Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pissacore Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
72
Favori
35.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Eşimle birlikte 2 adet Quest 3 ile bende katıldım aranıza. Masa tenisi harici güzel oyun bulamadım. Yada yaşım 34 olduğu için artık zevk alamıyorum. :D Her türlü oyunu deniyorum şuan. Ekleyin beni deneriz birşeyler.
    Hesap adım mustafapusti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quest 3 de (muhtemelen 2 de de çalışır) pcdeki dizi film (3d vr) klasörlerini ftp olarak sunucu yapınca video playerlarda ftp desteğiolanlarda gazet iyi alışıyor. malum 3d vr dfilmlerde kaliteliler 10 gb üzeri genelde. onu kabloyla vs başlığa atmaya gerek olmadan pc de de videoyu açıp oynatmaya gerek duymadan tüm arşivinizi izleyebilirsiniz.

  • Merhaba arkadaşlar bende dün 512gb aldım, ama oyunlar baya pahalı acaba cfw veya apk gibi yükleme yapacağım bir yer varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertandu E kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun bu videodan izleyerek yapabilirsiniz


    https://www.youtube.com/watch?v=pCtTnc3_5OM

  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak aradığım soru. Yanıt alabildiniz mi hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meta quest 3 için aksesuar öneriside alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __ysn__ kullanıcısına yanıt

    letgodan 14.000 liraya almıştım be reyiz :(.

  • Paister P kullanıcısına yanıt

    Türkiye'ye cihaz yeni yeni geliyor daha tr'ye gelen ünite sayısı arttıkça fiyatlar da düşecektir. Pahalılık derken mediamarkt delirmiş 37549 liraya pasaport alır amerikaya gider + 2 gün konaklar ve quest 3 alıp geri gelirim :D.

    Meta Quest 3 [ANA KONU]
  • almak istiyorum nereden alabilirim ? tr garantililer 37 bin tl civarı, sahibindende 17 bin tlye var yurtdışı sanırım

  • zan232 Z kullanıcısına yanıt

    onlar da yurtdışından getiriyor 17 bin olanlar da aynı mal.

  • BİLALBİLAL_58 B kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş hayırlı olsun

    Sahibinden 17k
    Dolap 18-19k
    Trendyol 22k
    Falan gibi fiyatlar var

    Ben dolaptan aldım, kart ile

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TofixGX kullanıcısına yanıt
    Reddit ten baktım var gibi anladım
    https://www.reddit.com/r/MetaQuestVR/s/4al7kzap0Y

    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

    App sharing diyip bir cihazdan primary yapıyoruz
    Diğerinde giriyoruz

    Cihazda max 1 tane pri oluyormuş

    Yani ps, xbox switch gibi birden çok hesap olmuyor

    Kardeşlik pek iyi gözükmedi bana

    Güzel oyunları almak lazım veya sideload ile apk ile yüklemek, yukarıda linki paylaşılmış

    Oyun alırken internetten referanslı link bulup veya forumdan birinden istersek yüzde 25 indirim oluyormuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Bir basit anlatan bir rehber linki rica edebilir miyim? Sidequest yükledim ama bir şeye yaramıyor gibi..mesela beats.’ın kendisi yok, modları var. Oyunun kendisini nasıl yükleyebilirim?

  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Meta Quest 3 [ANA KONU]Nightshot101youtube
    https://developer.oculus.com/manage/organizations/create/ - official meta Website for developers For everyone saying the link is down https://drive.google.com/drive/folders/113aIQAoJzVvVt7tuTurEI_Jqd7fnJcp4?usp=sharing I can't provide the link to the pirating website or the tutorial will be taken down https://www.win-rar.com/start.html?&L=0 - Software to unzip RookieSideloader https://www.youtube.com/watch?v=Yblp3LH1UAI&ab_channel=ASVR - how to set up Developer Account
    https://www.youtube.com/watch?v=pCtTnc3_5OM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız kabloyu bilgisayara kurulan Oculus app içinden teste soktuğunuzda hız testi sonucu istenen hızı sağlıyor mu?


    META'nın orijinal kablosunun avantajı PD ile hem şarj edip hem pc ile bağlantı sağlıyor. Diğer üreticilerde genel olarak güç tam olarak karşılanamadığı için cihazın bataryası(normale göre) yavaş yavaş tükeniyor. Siz bu kabloyu kullanarak ham sarj hem görüntü ikilisini sorunsuz kullanabiliyor musunuz?


    Size güvenerek biraz daha uygun fiyata (825,99 TL) 90 derece başlıklı halini aldım.


    Almak isteyen olursa link;



    Meta Quest 3 [ANA KONU]
    Meta Quest 3 [ANA KONU]amazon
    ORICO USB C Kablosu, 20Gbps USB 3.2 Gen2X2 Veri Kablosu USB C'den USB C'ye Şarj Kablosu 100W Destek 4K@60Hz Uyumlu Dizüstü Cep Telefonu Hub'ları Yerleştirme İstasyonları 90 Derece 5M
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B7NR46MV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 22 Aralık 2023; 12:28:6 >




  • ölü piksel sorunu var mı?


    alırken nasıl deneyebiliriz, denettiriyorlar mı sahibindende satanlar?


    bir arkadaşıma istanbuldan aldıracağım ama en çok çekindiğim konu da bu

  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam kaç gündür böyle bir şey arıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox ve Gamepass Resmi Meta Quest aplikasyonu yayımlandı. Xbox kullanan var ise indirebilir.


    Tek sorun ülkemizde desteklenmemesi. Uygulamada adres çubuğu olmadığı için Türkiye adresine gitmeye çalışıyor.


