Şimdi Ara

Microsoft 74 Oyuna FPS Boost Desteği Ekledi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Metro 120 fps ve dead island 60 daha ne istiyorsunuz :))) Portal ve halflife'ada 60 fps geldimi en son 4k yapmislardi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ps5 e oyun yağıyor da haberimiz mi yok...
  • Sony yazılımsal özellikler konusunda çok geride kaldı.
  • Microsoft yazılımda uzman Sony hiçbir zaman yetişemez.
  • Steep hem gamepass eklendi hem de 60 fps e güncellendi series s de. Ya sen harikasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation Bloodborne'u 60 fps yapmaktan aciz, mikide neler görüyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcn33

    OldReview, baktım da üyeliğimi 2011 yılında açmışım. Genelde yorum yapan biri değilim, ki senin gibi olacağına hiç yorum yapmam daha iyi :) Sadece her xbox haberinin altında senin kötüleyen yorumlarını görmek dikkatimi çekti. Şahsen ben bu kadar sevmediğim, nefret ettiğim bi şey hakkında ne haber okurum ne de yorum yaparım. Sende gizli bi hayranlık var sanırım kendine itiraf edemediğin. ?? Bu kadar kasma kendini, boşver keyfini çıkart. Güzel olan her şeyi kötülemek zorunda değilsin. :)

    Gizli hayranlık var bir çoğunda bence. Dünyanın en güçlü oyun konsolunda Halo'da online maç atıp, Forza'da konvoy yapma hayali herkesi cezbeder Microsoft 74 Oyuna FPS Boost Desteği Ekledi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozcn33 O kullanıcısına yanıt
    Sony yapsın sizde izleyin fanboyluk öğrenmiş bi de şu Z kuşağı :)
  • Adamlar dört dörtlük konsol yaptılar hala çamur atıyor sony fanboyları yok oyun yok yok bilmem ne gören duyanda ps5de oyun yağmuru var zannedecek series x herşeyiyle yeni nesil donanım servis teknolojik yenilikler takdir etmeniz gerekirken çamur atmak niye ps4 proda 30fpsden gözlerim ağrıdı en azından series xle gözlerimiz bayram etsin 60-120fps oyun oynamak emsalsiz bir deneyim olacak bu nesilde microsoft takdiri hakediyor
  • Tebrikler micro harika adımlar atıyorsun bu nesil acık ara lidersin her anlamda
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Burada o şekilde ps konularına giden boklayan varsa, onlar ve ps den gelip buraya fanboyluk yapan herkese diyorum, bir düşün artık yakamızdan. İki tarafında gereksiz algısından sıkıldık.
    İnsanların burada seviniyor olması sende bu konsol yoksa neden ilgilendiriyor?
    Aldığın konsolu oyna geç işte...
    Ama para kazanıyorsanız, yada para kazanmanıza yarıyorsa birşey diyemem ama üslup ve adabı genel olarak atlanmamasını umuyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu xbox fps artması konusu, konuda yazanlar oyun yok vs.
    Tahminimce burada ps övenlerin yada Xbox gömenlerin çopu ya bir yerde konsol satan promotör yada dükkan sahibi.
    Ne zaman Xbox konusunda güzel bir haber görsek bu vatandaşlar hemen geliyor. Bazen misafir oturumla bazen kendi oturumuyla.
    Bir şekilde tartışma başlatıp konuyu etkisiz hale getiriyor.
    Kişilerin gerilip konudan uzaklaşmasını ve konu kirliliği yaratıyor.
    Bunun aynısı bazı xboxın fanları tarafından da yapılıyor.
    Buralara konsol almayı düşünüp buda neymiş diye giren adam almayı düşündüğü konsoldan şüphe duyuyor yada aklı başka konsola gidiyor. Yav hani gerçekten de bakmadım ama ps olsun xbox olsun bu kişilerin yorumlarını görmeyecek bir yöntem varmı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Gizli hayranlık var bir çoğunda bence. Dünyanın en güçlü oyun konsolunda Halo'da online maç atıp, Forza'da konvoy yapma hayali herkesi cezbeder  



    Alıntıları Göster

    Halo? Şaka yapıyooosunnnnn, Ay dont tink so! Gizli hayranlık demeyelim, bizdeki ayan beyan tiksinme panpa Microsoft 74 Oyuna FPS Boost Desteği Ekledi 


    Microsoft 74 Oyuna FPS Boost Desteği Ekledi




  • myze kullanıcısına yanıt
    Durumu güzel özetlemişsin, zannediyorlar ki, biz bu cihazlara, oyunlara erişecek durumda değiliz, bu oyunlara para verebilecek bütçemiz yok, sanki böyle liseli ergenmişiz gibi. 😂😂😂

    Cidden nasıl bir mantelite, sanki Xbox satılan mağazalarda bizlerin resimleri var bunlara, bu konsollar satılmasın diye.

