Şimdi Ara

14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
34.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaygara yapmayın dağılın bakim. Bu iş tüm dünyada çığırından çıktı. Birgün ansızın bitecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmkan olsada defolup gitsek bu ülkeden para yok pul yok perişanız resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu hastalığın tamamen labaratuar yapımı olduğuna adım kadar emin oldum. Bu kadar garip bir hastalıkla ne karşılaştım ne duydum. 25 güne yakındır pozitif çıktım 10 gün öncede negatif. ama birde gelin bana sorun. 12 gün ishal gezdim. ishal bitti halsizlik başladı. halsizlik bitti çarpıntı başladı. bunların yanında bağırsaklarım halen düzelmedi. bir gün kabızım, bir gün ishalim bir gün ağrıdan ağlıyorum. bir türlü kendime gelemedim. dün batın ekosu çekildi. (düzenli 6 ayda bir çekiliyor) ekonun gazdan yarısı görüntülenemedi. karnım aşırı şiş. karaciğerim yağlanmış (ilk defa), böbreğimde kist çıkmış (ilk defa). dalağım büyümüş. yani içerisi karışık. yarın birde kardiyoloji var. kim bilir oradan neler çıkacak. aynı evde yaşağım eşime hiiç birşey olmadı 0. evde maskede takmadık. benle aynı evde olduğu için sadece test yapıldı. pozitif çıktı. tek şikayeti pozitif çıkmak oldu.ama ben 1 aydır süründüm. bu işe bir türlü anlam veremiyorum. kimse gelipde virüs yükü fln demesin. benle aynı evde kalan eşim benim virüs yükümün yarısını almıştır. çok çok garip bi hastalık. 10. gün iyileştim diye bişey yok. 6 ay sonra etki gören insanlar var.




  • Ben çok şükür bir belirti vb. taşımıyorum henüz de öyle bir riskim olmadı. Ancak yarın bir gün kaparsam virüsü iyileşmem çok zor olacak. Ak yuvarlarım (beyaz kanım) normal seviyenin %60 civarı altında. Ayda bir kan tahlili yaptırmam lazımken marttan beri doktoruma gidemiyorum sistem randevu da vermiyor. Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim başka? Umarım herkese bulaşmadan sonuçlanacak bir şey bulunabilir.
  • İlk başta halka el ele şekilde süreç iyi yönetiliyordu. Yaz geldi millet patlağı verdi. Millet patlağı verince korkulan oldu: virüs çoğu ülkelerde olduğu gibi bizde de kontrolden çıkmaya başladı. Sonbahar halimiz yaş.

    Maske diyorsun sıcak bunaldım, gerek yok zaten diyor. Mesafe diyorsun minibüste, otobüsde oturmak büyük farzmış gibi boş görülen yere oturuluyor. Yetmezmiş gibi pozitif adam benim bir şeyim yok deyip dükkanında satışa devam ediyor.

    Müstehak.

    Sana ve diğer geçirenlere geçmiş olsun. Bakalım beni ne zaman bulacak bu lanet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 18 Eylül 2020; 11:49:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Türkiye klasiği: "Şansa yaşıyoruz"...
  • Bu hafta pozitif biriyle temasımız olmuş bilmeden, test yaptıracaksın dediler yaptırdık negatif çıktım. Ancak filyasyon ekibi 14 gün karantinaya alındığımı evde izole olmamı söylemesine rağmen aile doktorumuz ısrarla evde izole ol, odadan çıkma negatif çıkmış olabilirsin ama zaten temas sonrası yapılan testler yalan oluyor kesin pozitifsindir ama pazartesi işine git diyor Hanımefendi ne dediğinizin farkındasmıınız pozitif olma ihtimalm varsa niye işe gidiyim diyorum, genelge dağıtıldı karantina kaldırıldı diyor.Koordinasyon merkezi sakın çıkma sokağa çıkış yasağınız var diyor Ölür müsün öldürür müsün...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kamece

    Bu hafta pozitif biriyle temasımız olmuş bilmeden, test yaptıracaksın dediler yaptırdık negatif çıktım. Ancak filyasyon ekibi 14 gün karantinaya alındığımı evde izole olmamı söylemesine rağmen aile doktorumuz ısrarla evde izole ol, odadan çıkma negatif çıkmış olabilirsin ama zaten temas sonrası yapılan testler yalan oluyor kesin pozitifsindir ama pazartesi işine git diyor Hanımefendi ne dediğinizin farkındasmıınız pozitif olma ihtimalm varsa niye işe gidiyim diyorum, genelge dağıtıldı karantina kaldırıldı diyor.Koordinasyon merkezi sakın çıkma sokağa çıkış yasağınız var diyor Ölür müsün öldürür müsün...
    Hayat eve sığara güncelleme gelmiş hocam. Karantina varsa ayın kaçında biteceğini gösteriyor. Ordan bak önce play storedan güncelle ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tezgah var 2.kez ağır olmadan herhangi ilaç almayın bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok korkuyorum korona olmaktan. son 1 aydır bir kez bile çıkmadım dışarı.
  • ephesus kullanıcısına yanıt
    Nerden para geliyor ne yiyon içiyon?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ya sen diyince girdim izolasyonun 1. günündesin diyor son tarihide yazmış, bizim aile hekimine kalsak git işe diyor, kurum hekimini aradım sakın gelme delirmiş o doktor diyor Herkesin dediği gibi şansa yaşıyoruz...
  • ne kadar dikkat edersek edelim her zaman risk altındayız. bunu bilmek çok üzücü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucro

    İşin gerçeği şu kardeşim: koronavirüsü vücudun yendi : yenmesi ne demek? Bağışıklık sistemin virüsü parçalara ayırdı demek.

