Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (625. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
14.790
Cevap
530
Favori
1.193.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gittimyedimdöndüm G kullanıcısına yanıt

    Peki Boztepe'nin filtre süreci hakkında bilginiz var mı acaba?

    Kağıt filtre yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Peki doğal çökeltme yapıyorlar mı? Ne kadar sürede ve kaç kez tortu alarak veya kaç kez yağı farklı tanka alarak yapıyorlar?

    Filtresiz ürünler 1 aydan sonra kusur oluşturur. Bu ürün Kasım başında satışa çıktı. Muhtemelen satışa çıktığında ya hiç çökeltme yapılmamıştı ya da çok kısa bir sürede kabaca yapılmıştı. Peki şu anda satışta olan ürünler ne durumda? Ürünün bir taraftan satışı devam ederken bir taraftan da doğal çökeltmeye devam edildi mi? Tortusu alındı mı? Yağ birkaç kez başka tanka aktarıldı mı? vs vs... Boztepe'nin kendini anlatması lazım. Yoksa benim için şu anda soru işaretleri olan bir üretici.

    Çarşamba günü kendilerine mesaj attım ama henüz dönüş sağlamadılar.


    Ayrıca: Bir arkadaşımız bu ürünü bir kez kargo ile almış, sonra bir de yerlerinden almış. İkisinin çok farklı olduğunu söyledi.





  • Ve ta daaa!


    Kasım'da sadece 135 şişe (yani 67.5 litre) üretilen ürün Nisan ayında aynı zamanda 5 litrelik ambalajla da satışa sunulmuş!

    Bunun üzerine artık daha net olabilirim: Boztepe ile işim olmaz.






  • gatila G kullanıcısına yanıt
    Cevaplarını merak ediyoruz, verirlerse.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gatila G kullanıcısına yanıt

    Gerçekten çökeltmeyi nasıl yaptıklarını açıklamaları gerekiyor. Hızlıca satışa başladıysanız posanın çökmesi mümkün değil. Posalı ürün de bugüne kadar kusur oluşturmuştur mutlaka...


    Benim daha çok takıldığım konu en son yazdığınız farklı ürün konusu. Eğer bu yola girmişlerse vah ki ne vah. Kimseye güvenemeyeceğiz demek ki. Para kazanmak için bir markanın adını lekelemek hiç akıl karı değil.


    Bu sebeple Türk zeytinyağının aslen kalitesi iyi seviyede olması gerekirken dünyada adımız anılmıyor.

  • Boztepe'den kısmi yanıt geldi.


    * 8 Kasım'da satışa çıkan 135 şişe Damak Sefası'nın neden 9 aydır tükenmediğine dair bir yorumda bulunmadılar.

    * Bu ürünün filtre durumuna yanıt vermediler. (Komple filtresiz mi? Yoksa doğal çökeltmeli mi?)

    * Nisan'da "Damak Sefası 5 lt'lik yeni ambalajında" şeklinde tanıtılan ürünün farklı bir ürün olduğunu ama yine Domat olduğunu söylediler. Ama detaylar yanıtsız. Farklı bahçe mi? Filtre durumu nedir? Neden Nisan'a kadar satışa çıkmamıştı? Madem farklı ürün, neden "Damak Sefası yeni ambalajında" şeklinde tanıtılıyor?


    Kendilerine forum linkini ilettim. Dilerlerse gelip genele açıklayabileceklerini söyledim.

    Dilediğim zaman işletmelerini ziyaret ederek detaylı bilgileri yerinde görebileceğimi belirttiler.





  • Bir ureticiyle konuştum geyikli civarında ,sektördeki yaşananları anlattı ,aslında erken hasat yağa aroma versin sertlik versin diye olgun hasadla harman ediyorlar diyor ve sektöre birçok kişinin sonradan zeytin ağacı alarak girdiğini söylüyor acılık versin diye zeytin yapragoyla sıkım yapıldığını bile söylüyor demekki her butik iyi olacak diye bir kaide yokmuş dizem işinin hikaye olduğunu söylüyor yani çok iyi markaların marka ismi vermeden 0.2 olanları 0.8 olduğunu söylüyor ,son olarak her sene zeytinyağının aromasinin farklı olabileceğini bu yağların kötü olduğu anlamına gelmemesini soyluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Ocak ayında Vievi Arbequina 5000ml aldım. Bu hafta teneke bitti lakin dibindeki tortuyu görünce şaşırdım. Daha önce hiçbir zeytinyağının dibinde görmemiştim.

    Üreticiler yada bu işte gurme olanlara sormak istiyorum: teneke dibindeki bu tortu normal midir? Filtresiz olduğu için tortu diye yorumladım yoksa fena bir durum gibi geldi bana.

