Şimdi Ara

Yılmaz Özdil: Pıhtı patlamış vaziyette

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siz ne diyorsunuz? Sizin de çevrenizde var mı aşı sonrası sorun yaşayan?

    Ben 2 kişi biliyorum sorun yaşayan: birinin göz damarında sorun oldu, diğerinde 1,5 yıldır pıhtı sorunu var, kalp ameliyatı geçirdi ama sonra pıhtı sorunu bacağına indi.




    Yılmaz Özdilyoutube
    Pıhtı, felç, prostat, tiroit vakalarında normalın üstünde bir artış tablosu var. Bu konuda medyada hiç gündeme getirilmiyor. Bunun arkasında ne var? İlaç ve aşı firmaları bu konunun konuşulmaması için medyayı mı fonluyor? Hekimler konuşmaya korkuyor... Peki halkın sağlığını kim koruyacak? #yılmazözdil #haber #gündem #medya #kovid19
    https://www.youtube.com/shorts/ZYR7H61i5zk



  • Covid geçirip ölenlerde otopsi yapılsa damarları komple tıkalı olduğu anlaşılacaktır ...


    Çözümü de pıhtıyı eriten ama kan sulandırıcı olmayan ilaçlar veya takviyeler ....

  • Uzun zamandır bu tarafa hiç bakmıyorumdum. Ama bir göz gezdireyim derken bu konu dikkatimi çekti. İnsana özgü nedensellik ilişkisi kurma alışkanlığı uyarınca acayip tanıklıklarla aşı karşıtlığı yapıyorlar. Yılmaz Özdil anlamadığı bir konuda konuşuyor ama gazeteci işte. Donanımı bir yere kadar. Araştırma metodolojisine hiçbir şekilde aşina değil. Uzun zaman zarfında veri toplamanın, o verileri işlemenin, o işlenmiş verilerden göstergeler çıkarmanın, o verilerin göstergelerine dayanan varsayımları nedensel düzlemde kanıtlamanın, mekanizmalarını keşfetmenin ne kadar zor ve uzun yıllara yayılan bilimsel süreçler olduğunu anlamıyor. İnsanları cahil cesaretiyle ve kendi şüphe ve korkularıyla yanıltıyor.

    Uzun zamandır bu hastalığın aşısını olmadım ama Covid-19 veya değil; herhangi bir aşının keyfi çıkarımlar ve ispatlanmamış ilişkilendirmelere dayanarak karşıtlığını yapmak aymazca ve cahilce bir tutum. Böylesi aşı karşıtları bir takım dogmalara dayanarak aşı karşıtlığı yapanlardan farklı değiller. Topluma dezenformasyon yaparak aynı zararı veriyorlar. Hele böyle gazetecilerse yarattıkları toplu histeri ve şüphelerle bu zararda başı çekiyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Yılmaz Özdil kendi inandığını değil para getirecek olan şeyi yazan birisi. hedeflediği bi kitlesi var.

    mesela 2500 liraya sattığı kitabı satın alıp elinde sallayarak: "cumhuriyet düşmanlarına inat kitabı aldım işte kitap elimde Atatürk düşmanları kazanamayacak" diye bağıran kişiler var.

    yine aynı şekilde, ateist olduklarını söyleyen ama burçlara inanıp Kadıköy'deki falcı cafelerde buluşup fal baktıran CHP'li teyzeler.

    bunlar hep Yılmaz Özdil için sağılmayı bekleyen kişiler.

    aşı konusuna gelirsen, Yılmaz Özdil taaa 2014'te bile aşı karşıtı yazılar yazıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.