Şimdi Ara

Microsoft 74 Oyuna FPS Boost Desteği Ekledi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozcn33 O kullanıcısına yanıt
    Bıkmadan usanmadan her defasında eposta hesabı alıp, yeni bir DH üyeliğini sırf laf sokmak için almanız sizin için ne kadar acı. Bu kadar kafaya takmış olmanız, marjinalleşmeniz hep kişiliğinizin ürünü. Hep diyorum, yine diyeyim, Allah kurtarsın...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hayatımda hiç konsol kullanmadım, 3-4 kere PS kafeye gittim, bunu belirterek başlayayım.

    Microsoft'un elinde böyle bir şeyi yapma imkanı varken neden yapmadığını, şimdi yaptığını merak ettim ben de. İnsanlar senelerdir oyunları düşük FPS'de neden oynuyordu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ms çalışıyor helal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chief-Turk

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Şimdi fark ettim ki, bu yeni nesil konsollarda geçerliymiş. Ben eski konsollarda geçerli sanıyordum. Pardon.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OldReview, baktım da üyeliğimi 2011 yılında açmışım. Genelde yorum yapan biri değilim, ki senin gibi olacağına hiç yorum yapmam daha iyi :) Sadece her xbox haberinin altında senin kötüleyen yorumlarını görmek dikkatimi çekti. Şahsen ben bu kadar sevmediğim, nefret ettiğim bi şey hakkında ne haber okurum ne de yorum yaparım. Sende gizli bi hayranlık var sanırım kendine itiraf edemediğin. ?? Bu kadar kasma kendini, boşver keyfini çıkart. Güzel olan her şeyi kötülemek zorunda değilsin. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Akıl yaşı küçük hocam belli ki allah akıl fikir versin diyelim
  • Cidden helal olsun adamlara.Ps5 sahibi olarak gönülden tebrik ediyorum.Bizim gibi fakir ülkeler için gamepass nedeniyle xbox muazzam bir konsol.

  • Hala exclusive muhabbeti yapanlar var. Sony yağcılığı için şekilden şekile girmenize gerek yok. Bethesda, obsidian, playgroud games, inxile ve daha niceleri ps5'e mi çıkaracak oyunlarını sanıyorsunuz. Ms yatırımlarını yaptı, tohumlarını ekti gelecek yıldan itibaren meyvelerini toplamaya başlayacak zaten bu kaçınılmaz. O zamana kadar geriye uyumluluk, fps boost, auto hdr, gamepass'in genişlemesi vs ile kütüphaneyi de sağlamlaştıracak. Ben mesela xbox 360 ve og xbox kütüphanesinin daha da genişlemesini isterdim ki şu anda geri uyumluluk kısmı askıda beklemekte. Geçmiş yıllardaki oyunları kim ne yapacakmış, kardeşim insan dönüp dolaşıp aynı exclusiveleri oynamak zorunda değil. Oynarsın biter sonra satarsın veya açar 2-3 yıl sonra tekrar oynarsın. Benim geçen nesilden burun kıvırdığım prey'i mesela (uzun loading süreleri, 30fps ve leş gibi input lag) bir kaç hafta önce bitirdim ve 60fps ile mükemmeldi üstelik loading süreleri ssd sayesinde kısaldı ve input lag minimuma indi, oynayanlar bilir onun ne kült bir oyun olduğunu ve böyle örneklerin 60 fps'de sunulması bir nimettir.





  • Microsoft gitsin önce windows10 sorunlarını çözsün :) Daldan dala atlıyor. Bıraksın da bu işi Sony yapsın :)
  • Ahahahah madem sadece fikir tartışmak istiyorsun niye yukarıda adamın yeni üyelik almasını tartışıyorsun veya problem ediyorsun.Bunların hepsi aynı kendileriyle çelişiyorlar.Forumda 5 tane böyle eleman var kim olduklarını konularda 1 sayfa okuyan bilir zaten günde 200 tane komik olduğunu sandığı caps veya sonye taparcasına mesajlar atıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni nesil oyun elbbete bekliyorum fakat bu geriye uyumluluk fps boost olayı gerçekten bir rüya gibi. Oynamadığım veya oyanamak isteyip şans veremediğim oyunlar çok fazla. Bu oyunları şuan çok güzel bir performans ile oynama şansım olması büyük bir şey. Exclusive oyunların yayılmasına daha zaman var. Bu zaman içerisinde fps boost ile geriye uyumluluk oyunları ile güzel vakitler geçirecegim. Bulunmaz bir nimet bu konsol alma sebebi resmen. Harika bir olay...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonodias kullanıcısına yanıt

    E yapsın Sony niye yapmıyor? :) Şu anda Microsoft gayet iyi iş çıkartıyor. Söylesene PS5'te kaç tane PS3 oyunu oynayabiliyorsun? Ben series x'de ilk xbox'a kadar istediğim oyunu oynayabiliyorum. Daha geçen ilk Red Dead Redemption oyununu bitirdim. Fanboyluk yapacam diye böyle güzel şeyleri kötülemeyi bırakın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi bu nesil bütün kalbimle istiyorum PS5 in az satmasını bak bunu PS5 sahibi olarak yazıyorum ama bi kaç güne de series s alıcam. Yani gerçekten adamlara helal olsun kaç senelik oyunlara fps artışı getirmek demek muazzam olay ya. Şu an resmen 1080p 60 fps için en güzel konsol series s oldu. Sony ye bakıyorsun Returnal gibi oyundan 600 lira istiyor yerelleştirme desen o da yok. Miles çıkarır eski versiyonu da remastered deyip 40 dolardan dayar e yuh be kardeşim. Sony nereden nereye geldi oyuncu dostluğu konusunda insan şaşırıyor. Kim tekel olsa bozuyor net hiç şaşmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • psn kütüphanemde neredeyse şu listede güncelleme alan oyunların hepsi var ama PS5 im var gel gör ki alayı 30 fps hala. Ulan sony ulan sony...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.