Şimdi Ara

Alti yuksek surtmeyecek otomatik aile arabasi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suan da punto easy donanimli 2012 model arabamiz var. Fakat arabanin yuksekliginden sikayetciyim .evet sehir ici cok iyi. Bwgeniyorum . Fakat sehir disi koye ne biliyum piknige vs derken yada bozuk yol derken araba hemem surtuyor bu beni hep korkutuyor . Gemiye binince bile ucu ucuna geciyorum capraz vs gemideki gorevli yardimci oluyor vs hep siknti ..artik biktim . Alt tabani surtmeyecek bozuk yol oldumu eyvah sureyecek rahat gececek bir araba almak.istiyrum .

    Kriterlerim basit

    Yerden tabani yuksek
    Motoru yokusta bayilmayacak
    Yol tutusu guzel
    Malzeme kalitesi guzel . Biraz konforlu
    80 90 bini asmayacak bir araba istiyorum

    Duster ve sandero istemiyorum ozellikle.
    Altarnatif araclar neler olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Egea olabilir.bagajı geniş isterseniz sw kasalar tam aile arabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea ile devam edin, dizel otomatik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Egea ile devam edin, dizel otomatik
    Peki egea daga tasa koye piknige gelirmi ? Fiatin kronik sorunlari ayri bir derMt egea ne durumda bilmiyorum. Benim.arabada 15 inc jant var lastikler 175 65 r15 lastikleri mesela ayni lastiklw egea ne kadar fark yapar yerden yukseklikte alt tabani ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin sorunun çaresi hydractive süspansiyonlu bir Citroen C5 tir. Gerektiğinde süspansiyon yükseltme tuşuna basıp aracınızı yükseltebiliyorsunuz. Ayrıca bozuk zeminde konforu çok iyidir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-kendini-ozel-hissedenler-ve-konfora-duskun-luks-sevenlere-707333246/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 28 Temmuz 2019; 21:3:47 >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Alt takımları dayanıklı, kırsal kesimde şirket aracı olarak çok kullanılıyor, tanıdıklarımdan da kullanan var. Yerden yüksekliği oldukça iyi, en yüksek sedanlardan biri.

    Sert virajlarda dezavantaj olsa da genel olarak avantajlı bi durum ülkemiz yollarında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renault captur 1.5 dci edc
  • Suzuki Vitara 2017 bakabilirsin. Piyasası yok ama yakıtı da iyi fiyatına göre özellikleri de güzel diyorlar. Arka stoplar 2000 lerin başından kalma görüntüsü veriyor ama önden yandan güzel de görünüyor araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeti olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane Fluence de altı yükseklik konusunda düşünülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokuşu bayılmadan çıkmak için sanırım torku yüksek bir araca ihtiyacınız var. Bunun içinde yine sanırım dizel, turbo dizel, turbo benzinli şart. Tam otomatik mi arıyorsunuz ? (tork konventörlü)
  • 1.6 asx bakabilrsiniz.
  • Üstte yazıldığı gibi c5 bakabilirsiniz. İlk kasanın makyajlısına sahibiz bizde 2006 model. Süspansiyon cidden çok iyi farkı azımsanmayacak kadar hissettiriyor. Hem rahat ve konforluyken keskin viraj veya uzun yüksek hızla girdiğimiz virajlarda aşırı güven veriyor. Ama dikkatli olun elektronik olarak oynanmamış bir arava bulun derim. 1.6hdi da p0238 diye illet bir arıza var hayattan soğutuyor. Direk güçten düşürüyor arabayı ve 3 bin deviri geçmiyor araba. En çok bu hata çıkıyor. Bizde hem normalken (stock) hemde motor yaptırıp yazılım yapılınca aynı hatayı verdi. Dikkatli olun derim mekanik olarak arabaya iyi bakıldıysa kolay kolay sorunu çıkmaz. 1.6hdi uzun yolda 4.5-5.5 arası yakar şehir içide 7 lt civarı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 29 Temmuz 2019; 8:56:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığınız araç skoda yeti.
  • bizde fluence 2011 1.6 extreme benzin+lpg var araba kesinlikle tam aile arabası bagajda lpg olmasına rağmen belli olmuyor ve ona rağmen bagaj oldukça geniş kapalı avm otoparklarına giriyoruz göremiyor güvenlikler :D iç hacmide çok geniş altı geniş motoru seri ve sorun çıkartmıyor, zaten fluence c ve d sınıfı arasında nitelendiriliyor
  • adam puntodan kurtulamya calısıyor fiat satıs danısmanları gelıp aynı ar....abanın laciverti sedan versıyonu egea al demişler
  • c5i tanımlamışsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batistuta

    Aradığınız araç skoda yeti.
    yetı almaktansa daha ucuza ticari arac alabılırler avrupada hepsı mpv segmentıne giriyor zaten bızde vergı avantajı var ticarilerin.
  • Hocam en ucuza caddy, doblo, turneo vb ticariler bu işi çözer. Otomatikleri de var. Ancak ticari olmasından dolayı her yıl muayene, 10kmsa maksimum sürat eksikliği, ilk 6 yıl sabit mtv gibi dejavantajlatı var.
    Diğer türlü araç tercih edecekseniz qasqai, 3008, kuga, tiguan vb crossover veya mazda cx3, fordbmax vb bütçeye göre bakılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.