    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler


    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler




  • Filtresiz idiyse az bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monamours kullanıcısına yanıt

    Vievi seneye filtrelemeye baslayacak insallah.. Bu tortu yagi mahveder, urun kusurluydu muhtemelen, nitekim bendeki yine filtresiz fakat tortusuz olan Koroneiki’yi Subat’ta almistim, tam 5 ay sonra tenekeyi acinca malesef kusurlu oldugunu farkettim, oysa ki sezon basi en sevdigim aci/yakici yaglardan biriydi, aromasi da bana uygundu (hafif olsa da).


    Ikinci gelen urunde aroma gitmis, acilik hala var ama kotulesmis, yakicilik hala yuksek ama urun ransidli ve eskimis yag tadi var..


    Peki bu urun Italya EVO IOOC’de nasil altin madalya aldi daha 1-2 ay once? Bu yarismalar kusurlu urunlere de mi altin madalya veriyor?


    Benzer sekilde Vievi Arbosana’nin da farkli oldugunu dusunmuyorum, o da filtresiz ve su anki hali muhtemelen kusurlu.. Bu urun de yine Italya’daki yarismayi suzenleyen kisinin yarisma baskani oldugu Anatolian IOOC’de altin madalya aldi..


    Peki bu yarismalar kusurlu urunlere de kolaylikla altin madalya verebiliyorsa biz kime guvenecegiz?


    Not: Bu arada litresine 100 lira verdigim Vievi Koroneiki’nin kusurlu oldugunu urericisine bildirdim, yeni hasatta filtre edecegini soyleyip olayi kapatti, ben de maduriyetimle kalmis oldum ve konuyu uzatmadim.. Simdi urun ziyan olmasin, verdigim paraya yazik olmasin diyerek sabahlari ac karinla ransidli urunu ilac niyetine tuketmeye calisiyorum..


    Sene basi fenolik degerleri 750 uzeriydi diye hatirliyorum, alin size su anki haliyle belki 500+ biofenollu naturel birinci zeytinyagi 😃


    Not2: Seneye Vievi’den beklentilerimiz hala cok yuksek!..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 18 Temmuz 2021; 11:5:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birçok firmanın yarışmalara gönderdiği ile piyasada sattığı ürünlerin aynı ürün olduğuna inanmıyorum.

  • maviplanet kullanıcısına yanıt

    Green Amour %100 Natürel Sızma Zeytinyağı Soğuk Sıkım 5 lt kendi sitesinde ₺223,20(KDV Dahil) Forumun bilgisine sunmuş olayım.

    Bu ürün filtreli mi filtresiz mi hocam? Hiçbir yerde açıklama bulamadım.

  • prens_ipsiz kullanıcısına yanıt
    Trendyol sorularında filtreli diye cevap verilmiş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben dip tortuyu bilerek almıyorum ve tavsiye etmiyorum, eğer 1-2 yıldan fazla saklanmayacaksa yağa hiç bir zararı yok.

  • Kurban Bayramımız Mübarek olsun, nice bayramlara kavuşmak dileğiyle...

    Herkese Hayırlı Bayramlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı bayramlar arkadaşlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • prens_ipsiz kullanıcısına yanıt

    en ufak bi partikül yok şu ana kadar. teneke tam bitmedi ama %100 deyip yanıltmayım ama filitre li gibi. flitresiz olsa bulanıklaşma falan mutlaka olurdu. eğer benim aldığım ürünle aynını yollarlarsa umarım memnun kalırsınız

  • vievi yi ilk kez aldım bu sene ve yağ hem filtresiz hemde kusurluydu. 170-180 civarı idi fiyatı ki sanırım kusurlu olduğundan bu fiyata sattılar. zoraki tükettim.


    bir çok şikayet vardı, yağı açmadan vievi yi arayıp şikayet olduğunu ve yağın kusurlu çıkmasından endişelendiğimi söylememe rağmen yağda kusur yok içiniz rahat olara k tüketebilirsiniz(beğenmediğiniz takdirde iade edebileceğimi söylediler) .. açtıktan sonra iade etmedim ama satıcının gözüme baka baka yalan söyleme deyiminden ötürü bir daha almayabilirim.

  • Askaparta kullanıcısına yanıt

    https://www.hepsiburada.com/novavera-ayvalik-erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-p-HBV00001AWYDX


    Dostum visa kredi kartı ile alırsan 206 liraya düşüyor nova vera erken hasat haberin olsun.

  • Teşekkürler, 250/50 visa kampanyası vardı, doğru.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, faydalansın herkes diye yazdım. Bu yağ özelinde değil kampanya bütün ürünlerde geçerli.

  • 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.