Şimdi Ara

Akp'nin ittifak ortağı Y.Refah Partisi Kadın Adayının Fotoğrafını Kullanmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekşide gördüm ve burada başlığını açmak istedim. Akp'nin ittifak ortağı Yeniden Refah Partisi, seçim için ayarladığı bir tanıtım aracında kendilerinin Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Çiğdem Kulalı Seçkin'in fotoğrafı yerine kendisinin silüetini kaplayan bir gölge kullandı.


    İşte bu zihniyet Afganistan'daki taliban zihniyetidir. Bu zihniyet kadının bir değerinin olmadığı şeriat'in ayak sesleridir. Bir tarafta hizbullahçı hüdapar bir tarafta bunlar. İşte bu tarz zihniyetlerin içerisinde bulundukları taraf kesinlikle başta olmamalıdır. Yoksa bir 7-8 sene sonra İran'daki tarzda bir şeriat geldiği zaman kafanızı dağlara taşlara vurursunuz ama o zamandan sonra bir faydası olmaz.


    Muharrem İnce vesaire bırakın bu seçim Kılıçdaroğlu ve chp'ye vesaire mesaj verme parmak gösterme seçimi değil. Bu seçim bu iş 1.turda bitirilmelidir. Biliyorum Kılıçdaroğlu'nu sevmeyenler var ben de onlardan biriyim fakat yine de ona oy vereceğim.


    Çünkü rte KESİNLİKLE KAZANMAMALI. Yoksa dediğim gibi olur da Tayyip Erdoğan ve bulunduğu ittifak tekrar seçilirse ben kesinlikle bu yolun sonunun şeriat ile biteceğine inanıyorum.




    Düzce'den bir internet sitesini kaynak olarak göstereyim ne olur ne olmaz : https://www.burasiduzce.com/siyaset-duzce-haberleri/67364-kadinin-adi-var--fotografi-yok!


    Akp'nin ittifak ortağı Y.Refah Partisi Kadın Adayının Fotoğrafını Kullanmadı


    Akp'nin ittifak ortağı Y.Refah Partisi Kadın Adayının Fotoğrafını Kullanmadı


    Çiğdem Kulalı Seçkin de şu kişi :



    Akp'nin ittifak ortağı Y.Refah Partisi Kadın Adayının Fotoğrafını Kullanmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 1 Mayıs 2023; 17:32:59 >







  • Sadece onlar mı kayıp trilyon davasında yüce divanda yargılandı suçlu bulundu, koyunlara sorsan erbakan 1 kuruş çalmadı derler. Tüm çocuklarına yüzlerce dönüm arazi bıraktı, fatih erbakan da dahil tüm çocukları birbirine düştü çalıntı arazi yüzündne mahkemelik oldular.

    Erbakan zamanında ne kadar irticacı, şeriatçı anayasa ve cumhuriyet düşmanı varsa partiye topladı, gitti kaddafiyi çadırda ziyaret etti, ülkeyi bayrağı rezil etti. O yetmedi irandaki mollalarla sıkı fıkı oldu. Tam gitmeye yakın tüm akp lilere yahudi uşakları dedi dedi. Çocuğu da şimdi bunlarla ittifak yapıyor.

  • bu kadınların kendilerine saygısı yok. üzülmüyorum. ancak bunların iktidarın da kendileri dışındaki kadınlara da salça olacaklar. sıkıntı orada...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 1 Mayıs 2023; 17:21:15 >
  • Gidişat pakistan, afganistan gibi görünüyor. Sokağa çıkan kadınların etrafını saracak binlerce kişi.. Kadını tümden tabulaştırmaya çalışıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman niye aday yaptınız, aday yaptınız kazanırsa meclise burka ile mi gönderecekler.

  • Millet ayda üs kuracak seviyeye geldi. Bunlar mağara içine kaçmaya uğraşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bir kadın için en tehlikeli ittifak bu ittifak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1gr onur haysiyet olsa bu durumu proteste etmek adına tüm kadın ve kızlar partiden istifa eder.

    kölelik yaparak iktidara getirdikleri dinci ve ırkçı partiler tarafından aç kalıncaya kadar düşünmeden destek veriyorlar.sonra dolar neden 20tl.

  • Ilımlıcılık oynarken şeriatçıların ekmeklerine yağ sürüyorlar farkında değiller.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi standına gittim bunların, mv adayı mı zartzurt ilçe başkanı mı ne vardı. uzaktan görsen de hiç şeriatçiye benzemezdi en çok konuşanı..

    herhalde hüdaparla meclise girince kendilerine kırbaç dokunmayacak zannediyor veya düşük IQ

  • sething S kullanıcısına yanıt

    1gr onur haysiyet olsa, parti başkanları bu ittifaka katılmazdı. babasına da kendisine de, tabanına, görüşüne de her şeye ihanet etti

  • sething S kullanıcısına yanıt

    İslamda kadına verilen değer hayvana verilenden fazla değil. Bunu bile bile islamı kabul eden kadınlar şeriat gelince başına gelecekleri peşinen kabul etmiş sayılır.

  • Kadın halinden memnundur,inandığı dinin kurallarına göre yaşadığını düşünüyordur. Dertlenmenize gerek yok arkadaşlar islam coğrafyasında kadına verilen değer ortada neticede.

