Şimdi Ara

Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
5
Favori
30.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1.5-2 yıldır Türknet ADSL internet müşterisiyim. Başlangıçta herşey yolundaydı. Ancak son 4.5-5 aydır alabildiğim 2.5-4MB düşük download hızlar ile çok üzdüler beni... Tam bir sinir stres sahibi oldum. Bu zaman zarfında onlarca online kayıt açtım. :( Ne yazık ki telefon ile konuşabileceğiniz hiç bir müşteri temsilcisi, teknik destek elemanı yok...! Bu 4.5-5 ayın son 2 haftası ise internetim tamamen kesildi. :( Tüm bu olumsuzlukların ardından VDSL'e geçmeye karar verdim. Ama orada da 35MB hız beklerken 17-20MB gibi hızlar gördüm hız testlerinde. İnternet trafik yoğunluğunun en düşük olduğu sabahın erken saatlerinde. Artık Türknet'ten soğuduğum için sonunda Netspeed'e geçmeye karar verdim. Umarım onlardan düzgün, vaat ettiklerini sunan bir hizmet alırım.

    Türknet'ten memnun olabilen arkadaşlar olabilir...Ama ben aylar süren sıkıntılar yaşadım Türknet ile. Sorunlarınızı çok geç çözüyorlar, ya da çözemiyorlar. Bu yazdıklarım asla bir firmayı karalamak için değildir. Yaşadıklarımı samimi şekilde dile getirdim. Ben de karar verirken bu platformları inceliyor ve tavsiyeleri, şikayetleri dikkate alıyorum. Karar verme aşamasındaki arkadaşlara yardımcı olmak istedim sadece. Karar sizin. Başınız ağrıyabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayb -- 22 Ocak 2019; 10:50:53 >



  • Bakın aylarca, defalarca online mesaj yazdım, kayıt açtım sitenizde. 4 ay adeta kan kusturdunuz bana...sinir stres sahibi yaptınız beni. Uzun zaman hiç sesimi çıkarmadım. 3 kez Gayrettepe'deki yerinize gittim sorunlarımı görüşmek için. En son Online destek kaydı üzerinden xDSL hizmet numaramı istedim. Altıüstü 10 rakamlı bir numara. Sabah girdim kaydı, akşam oldu hala cevap yazmadınız. Kalktım taa Büyükçekmece'den Gayrettepe'ye geldim bu numarayı almak için...:( Telefon ile görüşebileceğim bir Allah'ın kulu yok bu numarayı almak için. Telefonunuzu çevirdiğimde otomatik yazılımsal operatör açıyor telefonu ve online kayıt açmamı istiyor :( Netspeed'e geçeceğimi bildirdiğimden adeta beni cezalandırır gibi dün akşam hızımı ortalama 20MBps'dan 13-14MBps'a düşürmüşsünüz. Bravo size... ! Gönderdim Netspeed'e evraklarımı. 3-5 güne kadar geçiş sağlanır. Onların hizmeti ve sundukları hız ile sizinkini karşılaştıran post'lar da paylaşacağım kullanıcıları ve tüketicileri bilgilendirmek için internet ile ilgili platformlarda, forumlarda. Şunu tekrar belirtmek isterim: Ne sizi ne Netspeed'i tanırım. Hiçbirinizden bir çıkarım yok. Sadece yaşadıklarımı yazıyorum burada ve benzer platformlarda. Gerçekten çok ama çok üzdünüz beni. :(
    31478564 arıza numaram bu.. buyurun. PM vs değil direk cevap olarak yazın buraya saklı gizli bişey değil. Buda an itibariyle verilen cevap. Arıza tespit edilemedi diyor bide üzerine ne yapsanız boş yani pişmanlığım tarifi dahi yok. Umarım onlarca kişi görür de arıza tespit edilememiş yerde 4 gündür neden internet veremediğinizi anlar(11.03 saat 21 yazan arıza kaydının oluştuğu an ancak 1 gece öncesi internetim gitti sabah baktım hala yok işe gittim işten geldim baktım hala yok sonra arıza kaydı oluşturdum) da ona göre ADAM AKILLI bir firmaya geçerler. Verilen 1 kuruşu dahi hak etmiyorsunuz. Sanki mağara da yaşıyoruz. İzmir burası İzmir karsiyaka. Ve tekrarlıyorum cevabınızı PM değil buradan yazin veya yazmayın insanlar görsün.

