Şimdi Ara

Atatürk sahnesini sansürleyen Star TV’ye sosyal medyada tepki yağdı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
25.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Börüyü yayınlayan kanalın bu filmde ise hiç bir şey yokken Atatürk e kasıtlı olarak sansür koyduğunu düşünüyorsanız ne diyim size? Teşekkür edeceğiniz yerde eleştiriyosunuz pes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jackal78

    Profildeki kurt kadar beyin olmayınca böyle oluyor. Milliyetçi ama Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Türk milliyetçiliğin tanımı yapan, eski gerçek milliyetçilerin başbuğ dediği Atatürk'ü sevmezmiş. Ülkedeki milliyetçiliğin düştüğü duruma bak; içler acısı.
    beyin olsa zaten bunları yazmaz
  • Türk milliyetçiliğinin kurucularindan olan Nihal Atsızın Atatürk hakkında burjuva dediğini okumuştum daha önce. Milliyetçiler bu iki insanı da sayıyor ve okuyorlar. Bir de onlara sormak lazım bu iddia gerçek mi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T-E-K-

    Elestrilere bak zorla ataturk sevmek zorunda miyiz saygi duymak zorundayiz ama sevmek zorunda degiliz ayrica bu bizim milliyetci olmamizi engellemez.
    İlk Türkün adı nedir milliyetçi kardeşim ?
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Ağzına milliyetçi kelimesini alma birader. Atadan türk milliyetçiliği kanıma işlemiş benim. Annem babam dedem onun babası hep türk milleti yoluna türk milleti uğruna baş koymuş insanlar. Bizim milliyetçiliğimiz akp milliyetçiliği değil yalnız sen onunla karıştırıyorsun galiba. Vatanını milletini seven sayan insan bu vatan uğruna çok çalışır gözünü dört açar soytarıları ayıklamaya uğraşır. Atatürk'u sevmiyorum ama milliyetçiyim demek nasıl bir akıl tutulmasıdır? Atatürk dediğin adam senin milletini utanmadan, aşağılanmaktan, benliğini kaybetmekten kurtaran kıvılcımı çakmıs, son yüz yılın en büyük Türk önderidir.
    Biliyorum cahilsiniz, biliyorum düşünme yeteneğinden yoksunsunuz ama sana bir tavsiye vermek isterim, eğer milliyetçilikten kastın suudi milliyetçiliği değilse o kelimeyi bir daha ağzına alıp biz gerçek vatanseverlerin yoluna taş koyma. Hadi eyvallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jackal78

    Profildeki kurt kadar beyin olmayınca böyle oluyor. Milliyetçi ama Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Türk milliyetçiliğin tanımı yapan, eski gerçek milliyetçilerin başbuğ dediği Atatürk'ü sevmezmiş. Ülkedeki milliyetçiliğin düştüğü duruma bak; içler acısı.
    HAHAHAHA HEADSHOT olmuş. Son yılların en iyi cevabıydı hocam tebrik ederim seni. Milliyetçi diye geçindiği ülkeyi kuran adama saygı göstermiyor. Nasıl yozlaşmış kafalar, küçük yaşlarda bunların beynini hangi abileri yıkamış belli değil.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim kafalar Mars Neptün; Doğuş Grubu Atatürk'e saygısızlık olmasın diye kesmiştir...

    Ulan bir insan tek cümlede hem tezini hem de kendi anti-tezini nasıl bu kadar güzel üretebilir, bayılıyorum bu foruma ya :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsdister -- 11 Ocak 2019; 14:49:24 >
  • Atatürk bu ülkeyi ele geçirmek isteyenleri tek tek zekası ile avlamış ve def etmiş insandır. Politikaları ve vatan severliği gibi duygular ve ilkeleri Türkiye Cumhuriyetini ileriye taşıyacak, dünya üzerinde güç sahibi olabilecek seviyeye getirecek fikirlere sahipti. İlkelerini uygulamak bu başarıyı getirir.

