Şimdi Ara

Volkswagen polo mu yoksa citroen c3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
19.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kararsız kaldım. Polo dizel 38000 tl, c3 ise 32000 tl civarında. Yani her ikisi de dizel ve 2010 model sıfır km araçlar. Fakat citroen c3 daha dolu bir araç olarak geliyor. Otomatik klima, cruse hız sabitleyici, 16 jantlar, sis farları, visiodrive denilen tasarım. Arada üstelik 6000 tl kadar fark var. Bu farklarla polo tercih edilir mi, edilirse neden edilir? Citroen c3 tanıdık bir arkadaştan alacağım 2. el fakat km 5000 altında.



  • ployla uzun yola cikamazsin hem polo baz bi model c3 cok daha mantikli
  • Benimde 2010 Polo'm Var Sipariş Verdim Bekliyorum.. Hız Sabitleyici,yamur sensörü vs vs 37,000 e aldım... 2010 Polo'lar çok konforlu arkadaşımdada var süspansiyon'unu Çok Beyendim Malzeme Kalitesi İyi.. Arka Koltuk Diz Mesafesi Gayet İyi Yani Polo gibi bi arabayla c3 ü karşılaştırmak mantıksız olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadiritu

    Kararsız kaldım. Polo dizel 38000 tl, c3 ise 32000 tl civarında. Yani her ikisi de dizel ve 2010 model sıfır km araçlar. Fakat citroen c3 daha dolu bir araç olarak geliyor. Otomatik klima, cruse hız sabitleyici, 16 jantlar, sis farları, visiodrive denilen tasarım. Arada üstelik 6000 tl kadar fark var. Bu farklarla polo tercih edilir mi, edilirse neden edilir? Citroen c3 tanıdık bir arkadaştan alacağım 2. el fakat km 5000 altında.

    valla herkese görüşü farklı ama C3 dış tasarım inanılmaz şekil
  • c3 daha mantıklı olacaktır. arada 6000 tl var iyi para..2. elde değer yitir mi onu bilmem ama 2.elde vw daha kuvvetli gibi..son sözüm c3.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salus

    Benimde 2010 Polo'm Var Sipariş Verdim Bekliyorum.. Hız Sabitleyici,yamur sensörü vs vs 37,000 e aldım... 2010 Polo'lar çok konforlu arkadaşımdada var süspansiyon'unu Çok Beyendim Malzeme Kalitesi İyi.. Arka Koltuk Diz Mesafesi Gayet İyi Yani Polo gibi bi arabayla c3 ü karşılaştırmak mantıksız olmuş.


    ne alaka karıştırmak yanlış olurmuş ikiside b sınıfı ve bakarsab c3 ön kısmını girintili olması nedeniyle arak ısımda daha geniştir yeni c3 lütfen hem daha dolu ve ucuz aynı segmentteki arabaları alıyorsun ayrıca 38.000
    c3 zenith camla beraber geliyor ben c3 derim

    Not:Bana güvenli demeyin allah korusun ama kaza anında 2 airbag bide abs 98 yıllarında bu özelliklerle giren çoğu c sınıfı araç 4 yıldızlıydı euroncap testlerindeki polo 4 airbagli esp bir modeldir umarım yeterince açıklayıcı omuştur




  • boşver ikisinide i30 al
  • Ben 38.000'e C-segmenti Kia Ceed 1.6 CRDI - 115 hp'yi öneriyorum. İç hacim, donanım ve motor olarak her iki arabadan da üstün, zaten bir üst segment.
  • 2-3 sene kullanıp değiştireceksen c3 al yok en az 5 sene binerim diyorsan polo al çünkü fransız arabaları 3-4 seneden sonra dökülmeye başlıyor.
  • Ne saçmalıyorsunuz siz ya Polo ile C3 ü karşılaştırmak POLO ya hakarettir.
    Polo kendi dalının 1 numarası kardeşim al arabayı yıllarca tepe tepe kullan.
  • Ne saçma yorumlar var ya yok poloya hakaret bilmem ne altın kaplama sanki b sınıfı araç altı üstü büyütmeyin şu aracı 2 hava yastıklı,jant kapaklı, yol bilgisayarı olmayan bomboş bir araç birde 38-40 bin Tl üstüne üstlük.

    Konuya gelirsek ikisini de almazdım şahsen bir üst segment bakar veya yeni punto evoyu incele derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 21 Ağustos 2010; 18:50:37 >
  • Citroen c3 daha mantıklı bir seçim olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpion28

    Ne saçmalıyorsunuz siz ya Polo ile C3 ü karşılaştırmak POLO ya hakarettir.
    Polo kendi dalının 1 numarası kardeşim al arabayı yıllarca tepe tepe kullan.

