Şimdi Ara

Atatürk sahnesini sansürleyen Star TV’ye sosyal medyada tepki yağdı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
25.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cinali1

    Bu mesaj silindi.
    SALLAMA LAN SALLAMA. ATATÜRK KİMSEYİ ŞAPKA TAKMADI KURAN OKUDU DİYE ASTIRMADI. HER SAKALLIYI HOCA SANMAYIN, ATATÜRK MİLLİ DİRENİŞ KARŞITLARINI VE YUNANLARLA İNGİLİZLERLE İŞBİRLİĞİ YAPAN SAHTE ŞEYHLERİ ASTIRDI. (AYNI FETO GİBİ, HANİ SİZ DE FETOYU ASMAK İSTİYORSUNUZ YA SONUÇTA O DA HOCA DİYE TANITIYOR KENDİNİ)

    BURADA SAYFALARCA YAZARDIM AMA ARTIK SİZİN GİBİ ZIR CAHİL KOYUNLARLA TARTIŞMAYI BIRAKTIM, SİZE LAF ANLATMAKLA DUVARA KARŞI KONUŞMAK AYNI ŞEY.

    SON OLARAK SÖYLEYECEĞİM ŞEY MADEM SAVAŞLARI ATATÜRK TEK BAŞINA KAZANMADI, CUMHURİYETİ ATATÜRK TEK BAŞINA KURMADI O ZAMAN FATİH DE İSTANBULU TAKTİK ZEKASIYLA TEK BAŞINA ALMADI, İSTANBULU MİLLET ALDI DEĞİL Mİ ?

    AYRICA KİMSE ATATÜRKÜ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL AMA HERKES SAYGI DUYMAK ZORUNDA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 13 Ocak 2019; 1:8:10 >




  • Oldukça düz bir mantık. RTÜK sigara görürsem cezayı basarım diyorsa sigara sansürlenir. Gereksiz yere tartışmanın anlamı yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önünde onlarca kolay seçenek varken sen kalk hayatını cepheden cepheye koşarak feda et, insanlara bir vatan armağan et, bağımsızlık armağan et, sonra kalksın bu insanlar sana düşmanlık beslesin, seni sansürlesin, senin içkini sigaranı eleştirsin..

    Ya hakikaten bu ülkede yaşamak insanı çok yoruyor. Atatürk şu olanları görse acaba aynı çabayı tekrar gösterir miydi merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exorcist33

    Sen nerenin milliyetçisisin birader ?
    Ümmetçi o
  • atatürk gerçekten büyük lider büyük devlet adamı.

    halen atatürk üzerinden mağduriyet yaratıp bir şeyler kazanmaya çalışanlara yazıklar olsun.
  • daha once 3 kerr daha yayinlamislardi.Hepsinde bu sahne kesilerek verildi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda çok kararsızım. Tartışılmayacak derecede Atatürçüyüm ve bu filmi vizyona girdiğinde sinemeada izlemiştim ve o gereksiz espriden sinemada izlerken de rahatsız olmuştum. Eğer star tv aynı sebeple kestiyse o sahneyi anlarım ,umarım bu yüzden kesmişlerdir. Fakat şu da var ki kesmeseydi de insanlar tepki verecekse espriyi yazan kişiye verseydi daha iyi olurdu, şuan tüm tepkileri kendi üzerlerine çektiler.
  • Televizyon izlemiyorum araştırmalarım sonucu bulduğum haber ve youtube kanallarını takip ediyorum. Malesef medyamız objektifden ve tarafsızlıkdan çok uzak
  • Vasat bir film Tv de gösterilirken bir kaç sahne çıkarıldı diye oturduğu yerden telefonu eline alıp hüloooğğğ çekmek banal bir çaresizlik ve bitiklik göstergesi. Bu tipler nedense böyle durumlarda sadece sosyal medya denen gereksiz şeyden tepki vermekle yetiniyorlar, bir etkinlik bir yaptırım uygulama noktasında isteksiz ve yetersiz kalıyorlar. "Ulan oturduğum yerden sağlam sahip çıktım ha Atatürk'e" diye de böbürleniyolardır kesin. Nerde kaldı o zaman sizin Atatürkçü'lüğünüz diye sormazlar mı adama? Hani nerde laik cumhuriyet? TC devletinin başındaki adam sizce laik bir ülkenin lideri mi? Yani bence şu anda yaşayan hiç kimse Atatürkçüyüm demesin, çünkü traş.
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Forumdaki T-E-K nickli kullanıcıya cevap verenleri bile blokluyorum. zihniyetsizlerle tartışmayın. bu adamın açtığı konuları okursanız postlarına bakarsanız iq seviyesini anlarsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atatürk'ün hatırasına saygısızca saçma sapan bir sahne, kanalda büyük ihtimalle bu kemalistlerden tepki çeker diye kesmiş, görünen o ki bu sefer de kestiği için tepki çekiyor çünkü kimsenin sahneden haberi yok. haberi olsa bile kislmiş mi kesilmiş diyor.

    Her zaman diyorum tayyipçiside, kemalistide aynı kafa bu ülkede.
  • Devir yalama devri yalayın, yalatın, yalattırın.

    Veya insan olun onurunuzu koruyun sizi kurtarmış Atamıza saygı duyun bekleyin, sabredin günü gelecek cezalarını vereceğiz hemde misli ile.
  • Konuyu birazdan kilitlerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş işlerle uğraşıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemeyin.. en güzel tepki bu..açmayın yandaş kanalları. belgesel izleyin..
  • tek gibi fındık beyinli milliyetçileri rahat bırakın onlar kimseyi sevmek zorunda değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 13 Ocak 2019; 0:35:58 >
  • Sizinde bağnazlığınız bu tip durumlarda çıkıyor ortaya işte.Nasıl ki bir kesim bağnazca din baskısı yaratıyorsa sizde Atatürk baskısı yaratıyorsunuz.Aslında mantıksızca savunuculuk yaptığınız konular ayrı olsada aynı kümedesiniz bağnazlıkta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Star ın kasıtlı olarak Atatürk hakkında negatif bir eylem yaptığını hiç sanmıyorum. Durum üç beş şizofrenin olayı eğip büküp değiştirerek tuhaf bir hale getirmesiyle doğdu gibi geliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

    atatürk gerçekten büyük lider büyük devlet adamı.

    halen atatürk üzerinden mağduriyet yaratıp bir şeyler kazanmaya çalışanlara yazıklar olsun.
    Çünkü ellerindeki tek koz birilerinin, Atatürk 'ün ardına sığınarak ülke yönetmeye çalıştı bir kesim herkes değil tenzih ederim ama o ufak kesim kendini çok iyi biliyor o yüzden yapacak bir şeyleri olmadığı gibi kesilen sahneyi bile yaygara koparacak kadar çaresiz bir hale düşmüşler tam tersine alkışlayacaklarına Atatürk siliniyor diye algı operasyonu yapıyorlar üstüne bir de Star TV neden yayınlıyormuş muş muş. Eğer Star TV öyle yapsa idi bu filmi tamamen ortadan kaldırıp yayınlamasa idi sıkı durun o zamanda yine o ufak kesimin bahanesi şu olacaktı, Atatürk 'ün isminin geçtiği bir filmi tamamen tarihten sildiler diye konu açacaklardı adım gibi biliyorum bunu yaparlardı o yüzden o devir geçti artık.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.