Şimdi Ara

TurkNet beni yanılttı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
35.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 2 yıldır türknetteyim. Öncesinde superonline 14mbps kullanıyordum. Turknete geçtim 1 sene felan 14 mbps akksiz kullandım. Sonra turk telekomdan aradılar kampanya var bize geçin taahhütünüz yok felan dediler, Akk yi sordum 50gb dediler. Bende onlara turknette akk olmadığını söyledim o yüzden istemediğimi belirttim bundan 3 gün sonra internet hızım 8mbps ye düşürüldü. Ne kadar arıza kaydı açsamda birtürlü düzelmedi. Geçen gün turknete bir şekilde ulaştım hattımı kapattıracağımı hızımın arttırılmasını talep ettim. Turktelekomdan arıza kaydı açtıklarını söylediler ve bunun üstüne o günün akşamında internet hızım tekrar 14mbps oldu. 1 gün bu şekilde kullandım ve şimdi tekrar hızım düşürüldü. Anlayacağınız turknet başkalarının altyapısından geçiniyor. Kendilerine ne port verilirse onu kullanıyorlar ucuz etin yahnisi misali bir düzen var. Akk kalkmasına rağmen bu tekellenme durumunu kullanıp 50 liralık akksiz internetleri 100 liraya itelemeye çalışıyorlar. Allah bize sabır versin ne diyelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam sizinkide mi yapa baglantili bende 0.70-1.5 civari aliyorum yeni baglattim normalde 12 civari almam lazim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bina girişinde 8 görünüyor evde 4-5e düşüyor, ama günün yarısında internet hiç yok. Kapatıcam en kısa sürede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 16 mb ama hic 8 üstüne çıkmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asus gl702

    Hocam sizinkide mi yapa baglantili bende 0.70-1.5 civari aliyorum yeni baglattim normalde 12 civari almam lazim.
    aaaaaaaaaaaaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70F677D1 -- 30 Nisan 2020; 5:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de alt yapım 100 mb destekliyor diye başvurdum ama maksimum 64 mb verebildiler ama ben en fazla 30 mb gördüm... SAKIN TÜRKNETE GEÇEYİM DEMEYİN. Zaten sözleşmeleri imzalayıp gönderdikten bir ay sonra bağlantı yapabildiler... Beni de delirttiler... türkneti kesinlikle kimseye tavsiye etmem.
  • Burası türkiye gayet normal şeyler. Kızmaya gücenmeye gerek yok.. Başka sağlayıcıya gitsen onlarda başka şwkilde kazık atıcaktı.. Artık bunları aşın normal olarak görmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline 25 mbps akk siz fiber kullaniyorum. Biraz fazla oduyorum ama olsun en azindna kafam Rahat kopma vs olmuyor en azindna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz fazla diyerek kendini avutma.en az 2 katı ödüyorsundur.tutarı yaz da görelim azı çoğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    90 lira oduyorum Ben. Bazen 100 mbps aliyorum ek olarak. 25 lira fazla oduyorum kisaca 2 Kati degil kisaca...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit :



    Forumdaki arkadaş çok yardımcı oldu. Türknetin saçmalığını düzeltmeye çalışıyo. Ve gerçekden elinden gelenin fazlasını yaptı sorun 4 5 gün içinde çözülecek sanırım en geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada merak ettiğim bir konu var. Malum 1 ocak 2019 itibari ile akn tamamen kalkacak.Tüm iss'ler buna uymak durumunda. Halihazırda akn'li paketi bulunan üyeler için nasıl bir yol izleneceğini bilen var mı?
    Mesela ben Telekom'daki taahhüdümü eylül ayında yeniledim. Onlara sorduğumda ne olacağıyla ilgili bilgimiz yok dediler. Piyasa koşullarına göre gayet uygun bir fiyatla aldım ama akn'yi kaldırmazlarsa ya da kota vs. uygularlarsa açıkçası 3 aylık indirimleri geri öder başka iss'ye geçerim. Tivibu da kullanıyorum ama ondan da vazgeçmek durumunda kalırım.
  • Muhatap bulamamak çok sinir bozucu. Benim 35 mbit destekliyor ortalama 31-32 alıyorum memnunum ama elbet bir gün sorun yaşayacağım ve beni de çıldırtacaklar adım gibi eminim.



    En sinir olduğum da bu tüm youtube kanallarını gezen müdürlerinin müşteri hizmetlerini gereksiz bulmasını gevrek gevrek gülerek anlatması. Mh direkt çözüm yapmıyormuş. Evet yapmıyor ama müşteriye durumu anlatıyor, teknik ekibe bilgi aktarıyor. Madem mh gereksiz neden satın alırken tak diye bir muhatap bulabiliyorsun? Satana kadar mh var sonra yok. Neden? Çünkü gereksiz.



    Bu kel müdür çok komik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    muhtemelen kotasıza geçersiniz... akkli güya kotasızdı...
  • Akk kalktığında çok daha kötü günler bizi bekliyor olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inş verir. 1 aydır internet bekliyoruz. yapa ya bağlıcaz dediler 2 hafta bekledik. tt iptal etti. sonra vae bağlıcaz dediler. allahın cezası tt burada da rahat bırakmadı. çektiği kablo dan sinyal alamıyoruz. dsl ışığı yanıp sönüyor sürekli. 1 ay oldu la 1 ay. parası neyse verek de çekin şu kabloyu adam akıllı. allah kimseyi internetsiz bırakmasın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.