Şimdi Ara

The Defenders (18 Ağustos 2017) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
18
Favori
13.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizi gerçekten güzeldi, Hand konusunu işlemeleri çok doğru olmuş. Daredevil ve Iron Fist'teki boşluklar dolmuş oldu, bu diziye kadar cevaplanmamış sorular tesadüfen değil özellikle buraya bırakılmış belli. Önceden üstüne kafa yorulmuş. Hem Daredevil hem de Iron Fist dizilerini beğenmiş biri olarak beklentimi karşıladı. Ayrıca dizinin introsu da gerçekten çok iyi olmuş.




    Hand'in parmaklarından, özellikle Bakuto ve Murakami'den daha fazlasını beklerdim. Alexandra da basit bir şekilde harcandı. Daredevil'in nasıl ölmediğini 3.sezonda göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerinize, kulaklarınıza yazık..Punisherıda batırmazlar umarım..
  • beklentim olmadan murdock için izledim değdi de mantık hataları da azdı . iron fisti canlandıran abimiz eleştirilerdne sonra değiştirmiş biraz kendini ama kurtarmıyo be gülüm
  • fena değildi. Karakterlerin solo dizilerinden sonra daha büyük beklenti içerisindeydim ama o beklentimi karşılayamadı benim. sıralarsam böyle olur heralde

    daredevil s2 > jessica jones > daredevil > defenders > luke cage > iron fist
  • Arkadaşlar, Luke Cage dışında diğer dizileri izledim. Acaba bu dizi için onu da izlemeli miyim? Luke Cage hiç ilgimi çekmiyor, izlemeyi istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Luke Cage'i izlememize hiç gerek yok. Direkt Defenders'a geçiş yapabilirsiniz

    Teşekkürler, ona geçeyim o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relkus -- 1 Eylül 2017; 16:52:19 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bence şöyle:

    DD s2 > DD s1 > Defenders > JJ > IF > LC

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentimin altında kaldı diziyi Matt reis kurtardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Bu da benim sıralama

    Dd s2>dd s1>luke cage>iron fist>defenders>jj



    Şimdi defenders 8 bölümlük bir sezon izledik. Bundan sonra ne çıkacak? Sırada hangi dizi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Sırada Punisher var. Büyük ihtimalle kasımda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Punisher candır ya. Öldürmeye çekinmeyen kahramanlar süper oluyor. Favorim ghost rider. Keşke ona da dizi yapsalar. :)) dizi olarak agents of shield'da geçti birazcık o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    Teşekkürler. Punisher candır ya. Öldürmeye çekinmeyen kahramanlar süper oluyor. Favorim ghost rider. Keşke ona da dizi yapsalar. :)) dizi olarak agents of shield'da geçti birazcık o kadar.

    Kahraman değil de anti kahraman diyelim biz ona.

    Herkes Daredevil'i başlara koyup harika demiş. Bir tek ben ısınamadım herhalde şu diziye. Sadece dizi de değil olay, karakteri sevemiyorum niyeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luke Cage'i izlemeyebilirsiniz ama hikaye Iron Fist üzerinden yürüdüğü için Iron Fist'i izlemenizi öneririm.
  • CW dizilerinden hiçbir farkı yoktu. Çok çöp bir sezondu. Bu kadar eğitim alan hayatın çemberinden geçmiş kişiler nasıl bu kadar g*ri zekalı olabiliyor anlamıyorum. Mantık hatalarıyla dolu. Iron Fist'in bu kadar çöp olduğundu görünce bir beklentiye girememek gerekirdi zaten. Daredevil'ın 3.sezonu umarım kaliteyi düşürmeden devam eder. İlk iki sezonu gayet güzeldi.
  • quote:

    Jumpshot, ayda 160 milyar bireysel veri noktası tutan, 100 milyondan fazla internet tüketicisinden oluşan bir panelden anonimleştirilmiş tıklama akışı verilerini analiz etti. Bu verilere, bağlı TV platformlarında veya Netflix mobil uygulamalarındaki görüntülenme sayıları dahil değil ancak şirket, bu analizin platform üzerindeki toplam görüntülemeyi yansıttığını belirtiyor. San Francisco merkezli şirket, her serinin en az bir bölümünü izlemiş ABD’deki Netflix üyelerini dikkate alarak bir endeks oluşturdu. Netflix-Marvel dizilerinin her birini, bu diziler arasında en yüksek izlenmeye sahip olan Daredevil 2.sezonu ile karşılaştırdı. 18 Ağustos’ta yayınlanan The Defenders, Daredevil 2.sezonunun ilk 30 gününde aldığı izlenmenin ancak %17'sini alabildi.