    10.05.2019 tarihinde adsl olarak turknet geçtim. Fakat daha önce Superonline kullandığımda VDSL olarak kullaniyordum. Superonline hizmet numarasını istediler alıp verdim. Ama aynı hattan VDSL olarak değil de adsl almam çok sacma. Müşteri hizmetleri bile yok. Değişim olmazsa kapatacam turknet interneti.
  • Selamlar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizi kaybetmek istemeyiz. İsterseniz hizmetinizi ben kontrol edeyim ve bu süreçte size yardımcı olarak detaylı bilgi vermeye çalışayım.

    Yardımcı olmamı istiyorsanız hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numaranızı veya müşteri numaranızı bana PM üzerinden bu durumu anlatarak iletir misiniz?
  • Turk net sakın kimse bu Laflara inanmasin. Turk.net kesin uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bakın aylarca, defalarca online mesaj yazdım, kayıt açtım sitenizde. 4 ay adeta kan kusturdunuz bana...sinir stres sahibi yaptınız beni. Uzun zaman hiç sesimi çıkarmadım. 3 kez Gayrettepe'deki yerinize gittim sorunlarımı görüşmek için. En son Online destek kaydı üzerinden xDSL hizmet numaramı istedim. Altıüstü 10 rakamlı bir numara. Sabah girdim kaydı, akşam oldu hala cevap yazmadınız. Kalktım taa Büyükçekmece'den Gayrettepe'ye geldim bu numarayı almak için...:( Telefon ile görüşebileceğim bir Allah'ın kulu yok bu numarayı almak için. Telefonunuzu çevirdiğimde otomatik yazılımsal operatör açıyor telefonu ve online kayıt açmamı istiyor :( Netspeed'e geçeceğimi bildirdiğimden adeta beni cezalandırır gibi dün akşam hızımı ortalama 20MBps'dan 13-14MBps'a düşürmüşsünüz. Bravo size... ! Gönderdim Netspeed'e evraklarımı. 3-5 güne kadar geçiş sağlanır. Onların hizmeti ve sundukları hız ile sizinkini karşılaştıran post'lar da paylaşacağım kullanıcıları ve tüketicileri bilgilendirmek için internet ile ilgili platformlarda, forumlarda. Şunu tekrar belirtmek isterim: Ne sizi ne Netspeed'i tanırım. Hiçbirinizden bir çıkarım yok. Sadece yaşadıklarımı yazıyorum burada ve benzer platformlarda. Gerçekten çok ama çok üzdünüz beni. :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayb -- 23 Ocak 2019; 9:51:43 >
  • 10.05.2019 tarihinde adsl olarak turknet geçtim. Fakat daha önce Superonline kullandığımda VDSL olarak kullaniyordum. Superonline hizmet numarasını istediler alıp verdim. Ama aynı hattan VDSL olarak değil de adsl almam çok sacma. Müşteri hizmetleri bile yok. Değişim olmazsa kapatacam turknet interneti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazlığıma internet bağlatmak istedim, fakat altyapı uygun olmadığından bağlantı yapılamadı, dolayası ile bir HİZMET alamadım. Bana fatura çıkarttılar almadığım hizmetin faturası olur mu diye turknet müşteri hizmetlerini aradım, özür dileyip Borçumun silindiğini söylediler. Takribi 7-8 ay sonra bu mesaj geldi. 
    "TURKNET üyeliğinizeden kalan borcunuz hukuk büromuza aktarılmıştır. Bilgi almak için ve ödeme yapmak için 02166416767".
    TurkNet veremediği hizmeti ve Müşteri Hizmetlerinin bana "Borçunuz YOKTUR" demesine rağmen bunlar oluyorsa, bu resmen Dolandırıcılık.
    Ayrıca çok yazık keşke hiç Turknet'e hiç bulaşmamış olsaydım.
  • katotopark K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, faturanızı ve hizmetinizi inceleyebilmemiz içinwww.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Bu başlığı bile gorduyseniz eğer hiç düşünmeden en yakın başka bir internet sağlayıcısı tercih ediniz. Ülkenin en büyük 3. Şehri izmir, İzmir deyince de Karşıyaka gelir ilk olarak insanın aklına ama İzmir'in merkezinde göbeğinde bile hizmet vermeyi beceremeyen, rezilliğin diz boyu olduğu kendini firma sanan dandik mi dandik "bişey" ama kesinlikle firma değil.
    Müşteri hizmetleri desen yok..
    Her ay min 1 adet internet olmadığı için arıza kaydı olusturuyorsun 3 günde arıza onarilmiyor, internet geliyor 2 gün sonra yine aynı terane. Bela okumak bana göre değil ama bu rezilliğin tarifi yok. Hizmet diye birşey yok arkadaşım turknet alacaksan alma. Bu bir karalama değil acı gerçek yorumumdur. Ya da geç kendin gör, banane.. turknet odedigim 1 kurusum helal değildir sana bilesin. Beceremiyorsan yapma kardeşim bu işi 5 ayda 20 defa arıza kaydı olusturmusum bı tanesi demiyor hayrola senin derdin ne diye.. yazık ismine "TÜRK" deme bari.! Bu kadar aşağılık bir firmaya o yüce isim 100 kat fazla gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezerdurgun S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri hizmetlerimiz 7/24 hizmet veriyor. Bize ilettiğiniz talepleri müşteri hizmetleri çalışanlarımız arka planda gerekli çalışmaları yaparak sorunu çözümleyip sizinle paylaşıyor.

