Şimdi Ara

TurkNet beni yanılttı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
35.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    TurkNet beni yanılttı

    Modem kurulumunuzda girdiğiniz kullanıcı adınız noktasız bir şekilde turknet yazıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Peki nasıl internete bağlanıyorum sizce ?
  • Benimde turknete geçirmeye çalıştıgım ama turknetin kullanıcısı yapmak istemeyen, TT kullanıp kontratı biten yakınım vardı. Tt son anda 54₺ ye 24 ay kontratlı 16mb 75gb akk teklif etti. Ben yaptım pazarlığı akk yi arttırın aynı fiyatta diye olmaz dediler. İptal ettirdim. Türknet aktivasyonunu kendince yapmış ama eve interneti baglamaya kimse gelmedi. 10gün beklediler. Şimdi iptal ettirdiler türkneti, TT den 70₺ye 16mb 75gb Akk li kullanacaklar. Gel de çıldırma türknete.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet ve türevleri birçok yerde altyapıyı doğrudan telekom'dan alıyor. esasen bu açıdan bakıldığında telekomdan daha iyi hizmet verme şansları zaten yok. daha ucuza kotasız paket falan veriyor olabilirler bu ayrı konu ama iş kaliteye geldiğinde kendi altyapısı olmayan bir firmanın size daha yüksek hız/kalite sunması imkansız.
    mesela ben sorgulama yaptığımda 35mbit hız alabileceğim söyleniyor. ama işin aslı öyle değil. ben telekom'a gittim turknet bana 35mbit internet verebiliyormuş diye. mevcut hızım 24mbit. tanıdık da var. baktılar sisteme ve bu hızı alamayacağımı söylediler. ısrar ettim. o hızı verirsek sürekli kesinti yaşarsın dediler. denemek istiyorum dedim. birkaç saatliğine hızımı 35mbit'e çektiler. hızım yükseldi. normalde 22-23 mbps alıyordum speedtest'te 30'u falan görmeye başladım. lakin stabil değildi. 5-10 dakikada bir kesinti oluyordu ve dsl yeniden bağlanıyordu. ben de taahhüdümü uzattım telekom ile. 24 mbit hızla devam ediyorum. eğer bina içi tesisastı komple yenilersem o zaman bir miktar daha iyi hız alabilirmişim. belki 35'te stabil kalabilirmiş. ama yine garanti veremeyiz kesinti olabilir dediler. ben de tesisatı yenilemek uzun iş diye hiç bulaşmadım.
    özetle turknet muhtemelen hattınızın yer aldığı saha dolabına göre verilebilecek en yüksek hızı söylüyor. o hıza ulaşmak zaten pek mümkün değil. saha dolabına olan mesafe, sahadan binaya gelen kablolar, binadaki ankastre ve bina içi tesisat alacağınız hıza etki ediyor. dolaptan uzaksanız, altyapı çok iyi değilse üstüne bir de bina içi tesisat eski tip ise o zaman orta çağı yaşıyorsunuz.




  • Taahhüt yok iptal ediceksin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı durum benim de başıma geldi. 3 4 günlük kavga gürültü sonucunda VDSL'e geçiş yaptılar.



    Müşteri hizmetleri olmaması çok büyük sorun böyle durumlarda. Allah yardımcınız olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Aslinda is biraz daha farkli. Ben sizin dediginiz olayin tam tersini yasadim. Olcum yapilip 24 alinir vdsl zor denilen yere 35 e yakin hiz aldim baska firmada, olabiliyor bu. Mesafe, kablo kalitesi kisaca altyapiya bakiyor. Sonrasi x firma alakali kisim. Mesele daha yuksegini x firma verememesi degil aslinda olay. Daha dusuk fiyata daha yuksek hizla vermesi. Is biraz teknik bilgi birazda tecrube ile az cok ne alip alamayacaginizi kestirebiliyorsunuz. O acidan bilhassa internet altyapi konulatinda ne %100 net olunmai ne de bir firmaya %100 guvenmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 11 Ekim 2018; 18:28:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı telefon hattınızdadır benim hatta sıkıntı yok,100mbit vdsl dektekliyor 100 mbit download 100mbit upload destekliyor ama 35 veriyor turknet, sıkıntı yok yetiyor şimdilik tşkler turknet. hat sorunu olanlar istersen telekoma ister turknete ister başka iss geçsin fark etmez hatta sıkıntı varsa yapcak bişey yok telekom düzeltmedikçe
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Geçiş yaptığınız iss’nin muhtemelen kendi altyapısı vardır. Yanılıyor muyum? Turknet zaten telekom altyapısı kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızabileceğin tek kurum Turk Telekom. Onlar bu altyapı var diyor TurkNet bağlayınca veremiyor Telekom denen firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açılmışken ben de neti devir edebilir miyim diye sormuştum.Ölürsen devir yapılıyor sadece dediler diğer yerlerde de mi böyle.Ben taşınıyorum gideceğim yerde internet var.Arkadaşa devir edecektim. Şimdi iptal edip yeni abonelik aştırsa port bulamama durumu vdsl için veya hız sorunu yaşar mı?Şu an net iyi 70 mbit civarı yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Hayir Tt altyapisi Fixnet. Yani jer zaman diye bir sey demek prk dogru degil ancak elbette Tt daha kaliteli port, dsha hizli cozum gibi olanaklar sunulurdiye ongorulur. Farkli altyspi olsa zaten dediginiz olsy tamamen oyle degil demezdim :).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 yıldır Turknet kullanıyorum 50mbit
    45in altında hız görmedim ve internetim hiç kesilmedi:)
  • Turknet genel müdür yardımcısı öyle havalı havalı konuşuyor sanki görende derki vayyyy beee adama bak türkiyede internet sorunlarını kökten çözücek bugün ayın 11 yarın 12 ekim

