Şimdi Ara

14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
34.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Usta siz gece bi Cerrahpaşayı görün :d içeri girdim çok halsizim diyorum baş hemşire benle gelin diyor doktorun odasına giriyoruz durumumu anlatıyor kadın yüzüme bakmadan teste gerek yok size diyor. Asıl şoke eden olay tam acilin girişinden giriyorum ve solda avazı açık bir kapı... covid 19 kırmızı oda tüm yatalaklar oraya toplanmış virüs acile giren herkese pompalanıyor resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    Hocam sen kendini nasıl hissediyorsun aslında önemli olan o , herhangibir başağrısı halsizlik vs var mı kendinin doktoru ol

    Alıntıları Göster
    Hocam şükür hiç bi semptom yok, kalmadı yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyim bilemedim.. tebrikler mi geçmiş olsun mu.
  • Gerçekten Allaha emanet gidioz gıyamete gibi oldu :(
  • 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt
    HIV virüsü kısmında durakladım:

    Dr. Kary Mullis, Dr. Rodney Richards, Dr. Christian Fiala, Rian Malan, Neville Hodgkinson HIV AIDS'e yol açıyor deniliyor, fakat HIV'ın AIDS'e yol açtığını gösteren bir bilimsel deney, bir çalışma yok diyor. Bak hem de tıp doktoru ve isimlerini de verdim, bunlar gibi daha 100'lerce tıp doktoru ve araştırmacı ismi sayabilirim, HIV virüsü AIDS'e yol açmıyor diyen.

    Martin Delaney (Project Inform direktörü) AIDS bir sendrom mu, kronik bi hastalık mı, yoksa bir hastalık dahi değil mi, 200 altında T-hücre sayısı mı, politik bir tanım mı, bir sınıflandırma mı diye soruyor. Soruda, AIDS 'in ne denli bir aldatmaca olduğunu taşlıyor, dikkat edersen ve diyor ki "AIDS sendromlarının kapsamı genişletilerek 1992'de 12.000 olan AIDS'li sayısı 1993'de bir anda 24.000'e fırlıyor! :)

    AIDS'e HIV virüsü değil, ağır ilaç ve uyuşturucular, nitrit, kanı kalınlaştırıcı maddeler ve anal ilişkiler (anüste sperm bulunması) yol açıyor. AIDS'ten öldü denilen homoseksüeller, ağır uyuşturucu bağımlısı kişilerdi. Bunları ben değil Almanya'da 37 yıllık klinik deneyimi olan Dr. Claus Köhnlein 'Gibt es überhaupt HIV oder AIDS' 'HIV veya AIDS diye birşey gerçekten var mı' videosunda söylüyor.

    Başka bir ilginç şey daha:

    Ünl ABD'li basketbolcu Magic Johnson AIDS korkusunun zirvede olduğu 1990'larda "HIV kaptım 6 ay sonra aranızda olmayabilirim" gibi bir basın açıklaması yaptı, herif o günden sonra bırakın AIDS olup ölümcül zayıflamayı, balina gibi şişti. Herif öyle büyüdü ki kapıdan geçemiyor, kapıdan hafif dönerek geçebiliyor! Kapı gibi dimdik adam. Bu AIDS olayıyla sadece insanlığı kandırmıyorlar insanlarla dalga da geçiyorlar, tabi ki anlayabilene :)

    Hah İspanyol Gribi... O konuda o dönemi 1918-1920 yaşamış o dönemde 20 yaşlarında olan insanlarla 1980'li yılların sonunda yapılmış röportajlar var. Şu anda YT linkini bulamayabilirim. Yaşlıca bir adam (1918 başında) Avrupa'ya savaşa gidiyoruz diyerek binlerce (20 yaş civarı) kişi büyük bir gemiye bindik (veya bindirildik diyor, video ayrıntısı) herkese aşı yapıldı ve aşı yapıldıktan sonra binlerce kişi gemide öldü, diyor! bahsettiğm video, daha başka birçok kişiyle röportaj yapan bir belgesel video. Ufak bir not : ABD ve Kanada'da "hastalık yapıcı virüs teorisi" ni esas alan ve 6 yıla çıkarılan yeni Tıp Eğitim Müfredatı, 1910'da uygulamaya konuldu. Daha bircok ayrıntı var. Hepsini anlatmaya vakit yok. Mesaimden yeter harcadım. Biraz da siz araştırın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Billy Pilgrim B kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Dikkat edin ne kadar geç bulaşırsa o kadar iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AIDS reddedicisi olduğunuzu belirttiğinize göre sizi ciddiye almam mümkün değil. Mesainizden boşuna çalmayın, çünkü psödobilim, bilim değildir. Ben radikaller, aşı karşıtları ve aids redcileri gibi gruplarla çok defa karşılaştım, çok defa argümanlarını dinledim. Bir veya birtakım insanın Almanya'da doktor, Phd ve hatta profesör olması, o insan veya insanların tezlerini geçerli kılmıyor malesef. Bu bir tür aşağılık kompleksi ve ilişkisellendirme yanılgısıdır. Popper'ın yıllar önce bilimin ilerlemesi için öne sürdüğü "bir tezi doğrulamak için değil onu yalanlamak için herşeyi yapmaya, kendi fikrinizi çürütmeye çalışmalısınız" prensibi, herşeye karşı çıkın veya bir işten en çok kimin kârı varsa ona karşı çıkın anlamına gelmiyor. WHO basiretsiz ve politik kutuplarca fonlanıyor olabilir, fakat bu bütün sağlık çalışanları ve uzmanlarının akılsız ve parayla satın alınmış, politik amaç güden insanlar olduğunun göstergesi değildir; elma ile armutu karıştırmayalım.