    The Defenders ile kıyaslandığında daha iyi sonuçlar ortaya koyan Iron Fist, Luke Cage ve Jessica Jones’un ilk 30 gündeki izlenmeleri ise sırasıyla, Daredevil 2.sezonunun %28, %27 ve%26’sı kadar. Netflix-Marvel ortaklığının en az izlenme oranına sahip dizisi olmasının yanı sıra, The Defenders, aynı zamanda haftadan haftaya izlenme oranı en çok düşen Netflix-Marvel dizisi oldu. İlk 30 günlük sürede izlenme oranı sırasıyla %67, %48 ve %41 oldu.



    Evet bu dizi izlenme rakamlar pek şaşırtıcı değil.Ama defenders haricinde daredevil 2. sezonunun diğer kahraman dizilerine gore(luke,jessica vs)bu kadar fazla izlenmesi ilginç gerçekten.Diğer dizler yarısı kadar bile izlenmemiş.İnşallah daredevil 3. sezon büyük batırmaz arrowun yapımcısı geldiği için beklentimi kademe kademe düşürdüm zaten(sadece arrowda değil o adamın çok kaliteli işler ortaya koyabileceğinden pek emin değilim)




  • Krysten Ritter (jessica jones) defenders gelmez daha demiş
    quote:


    Well, I think Jessica was pretty well received. People were excited to see her again, so that made us happy because Jessica is the next up. Y’know, I had a great time doing The Defenders and honestly, it was such a good experience that I would even do it again. I don’t think we are doing it again. It was never intentioned to do it again, but, you know, if I was given another opportunity, I would. My heart is with my show because of the subject matter and because of the great drama that we get to do and the personal issues that we explore. For me, that is more the type of content that I enjoy as a viewer and as a performer. My heart is in Jessica Jones, but I did have a great time doing The Defenders with the guys. We had a good time. It is what it is.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix pek kalkamadı bu işin altından sanki.Öncede paylaştığım gibi daredevil bu kadar izlenip diğerleri yarısı kadar bile izlenmiyorsa ortada büyük bir sıkıntı vardır.Benim düşünceme göre mesela krysten ritter fazla emin olmasın 3. sezonunun çıkacağından,hikaye yok çünkü ''jessica jones'' karakteri benim düşünceme göre 1 sezonluk çok iyi olabilecek bir dizi karakteri konumunda(onuda boşa harcadılar ilk sezonda).Yok abi karakterin devam edebilicek metaryeli yok(o zamanda saçma sapan geçmişteki deneyler konusuna giriyorlar).Bu kadının 1 sezonluk hikayesi var o kadar fazlasını kaldırabilecek bir karakter değil.Aynı şekilde netflixin bize resmettiği luke ve ıron fiste de öyle(hangisi bizi çok heyecanlandırıyor? Açıkçası ben olmasada olur taraftarıyım).O yüzden çıkacak olan bu sezonlar çıktıktan sonra yeni sezon çoğu için gelmeyebilir.Zaten önceden de yazdığım gibi daredevil fazla kaçtı tv evrenine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 8 Mart 2018; 16:32:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • gelmesin zaten. rezaletti. iron fist ve defenders mumkunse hafizamdan silinsinler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dd yi bitirdim, efsane, iron fist i bitirdim, rezalet(onu da hikayeyle bağlantısı var diye izledim), jessica jones a başladım, fena değil ama hafif sıkmadı da değil, zaten karaktere pek ilgim de yoktu, luke cage keza öyle sevmem pek, onu izlemeyeceğim. o yüzden diyorum ki jj yi de boş verip direk defenders a başliyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün mesaj attım, bugün bitti dizi

    yorumuma gelirsek


    iron fistle başlayayım hemen, yani bi karakteri bu kadar ön plana çıkarıp da bu kadar işlevsiz yapmanın mantığı nedir? bu şu atar yapıp dayak yiyen çocuklar gibi olmuş, sürekli konuşuyor. ama sanırım karakter olarak böyle yazılmış, dizide de bahsi geçiyordu en aptal iron fist olduğu konusunda. keza kendi dizisinde de çok saftrikti.

    neyse, jj ve dd nin aralarındaki muhabbet hoşuma gidiyordu, ikisini de severim zaten. daha söylenecek şeyler var da üşendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.