    Sideload ile VPN kurdum. VPN açıkken web tarayıcıdan https://www.xbox.com/en-US/play adresine girdim. Uygulama var oradan devam edeyim mi diye soruyor. Sonra uygulamadan açılıyor. Artık VPN'i kapatabilirsiniz.


    Gamepad'i bağladım (Uygulama Dualsense desteklemiyor) Forza Horizon 4'ü denedim. Gayet akıcıydı. Bilgisayarda deneyimlediğimde çok yakındı. Gecikme neredeyse yok denecek kadar az ama yer yer piksellenmeler oluyor.


    Örnek video'da gösterildiği gibi M, L, XL gibi sabit değerler ile ayarlanıyor. El ve parmaklar desteklendiği için bu değişiklikleri ellerinizle hızlıca yapabiliyorsunuz.


    Xbox apk dosyasını indirip kurmayı da denedim. Yerel ağ'da Xbox'a ulaşıp buluttan oynamak yerine daha kaliteli görüntü ile yüklü oyunları oynarım diye düşünüyordum ancak Cloud aplikasyon yüklü olduğu için izin vermedi.



    Meta Quest 3 [ANA KONU]Beardo Benjoyoutube
    You can NOW play Xbox Game Pass games on Quest 2, Quest 3 or Quest Pro thanks to a brand new, and official, Xbox Cloud Gaming app for the Quest family of headsets! The new Xbox Quest app is free but you need an active Game Pass membership and a supported Bluetooth controller (Xbox, PS4 or Switch Pro) to play a HUGE selection of Xbox Games inside your VR headset. You can now play things like Fortnite on Quest 2 / Quest 3, or perhaps a bit of Forza, how about Halo?! All these games run via a Cloud based service so the experience you get will depend on many network based factors and your own internet speed/quality. HOWEVER it's pretty crazy to me that someone can now own a Quest 2, Quest 3 or Quest Pro and sign up to Xbox Game Pass without owning an Xbox or PC and be able to play all these games right inside their headset... kids with a Quest 2 as their only gaming platform can now join in the phenomenon that is FORTNITE! They just need a controller to play... This Xbox Game Pass Quest gameplay was captured natively on Quest 3 and is representative of the current Cloud Gaming experience on the headset, your own mileage may vary depending on network quality and internet speed! Get discount on VR accessories below: VR Cover US Store - Use code BeardoBenjo for 10% off - https://us.vrcover.com/beardobenjo VR Cover EU Store - Use code BeardoBenjo for 10% off - https://eu.vrcover.com/beardobenjo Kat VR Store - Use code BEARDO$40 - https://www.kat-vr.com/?ref=zgdzg5fz https://bit.ly/3SMpL9e - Quest 3 https://bit.ly/3QZxLSK - Assassins Creed Nexus Join this channel to get access to perks: https://www.youtube.com/channel/UCSzUG-hFZgaKpYA6w2WS8sQ/join If you want more VR gameplay videos, VR game reviews & VR first impressions then make sure to leave a like, drop a comment down below & hit subscribe to be rewarded with a constant stream of endless content made with love and care. I release new videos, cover first impressions & VR horror longplays 3 to 4 times a week with a stream on most Fridays. All your support is appreciated & simply engaging with these videos helps me to continue improving the content I make. Follow me on Twitter here - https://twitter.com/BeardoBenjoYT #Quest3 #Quest2 #VR #Xbox #Gamepass #QuestAmbassador #VRGameplay #VRGameplay #QuestCreator #ExploreWithQuest - New VR Games 2023 - New Quest 2 Games 2023 - New VR Games Coming 2023 - Upcoming VR Games 2023 - VR Games Coming in 2023 - Xbox Gamepass Quest 2 / Xbox Gamepass Quest 3 - VR Xbox Games / Play Xbox Games on Quest - Xbox Games on Quest 2 / Xbox Games on Quest 3 - Fortnite Quest 3 / Fortnite Quest 2 - Quest 2 Fortnite / Quest 3 Fortnite - Quest 2 Xbox Gamepass App / Quest 3 Xbox Gamepass App
    https://www.youtube.com/watch?si=jFvu6t1enNhOBTJB&v=qE9ryDRtsiA&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Aralık 2023; 12:36:1 >




  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Hocam öyle bir fark olabileceğini bilmiyordum, siz söyleyince test ettim şöyle ki:


    1. Cihaz şarja bağlı 20 dk browserda gezindim %7 arttı
    2. Cihaz şarja bağlı 25 dk Quest 3 de yüklü olan online bir oyun oynadım %9 arttı,
    3. Cihaz şarja bağlı WIFI üzerinden 30 dk HL: Alyx oynadım % 3 arttı.


    Ben sonuçtan memnun kaldım, açıkçası siz öyle yazınca endişelendim umarım şarj düşmez dedim ama HL: Alyx diğer PCVR oyunlarına göre nedense biraz daha fazla şarj tüketiyor buna rağmen şarjın az da olsa yükselmesi en azından kesintisiz oyun deneyimi için iyi bir sonuç :)


    Meta'nın kendi sitesinde satılan Link kablosunda nasıldır sonuç bilmiyorum, sizin aldığınız ürün bendeki kablonun aynısı sadece L tipi type-C ucu var bu yüzden memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ben biraz aceleye getirdiğim için yurtdışı sipariş beklemek istemedim, L tipi type-C dönüştürücüleri haricen aldım ki onları da alırken veri aktarımı konusuna dikkat ederek aldım.





  • Benim cihaz asgards wrath bundle paketti sadece asgards wrath 2 var sanıyordum şimdi baktım birinci oyunda dahilmiş ama pcvr oyunuymuş, quest üzerinde çalışmıyor maalesef 2. oyun gibi. İndiriyorum şimdi bakalım gtx 1650 açmaya yetecek mi yazarım.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.