    Siz ömrünüz boyunca bunlara inanarak yaşamınızı sürdürebilirsiniz; ama bunlar inançlarınız ve düşüncelerinizdir ve öyle kalırlar. Doğru olarak yaydığınızda da tepki alır ve cezalandırılırsanız yalancı çobanı oynamayın yani. AIDS sadece homoseksüelite yüzünden bulaşıyor ve nedeni de sperm gibi saçma sapan, asılsız ve bilime aykırı inanışlar malesef sadece Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde değil, Almanya gibi ülkelerde bile tutunacak dal bulabiliyor. Bir şey öğrenilecekse şayet, buradan yapılacak en önemli çıkarım bu olmalıdır. Psödobilimin, şark kurnazlığının, sürü psikolojisinin ve en önemlisi de cehaletin vatanı yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 17 Eylül 2020; 17:45:0 >




  • Benım babam ve abimde korona çıktı eve yolladılar.İlk belirtiler olunca devlet hastanesinde test yaptırdık sonuç pozitif çıktı.Babam ve abimi eve yolladılar ilaçlarla.1 hafta sonra yine test yapın dediler ama testi devlet hastanesinde 2. testi yapmıyorlar size gidin özel hastanede yapın diyorlar.Çünkü Sayın sağlık bakanı özel hastane olan acıbadem hastanesinin sahibi kendide para kazancak değil mi.Yaw bunlar kadar karaktersiz adam yok yeminle.Özel hastanede korona testine 450 tl para verdik.Yazıklar olsun.
  • nucro kullanıcısına yanıt
    dehşetle okudum, belirti göstermeyen şey bulaşmazmış lafa bak. zaten korona da amerikan oyunu.
  • Bilinen şeyler, her koyun kendi bacağından asılır olm bu ülkede
    Akıllı olan ayakta kalır, baştakileri dinleyen yok olur gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşum 15 Temmuz da korona oldu yaklaşık 20 günde atlattı yani semptomlar azaldı yada bitti öyle diyim kendisi polis olduğu için negatif olduğuna dair belge istemiş çalıştı yer 3 kere test yaptırıyor hepsinde pozitif ama hastalık kalırmı 2 ay geçti aradan önleme amaçlı bir süre daha gelmemesini söylediler geçen pazartesi yeni işbaşı yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 17 Eylül 2020; 20:30:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kompocyo

    Komşum 15 Temmuz da korona oldu yaklaşık 20 günde atlattı yani semptomlar azaldı yada bitti öyle diyim kendisi polis olduğu için negatif olduğuna dair belge istemiş çalıştı yer 3 kere test yaptırıyor hepsinde pozitif ama hastalık kalırmı 2 ay geçti aradan önleme amaçlı bir süre daha gelmemesini söylediler geçen pazartesi yeni işbaşı yaptı.
    İşte anlayamıyorum bi türlü 14 gün sonunda bulaşıcılık bitiyo riski kalmıyo mu kalıyo mu nası olcak böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir kimse adam akıllı birşey bilmiyor. Karanbole yaşayıp gidiyoryz. Sonumuz hayrolsun .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar virüs herkese bulaşıyo ve bulaşıcak iyileşme olayıda yok, sadece virüsle yaşamayı öğrenicez aylar sonra tekrar positif çıkan vaka dolu yurt dışında bizimkiler zaten külliyen yalan ne virüs vaka sayısı ne mücadele hastanelerin umrunda değil keza yapabilecekleride bişeyde yok başetmek imkansız. Kışın gene patlama olur. sokağa çıkma yasağı bu sefer olucağını sanmıyorum çünkü virüsden daha kötüsü şuan ekonomimiz gırtlağa kadar borcumuz var ödememiz gereken sokağa çıkma yasağı olursa bu sefer toparlanamayız. İmkanı olan ailesinide alıp şehirden kaçsın en az 1 sene geri dönmemecesine..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    dehşetle okudum, belirti göstermeyen şey bulaşmazmış lafa bak. zaten korona da amerikan oyunu.
    dehşetle okumuşmuş :)

    Arkadaşın yazdıklarını basitçe özetleyelim:

    31 Ağustos : ateş ve kas ağrısı ve PCR +

    16 Eylül : hiç bir semptom hiç bir şikayetimiz kalmamıştı ama PCR +


    Sana soru : bu arkadaşde neden semptom kalmadı ( yani iyileşti) vücudu hala virüsle savaşıyor mu yoksa virüsü yendi mi?

    Bunu git herhangi bir doktora sor. Ama kovid için soruyorum deme :) KOvid için deyince bazı doktorların beyni duruyor, yıllardır öğrendiklerini ve gözlemlediklerini unutuyorlar(!)

    PCR + çıkmasını 10 bin defa açıkladım, bi zahmet oku ve PCR + çıkıyorsa hala hastadır diyebiliyor musun istersen bunu tartışalım!




  • 20 günü geçti pozitifte. hala hastalık devam ediyor. 14 gün hikaye
  • 14 gün sonra tekrar pozitif çıkarsan artık korona testlerinin sadece korku propagandasına hizmet ettiğine inanırsın diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.