Şimdi Ara

Metrobüste yer verdiğim halde laf yedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
27.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben kulaklık takıp başka yönlere bakıyorum. Nasıl bozuluyorlar var ya. Bi ara biri konuştu gibi bende başka yöne bakıyorum hiç oralı olmuyorum. Surat asıp tutundu. Zor durumda olanlara veririm eywallah o ayrı mesele.

    Bi keresinde de bastonlu bi dayı geldi “kalk ben oturacam dedi” o an refleksle kalktım onu bastonlu görünce.. sonradan dank etti kafama ne dediği. Fena sinirlendim laf söyleyecektim de dedim neyse hiç keyfimi kaçırmauayım.

    Yaşına hürmet diyorsun ama hala insan olamamış olanlar var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar İstanbul dediğimiz yer dağ adamı ile dolu... Medeniyet nedir bilmezler. Cahillik ne kötü şeydir.... Allah hepsinin belasını versin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tristan23

    Benim de anlamadığım bu yaşlılar. Arkadaş sabah, akşam farketmeksizin bu kadar yaşlı insan nereye gidiyor anlamıyorum.
    nereye olacak gezip tozmaya ,başka bir arkadaşına lak lak yapmaya tabi
    sabah akşam toplu taşıma ile yaşlılar vatan kurtarmaya gidecek değil herhalde :)

    ben yaşlı olduğum halde toplu taşıma araçlarında gördüklerim nedeniyle ,çok önemli işim olmadıkça asla binmiyorum
    hatta kendimi eve hapsettim bu saçma insanları görmemek için

    ama sizin öyle bir şansınız yok ,mecbursunuz bir yerlere gitmeye :)

    neyse şunun şurasında ne kaldı emekli olmanıza ,45-50 yıl sonra emekli olup kurtulursunuz :)
  • Kardeşim bu ülkede insanlar aç, 250 gram için dayılar dayak atabilirdi, yani şanslıymışsın ucuz yırtmışsın
  • Tak kulaklığı kapat gözlerini o zaman kimse karışmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük şehirler artık bu insan nüfusunu kaldıramaz oldu.üst seviye geçildi ve resmen taşmaya başladılar.bu kadar sinir ve gerginlik bu sebepten.devletin köye,memleketine dönüş yasası,büyükşehir vergisi alması ve bu vergiyi vasıfsız kişilerden daha çok alması gerekli.hiçbir işe yaramayan insan toplulukları büyükşehirlerden ayıklansa gitse Anadolu’da babasının atasının memleketine inanın bu tatsız olaylar yaşanmayacağı gibi yandım bittim iş bulamıyorum feryatlarının da neredeyse tamamı son bulur.
    Küçük il,ilçe,belde veya köylerde aylık giderin bellidir.biraz gelir yaptın mı gayet iyi yaşar gidersin.bu kanun gelmezse büyükşehirlerde yaşanan trajik vakaları son hızla görmeye devam edeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Ohooo

    Suc sende moruq

    Bu toplumla muhatap olmamak icin stratejiler gelistireceksin benim gibi

    Uyur gibi yapabilirsin suratini asabilirsin konussalarda duymamazliktan gelebilirsin kulaklik takabilirsin telefona bakabilirsin

    Bu cahil gerizekalilarla muhatap olmayacaksin bir sekilde

    Ben artik saat bile sormuyorum yer yön bile sormuyorum asla kimseyle konuşmuyorum bu toplum boyle arkadas

    Ben maddi özellikler ayni bile olsa bu toplumda yaşamak istemezdim avrupada amerikada yasamak isterdim insanlik maddiyattan da onemli benim icin
    Evlat her mesajin nefret kin kokuyor bu toplum bu toplum. Bak biz eksigimizle fazlamizla kendimize yeteriz bir an önce o cok ovdugun toplumlara katil da biz de sen ve senin gibilerden kurtulalim. Mesela fransaya git cok ovdugun toplumu orda bulabilirsin. Uzaktan filmlerden dizilerden cok hos gorunuyorlar dimi...
    Ayrica unutma bu forumda yazanlar da bu toplumdan.. once forumdan uzaklasmakla başla.naş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5A160BAB -- 9 Aralık 2019; 7:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O kadının profilini çözdüm. Çünkü sadece İstanbul da yok o tipler.
    Bir de tüm koltuklara tekli oturan kadınlar oluyor erkekler de oluyor ama kadin erkeğe yan yana oturabilir misiniz diyor erkek geçiyor. Ama aynı lafı kadına söyleyince eyvah eyvah.
    Sen aslında iyi yaptın boşver ama bir dahakine hamile engelli çok hasta olmayana yer verme. Onlar oturup dedikodu yapacak diye sen yorulma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Hayır 88 yaşındayım evladım



    Alıntıları Göster
    Sakal genç göstermiş dayı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Canim kardesim cocuklu bayana oturmak istiyormusun diye soracagina buyrun gelin siz buraya diyeceksin.o nebicim laf oturmak istiyormusun.madem bi iyilik yapacaksin tam yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marineros