    Arızanızın kalıcı olarak giderilmesi için yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 31478564 arıza numaram bu.. buyurun. PM vs değil direk cevap olarak yazın buraya saklı gizli bişey değil. Buda an itibariyle verilen cevap. Arıza tespit edilemedi diyor bide üzerine ne yapsanız boş yani pişmanlığım tarifi dahi yok. Umarım onlarca kişi görür de arıza tespit edilememiş yerde 4 gündür neden internet veremediğinizi anlar(11.03 saat 21 yazan arıza kaydının oluştuğu an ancak 1 gece öncesi internetim gitti sabah baktım hala yok işe gittim işten geldim baktım hala yok sonra arıza kaydı oluşturdum) da ona göre ADAM AKILLI bir firmaya geçerler. Verilen 1 kuruşu dahi hak etmiyorsunuz. Sanki mağara da yaşıyoruz. İzmir burası İzmir karsiyaka. Ve tekrarlıyorum cevabınızı PM değil buradan yazin veya yazmayın insanlar görsün.
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezerdurgun S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız arızanın çözümü için saha ekiplerine bilgi verdik ve takibini teknik arkadaşımla birlikte yapıyorum. Ekiplerden güncel bilgi aldığımızda size bilgi vereceğiz.
  • E bana da bilgi verseydiniz keşke sadece saha ekiplerine bilgi vermekle olmuyor.. Dün 10 saat kadar internet geldi ce-ee dedi tekrar gitti :) ama evimin içinde bir yerde sorun olduğunu yazmışlar 99 lira teknik servis + kullanılan malzeler kablo vs gibi onların ücreti karşılığında gelip bakacaklarını yazmışlar. Önce gelip arıza tespiti diye bi durum söz konusu değil sanırım sizde 99 lira ver gelelim demişler. Buyurun gelin efendim 99 liranız hazır nakit olarak duruyor. Gelen arkadaşlar corona için lürfen maskesi ve eldiveni ile gelsin bide virüs kapmayalım sizden durduk yere. Bu sene sonu gelirmisiniz? Hani acele falan etmeyin biz bekleriz tıpış tıpışta kullanmadığımız internetin faturasını ödeyecek kadar keriziz zaten yeterki siz kazanın yoksa aile dolandırımız var biraz üzüldü hatta bu duruma içerlendi falan artık yapacak bişey yok.. Sizlerde görün arkadaşlar TÜRKNET PİŞMANLIKTIR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezerdurgun S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kullanmadığınız hizmete fatura çıkarmayız. Fatura çıktıysa dawww.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturun inceleyerek bilgi verelim.

