Şimdi Ara

Oppenheimer (21 Temmuz 2023) | Christopher Nolan | Cillian Murphy - Matt Damon (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
9.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    taslaklarda iki mesaj gözüküyor konu ile alakalı ama bastığımda hiç bir mesaj gelmiyor. klasik DH forum.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hemen göndere basıp sonra aklıma geldikçe ekleme yapıyorum da ondan, bu şekilde ayrı ayrı kısa mesaj atmaktan daha iyi. Moderatör olup da konuyu mesaj seliyle kirletmek olmaz.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde atom bombası sahnesi niye yok? Saygısızlık olur falan diye mi düşünmüşler acaba

  • Nolan filminin Barbie ile aynı gün vizyona girmesinden rahatsızdı ama bu durum iki filmede yaradı öyle gözüküyor, Barbie 1 milyar doları geçti, Oppenheimer de 550 milyon dolar gibi böyle bir film için rekor sayılabilecek bir gişe hasılatı elde etti. Özetle Barbenheimer ortaklığı sayesinde parayla yapamayacakları bir reklam yaptılar.

  • Öncelikle henüz filmi izlemedim ve sinemada izlemeyeceğimden platformlara gelmesini bekliyorum. Biyografi filmlerini severim ve tarihe de merakım oladuğundan izlememe gibi bir durumum olmaz ve büyük ihtimalle de beğeneceğim. Ama bu yine de genel olarak abartıldığını düşünmeme engel olamıyor.


    Nolan'ın son filmlerinde düşüşe geçtiğini düşünenlerdenim. Tenet teknik olarak çok sevmeme rağmen özellikle senaryoda çok sıkıntılı. Özellikle kötü adam motivasyonu tam bir rezaletti bence. Yıllarca bilim kurgu filmleri ve dizileri izledim ve karışık kurgusu bile olsa anlamama engel olmadı. Tam tersi bu yapısı da daha ilgi çekici kıldı benim için. Ama keşke hikaye ve bazı karakterlerde daha iyi iş çıkarsa idi çok farklı olabilirdi bana göre.


    Bazı arkadaşların belirttiği gibi herkesin beğenisi farklı. Verilen puanlar veya gişe başarısı da filmin kalitesi için bir kriter değil. Bu filmi de kendim izleyip ona göre kendi kararımı vereceğim.





  • Film tek kelimeyle efsaneydi. Özellikle Tenetten sonra beklentilerim baya düşüktü ama cidden Nolan bu sefer sağlam iş çıkarmış. RDJ ve CMurphy muazzam olmakla beraber diğer oyuncularda harikaydı. Filmin altmetni bayağı sağlamdı, o psikoloji güzel aktardı. Sondaki twist ise efsaneydi. Favori sahnem ise Rami Malek'in karakteri olan Dr.Hill'in RDJ'nin karakteri olan Strauss'u mahkemede yok ettiği sahneydi. Yerimde duramadım izlerken o derece keyifliydi :D Bu arada IMAX izledim ve eğer imkan varsa IMAX izleyin derim.



    Ludwig Göransson - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Back Lot Music Can You Hear The Music · Ludwig Göransson Oppenheimer (Original Motion Picture Soundtrack) ℗ 2023 Back Lot Music, a Division of Universal Studios Music LLLP Released on: 2023-07-21 Main Artist: Ludwig Göransson Producer: Ludwig Göransson Composer: Ludwig Göransson Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=4JZ-o3iAJv4
  • Nolan son 3 filmdir yokuş aşağı gidiyor ..kendi adıma entel dantel olmaya gerek yok film çok sıkıcı diyalog diyalog diyalog sonra yine diyalog uyuyanlar mı dersin yarıda çıkanlar mı dersin..ayrıca neden imax teknolojisi ile çekildi anlamadım.günümüzde PR cidden çok önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppenheimer IMDB'de Nolan'ın en yüksek puan alan 3.filmi, en çok hasılat yapan 4.filmi ki daha gösterimde, film eleştirmenlerden en yüksek puan aldığı filmi ve mucize olmazsa en iyi yönetmen oscarını alacağı film ama Nolan yokuş aşağı gidiyor :D siz beğenmediniz diye film kötü olmuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 17 Ağustos 2023; 11:2:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewe34