    Büyük şehirler artık bu insan nüfusunu kaldıramaz oldu.üst seviye geçildi ve resmen taşmaya başladılar.bu kadar sinir ve gerginlik bu sebepten.devletin köye,memleketine dönüş yasası,büyükşehir vergisi alması ve bu vergiyi vasıfsız kişilerden daha çok alması gerekli.hiçbir işe yaramayan insan toplulukları büyükşehirlerden ayıklansa gitse Anadolu’da babasının atasının memleketine inanın bu tatsız olaylar yaşanmayacağı gibi yandım bittim iş bulamıyorum feryatlarının da neredeyse tamamı son bulur.
    Küçük il,ilçe,belde veya köylerde aylık giderin bellidir.biraz gelir yaptın mı gayet iyi yaşar gidersin.bu kanun gelmezse büyükşehirlerde yaşanan trajik vakaları son hızla görmeye devam edeceğiz.
    kesinlikle hocam. 2005'te İzmir'den İstanbul'a geldiğimde bu sıkışıklık ve insan kalabalığı nedeniyle ortaya çıkmış olan gerginliği farketmiştim. yıllar içeirinde bu gerginlik herkese yansıyor. o zamandan beri İstanbul çok daha fazla kalabalıklaştı ve izdiham daha da arttı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omfarcan

    Canim kardesim cocuklu bayana oturmak istiyormusun diye soracagina buyrun gelin siz buraya diyeceksin.o nebicim laf oturmak istiyormusun.madem bi iyilik yapacaksin tam yap.
    trollemek için yazdın değil mi bunu? emin olamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün otobüste vermedim bende. yer bulmak için Kızılay dan sıhhiye ye yürüyüp pazar günü az otobüs kaldırdığı için beyefendiler 20dk da orda bekleyeceğim neden vereyim ki? saat 6 da torun torba sevmekten gelen teyzemiz zaten saat 10 dedim mi uyuyacak. ben yer versem ben de yorgunluktan erken uyumak zorunda kalacağım. açtım lestır villa maçını izledim ahaha vicdanımda rahat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk baş o bacağınıza dokunup size mercimek beyniyle akıl vermeye çalışan kadına bir şey demeyip daha sonra nezaketi hak etmeyen birine göstererek hataya düşmüşsünüz.
    Şöyle ki nezaketi siz değil ayakta olan gösterip çocuğum var oturabilir miyim? demesi icap eder.
    Ülke insanı ''iyilik yap denize at'' , ''besle kargayı oysun gözünü'',''acıma yetime bıçak dayar gerine'' gibi atasözleriyle yeterince ne olduğu belirtilmiştir.Daha önce benim de çok başıma gelmiştir orada ki insan psikolojisi tamamen sizi tahrik edip sizin olay çıkarıp kendisini de mağdur konumuna sokup hastalıklı bir haz elde etmesi.

    Otobüs sırası beklerken alkollü bir yaşlının sadece benim duyabileceğin seste yakınıma kadar gelip küfür ederek sırayı yarınca refleks olarak yakasından tutup rastgele fırlatmıştım su birikintisine düşmüştü tabi benim gözüm karardığı için üzerine gidip yerde dövmeye kalkarken ayağa bile kalkamadığını fark ettim üstüne ''abi ayıp ettin'' dedi herkezin duyabileceği şekilde ve kimse bana küfür ettiğini duymadığı için eve gidene kadar tüm otobüsdekilerin yargılayan bakışlarına mağruz kalmıştım.

    Daha başka bi ton olayla karşılaşmışımdır siz değil bırakın sizi tahrik etmeye çalışan delirsin gerekirse şiddet uygulayacağınızı göstermekten de çekinmeyin yeri gelirse.Ama en iyisi çoğu arkadaşın belirttiği gibi mümkün mertebe uzak durmak, duymamak ,hiç suratına bile bakmamak.Şu anda memlekette yerde ölümüne ramak kalmış birini görsem yürür giderim o derece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwogk -- 9 Aralık 2019; 8:41:54 >




  • En azından cevabını vermişin o yeter ona

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de ayakta cok duramayacak kisilere yer veriyorum sadece.Bu yasli olayinda bir keresinde kadikoy-erenkoy otobusundeyken -o otobus full yasli oluyor -iki tane kadin 60 li yaslarda ama gorseniz 20 yasindaki kiz o kadar makyaj yapmiyordur.Susler falan.. neyse arkadasina gosterip benim oturdugum yere dogru ilerlemesini soyledi basimda dikildiler.Sonra surekli birbirleriyle bu gencler simdikiler boyle vermezler yer vs. diyorlar ben guluyorum kalkmiyorum.Otobus full yasli oldugundan onlari duyup evet oyle diyip muhabbete girenler oluyordu.İnatla kalkmadim cevapta vermedim.Demem o ki hocam ben orda cevap verseydim sinirden inmek zorunda kalirdim daralirdim.En iyisi bu tarz dusunce yapisi gelismemis incelik nezaketten anlamayan tiplerle muhattap olmamak zira biz sinirleniyoruz ama onlarda gram utanma olmadigindan eminim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle antin kuntin sebepler için insanlarla muhatap olmamak uğruna toplu taşıma aracında boş koltuk varsa bile oturmuyorum biliyorum ki bir durak sonrasında “hasta, muhtaç, yetim, dul, hamile vs vs vs” bir yolcu binecek ve gözleriyle taciz edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parazit gibiler yemin ediyorum, okurken sahne gözümde canlandı. İçten pazarlıklı ve dedikoducu boş teyzeler olur ya hani her muhitte aynı onlardan teyze herhalde. Yazık ya acıyorum.
    Allahtan arabam var böyle tiplerle uğraşmıyorum. Sabah sabah zaten afyonum geç patlıyor cevap vermeden de duramam, durduk yere linç yerim.
    Arkadaşlar çok çalışın ayağınızı yerden kesicek bir araba alın, toplu taşıma medeniyet falan değil, en azından Türkiye de..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 9 Aralık 2019; 10:37:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara ne yapsan yaranamazsın abicim.
  • kanka doğru diyon da onu yaptıktan sonra ayrılman zor olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.