    Arıza durumlarında telekom ekiplerinden sürekli iç tesisat bilgisi aldığımızda 99 TL'ye yerinde destek ekibi sunuyoruz. Bu konuda ekipler iç tesisatınızı kontrol ediyor. Sorun yoksa tutanak tutarak telekom'a iletiyoruz. İç tesisatta sorun olmadığı içinde sizden 99 TL'yi almıyoruz. Bizim amacımız daha fazla vakit kaybı yaşamamak. Ve sorunu gidermek.
  • Kutuya kadar sorun olmadığı sorunun iç tesisatta olduğundan bahsedilen kutunun hali budur !. Yıllardır ne bir kontrol ne bir denetim kutu miadını tamamlamış ama ilgilenen yok. Bu kutudan mı internet veriyorsunuz siz? Evet bu kutudan veriyorsunuz yani öyleymiş kabloları takip edince gördüm.. Önce şunu halledin insan gibi kutu bağlayın sonra vermediğiniz hizmeti düşüp faturamı düzenleyin.!

    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutayb

    Bakın aylarca, defalarca online mesaj yazdım, kayıt açtım sitenizde. 4 ay adeta kan kusturdunuz bana...sinir stres sahibi yaptınız beni. Uzun zaman hiç sesimi çıkarmadım. 3 kez Gayrettepe'deki yerinize gittim sorunlarımı görüşmek için. En son Online destek kaydı üzerinden xDSL hizmet numaramı istedim. Altıüstü 10 rakamlı bir numara. Sabah girdim kaydı, akşam oldu hala cevap yazmadınız. Kalktım taa Büyükçekmece'den Gayrettepe'ye geldim bu numarayı almak için...:( Telefon ile görüşebileceğim bir Allah'ın kulu yok bu numarayı almak için. Telefonunuzu çevirdiğimde otomatik yazılımsal operatör açıyor telefonu ve online kayıt açmamı istiyor :( Netspeed'e geçeceğimi bildirdiğimden adeta beni cezalandırır gibi dün akşam hızımı ortalama 20MBps'dan 13-14MBps'a düşürmüşsünüz. Bravo size... ! Gönderdim Netspeed'e evraklarımı. 3-5 güne kadar geçiş sağlanır. Onların hizmeti ve sundukları hız ile sizinkini karşılaştıran post'lar da paylaşacağım kullanıcıları ve tüketicileri bilgilendirmek için internet ile ilgili platformlarda, forumlarda. Şunu tekrar belirtmek isterim: Ne sizi ne Netspeed'i tanırım. Hiçbirinizden bir çıkarım yok. Sadece yaşadıklarımı yazıyorum burada ve benzer platformlarda. Gerçekten çok ama çok üzdünüz beni. :(
    sonuç ne oldu?
  • Bizde iki gündür internete giremiyoruz yarın da cuma yine gelmeyecekler biliyorum ve araya hafta sonu girecek virüs sebebiyle önlem için kapandığımız ev tam manasıyla hapishane olacak, 2020 yılında su gibi elektrik gibi temel ihtiyaç olan internetten mahrum olacağız bu kafa ile müşteri kaybetmeye devam edecek Turknet bende konu sahibinin cevabını bekliyorum memnun ise yarın Netspeed’e başvuracağım en azından arayınca karşınıza bir tane müşteri temsilcisi çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezerdurgun S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ankastre kutusu müşterimiz sorumluluğundadır. Ankastre kutusuna kadar hat gelmiyorsawww.turk.net/oim ssayfamızdan arıza kaydı oluşturabilirsiniz.
  • Akid kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı giderdik. Hizmetiniz online durumdadır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.