Şimdi Ara

Turknet YAPA - VAE Hat Taşınması Hk;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    İstanbul'da YAPA altyapısından ADSL olarak Turknet müşterisiyim. Binamdaki herhangi bir adresi sorguladığımda sadece YAPA olarak ADSL hizmet alabiliyor olarak gözüküyorum fakat herhangi bir ISS'de altyapı sorguladığımda VDSL hizmet ve 75mbps'e kadar hizmet verebileceklerini gördüm. Sorunum şu ki komşum ile aramda 5 metrelik mesafede olan bu sorunu düzeltemiyorum. Sitedeki Turknet resmi kullanıcısı ile konuştuğumda ve talebimi ilettiğimde sadece binadaki adrese göre yardımcı olabileceklerini belirtiyorlar. Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Acaba neler yapabilirim ve bende VAE altyapısına geçip VDSL hizmet alabilirim? Turktelekom'a mı gidip dilekçe sunmalıyım? Fikirlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

    Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

    ADSL modemimde gördüğüm hat değerleri:
    Turknet YAPA - VAE Hat Taşınması Hk;







  • YAPA altyapısı var ise kolay kola VAE'ye taşımıyorlar, alternatiflere bakın derim.
  • Merhaba, arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan kayıt oluşturabilir misiniz? Altyapınız VDSL destekliyorsa vae geçişi yapılarak VDSL hizmet verilecektir.
  • Dostum seninle aynı durumdayım konuyu takip ediyorum turknet e bununla ilgili destek kaydı olusturdum 6 gündür cevap dahi vermiyorlar. Telekomla telefonda gorustugumde santral mesafemi 2100 mt olduğunu söylediler komşumun ise 220mt. Yarın turktelekoma gidip konu hakkında bilgi edinicem burayada yazarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metingenckurt -- 4 Haziran 2020; 2:11:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turktelekoma gittim konuşmaya bana söylenen böyle bir durumun mümkün olmayacağı turknet ile gorusmemi söylediler. Adamlar hizmet numaramı soruyor söylüyorum tanımsız diyor eski hizmet numaram ve yenisi hiçbir şekilde işlem yapılmıyor turknet 1 haftadır destek kayıdı açık artık geri dönün yeter ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.