  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Akp'nin ittifak ortağı Y.Refah Partisi Kadın Adayının Fotoğrafını Kullanmadı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp'nin ittifak ortağı Y.Refah Partisi Kadın Adayının Fotoğrafını KullanmadıKemal Kılıçdaroğluyoutube
    13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasının yeni filmi yayınlandı. Filmde Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı Liderleri ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları ile Türkiye’ye sesleniyor ve ülkemiz için yeni mesajlar vererek “Haydi Türkiye, haydi!” diyor… Haydi… Gidelim görevimizi yapalım. Bugün soğan olmuş kaç para? Haydi ya… Haydiiii… Haydi umuda haydi Yeter da… haydi. Ben gidiyorum. Haydi bolluğa haydi Haydi kazanalım haydi Haydi… Haydi tarih yazalım. Haydi. 20 yıldır aynı kişiye oy verdim, artık yeter! Bıktık ya… Bıktık ya… Bıktık usandık haydi Hoş geldin. Cana tak etti haydi Haydi birlikte sandığa. Koş önce oyumuzu kullanalım. Haydi kazanalım haydi Haydi. Oy atmayacağım diyor… Ya geleceğimiz o sandıkta. Haydi birleşe birleşe. İlk turda bitirelim bu işi. Haydi umuda. Haydi. Türkiyem nasıl da güzel olacak. Haydi adalete haydi Yok ki burada bir taraf. Haydi beraber. Haydi eşitliğe haydi Haydi… Haydi bizim için, Haydi yarınlar… Çıkar cebindeki telefonu. Bir selfie çekilelim. Haydi gülelim haydi Haydi. Haydi hak ettik haydi Haydi kazanalım haydi Haydi yeniliğe. Haydi. Haydi mutluluğa. Haydi hep birlikte sandığa. Sana söz! Türkiye kazanacak! Haydi. Kazanalım haydi. Türkiye haydi! === Abone olmak için: https://youtube.com/@kemalkilicdaroglu?sub_confirmation=1 === Kemal Kılıçdaroğlu Sosyal Medya Hesapları ◦ Instagram: https://instagram.com/kilicdaroglu ◦ Twitter: https://twitter.com/kilicdarogluk ◦ Telegram: https://t.me/Kemal_Kilicdaroglu ◦ Facebook: https://fb.me/K.Kilicdaroglu ◦ TikTok: https://tiktok.com/kemalkilicdaroglu #KemalKılıçdaroğlu #Türkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=b5-Dwk6npO0
  • bu şimdi taliban kafası değilse nedir ?

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    babasıda aynı kumaştı.hazineden çaldığı paraların haberleri hala duruyor.kim ki din ve millet diyorsa hırsız namussuz alçaklığını kapamaya çalışıyordur.

    ahlaklı insan bunlara ihtiyaç duymaz.

  • Adamlar oy kaybettikçe en radikal dincilere dört elle sarılmaya başladılar.İşin en vahim tarafı bu radikal dincilerin Türk toplumunda pek fazla bir karşılığı yoktu.HÜDAPAR ve YRP'nin aldığı veya alacağı oy oranı normal şartlarda %1'i bile geçemez.Zaten HÜDAPAR'da geçen 2018 seçimlerinde %0000,30'larda bir oy almış.Şimdi bunları ittifaklıklarına alarak hem tanınırlıklarını arttırdılar hem de meclise girdiklerinde hazineden para yardımı almalarının önünü açmış olacaklar.Sırf siyasi istikballeri uğruna Türkiye'yi dolu dizgin bir şekilde Afganistan'a benzetmeye başladılar.Zaten hem Suriyeden hem Afganistandan hem de Pakistandan milyonlarca ne idüğü belirsiz insanı Türkiye'ye doldurarak nasıl bir Türkiye istedikleri belli.


    Tüm bunlara rağmen hala daha bunlara oy verenlerin olması ve işin en komik yanı bir de kadınlardan oy alıyor olmaları çok dramatik bir durum...Bu ittifağa oy veren kadınlar bu ittifak güçlendiği takdirde şuan sahip oldukları tüm hakları kaybedeceklerinin farkında bile değiller.Daha geçen haftalarda AKP'li bir bakan kadınlara hak veren ve hem HÜDAPAR hem de YRP hedefe koyduğu aile kanununu savunduğu için kendi trolleri tarafından acımasızca linç edilmişti.Şimdi de YRP'li bir milletvekili adayı kadının fotoğrafları seçim aracına konulmamaya başlanmış.


    Ne kadar tuhaf...'Türbanlı bacılarımızı üniversitelere sokmuyorlar' diyerek iktidara geldiler şimdi kendileri kadınları her yerden silmeye çalışıyor..


    Ee bunlar böyledir...Gücü,iktidarı ele geçirdikleri an ilk hedefe koydukları kişiler kadınlar olur.Ama bizim ülkemizdeki kadınlar bu durumu hiç yaşamadıkları için kendilerini nasıl bir tehlikenin beklediğini göremiyorlar bile...





  • sething S kullanıcısına yanıt

    Sadece onlar mı kayıp trilyon davasında yüce divanda yargılandı suçlu bulundu, koyunlara sorsan erbakan 1 kuruş çalmadı derler. Tüm çocuklarına yüzlerce dönüm arazi bıraktı, fatih erbakan da dahil tüm çocukları birbirine düştü çalıntı arazi yüzündne mahkemelik oldular.

    Erbakan zamanında ne kadar irticacı, şeriatçı anayasa ve cumhuriyet düşmanı varsa partiye topladı, gitti kaddafiyi çadırda ziyaret etti, ülkeyi bayrağı rezil etti. O yetmedi irandaki mollalarla sıkı fıkı oldu. Tam gitmeye yakın tüm akp lilere yahudi uşakları dedi dedi. Çocuğu da şimdi bunlarla ittifak yapıyor.

  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

    giderken öğrencilerinin ergenekoncu tayfanın dinci görüntüsüyle etrafına doldurduğu katiller olduğunu anladı da ondan.

    yani kazığa değil kendisine sokulmasına küfrediyordu.dedim ya


    din + millet = altıma sıçtım görmeyin..

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.