Şimdi Ara

The Defenders (18 Ağustos 2017) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
18
Favori
13.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizi beklediğim etkiyi vermedi.Daha 5 bölüm izledim ama beklentiyi yüksek tuttuğumu anladım.Ayriyeten Iron Fist en sevdiğim karakter bu dörtlüden ama bu rol için Finn Jones uygun değil.Daha erkeksi biri seçilmeliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes değinmiş aslında bu dizi diğer 4 diziden daha iyi olması gerekirken olmamış. Ama dd dışındaki 3 diziden iyiydi yine bana göre çok da yerden yere vurmaya gerek yok.



    Daredevil ve Jessicanın muhabbetleri iyiydi baya



    Ayrıca 3. Bölüm için :


    The Defenders (18 Ağustos 2017)




    Neyse punisher'ın dizisini bekliyorum heyecanla o dizi daredevilden bile iyi olabilir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • -You know nothing.
    -I know I love you.
    Game of thrones'un oyuncuları çaldıkları yetmemiş gibi replikleri de çalmışlar
    Birde bir bölümde birkaç kere what's in the bag diyince jessica e aklıma what's in the box repliği geldi belki ona göndermedir.
    Diziyi beğenmedim ama idare ederdi .Claire ve iron fist çok kötüydü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 22 Ağustos 2017; 18:14:54 >
  • Evet diziyi bitirdim çok uzun olmasa da biraz ayrıntılı yorum yapmak istiyorum efendim :


    Baştan söyleyeyim dizi beklediğim gibi değildi.Açıkçası DC'nin bile crossover bölümlerinden daha çok zevk almıştım (her ne kadar mantık hatası olsa bile).
    Herkes Iron Fist karakterini gömmüş.Benim sevdiğim bir karakter ama önceki yorumumda da söylediğim gibi
    rol için Finn Jones uygun değil.Van Damme tarzı karizmatik ve kahraman olmaya daha uygun biri oynasa şu rolü tadından yenmeyecek ama neyse.Beğenmediğim olayları madde madde yazayım :
    1)Luke Cage abimiz çok boş kaldı.Gerçekten dizide hiçbir etkisi yoktu bence.Hapiste ölen çocuğu söyleyip söyleyip başımızı şişirdi.
    2)Jessica güçlü falan iyi hoşta dövüş öğrense harika olurdu.
    3)Dizi sanki Iron Fist dizisine konuk oyuncu olarak 3 süper kahraman gelmiş gibi bir havası vardı.Sürekli Danny'nin üstüne oynadılar biraz da Matt'in eski sevgilisine çalıştılar.Jessica ve Luke'un bu nedenle hiçbir katkısı olmadı senaryoya.
    4)Hand Iron Fist'te daha karanlık bir örgütken burda bildiğin binaları var.Ortada duruyorlar ''biz örgütüz'' diye kimse sallamıyor.
    5)Yan karakterlerden Karen ve Foggy boştu bana göre.
    İyi olarakta dövüş sahneleri iyi diyebilirim.Ben 6/10 puan veririm bu diziye.Çok bekledim ama değmedi bence.Eğer 2.sezon olacaksa umarım daha güzel bir senaryo olur.





  • Diziyi yeni bitirdim ve en iyi haliyle eh işte en kötü haliyle leş diyebilirim. Şunun için dört tane dizi yaptılar ve sonuç bu çıktığına göre çok rahat bir şekilde yazabilirim ki Netflix-Marvel işbirliği balondur ve Defenders ile birlikte patlamıştır, Infinity War ve Avengers 4'ün de patlaması halinde bu cümlenin aynısını MCU için de kuracağım, solo filmlerin başarısı önemli değil sen 15 fimi bunlara hazırladın. Zaten kimsenin Daredevil hariç diğerlerini sevdiğini sanmıyorum, Daredevil 1.sezon (ki lince uğrayacağımı biliyorum ama o da bana göre balon, kendimce sebeplerini de yazabilirim) ve Defenders gazına diğer diziler izlendi ve fena değil dendi; tabii Iron Fist o kadar leşti ki o bile denemedi.


    Dizinin hikayedeki zayıflıkları, dövüşlerdeki vasatlık ve benzer eleştiriler saymak bitmez ama merak ettiğimden tek bir şey soracağım; bu Elektra ölüp dirildikten sonra niye bu kadar güçlendi? Belki çizgi romanlarda anlatıyordur Black Sky olunca güçleniyordur diye ama bana ne bundan? Dizide açıklanması gerekir yoksa böyle saçma sapan bir şey oluyor. Hadi öyle olsa bile neden Elektra Black Sky, bunun da açıklaması yok. Dediğim gibi başka bir şey yazmıyorum yoksa sayfalar sürer. Sırf Iron Fist bile ibretlik.