    Anlamadıkları bu işte, sevmiyoruz oyunlarını, ülkemizdeki topluluğunu, oyun anlayışını...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myze

    Halo? Şaka yapıyooosunnnnn, Ay dont tink so! Gizli hayranlık demeyelim, bizdeki ayan beyan tiksinme panpa  




    Alıntıları Göster

    Şu konuda dolaşıp millete cevap vermeye çalışmanız bile gizli hayranlıktır. Bi troll de demişki topluluğu ve anlayışı sevmiyormuş. Microsoft 74 Oyuna FPS Boost Desteği Ekledi  sen bir oyuna 620 tl verir ben 300 tane oyuna o kadar verirsem tabii ki sevmezsin. Ciddi sorunları var bazı arkadaşların.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Şu konuda dolaşıp millete cevap vermeye çalışmanız bile gizli hayranlıktır. Bi troll de demişki topluluğu ve anlayışı sevmiyormuş.   sen bir oyuna 620 tl verir ben 300 tane oyuna o kadar verirsem tabii ki sevmezsin. Ciddi sorunları var bazı arkadaşların.



    Alıntıları Göster

    Gören de her oyun Gemypez'e hemen düşüyor sanacak Microsoft 74 Oyuna FPS Boost Desteği Ekledi Öyle bir şey yok, oynayacağı oyunları ve zevki Microsoft'un Geypez kütüphanesine koymasına bağlı olan kardeşim benim, kendinizi güzel aldatıyorsunuz. Hani dedin ya gizli hayranlık filan, 600 tl bir oyuna veren zaten çok rahat Xbox Series X de alabilir, gizli gizli hayran kalmaz, komik şey seni. Halen PS5 2 katı daha fazla satıyorsa demek ki Geympez kütüphanesi çok da umrunda değil genelin. Seni bilemem, zevkin ve oynayacağın oyunlar kütüphanenin inisiyatifine bağlıdır, senin kararın. Bizim ve çoğunluğun öyle bir derdi yok.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: myze

    Gören de her oyun Gemypez'e hemen düşüyor sanacak  Öyle bir şey yok, oynayacağı oyunları ve zevki Microsoft'un Geypez kütüphanesine koymasına bağlı olan kardeşim benim, kendinizi güzel aldatıyorsunuz. Hani dedin ya gizli hayranlık filan, 600 tl bir oyuna veren zaten çok rahat Xbox Series X de alabilir, gizli gizli hayran kalmaz, komik şey seni. Halen PS5 2 katı daha fazla satıyorsa demek ki Geympez kütüphanesi çok da umrunda değil genelin. Seni bilemem, zevkin ve oynayacağın oyunlar kütüphanenin inisiyatifine bağlıdır, senin kararın. Bizim ve çoğunluğun öyle bir derdi yok.



    Alıntıları Göster
    Hocam 3 yıllık geympes aldım, cihaz pes artık dedi ve çalışmıyor. Üstelik geceleri cihazın içinden bebek ağlama sesleri geliyor.

    Var mıdır çözüm? Korkuyorum.




  • Arkadaşlar ps konusuna hiç girmeyin tanıdığım ps5 kullanıcıları kara kara düşünüyor nasıl psyi satıpta xbox series x alsak diye planlar yapıyor hepsi psde en dandik oyun bile sabit 620lira ülke şartlarinda 3 oyuna kimse 2000 veremez akıl var ps kötü cihaz değil gayette güzel ama sries x muhteşem bir cihaz her oyunda bariz daha yüksek çözünürlük veriyor series x süper bilgisayar gibi alet cam gibi 4k görüntü veriyor donanım üstünlüğü her oyunda bariz belli servisleri emsalsiz özellikleriyle türkiyede hemen herkesin alma planları yaptığı konsol 1 oyun parasına 3 yıl sınırsız oyun oynanabildigini düşünürsek türkiyede psnin pek şansı yok
  • myze kullanıcısına yanıt

    "Oynayacağı oyunları ve zevki Microsoft'un Geypez kütüphanesine koymasına bağlı olan kardeşim benim." Ne alaka? Game pass aboneligi bulunan store'dan baska oyun alamiyor mu? Microsoft oyun almasina yasak mi koyuyor? Gamepass'e eklenmese bile adam gider istedigi oyunu alir yada kardeslik falan hepsi xbox'da da var zaten. Bok aticam diye iyice sacmalamaya basladiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 5 Mayıs 2021; 22:50:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.