Şimdi Ara

The Defenders (18 Ağustos 2017) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
18
Favori
13.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beklentimi karşıladı beklentim orta kalitede bi yapım olmasıydı ve onu da bana verdiler iron Fist copu de kaldığı yerden devam ediyor bu dördü hakkında ne düşünüyorsunuz ne bekliyorsanız öyle bi dizi çekmişler işte ne fazla ne az bide şu iron fiste hala bi kostüm ayarliyamadilar 2 sezon geçti ey netflix



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 20 Ağustos 2017; 14:48:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black sky, the ultimate weapon diyolar da, onunla ugraşana kadar sokovialı bi asker kadar olsalarmış.
    5 tane winter soldier uyandırılmayı bekliyolardı. hem hand'in beş lideri için beş tane ultimate weapon.
    tabi asla böyle bi crossover ihtimali yok da izlerken aklına geliyor insanın.
    hem bu kadar centuries old bi örgütse bi noktada hydra ile karşılaşmış olmaları gerekir.
  • Açıkcası güzeldi ama beni tatmin etmedi idare der bir yapım olmuş

    Bilenler burayı anlamadım

    İron Fist'in çukurda açtığı kapı khun lun'un girişimiydi başka bir yermiydi ? ejdarha isketi vardı orası neresiydi sonda oradan çıkmış olabilirler sanırım matt ve elektra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    black sky, the ultimate weapon diyolar da, onunla ugraşana kadar sokovialı bi asker kadar olsalarmış.
    5 tane winter soldier uyandırılmayı bekliyolardı. hem hand'in beş lideri için beş tane ultimate weapon.
    tabi asla böyle bi crossover ihtimali yok da izlerken aklına geliyor insanın.
    hem bu kadar centuries old bi örgütse bi noktada hydra ile karşılaşmış olmaları gerekir.

    Yalnız o askerler HYDRA tarafından gizlice üretildi Hand'in bunu bilme ihtimali yok. Hand çok eski diyebilirsin ama HYDRA Hand karşılaştırılamayacak kadar eski ve güçlü.

    Benim MCU bütünlülüğü olarak eksik bulduğum nokta şu; o kadar güçlü karakter var ama kimsa Sokovia Anlaşmasından bahsetmiyor ve Luke Cage acaba Inhuman mı demiyor?




  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    sokovia'dan bahsetmesi için ajanların perspektifinden olayları görüyor olmamız lazım bence, bu dizi daha çok street level işliyor olayları.

    yukarıda belirttiğim gibi sokovialı bir asker hydra'nın sızan dökümanları arasında bu askerleri bulabiliyorsa dünya genelinde üst düzey şirketlere hydradan daha köklü şekilde sızan bu örgüt de bi şekilde haberdar olabilirdi. (mcu'da olmaz tabi ama beyin fırtınası yapıyoruz burada)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    sokovia'dan bahsetmesi için ajanların perspektifinden olayları görüyor olmamız lazım bence, bu dizi daha çok street level işliyor olayları.

    yukarıda belirttiğim gibi sokovialı bir asker hydra'nın sızan dökümanları arasında bu askerleri bulabiliyorsa dünya genelinde üst düzey şirketlere hydradan daha köklü şekilde sızan bu örgüt de bi şekilde haberdar olabilirdi. (mcu'da olmaz tabi ama beyin fırtınası yapıyoruz burada)

    Zemo zeki bir insan basit bir asker gibi düşünmeyin. Hand'in arasında bir birlik olmadığından biri çıkıp ben buna kafa yorayım dememiştir sonuçta hepsinin bölgesi var oranın sorunlarıyla uğraşıyorlar. Savunma yapılmak istese bir sürü neden bulunabilir bence.

