Şimdi Ara

The Last of Us (2023 -) | HBO (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BackConnect Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
1.672
Cevap
60
Favori
62.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4. bölüm trailer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Ne demek eleştirme hakkına sahip değilim? Nasıl karar verdin buna? İki erkeğin öpüşmesi, ilişkiye girmesi, çiftleşmesi iğrenç bir şeydir. Tiksinç bir şeyi millete izletemezsiniz. Asıl tepki göstermek doğal olandır. Absürt olan ise sizin yaptığınız. Çünkü pis, mide bulandırıcı bir şey bu. Köle gibi kabul edecek değiliz ya. Piyon muyuz biz? Tepedeki art niyetliler bunu proje olarak dayatıyor diye kuzu kuzu kabul mu edelim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Ocak 2023; 23:0:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 bölüme 10 puan basan ben 3.bölüme bastım 1 puanı.

  • Bölüm 3


    The Last of Us (2023 -) | HBO

    Neyse, bazı açılardan daha iyi bir kurgu hazırlamışlar, bazı şeyleri de farklı bağlamışlar yolumuza devam edelim.

  • Değilsiniz, çünkü iğrenç bulduğunuzu söylüyor ama buna rağmen izliyorsunuz ve bu 10 yıldır bildiğimiz bir durum, yeni bir şey de değil. Ben insanları yargılamam, kimin ne yaptığı da umurumda değil. Hikaye anlatım şeklini sevdiğim Neil Druckmann'ın dizisini izliyorum bu kadar. O yüzden hiçbir şeyi kuzu kuzu kabul etmenize gerek yok, madem sizin yaşam biçiminize aykırı bir şey var, izlemez yok sayarsınız, çok basit.

  • s01e03


    i feel it coming

    i feel it coming



    hiç şaşırmadığım bir bölümdü. böyle gerzekçe bölümlerin gelebileceği konusunda uyarımı yapmıştım daha önce.


    last of us evreninde eşcinsellik olduğunu biliyoruz tabi, Ellie'nin de yönelimini biliyoruz.


    TV dizilerinde de bu devirde lgbt ilişkisi olmadan iş yapılmıyor, buna alıştık lakin kos koca 1 bölümü bu ilişkiye ayırmak nedir?


    ayrıca zamanı gelince Ellie'nin yönelimlerine dizide yer verilince "ee gene mi lgbt" diyeceğiz. tadında verildiğinde sıkıntı yok oyun bunun iyi örneği. ama şimdi biliyoruz ki dahası gelecek. ayrıca oyunda olmayan kos koca bir bölüm yapıyorsun. bunu evren hakkında görmediğimiz şeyleri göstermeye harcasana. nasıl ilk iki bölümün başında çok güzel detaylar veriyorsan geçmişten yap abi böyle bir bölüm madem amaç bölüm çıkartmaksa. ya da farklı bir kaç karakter ekle ve onlar üzerinde bir şeyler üret.


    ama yok. sen kalk oyunda olmayan bir bölüm çek bunun 1 saati lgbt bireylerinin romantik ilişkisi olsun.

    kaleminize tüküreyim. resmen Türk dizi tadında çekilen sahneler vardı boş boş bakışmalı, sadece müziğin girdiği.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 31 Ocak 2023; 0:1:28 >




  • The Last of Us (2023 -) | HBO
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt

    Göröcez baklaım bu karakterler böyle yazılmıştır hikayeleri anlatılır anlarım. Netflix her bölümde propaganda yaparlasa benim punlarım 1 e sabitlenir. "İğrençsiniz i......" deyimini buram buram yaşadım:D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 30 Ocak 2023; 23:21:8 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Neden izlemeyeyim? Buna sen karar veremezsin. Bütün insanlarca iğrenç bir olaydır bu. İki erkeğin öpüşmesi hiçbir insana normal gelmez. Mide bulandırıcıdır, tiksinçtir. Senin söylediğin hiçbir şeye katılmıyorum. Ve de sana, “yanlışsın” diyorum. Bunu neden sana söylüyorum biliyor musun? Kendini mutlak doğru zannedip, seni eleştirenleri reddediyorsun. Benmerkezci konuşuyorsun. Sadece kendini haklı zannediyorsun. Seni eleştirdiğimiz zaman da sinirleniyorsun. Kendi fikirlerini dokunulmaz zannediyorsun. Halbuki haksızsın ve buna katılmıyorum, -katılmıyoruz. Bu da sana bir eleştirim olsun. Kendini tek doğru zannetmekten vazgeçmelisin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Ocak 2023; 23:29:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir bölümdü sanat filmi tadında duygu yüklüydü. Tabi yaşlı sakallı dayilarin birbirini düduklemesi hoşumuza gitmedi ama bir mantığa oturtmuşlar ne diyelim inşallah daha fazla lgbtq+ıvyz görmeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur01 kullanıcısına yanıt

