Şimdi Ara

TÜRKNET'İN 1 HAFTADIR YAŞATTIĞI REZİLLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan tam 1 hafta önce istanbulun belki de en fazla internet kullanıcısı olan, kalabalık semtinde internet kesildi. Hiçbir neden yoktu, kablo arızası vs. Diğer dairelerde bir kaç kişiye sordum herkeste gitmiş internet; hee dedim ok genel sorun demek ki gelir birkaç saate. Nitekim öyle de oldu TTnet kullanan, sorduğum kişi 3-4 saat sonra mesaj attı internet geldi diye; iyi dedim geçeyim işin başına açtım bilgisayarı tık yok.


    Bunun üzerine 37573821 numarasıyla bir destek kaydı açtım, nedir ne değildir diye bir soralım diye; ama yani sen saf herif açtın kaydı da ne yazan vaaar ne ilgilenen. Twitter'dır, burasıdır bulabildiğim her yerden yazıyorum türknete güç bela cevap alıyorum ama bütün cevaplar basmakalıp birbirinin kopyası cevaplar.


    Bu arada işi bu kadar uzatmamın nedeni hem çalıştığım işin online üzerinden işlemesi hem de burada yazmayı istemediğim ama @TurkNetDestek 'e pmden anlattığım bir özel durumum. Tüm bunlara rağmen TAM TAMINA 1 HAFTA OLDU İNTERNETTEN HABER YOK.


    Bugün artık iptali düşünüyordum, direkt TTnet'i arayıp geçiş işlemlerini başlatacaktım ki sabah ttnetten bir saha çalışanının telefonuyla uyandım. Türknetin talebi doğrultusunda gelip kabloyu taktığını, bundan sonra işin TÜRKNETTE olduğunu söyledi. Sabah 11 civarı aynı bu durumu şu şekilde @TurkNetDestek 'e efendi gibi yazdım;


    Alıntı

    metni:
    37573821 destek numaralı arızama istinaden az önce türk telekom yetkilisi gelip bağlantı yaptığını, türknetten gelip kabloyu onların çekeceklerini söyledi. Bugün gün içinde gelip bağlantıyı ayarlayın artık lütfen 1 hafta oldu tam bugün. Bir de benim modeme çekilecek kablom kanallarla vs. tesisatı hazır sadece girişi türk telekpmun çektiği kabloya bağlamak yeterli olacaktır sanırım? Bir de gelirken sizdeki kayıtlı olan gsm numarasından haber verirseniz iyi olur haberimiz olsun, evde olmamız için. Sorunu bugün halledelim artık lütfen.



    Mesajın içeriğine bak "gelince gsm numaramdan ararsanız haberimiz olsun" falan HEEE MESAJA BAKTILAR DA ARAMASI KALDI. Neyse;


    Ama gördüm ki efendilik falan kar etmiyor bu işlerde. Hakaret edeceksin, dolandırıcılıkla suçlayacaksın çıngar çıkaracaksın herhalde anladıkları dil bu olacak ki sabah saat 11'den beri bu saat oldu BİR ALLAHIN KULU NE BURADAN NE DE ONLINE İŞLEMLERDEN DÖNÜŞ YAPMADI. Ya kardeşim baksana ne zıkkımsa olay şunu yapacağız, bunu yapacağız ya da hiçbir halt yapmayacaksanız gidin elektrikçi tutun kabloyu bağlasın biz interneti vereceğiz deyin. Buna bile razıyım o kadar illallah ettim ki neyse parası verip elektrikçiye çektireceğim kabloyu ama çektirip parasını versem internet gelecek mi ONU DA BİLMİYORUM ÇÜNKÜ ADAMLARDAN KİMSE ÇIKIP BİR ŞEY SÖYLEMİYOR.


    Ya arkadaş 1 hafta boyunca SAPIK GİBİ HERİFLERİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM NEREDEYSE YALVARMA DERECESİNE DÖNDÜ OLAY. SANKİ MALLARINI SATAN ONLAR DEĞİL DE PARAYI BANA ONLAR VERİYORMUŞ GİBİ HERİFLERİN ARKASINDA BEN KOŞTURUYORUM.


    Ama bitti bundan sonra, yarın da bu internet arızasını gidermezlerse hiç düşünmeden ttnete geçiş işlemini başlatıyorum; yerim tahütsüzünü, 10 15 lira az vermesini. Böyle rezillik yaşayacağıma taahüt de veririm 20-30 lira fazla ücret de öderim. Bu noktaya getirdiler artık sağolsunlar.


    Okuyan arkadaşlar konuyu öne çıkarırlarsa sevinirim, kimseye bunlara abone olmayın ya da olun demiyorum ama varsa bunlara geçmeyi düşünen internetlerinde arıza olduğunda yaşayacakları adımlar aşağı yukarı bunlar; göze alıyorsanız buyurun geçin tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 27 Ekim 2020; 18:54:54 >







  • Geçmiş olsun hocam benzer sorun bende de var. Artık görmezlikten gelip cevap vermiyorlar. Ben de yeni operatör arayışındayım.

  • Saab9000 kullanıcısına yanıt

    Valla yapacak bir şey yok hocam sıkıldım artık "en kısa zamanda" söyleminden; izafiyete göre işliyor bunlarda zaman galiba. Sinir stres sahibi oldum 1 haftada, yarın sorun çözülürse ne ala yoksa geçerim başka bir sağlayıcıya sabrım kalmadı benim de.

  • Günder bir kere oim üzerinden boş bir mesaj atıyorlar. Daha sonra cevap veriyorum. Ertesi güne kadar daha cevap yok. Aylık 10-20 lira daha fazla verip en azından muhatap bulabileceğim bir operatöre geçeceğim. İnsanı salak yerine koyuyor bunlar.

  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saab9000 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarım hattın tekrar kontrol edilmesi için bildirimde bulunmuştur. Kontrol sonrasında size bilgi verecekler. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Yerleşik operatör DÜN GELDİ VE KABLOYU TAKTI UCU BOŞTA GELİP ONU TAKMAYI TÜRKNET YAPACAK DEDİ. Daha neyin yerleşik operatörü bu, pmden numaramı yolladım arayın adam akıllı anlatın durumu günde 1 mesaj atmakla süreç ilerlemiyor YETER ARTIK.

  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    uzun çileli bir yolculuk sonunda mutlu sona ulaştık neyse ki, dh'deki @TurkNetDestek temsilcisi olmasa oimdekilerle işimiz çok zor gerçekten. Neyse umarım artık sorun yaşamayız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 31 Ekim 2020; 17:40:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.