    Peki bunu kim istemez? Tabi ki yabancı ülkeler, peki kimi kullanır? TC içerisinde ki cahilleri ve hainleri. Bundan dolayı biri Atatürk için kötü biri olduğunu söylüyorsa bilin ki ya aklı yoktur yada cahildir. Veya hepsi vardır ama vatan hainidir. Ülkeye hizmet edeni hain tutup ülkeyi satanı yüceltmek de ayrı bir hainliktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 11 Ocak 2019; 15:3:52 >
  • Çok saçma ve tepki çekeceği belli bir hareket. Belli ki ortalığı karıştırmak amaçlanmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 17 seneden ülke çok değişti. 2006'da şu filmin aşağıdaki sahnesini TV'de ilk kez Star TV uzun uzun gösterirdi...

  • TV izlemiyorum rahatım. Artık devir Youtube devri Netflix devri. İnternet sansürü aşılabildiği için, bir şeyler zorla empoze edilemediği için internet akar arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    burdakiler ne içiyor cidden Atatürkü tiye almışlar filmde dolaylı yoldan resmen, film sanki dram ve belgesel oscar temalı,uyduruk bir komedi filmi, allah bilir sahnenin ne olduğundan bile haberiniz yoktur...yaşasın kör ideolojim
    kanal saygısızlık olmasın diye kesmiş bunların kafa mars neptün
    O zaman niye yayinliyor? Fil m mi kalmadi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Madem bu kadar saygılı olduklarını iddia ediyorsun sen de bir saygı gösterişinde bulunsan. Mesela Türkçeyi düzgün kullanarak başlasan?
  • Boş ekip iş bakında ve bu şekilde vatan kurtarmaya devam ediyor. O sahnede Atatürk'le dalga geçiyor gibi bir hava hissetmiştim ben de, ki muhtemelen o yüzden çıkarıldı. Bu kadar aşırılık tapmaya girer. Sonra biz putçusunuz deyince ağlıyorsunuz.
  • Sadece şunu diyeyim birileri (onlar kendilerini biliyor) tamponlarını paralasın Atatürk sevgisini ve onun aziz hatırasını asla unutturamayacak!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • House mormont remembers.the north remembers.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • inanın tv izlemiyorum ama böyle şerefsizlik görülmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myway20 -- 12 Ocak 2019; 0:20:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne sebeple olursa olsun, bir içeriği yayınlayıp, içeriği kafasına göre editleyen hiçbir TV'yi izlemiyorum. Film senaristin, yönetmenindir. Nasıl ki mimarın izni olmadan, mimari değeri olan bir binada oynama yapamazsınız, yeri gelir, perde bile asamazsınız, filme de dokunamazsınız. "Zorunluluktan" kesmeniz gerekiyorsa, filmi hiç yayınlamayın daha iyi. Gidin 3987'inci dandik dizinizi çekin.

    Neyse, sonuçta artık Türk medyasını izlemiyorum. Haber de izlemiyorum. Gazete de almıyorum. Önümde susuzluktan geberecek olsanız, viskimi koyup keyif sigarası yakarım. O derece nefret ettirdiniz kendinizden. Omurgasızlara, yalayıcılara, emeğe saygı duymayanlara, korkaklara benden mama yok. Umarım bu tavrım daha geniş kitlelere de yayılır.

    Gazeteciliği de, haberciliği de, televizyonculuğu da iki paralık ettiniz. Türkiye'deki ana akım medya terki de internet çağı sebebi ile değil, faşizm ve otosansür sebebi ile olacakmış, bu da bizim ana akım medyasının çöküş kaderiymiş demek ki... Benim korkum, sarsılan güveni, zamanı geldiğinde nasıl toplayacağız? Yoksa şu maymunluk bizi köreltmez. Türk medyasını daha aşağılık bir konuma sokar.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.