    PCR denilen test neyi buluyor o zaman?

    Burada bin defa yazdım: PCR testi neden güvenilmez bir test diye, haberler, linkler verdim detay isteyenler oraya baksın.

    Kısa özeti şu : PCR testi virüsün bütün yapısını görebilen bir test değil. Virüsleri insanlara benzettiğim örnekle anlatmaya çalışıyım :

    SARSCov2 : Sarı saçlı insanlar
    Diğer virüsler: Siyah, Kırmızı, Pembe saçlı insanlar olsun

    PCR testi : baktığı yer, İnsan vücudunun tamamı değil. Sadece 1 noktaya bakıyor: Kırmızı sac var mı diye. Yani virüs parçalanmış olsun ama saç teli kalmış olsun. Bu test saç teline bakarak sende SARSCov2 olduğunu söylüyor. Halbuki sende olan sadece binde birlik bir parçası.


    quote:

    virüsün size zararı yok ama bulaş riskiniz devam ediyor deniyor.


    Ne güzel senaryo oynanıyor..

    Sağlık çalışanları : DSÖ'nün verdiği bilgiyi "akıl süzgeçinden geçirmeden size aktarmış" buna itiraz eden doktorlar TV'ye çıkarılmıyor, DSÖ'nün tetikçileri ise HERGÜN TV'de!

    Yine bin defa yazdım: belirti göstermeyen hastalık bulaştırmaz diye! Neden zaten bağışıklık sistemin virüsü parçalara ayırmış, sende virüs değil parçaları kalmış. Parçalarını mı bulaştıracaksın?

    ZORUNLU EK YAPIYORUM ÜSTEKİ MESAJIMA ÇÜNKÜ İNSANLAR YAZDIĞIM KAYNAKLARA BAKMIYOR , kimler ne yazmış alın okuyun:

    Araştırmanın linki :https://www.cebm.net/covid-19/infectious-positive-pcr-test-result-covid-19/
    Araştırmayı yapan bilim adamları :
    Prof Carl Heneghan : professor of evidence-based medicine at the University of Oxford and director of
    the Centre for Evidence-Based Medicine

    Tom Jefferson is a senior associate tutor and honorary
    research fellow at the Centre for Evidence-Based Medicine, University of Oxford
    Çalışmanın başlığı: Eğer PCR testiniz pozitif ise bulaştırıcı mısınız?

    Çalışmada, ilk 2 hafta için bulaştırıcı SARS-COV-2 taşıdığınızı gösteriyor, sonrasında ise bulaştırıcı olmayan RNA parçaları taşıdığınızı göstermişler, özellikle RNA yazmışlar çünkü testin bulduğu virüsün hepsi değil: binde birlik RNA parçacığını bulup pozitif sonuç çıkartıyor test



    Bunlar da NY Times'a konuşan doktor ve uzmanlar
    Link :https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

    Dr. Ashish Jha : director of the Harvard Global Health Institute.
    Dr. Mina : assistant professor of epidemiology at the Harvard T.H. Chan School
    Dr. Angela Rasmussen: virologist at Columbia University
    Wadsworth Center, New York's devlet laboratuarındaki uzmanlar


    Ne demişler birlikte bakalım:

    Times gazetesi + test çıkanlarda %90 oranına kadar hemen hemen hiç virüs taşımadığını ortaya çıkardı.
    (Massachusettes, New Yok ve Neveda'da yetkililerin ortaya koyduğu test verileri incelendiğinde)

    Testlerde örnekler o kadar çok çoğaltıyor ki test artık risk içermeyen virüsün parçalarından geri kalmış genetik kalıntı parçacıklarını buluyor
    Ne bir kaynak var ne başka bir şey. Eğitim durumunuz nedir bilmem ama viroloji profesörü olsanız bile böyle şeyleri kaynaksız "sıkmak" toplumu yanlış yönlendirmektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne zaman bitecek bu korona ya. eski güzel günlerimize dönmek istiyorum ben
  • Hasta karantinası 10 güne düşürüldü ve hastalara kendinizi iyi hissediyorsanız çıkabilirsiniz deniyor. 2. Testi de yapmıyorlar. Bunun mantığı ne acaba? 10 gün sonrası bulaştırıcı olmuyor mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peace Sells..

    Ne bir kaynak var ne başka bir şey. Eğitim durumunuz nedir bilmem ama viroloji profesörü olsanız bile böyle şeyleri kaynaksız "sıkmak" toplumu yanlış yönlendirmektir

    Alıntıları Göster
    Profilime tıklayıp mesajlarıma baksan konuyu ve kaynakları görürsün. Linkleri imzamdaki konudan görebilirsin. İstediğin kadar bu konuyla ilgili soru sorabilirsin. İster buradan, istersen o konudan.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.