    6 Eylül`den itibaren piyasada yoklar..

    bugün turkneti aradık arkadaşla oturduğum yerde yapa varmı dedik yeni abone olucaz aynen böyle dediler (Evet YAPA mevcut :) peki dedik portlar ne durumda hiç sıkıntı yok)

    yani şimdi burdan Turknet genel müdür yardımcısı Sinan bey`e söylüyorum neden böyle insanlara gülücük atıpta kandırıyorsunuz birşey yapıyorsunuz elinize bulaştırdınız o kadar insan

    mağdur oldu yazık değilmi.. ama gerçi bunlar gülüyorlar çünkü bizleri salak yerine koymasını çok seviyorlar bakalım bundan sonra ne olucak görücez çok gülen çok ağlar...
  • 2126903211 hizmet no'lu Türknet aboneliğimi iptal ettirdim. Telefonuma mesaj olarak 03.10.2018 tarihinde talebiniz üzerine aboneliğinizi iptal ettik mesajıda geldi ama ekim ayı faturası kesilmiş 64.99 TL olarak. Ben iptal ettirdiğim hizmet için boş yere fatura demek istemiyorum Türknet lütfen artık benimle olan ilişkini kesermisin. İllallah ettim artık ya bu nasıl rezil bir firmadır arkadaş ya. Fatura kesilecekse bile 2 günlük bir tutar gelmesi lazımdı 64.99 ne demek gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Yoksa gerekli mecralara başvuracağım.
  • Sözleşmeyi okuyun.Cayma hakkınız var diye biliyorum.
  • Ucuz etin yahnisi yavan olur arkadaşlar. 50mbit için (200gb ADKN var) Turk telekom'a ayda 92tl para ödüyorum. Hız olarak 42'den aşağısını görmedim.
  • Ben de yaklaşık 2-3 gündür 1 mbit hızı geçemiyorum. Download/upload neredeyse yok. Youtube'a gireyim dersem videoları 240p'de bile izleyemiyorum. Zaten alt yapı olmadığı için genel olarak ortalama 7-9 mbit arası alıyordum. Oyunlarda falan ping 600'den aşağı düşmüyor. Komşumun internetine "kablosuz" bağlandığımda 20 ping falan alıyorum. Üstelik onlar yaklaşık 10 kişi falan kullanıyor. Türk Telekom tabii ki. Ben ev arkadaşımla iki kişi kullanmama rağmen aynı stabiliteyi alamıyorum. Modem de DSL-N16.

    Şu bahsettiğiniz sürekli bağlantı kopma olayı da bağlandığım günden beri (1 yıl oldu sanırım) mevcut. Bazen bağlantı gidiyor geliyor vs. Sebebi gereğinden fazla hız verdikleri için mi diyorsunuz siz? 7 mbit bile alamayacaksam ne anladım bu işten. Üstelik 100 metre karşımda koskoca üniversite var, alt yapı sıfır.

    Turk.net umarım bu stabilite problemini çözer.
  • https://forum.donanimhaber.com/turknet-pismanliktir-asla-kullanmayin-rezil-olursunuz--131456858

    uyardık dinlemediniz.

    meşhur türknet konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 11 Ekim 2018; 22:50:50 >
  • Ben de TurkNet kullanıcısıyım bir sorunum olunca Twitter desteğinden yazıyorum çözüyorlar hemen bence orayı bi denemelisin kendi sitesinde ki destekten daha hızlı bir çözüm orası ama şöyle bişey var Download hızım da dalgalanma oluyor 35 MB sabit iken 2-3 hafta boyunca aniden 20-22 ye düşüyor desteğe yazıyorum 5 dk içinde yeniden eski 35 MB sabite döndürüyorlar. Başta benim de ADSL olarak bağlanmıştı ama arkasından destek ile konuşunca vdsle döndürdüler sizin şansınıza böyle kötü bir olay yaşanmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.