekarlık kokusu alıyorum. Gelir tablolarını bilmediğimiz için kimse; son bir yıldır paraları biriktirip istediği meblağa ulaştıklarında ortadan kaybolmadıklarını söyleyemez. Şu an sitelerinde hiçbir çevirmenin ve yöneticinin ismi yok ayrıca. Adamlar tamamen ortadan kaybolmuş durumdalar. Animusta kimler daha önce çalıştı yöneticileri kimlerdi ismini bilenler varsa buraya yazsınlar ve arşivlesinler.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.