Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.399
Cevap
309
Favori
878.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16451646164716481649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Kullanıcı :612145 TC : (özelden yazdım) ki adet İnternet aboneliğim var. 6 ay ay farklı evlerde kaldığım için birini 180 gün dondurup diğerini açıyorum. Geçen sene 30 ekinde 180 gün dondurdum diğer aboneliği açtırıp onu kullandım. Sonra 6 ay sobraonu dondurup mayıs başında bunu açtırdı. Şimdi ise 180 gün dpnduramazsın deniliyor. Bu durumda ikisini de iptal ettirip mobil kullanacağım.

    Bir de burada aynı zamansa telefon aboneliğim de var onu e devletten iptal ettirdim, aradılar, yanlışlıkla İnternet aboneliğimi kısıtlamışlar İnternetim de yok. Bu kadar acemilik mi olur ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğim konudan bağımsız bölgede çalışma olduğundan dolayı şu anda destek kaydı bırakamıyorum.

    Söylendiği gibi gün içinde yaklaşık 3-5 dakikalık internet kesintileri oluşmaktadır.

    İlgili resmi aşağıda görebilirsiniz.


    Çalışma tamamlandıktan sonra söylediğiniz kaybı bırakabilirim.

    TurkNet Destek Burada
  • cumaisik C kullanıcısına yanıt

    Durum aynı. Altyapım telekom. Çevremde ne bir çalışma gördüm nede bir açık saha dolabı kapağı. Ben sorunun turknet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Altyapı diyip geçiyorlar. 1 haftadir durum böyle ve internet sayfası bile açamıyorum. 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum hayırlısı olsun diyorum. Aynı illerde olduğumuzu da hiç sanmıyorum

    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 15 Ekim 2021; 18:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2372059data abone numarası. Sizin elemanınızın hatalı tarayarak evrak göndermesi beni neden mağdur ediyor? Sonra bunu neden benim düzeltmemi istiyorsunuz? Başvuruyu 7 ekimde yapıyorum, 17 ekim son fatura dönemi ona göre diyorum tabi efendim 5 günde hallolur merak etmeyin diyorsunuz.

    Şimdi yeni fatura dönemi geldi çattı. Eksik evrak, evraklarınız okunamıyor diyorsunuz bana. Ben mi hatalı okuttum evrağı? Yanlış bir yere bir madde mi ekledim? Madem evrak online yollarla size ulaşıyor başta da söyledim, imzalayıp tarayıp göndereyim dedim neden olmaz dediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri zahmet edip aramıyor, ben peşine düşüyorum. Mesajı da paylaşıyorum ki türknet düşünen vazgeçsin.
    TurkNet Destek Burada

    Bir belgeyi taramayı beceremeyen kuryeniz yüzünden iki fatura ödemek zorunda kalan benim. Ben ödemem, size de fatura ödemem. Başvurumu iptal ettim, düşünen varsa da vazgeçsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 ay önce Türknet bağlattım. İnternet akşam saatlerinde sürekli kopuyordu. Teknik ekip geldi. Bina girişindeki kurulumu yapan ekibin reglet içinde kablo bıraktığını söyledi. Yerini değiştirdi. Bunun için ücret alınmayacağını söyleyip gittiler. İnternet kopma sorunu düzelmediği gibi üstüne 107 TL teknik ekip faturası yansıtmışlar. Kayıt açtım bunu iptal edemeyeceklerini söylediler. Sakın geçmeyin böyle bir firmaya. Türk Telekom bunlardan bin kat daha iyi.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlanmıştır. Modemi resetleyerek tekrar kurulum yapabilir misiniz?
  • cumaisik C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu 47400213 numaralı kayıtta teknik uzmanlarımıza ve saha ekiplerine ilettim. Ekipler çalışmalarını tamamladığında uzmanlarımız sizinle iletişime geçecektir.
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • RefLeXs R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik sürecinde yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Konuyu doğrudan ilgili birimimize ilettim. Bu konuda kurye ile iletişime geçerek evrakları tekrar sisteme yükleyeceğiz.
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun devam ettiğini ileterek alınan ücretin iptali konusunda tekrar www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Oluşturdum ama beni arayan kişi %50'sini iptal edebileceğini söyledi. 54 tl yansıtacakmışmış. Sanki çocuk kandırıyor. Sizlerden sikayetçiyim.

  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Konunun linkini ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba, evet internetimiz sonunda bağlandı, müdahale edip problemi çözdünüz, ilginiz için teşekkür ederim.

  • Bugün itibarıyla Turknet maceram bitti şükür. Yılda iki kez 180 gün dondurma hakkı var deniyor, sonra da son dondurup açtıktan sonra en az bir yıl geçnesi gerekir gibi olmayan bir şart öne sürüyorlar. Ben zaten geçen yıl Ekim ayında dondurmuştum bir yıl doldu aslında.
    Neyse iptal ettim kurtuldum ciddiyetten ve kurumsallıktan uzak bir firma oldu Turknet. Speed aboneliğim başladı. Taahhüt yok ve hem daha ucuz hem daha hızlı. Umarım sık sık kesilme derdi de biter ve böyle devam eder. Diğer Türknet üyeliğimi de iptal edeceğim.
    Ancak Türkiyede tüketici olmak zor zanaat vesselam... Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 16 Ekim 2021; 21:35:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, biz geçimimizi internet sayesinde sağlıyoruz. Bugün öğlen 12:30 sularında birden internetimiz gitti. Modemdeki internet ışığı kırmızı yanmaya başladı. Hemen arıza kaydımızı oluşturduk ve bizim IP alamadığımızı, Türk Telekom ekiplerine bildirdiklerini söylediler. Bu sorun ne kadar sürer ve neyden kaynaklıdır acaba? Çünkü durduk yere hiçbir şey yokken gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben Türknet'ten 83 mbps hız alırken bir anda 40 mbps hıza düşürdüler. Yok Türk Telekom, yok sizin alt yapı diye diye 3 hafta oyaladılar ben de Kablonet'e geçtim, şimdi kafam rahat. Hızım daima 100 mbps. Bazen aldığın hizmetin kalitesi için 50-60 TL fazlayı gözden çıkarabiliyorsun ve Türknet bu konuda yetersiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Pm yolladım.

  • jesusturkey kullanıcısına yanıt

    Benim de sürekli kopma sorunum vardı ve fatura çıkardılar bana alakasız. Ben de iptal ettirip kablonete mi geçsem acaba?

  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim. Türknet'e yalvardım, sorun sizde dediler. Elektrikçi getirdim baktırdım çalışıyor. Türknet'e ilettim, yok Türk Telekom kapıma kadar gelmiş de sorun bendeymiş vs vs. Sırf laf salatası. Sorun olmadığında iyi bir iss ama sorun olduğunda öldün. Kablonet çok rahat. Kafa sakin. Hız hep stabil ve aldığın internet ederi kadar güçlü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16451646164716481649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.