Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.364
Cevap
308
Favori
877.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16471648164916501651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jesusturkey kullanıcısına yanıt

    Benim de sürekli kopma sorunum vardı ve fatura çıkardılar bana alakasız. Ben de iptal ettirip kablonete mi geçsem acaba?

  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim. Türknet'e yalvardım, sorun sizde dediler. Elektrikçi getirdim baktırdım çalışıyor. Türknet'e ilettim, yok Türk Telekom kapıma kadar gelmiş de sorun bendeymiş vs vs. Sırf laf salatası. Sorun olmadığında iyi bir iss ama sorun olduğunda öldün. Kablonet çok rahat. Kafa sakin. Hız hep stabil ve aldığın internet ederi kadar güçlü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türknet adresimde gigafiber var 2-3 defa destek kaydı açtım gigafiber için ekipler arayacak diyorlar ne arayan var ne soran?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jesusturkey kullanıcısına yanıt

    Aynısını bana dediler :D Kurulum ekibinin taktığı yerde altta kablo kalmış da ondan kopuyormuş. Zaten hatanın kendilerinde olduğunu belirttiği halde bana teknik ekip ücreti diye ücret çıkarmışlar :d Üstüne de sorun daha da beter artarak devam ediyor. Türknet pişmanlık arkadaşlar sakın geçmeyin. Fax yollayıp iptal ettireceğim. Bu arada fax istediler iptal için haha :d

  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Ben android uygulamasına jpeg olarak kimliğin ön ve arka yüzünü ekledim. Bir de dilekçe istediler jpeg olarak onu ekledim, yolladım. 03 Ekim'de ilettim 06 Ekim'de aradılar müsait değildim açamadım telefonu. Bi daha aramadılar bile. Ayın 10 yada 11'inde uygulama üzerinden ağzıma geleni yazdım, kapattık diye mesaj attılar. Hizmet ve memnuniyet sıfır. İyiyken herkes iyi. Mühim olan kötüyken nasıl hizmet sunduğu ve yaklaşımda bulunduğudur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden gönderdiğiniz mesajınıza yanıt verdim.
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Quadrions kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iş emri gönderdiğimiz zaman ekipler ortalama 36 saat içinde dönüş yapıyorlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    pm atamadım müşteri numaram 957294

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PM üzerinden mesajlarınız da ulaştı. Gigafiber dönüşümü için ilgili ekibimize bilgi veriyorum.
  • Merhaba evime türknet internet bağlatmak istiyorum ancak altyapı 1 sokak aşağıda varken burada yok gözüküyor ne yapmam gerek ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abone olduğum zaman modemime gelen hız 100 mbit idi , test sonuçlarında 95 mbitin altına inmiyordum fakat son 2 aydır modemime gelen hız 61 mbit ve hız testinde 55 mbit civarı hız alıyorum , modeme gelen hız düşürülmüş , bu konunun incelenmesini ve gerekli işlemin yapılmasını istiyorum

    Destek no: 47427359

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Yaklaşık 17 - 18 gün önce bina girişine Türknet Gagafiber kutusu konuldu. Her gün altyapı sorgulaması yapıyordum hep Vdsl alabileceğimi görüyordum. Bugün sorgulama yaptığımda ekte koyduğum ekran görüntüsü geliyor. Online işlemlerde bir değişiklik yok. Nasıl başvuru yapacağım ? Yada siz buradan bana yardımcı olabilir misiniz ? Devre Numarası : 8838784222 @TurkNetDestek

    TurkNet Destek Burada


    TurkNet Destek Burada




  • Merhaba. Turknete geçtim ama modem ttnet modemi olduğu için uyum sorunu oldu ve yeni modem almam gerekiyor. Turknetin sitesinde zyxel VMG3625-T50b nakit olarak 385 TL. (Binada gigafiber kutusu var, henüz hizmete başlamadı/aktive edilmedi. Yoksa internetten sipariş edebileceğim başka bir vdsl modem önerir misiniz? (Evdeki ttnet modemler de vdsl -2 adet fakat 1 mbps'nin altında hız alıyorum. Şimdilik bağlı duruyor öylesine). Bir de modem sipariş etsek (nette 3 güne kargoya verilir deniyor) kaç günde gelir, benzer deneyimi olanlar cevaplayabilir mi? İstanbul'dayım. Hangi kargoyla vs. geliyor acaba ve kaç günde kargoya veriliyor?

    (Evimin yakınlarında tenda v300 modem var ikinci el. gerçi o sanırım sadece 2.4 ghz. Bir de asus'un keenetic vb.nin modemleri var. Ucuz ve hızlı olabilecek bir şey bakıyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkürler şimdiden.)

  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef alt yapı olmayan bölgelere hizmet veremiyoruz. Alt yapı için yerleşik operatörle görüşebilirsiniz.
  • Freed0mm kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizde güncelleme yaptım. Tekrar kontrol eder misiniz?
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/online-islemler/login üzerinden destek kaydı oluşturabilir misiniz ? Dönüşüm işlemi için ekibimiz sizinle iletişime geçecek.
  • polio kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem satın aldıktan sonra 3 iş günü içerisinde çıkışını yapıyoruz ve UPS kargo ile gönderiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 18 Ekim 2021; 10:34:6 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Günler sonrasına randevu alabildiğimiz saha ekibiniz sorunu çözemedi maalesef türk telekomun çözmesi gerekiyormuş 3 ekimde başvurduğum internet hizmetini 18 ekimde hala kullanamıyorum ve süreç hala uzuyor ne zaman geleceklerini bilmiyorum daha ne kadar internetsiz kalmam gerekiyor sorunu çözebilecek bir ekip yönlendirmek çok mu zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lbor -- 18 Ekim 2021; 10:44:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 1 aydır arızalar ile boğuşuyorum.Defalarca teknik destek talebi açamam rağmen sorunum çözülmüyor.Kopma sorunu ve hız sorunu yaşıyorum.Şu anda aldığım hız 2Mbps.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16471648164916501651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.