Şimdi Ara

Nokian 175/65 R14 82T Weatherproof Dört Mevsim Lastik (Üretim Yılı: 2016) 149tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
5.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kesinlikle tavsiye ederim. %60 kış şartları % 40 yaz şartlarına göre geliştirilmiş gördüm. kışın karların mutlaka yağdığı ama az olduğu yazlarıda 35 derece üstünü fazla görmeyen bir yerdeyseniz performans alırsınız. michelin crosclimate bunun tam tersi.
  • 14 jant mı kaldı , töbe töbe
  • Yazın yaz, kışın kış lastiği kullanılır. Sonra vah tüh etmeyin.
  • yaz için lastik önerebilir misiniz ? bu markanın yazlık uygun lastiği var mı ?
  • İstanbul için bu lastikle Michelin CrossClimate arasında kararsız kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 9 Ocak 2017; 1:12:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touragde kullaniyoruz, fazlasiyla memnunuz.



    wr serisinden de sciroccoda kullaniyoruz, araba asfalta yapismis gibi gidiyor kar ve buz dahil.



    Dort mevsim agir kis sartlari olmayan illerde oturanlar icin kis lastigi olarak kullanilabilir. Zaten nokian bu lstigi kis lastigi olarak tanitiyor.
  • 195/55/r16 petlas kışlık lastik 155 tl ye aldım tanesi. memnunum tavsiye ederim.
  • Lastiğin forumda ana konusu mevcut, bir ay önce 143 tl den aldım tanesini, kolay otodada uygun fiyatlıydı, sessiz ve konforlu bir lastik.Hb den ücretsiz lastik montajı kampanyasıyla aldım, 4 çelik sibopa 50 tl verdim montajcıda, nette 4 sibop 20 tl + kargo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    4 mevsim lastiklerini yılda 10 15 bin km yi geçmeyen adam için ideal bir karardır. lastik sök tak al değiştir masrafından 2 kat daha avantajlıdır 40 yerine 45 50krş yakması. randıman olarak da kışın kesinlikle taze kar ve tamamen buzlanmamış zeminlerde yokuşlar dahil yolda asla kalmazsınız. kar lastiğine yakın bir performans sağlar. dikkatli ve az kullanan adama sorun çıkarmaz. ama yazın belirgin şekilde sesli çabuk deformasyon ve birazda fazla yakarsınız. yerde kar yokken yılda 18 bin km yi geçiyorsanız kesinlikle lastikleri değiştirin. 4 mevsim ile o kadar dolaşılmaz.

    İstanbul anadolu yakasından bile çıkmayan ayda 600 km yapan araç için aldım :) doğru lastik kişiye göre değişir doğru yazmışsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana gibi havanın eksi dereceleri görmediği, karın hiç yağmadığı, yağışsız ayların çok olduğu, yazın ise gölgede 40 derecenin altına düşmediği bir yerde hangi markayı önerirsiniz ?
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EngineerBaris

    Adana gibi havanın eksi dereceleri görmediği, karın hiç yağmadığı, yağışsız ayların çok olduğu, yazın ise gölgede 40 derecenin altına düşmediği bir yerde hangi markayı önerirsiniz ?
    Teşekkürler

    Her lastik olur. Petlas in yaz lastikleri mesela uygun fiyat
  • Yilda 6-7 bin km den fazla yapmayanlar bu 4 mevsim lastigi alsinlar. Yilda iki kere sok tak 100 tl gidiyor.
  • Bende nokian wr d4 kullanıcısı olarak wr d4 / waterprof / mich. crossclimate arasında kalıp wr d4 ü tercih ettim. Yılda yaklaşık 12.000 km yol yapıyorum fakat hem yurt içi hemde yurt dışı forumlarda ve lastik inceleme sitelerinde waterprof kar performansı dışında neredeyse tüm testlerde zar zor geçer puan alıyor. Yazın özellikle ıslak zeminde feci kaymalar yaşanabiliyormuş. Bunun yanında crossclimate a göre ömrü de çok kısa. İlla 4 mevsim alacağım diyen bence michelin tercih etmeli.
  • cnrcnky C kullanıcısına yanıt
    2011 ve 2010 yıllarında aldığım 4 Nokianı hala kullanıyorum. Son 2 kıştır performansı düştü sanki. Zaman'la özelliğini yitiriyor herhalde ama hiç yolda kalmadım. Sabah akşam 2 kere işe gidip geliyorum. Tek arabayla gidip gelen benim herhalde hiç sektirmeden. 1 yaz da lastiğim olmadığı için bunları kullandım. Ses farkı dışında pek fark göremedim yada farkı hissedecek bir durum yaşamadım. Tavsiye ederim ama petlas da fena değil. Petlas takılı bir passata denedim fiyata göre çok iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Hocam lastik ömrü optimum 5 yıldır zaten. Özellikle Türkiye gibi bozuk yolları çok olan bir yer için 5 yılda bir değiştirmek gerekir bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.