    Sokovia kanunu sonuçta devlet tarafından da uygulanan bir kanun NYPD polisleri sanki olaydan habersiz gibiler hatta diziyi çeken ekip de habersiz olabilir. Sokovia isminin geçtiğini hatırlamıyorum -geçtiyse ilk bölümlerde adı geçmiştir belki-




  • Şimdi bitirdim


    Iron Fist'in sürekli ön planda olması sıkıcıydı. Matt ve Jessica'nın sahneleri çok güzeldi. Zaten o ikisi için izledim. Son bölümde o çukurdaki savaşta çalan şarkı neydi öyle? Sanki Luke Cage izliyoruz. Çok saçmaydı bence. Matt'inde oradan kurtulması resmen mucize. Acaba Elektra'da kurtuldu mu?
  • Bu netflix dizilerinin tek eksik yanı, kötü karakterlerin abartıldığı kadar güçlü olmaması.

    Yahu Dünya'yı yöneten koskoca bir örgüt var, ve bu örgütün elemanları bıçakla, sopayla kavgaya giriyor. Elinde ateşli silah olan birkaç embesil de sadece Luke Cage'e nişan alıyor

    Bu diziyi Doctor Who'dan bile daha çok bekliyordum, ama diziye dair en güzel şey Punisher'ın fragmanıydı. Bunun en büyük sebebi de, artık şu savaşlarda hiç kimse ölmesin, hepimiz öpüşerek savaşalım saçmalığından bıkmış olmam. Bize Spawn gibi, Punisher gibi, Wolverine gibi öldürmekten çekinmeyen anti-kahramanlar lazım.
  • Iron Fist dizisini izleyenler bilir The Hand ciddi ciddi güçlü, gizemli, karanlık bir örgüttü. Siyah ninja kıyafetli adamları vardı. Geceleri ortaya çıkıyorlardı, gündüzleri ortada gözükmüyorlardı.

    Bu dizide ise örgütün hiçbir karanlık tarafı yok, New York'ta bir tane binaları var. Hepsi orada takılıyorlar, hiçbiri gizlenmiyor. İş kadını gibi işe gidip geliyor liderleri. Adamları ise Jackie Chan filmlerindekiler gibi sopayla kılıçla günlük kıyafetle dövüşüyorlar. Ninja kıyafeti olayı Yok yani.

    Her bölümde tıpkısının aynısı sopalı kılıçlı adamlar dayak yiyip yiyip tekrar geliyorlar. Başlarında da yaşlı başlı bir kadın olunca izleyici de The Hand'in çok güçlü olduğu izlenimi uyanmıyor.

    Ayrıca dövüş sahneleri çok karmaşıktı, kim kimi dövüyor belli değildi. Hiç zevk almadım dövüş sahnelerinden. Bir de dizide aşırı derecede güç dengesizlikleri vardı. Luke Cage'i seyirciye başta Hulk gibi tanıtmışlar ama sonra Elektra vurdukça bir o tarafa bir bu tarafa uçup yerlerde süründü. Iron Fist desen Kun Lun'un koruyucusu immortal iron fistim, the Hand'in en büyük düşmanıyım, eğitimimde ejderha öldürdüm falan demesine rağmen sıska bacaklı Jessica'dan bir yumruk yiyip bayıldı saatlerce kendine gelemedi. Bir yumrukla bayılacak adamsan nasıl onlarca El'in adamlarının arasına dalıp dövüşüyorsun. Orası da ayrı saçmalık.

    Senaryo da çok vasattı. Neymiş efendim binalarının altında geçit varmış, ancak Fist açabilirmiş orayı. Fist'i yakalamaları gerekiyormuş. Koskoca 8 bölümün senaryosu bu kadar. Onun dışında karakterlerin birbirlerine laf sokmaları ve bol bol adam tokatlamacalarından başka birşey Yok dizide. Beklentilerimi karşılamayan, sıkıcı olmayan ama izlemeye değer fazla birşeyin de olmadığı basit bir dizi olmuş Defenders

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • 3. bölüm sten lee cameosu




  • Dizi beklediğimize değmedi. İron fist karakteri kendi dizisinde de iyi değildi burada da. Adam dövüşemiyor, vücut yok, oyunculuk yok. Sırf bu karakter sebebi ile puanı düşük tutulabilir. Senaryo da kötüydü.

    Puanım; Boş vakit var ise ileri sararak izlenebilir.
  • tamamen spoilersız güzel bir inceleme :

    https://www.youtube.com/watch?v=G4pu2uG9FEs
  • dublörler






    .