    sırf eşcinsellik var diye mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tartışmaları ikinci sezonda görürüm diye beklerken noel erken geldi The Last of Us (2023 -) | HBO  Ulan oyununu oynadınız. Karakterleri biliyosunuz. Sanki ilk defa karşılaşıyomuş gibi hemen ağlamaya başlamış millet. Komiksiniz var ya. Vay efendim bunlar ayıpmış da bilmemne. Seni ekran karşısına oturtup zorla mı izlettiriyolar kardeş? Başka bişey izle o zaman. Oyunu oynarken niye rahatsız olmadın bu mevzulardan? Yani ne bekliyodun oyundaki trans, gay vs. karakterlerin hepsi birden heteroya mı dönüşecekti dizide? Ya da ne yapacaklardı, oyundaki gibi sadece oradan oraya koşup ateş mi etsinler dizinin her bölümünde? Bir HBO yapımında seks olmadan olur mu hiç? Ben HOTD'ye bile şaşırmıştım ilk sezonda çok az cinsellik var diye. GOT'da her bölüm en az 6 meme garantiydi The Last of Us (2023 -) | HBO 





  • Sirf 3. Bölüme 10 üzerinden 1 vermek için IMDB'ye uye oldum, 21 yildir IMDB ye bakarim ilk defa üye oldum.

    SJW'lerin hepsi kovulsun artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.bölümü izlemedim ama bir dizi sayfasında izleyiciler tarafından son zamanların dizileri dahil en iyi bölümlerden biri olarak kabul edildiği yazıyordu.

    Yorumlardakiler de çok beğenmiş ve iddaalıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 30 Ocak 2023; 23:58:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    Evet ondan dolayı. Çok normal bir şeymiş gibi gösteriyorlar bide. O tür bölümlere puanım 1'dir. Allah Lut kavmini neden helak etti? İşte bu tür ahlaksızlıklardan dolayı.

  • onur01 kullanıcısına yanıt

    Eşcinsellik anomolidir. Biyolojik bir açıklaması yok. Kadın Erkek fosili bulunsa buna kimse eşcinsel diyemez. Anotomi belli. Anomoli göde ayakta,saçta deri renginde ruhta organda var.

  • onur01 kullanıcısına yanıt
    Yıl 2023...
    Türkiyede şuan normal kabul edilmiyor olabilir ama dünyada normal kabul ediliyor. 30-40 yıl sonra muhtemelen türkiyede de normal kabul edilecek çünkü türkiye geriden geliyor genelde. Belki daha erken belki daha geç
    Ahlaksızlık durumu da sadece dine göre ahlaksızlık. Atıyorum bir japonun vs bunu ahlaksızlık olarak gördüğünü sanmıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bakın eşcinsel değilim ve bu sahneleri pek sevmem ama üstte dediğim gibi bütün insanlarca iğrenç bir durum değil. Hiçbir insana normal gelmiyor değil, tam tersi çoğu insana normal geliyor. Çünkü reddite yani çok daha genel ve her ülkeden üyesi olan bir foruma baktığımda neredeyse kimse bu eşçinsel sahnelerden rahatsızlığını belirtmemiş. Herkes ne kadar iyi olduğundan bahsetmiş ama 1 tane bile gay bölümü, çok kötü diyen görmedim onlarca yorumda.

    Bizim ülkemizin kültürüne çok batıyor ama eminim bu da çoğu şey gibi zamanla değişecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 31 Ocak 2023; 0:16:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sırf anatomi ve anomali olarak bakarsanız olaya işiniz çok zor.

    Olayın psikolojik boyutu anatomi ve anomaliyi geride bırakır.


    4 yıl yalnız yaşamış olan bir adam var orada. Sadece cinselliği de geçtim, konuşmak için bile bir ses, bir nefes yok ortada.

    Bu bölümü ben daha çok sadece özlem olarak anladım. İnsanların, öyle kötü bir post apokaliptik bir evrende, kimseye güvenin olmayacağı bir zamanda, insanların yine birbirlerine umutla bağlanabileceği gerçeğini gördüm.

    Bir insanın başka bir insana, bir hayvana, bir objeye, bir varlığa, bir olguya duyduğu sevgi gibi.

    İnsanı sırf insan olduğu için sevmek zor değil.

    Konuda herkes cinsellikten yakınıyor. Herkes düz mantık izlemiş kimse bir gram ders çıkarmamış anlaşılan. Arkadaşlar porno izlemiyorsunuz, bu kadar cinselliğe takılmanıza gerek yok...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt

    Okuduğum en iyi yorum bu oldu elinize kolunuza sağlık. The Last of Us (2023 -) | HBO 


    Sabahtan beri başlıkta 3-4 kişi dışında dizinin bu bölümüne tam olarak anlam verememiş, direk linç etmiş bende eşcinsel değilim ama ona rağmen gözlerim felaket doldu, ağlamamak için kendimi baya sıktım o son sahne beni baya kahretti, direk depresyona soktu. Nick Offerman'ın oyunculuğunu çok beğenirim ama burada ki oyunculuğu bitirdi beni. Diğer abimiz Murray Bartlett döktürmüş resmen. Nasıl izlediğinize bağlı, şahaser bir bölümdü.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    4.bölüm itibaren dizi felaket açılacak, tam beklediğim zamanlara geliyoruz. :) o meşhur araba sahnesi ve sam ve henry'li sahnelere de yaklaştık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 31 Ocak 2023; 0:35:29 >




  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.