    Oppenheimer IMDB'de Nolan'ın en yüksek puan alan 3.filmi, en çok hasılat yapan 4.filmi ki daha gösterimde, film eleştirmenlerden en yüksek puan aldığı filmi ve mucize olmazsa en iyi yönetmen oscarını alacağı film ama Nolan yokuş aşağı gidiyor :D siz beğenmediniz diye film kötü olmuyor

    Gişeye bakarsan barbi üçe katladı bu filmi. Hangi eleştirmen verdi yüksek puanı ? Benim takip ettiklerim beğenmemiş filmi. Ayrıca filmin ortalarında salonu terk eden epey fazlaydı. Sonra biraz araştırınca hakikatende en çok yarısında bırakılan film olmuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

    jordan hoffman, owen gleiberman, david ehrlic ilk aklıma gelen eleştirmenler biraz araştırırsan daha fazlasına da ulaşabilirsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 17 Ağustos 2023; 11:23:34 >
  • Fırından yeni çıkmış:


    Fatih Altaylıyoutube
    Teke Tek Bilim ▷ https://www.youtube.com/@TekeTekBilim (yeni bölümler çok yakında) YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli 00:00 Giriş 02:56 Oppenheimer filmi hakkında ilk görüşler 04:02 Astrofizik ile fizik yakın mı? 06:00 Nükleer fizik ile fizik arasındaki ayrım ne? 10:27 Kimya ile fiziği ayıran nokta ne? 12:50 Bir bilim insanının entelektüel olması iyi midir kötü müdür? 17:50 Madde ve boşluk arasındaki ilişki o zamanlarda da bu kadar biliniyor muydu? 18:58 Heisenberg atom bombasını bulduğu halde gizliyor mu? 28:39 Neden atom bombasını Almanlar değil de Amerikalılar yapabildi? 36:37 Atom bombası Oppenheimer'ın başarısı mı? 38:21 Naziler'in atom bombası yapamamasının diğer sebepleri 41:27 Uranyum-238 ve Uranyum-235 arasında ne fark var? 48:17 Filmdeki bilye dolu fanuslar neyi temsil ediyor? 52:30 Yıllar geçmesine rağmen neden bir atom bombası daha yapılmadı? 57:48 Türkiye kendi Zenginleştirilmiş Uranyum'unu üretebilir mi? 1:00:25 Atom bombasının yapılması daha büyük savaşları engelledi mi? 1:12:17 Atom bombası Dünya'yı yok edebilir mi? 1:19:01 Prof. Dr. Erkcan Özcan'a teklif gelse, atom bombası yapar mı? 1:22:53 Oppenheimer'ın yargılanma süreci Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=DURTVByBSAQ&feature=youtu.be
  • Listemde kesinlikle izleyeceğim. Cillian Murphy yine döktürmüş.

  • ben filmi çok beğendim bu tarz bir filme göre temposu harikaydı izlerken asla sıkılmadım


    Oyunculuklar ve verilen mesajlarda çok iyidi.


    Nolan filmi diye gittim ve izlerken sıkılabileceğimi düşünüyordum ama gayet keyifli bir deneyimdi.

  • film resmen IMAX reklamiyla 1 milyar giseye ulasacak. inanilir gibi degil


    interstellar icin bu kadar reklam yapilsaydi 2 milyari gorurdu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Eylül 2023; 11:28:12 >
  • Oppenheimer, dünya genelinde 912,7 milyon dolar hasılata ulaşarak tüm zamanların en çok gişe yapan biyografi filmi oldu.

  • Nolan etkisi. Bir de sinemada adam gibi film olmayışının verdiği boşluk ve Barbie vs Oppenheimer reklamları sağolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 Kasım'da 4K ve dijitale geleceği resmi olarak duyuruldu.



    Oppenheimer on Xtwitter
    Oppenheimer is yours to own on 4K, Blu-ray™, and Digital November 21. Christopher Nolan’s global blockbuster premieres at home with over 3 hours of special features.
    https://twitter.com/OppenheimerFilm/status/1714265120417657224
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

    sonunda.  

  • merakla bekliyoruz 

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.