    (
    )








  • Yorumları okuyalım dedik herkes yere gömmüş diziyi. İlk 2 bölüm biraz karakter tanıtımı birbirlerini bulmaları falan derken vasattı ama 3. bölümden sonra gayet tempolu izlemeye değer bir diziydi. 2 günde bitirdim 8 bölümü.
    Sonuçta ortak düşman olması gerekiyordu bunda dolayı da iron fist'in düşmanı Hand'in seçilmesi gayet normal. Elektra'nın varlığıda son derece güzeldi. DAredevilde yarım kalan kara gök durumunu da açıkladılar. 8 bölümde de bundan fazlası can sağlığı.


    Mesajda spoilerlık bir durum yoktu ama yinede alayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froce1903 -- 21 Ağustos 2017; 10:3:18 >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı spoiler içine alırsanız daha iyi olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler sayılabilecek yorummm.

    Aga dizi çöp gibi şimdi hiç tempo mempo demeyin. Hand gibi bir örgütün liderleri adamlar kaç tane hayat yaşamışlar vs vs ... Şamar oğlanı olmuşlar hele ki o murakami. Hani nobu bunun adamıydı. Nobu fazla iyiydi hatta murdocktan bile. Adamın yemediği dayak kalmadı ki çok basit şekillerde. E bakıyosun luke tek tekmeyle bayılıyor uçuyor falan ama makinalı tüfek etki etmiyor. Luke sowande mi neydi o elemanı nasıl yakaladı mesela . Hep saçmalık ki son bölümün dövül sahneleri. Aboooo. Yumruk at bekle rakip vursun falan ki bunlar hand liderleri daredevil luke falan. Bılek sıkaaayyy. Tanrı gibi konuşulup gayet sıradan bir karakter. İron fiste diyecek yok zaten . Ergen ergen atarlar saçma sapan övünmeler ve herkesten dayak yemek. Koyun lan şu colleen wing i sabaha kadar izleyeyim . On numara :) jessicanın tavırları da çok klişe ve itici. İron da öyle. Luke sıkıcı. Daredevil çekin yeter abi. Gerçek kalitedeki tek dizileri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk 4 bolumu izledim, cop diyebilirim su an icin. Cok mantik hatasi var. 4 kahramanin oldugu restoranta girmissin, kotu oldugun tescilli Luke Cage'in kadina dedigi sey 'you need to leave'



    Jessica Jones'un takima katilip katilmama muhabbeti cok kliseydi, dizide derinlik sifir. Bu Hand, blacksky geyigi de bos. Villain'i cok vasat buldum.



    Charlie Cox icin izliyorum diziyi. Daredevil'in yaninda sonuk bir dizi. Diger karakterlerin dizilerini izlemedim ama muhtemelen onlarinki de vasat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 21 Ağustos 2017; 15:27:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok beğenmedim. 8 bölümü bile adam gibi yapamamışlar.

    Düşman hepsinin ortak noktası el fakat el o kadar güçsüz ve ezik durumda gidip elektrayı canlandırıyorlar. Daredevilde hastane binasına tırmanan ninjalar, nobu falan vardı. Bunda ise bu 4 lüyü devamlı elektra ile kapıştırıp durdular. Yetmedi birde kendi aralarında kavga ettirdiler. Daredevil gibi efsane dizi çek sonra gel böyle dandik dizi çek.
  • 2. bölümü izledim bir şey farkettim konuşuldu mu forumda bilmiyorum ama tekli karakter sahnelerinde her karaktere özel çevre teması(renk) ve ışıklandırmalar var. Luke'lu sahneler sarı Jessica mavi Matt kırmızı ve Danny'li sahneler yeşil temalardan oluyor. Daha sahne gelir gelmez hangi karakterimizin çıkacağını biliyorsunuz bu sayede. Çok ince düşünülmüş bence çok hoşuma gitti.

    Dizi güzel gidiyor şuana kadar
  • Genel itibariyle eğlendim ancak çok mantık hatası vardı.Luke reyizi güçsüz göstermişler bir yumrukta indireceği adamlarla yarım saat uğraşıyor ayrıca Iron Fist'i beğenen birtek benim sanırım.

    #çaredaredevil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.