  • Sonunda bitirdim. Son 4 bölümde toparladılar. Daredevil'dan sonraki en iyi Marvel dizisi olmuş. İlk 4 bölümün vasatlığını kadronun bir araya gelmesindeki yavaşlık olarak yorumlayabilirim. Herkesin aksine Finn Jones'u Iron Fist olarak beğendim. ilk bölümlerde ne kadar antipatik gözükse de son bölümlerde hiç sırıtmadı. Adamın oyunculuğu kötü değil, kaldı ki Luke Cage'i oynayan elemanın oyunculuğu ondan daha vasat. Iron Fist'in çizgi romandaki tipine de baktım, gayet doğru bir seçim olmuş diyebilirim. Dizinin en büyük eksiği o kadar ilahlaştırdıkları Hand'in bir çırpıda bitmesi oldu. Örgüt'de darkside havası yoktu. Misal TDKR'da Bane'in tarikatındaki ciddiyetin %1'i yoktu. 2. sezon çekilir mi bilmem ama güzel bir mini dizi olmuş.


    Daredevil'in çukurdan kurtulmasını nasıl açıklayacaklar bilemiyorum zira hiçbir mantıksal açıklaması olamaz.




  • O değilde trish harika bir kadın her bölüm onu aradı bu gözler açıkcası. Onun dışında bana göre bende beğenmedim nedense mantık hatalarından çok 2 bölüm boyunca bırakın bu palavraları tarzı geçti hep bölüm.


    Son bölümde murdock ölmeyeceği açıkca belliydi herhalde elektrada ölmedi kimler aldı diyede açıkcası merak etmedim çok fazla. Yalnız o çöken binadan kurtulması acayip saçma geldi bana nedense.
  • Arkadaşlar 2.sezon düşünülüyor mu ?, görüşler ne yönde?,yoksa tek sezonluk bir proje olarak mı kalıcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi iyi güzeldide bu iron fist nedir böyle ya. Daredevil ile jessica olmasa izlenmez. Özellikle daredevil cok iyiydi yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi fena değil.Daredevil harika yine ama şu Fist'i bir türlü düzeltemediler.Halbuki adamda çok iyi potansiyel var ama aynı Flash dizisindeki Barry gibi gösteriyorlar adamı.
  • bitirdim. bana göre daredevil'in yanına yaklaşamaz kalite olarak. jessica jones kalitesinde diziydi. luke cage den biraz iyiydi. 7/10

    bir de şu

    +hazır mısınız beyler
    -hayır
    +hadi başlayalım o zaman

    repliği bütün yabancı dizilerde olmak zorunda mı? cool mu gözüküyor bunu söyleyen bıktırdılar artık hep aynı repliklerden.

    son olarak matt diziyi kurtarmış resmen onun için izlenir izlenecekse.
    iron fena değil, yalnız bizim kıvanç'a felaket benziyor eleman.
    jessica iyiydi
    luke berbat

    kötü karakterlerden alexandra iyiydi bence hükümet gibi kadındı. japon gao'da fena değildi. Elektra çok çok iyiydi bence.

    yardımcı oyuncular karen, claire vasat. foggy iyiydi biraz.
  • beyler daredevili bitireli uzun zaman oldu. bugün de iron fist i bitirdim. luke cage jessica jones a başlamadım bile. ama şunu söyleyeyim iron fist i izlerken sıkıntıdan çatlayacaktım. jessica jones da öyle olacakmış gibi bi his var içimde. acaba luke cage ile jessica jonesu izlemeden başlasam defenders a bişey fark eder mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi sarmadı beni ilk bölümden sonra ikiye geçmek istemedim nedense.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack-White kullanıcısına yanıt
    Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage'den iyi. Onu izlerken sıkılacağınızı sanmam. Ama Luke Cage berbat.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Hiç farketmez. JJ ve LC'in yan karakterleri dışında Defenders'ın hikayesiyle çok da alakaları yok. Jessica Jones'u izlemenizi öneririm ama. Aralarında Daredevil'dan sonraki en iyi dizi. Luke Cage'i izlemeseniz de olur. Iron Fist'i yine de bitirmeye çalışın. Hand adlı oluşuma değinen bir konusu Var.

    bu arada aklıma bir şey takıldı. claire ın aldığı pençelerin iki kez adı geçti yani kendisi söyledi. acaba ilerde kedi kız gibi bi şey olma durumu mu var ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Bilemiyorum hocam. Ama muhtemelen bir şey çıkmaz. Umarım çıkmaz kendisi fazlasıyla sıktı artık.

    hocam sanırım çıkacak çünkü böyle bir karakter var, zenci bir kız ve pençeleri olan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack-White kullanıcısına yanıt
    Onları Trish alacak diye umut ediyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonu yeni izledim gayet başarılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi izleyesim var ama sadece Daredevil'i izledim.hikayeyi anlamak için diğerlerini de izlemem gerekiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iron Fist'i izlemelisin. Diğerleri çok gerekli değil fakat izlemeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.