    ''Vw alıyorsunuz beyefendi''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 21 Ağustos 2010; 19:30:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nike

    Ne saçma yorumlar var ya yok poloya hakaret bilmem ne altın kaplama sanki b sınıfı araç altı üstü büyütmeyin şu aracı 2 hava yastıklı,jant kapaklı, yol bilgisayarı olmayan bomboş bir araç birde 38-40 bin Tl üstüne üstlük.

    Konuya gelirsek ikisini de almazdım şahsen bir üst segment bakar veya yeni punto evoyu incele derim.




    Çok haklısınız!

    Şu zamanda 40000TL ye yakın paralardan bahsediyorsunuz. Bu parayı gidip Polo'ya verecekseniz Passat'ın değerinin 100000TL olması lazım. Bana göre çok fazla abartılan arabalar bu VW'nin araçları. Tamam çok kaliteli vs.vs. olabilir ama sonuç olarak biraz piyasayı araştırırsanız bu meblağanın hiç de az olmayan bir meblağa olduğunu göreceksiniz. Arkadaşım Full Megane III 1.5 DCi modelini bu meblağaya yakın bir değerde aldı. En nihayetinde B segmenti bir araba.

    Fiesta'ya da gereğinden fazla ilgi gösterildi. Tamam araçlar çok güzel olabilir ama birkaç yıl sonra göz alışınca onların da sıradan bir B segmenti araba olduğunu herkes görecek. Neredeyse yeni Fiesta'lar Focus fiyatına satılmaya başladı. İstediği kadar güzel olsun kutu gibi arabalar sonuçta. Adamlar artık B segmenti arabaları C segmenti kadar güzel yapıp neredeyse aynı fiyatlara satıyorlar.

    Bence hiç bunlara bakmayın bile Yeni Astra yada Megane III lere göz atın derim. Hiç olmadı Focus'lara bakın...

    * Bu arada Punto Evo B segmenti olarak geçiyor. Marka içinde C gibi görünse de B-C arası bir segment de denebilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpion28

    Ne saçmalıyorsunuz siz ya Polo ile C3 ü karşılaştırmak POLO ya hakarettir.
    Polo kendi dalının 1 numarası kardeşim al arabayı yıllarca tepe tepe kullan.



    Sen ne saçmalıyorsun ?

    Polo'nun C3'e göre üstün yanlarını yazmanı bekliyorum senden ...

    ________________________________________

    Konu sahibi arkadaş , madem elinde o kadar para var bence git Mercedes C yada E serisi al. Ömrün boyunca kullan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 21 Ağustos 2010; 19:45:03 >




  • o fiyata kia ceed dizel alınabilir.




  • ben açıkçası tavanı açık olan c3 ü tercih ederdim...
  • ikiside değil onların yerine ford fiesta tdci 90 alın derim
  • arkadaslar bu tartısmaya son noktayı koymak isterim bu ayki auto motor sport derigisinin bu dergi bu arada alman basımdır yeni c3 1.6 hdi yeni polo 1.6 hdi. hyunhdai i20 troy 1.4 hdi test merkezine almis ve fiyat donaım ilsikisi yuzunden son sırayı almıs bunun yanında surus guvenlik konfor donanım olarakda ust duzey olarak nitelendirilmis fren mesafesi yuklu yuksuz ic yasam alanı donanım performans ve yakıt olarakda 1. ilan etmis boyle bir durum varken neyi tartisiyorsunuz anlamadım fransız diyerek bence bosa hakaret ediyorsunuz bu aracı test eden almanlar ve yılın aracını bu arabaların yanında sona koymuslar hyundai i20 nin altinda kalmasının nedeni ise fiyat ve donanım olarak ama yeni c3 un her konuda usutun oldugunu ispatlamis bence burada konu dogus otomobilin turk halkını ne yerine koydugudur yılın otomobili deniliyor ama donanım olarak bu kadar bos bir araca 41000 lira verilirmi konusmak lazim 36000 1.6 hdi exculusive almak varken yagmur far cruse kol dayama park sesnsoru bluetoht sky cam karartilmis camlar kararan dikiz aynası usb aux koku sogutmali torpido katlanır dikiz aynaları elektirikli on camlar ve arka camlar cocuk kiliti on cam bugu giderici dijital kilima 6 airbag daha konusulacak bir sey varsa 16 jant da diyebiliriz fransızların yaptigi aRACLAR ORTADA polo su anda yerlerde kimse kimseyi kandırmasın fiesta dersin clio dersin yaris dersin evo dersin jazz dersin ama su anki yeni c3 exculusive diyemezsiniz bu kadar basit




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.