Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
77
Favori
40.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ben de sadece X1 boş :)


    Meta Quest 3 [ANA KONU]
  • **BlackTower** kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 24 Aralık 2023; 15:22:13 >




  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam desteğiniz için ekledim listeye :)

  • **BlackTower** kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Ben gördüğüm bir kaç ürün içinden örnek olması için link verdim. Daha iyisi ve/veya ucuzu mutlaka vardır. Bazıları 2 port, 1 tanesi data 1 tanesi yalnızca PD işlevi görüyor. Bu linkteki üründe her ikisi de aynı anda olur yazıyor. Detaylara dikkat ederseniz kendiniz için en uygununu bulabilirsiniz. Meta Quest 3 [ANA KONU] 

  • Selamlar, iyi akşamlar, Görme sorunu olanlar lens vb işini ne yaptı :) kaç haftadır lens alacağım alacağım diyorum karar verip alamadım.
    Meta nın zenni ile sitede gösterdiği magnetic değilmiş o yüzden tak çıkart zormuş,
    Evde benim göz bozuk ama ailemde düzgünler var
    Bu yüzden magnetic önermişler redditte vb
    Ama vr rocks, zenni, aliexpress vb vb tam karar veremedim
    50-90 dolar civarı bir maliyeti olacak gibi
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt




  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Ben lens işe kullanıyorum, memnunum.
  • Aldığımız dükkanda ölü pixel kontrolünü nasıl yapabiliriz?
    Yardımcı olabilir misiniz
  • ercuezel kullanıcısına yanıt

    Tarayıcıdan Dead-pixel check (lcdtech.info) bu siteye girip bakabilirsiniz. Tarayıcı açabilme aşamasına gelmek için bir 15-20 dk falan uğraşmanız gerekiyor ama update falan yapıyor ilk açılışta. Ben alırken kurulum ekranına bakıp öyle aldım böyle detaylı bir test yapmadım sorun çıkmadı.

  • @alimmm78 Ben gözlük ile kullanıyorum gayet rahat bir şekilde takıp çıkartabiliyorum. Kullandığım gözlük resimdeki model gibi

    Meta Quest 3 [ANA KONU]

    Ama kemik gözlüklerimle rahat olmuyor, yine takabiliyorum ama çıkartırken mesela gözlük başlığın içinde kalıyor.


    @ercuezel Satıcılar genellikle açılmamış kutu sattığı için siz satın almadan kutuyu açıp test ettireceklerini sanmıyorum ama açık kutu bir ürüne denk gelirseniz @Grkwnxs'in dediği gibi ilk kurulum tamamlanmadan herhangi bir test yapmanız mümkün değil, en fazla kurulum ekranında kendi gözlerinizle tararsınız ekranı.





  • Teşekkür ederim@Grkwnxs @**BlackTower**
  • Bilgisayarı yada telefonu bulanık görüyorsanız fabrika ayarlarına almak sorunu çözebiliyormuş. Yazılımsal bir kalibrasyon sorunu olduğu konuşuluyor.



    Meta Quest 3 [ANA KONU]Bringhurst VRyoutube
    This is the last video I'll be dedicating to the Quest 3 passthrough. I feel like it's been discussed and it's done, for now at least. But this video covers my new experience, how I got there, comparisons across different headsets, and just generally addresses some of the issues posed by the online community. Thanks for watching, and please subscribe! Thanks to Yassine for collaborating with me on this video. His insights were appreciated! Discord: https://discord.com/invite/UCnzmhYCdQ Patreon: https://patreon.com/BringhurstVR YouTube Memberships: All ya gotta do is click "Join", and there are some perks there that aren't available on Patreon, such as highlighted comments, prioritized replies on live streams, and member badges. TIME STAMPS: 00:00:00 Opener 00:00:30 Last Episode Recap 00:01:27 The Factory Reset 00:03:10 Theories 00:04:10 Last Episode's Reception 00:05:10 Reddit 00:06:42 Metas Advice 00:07:18 Experiments 00:08:54 Moving On 00:09:22 High Expectatios 00:10:47 10 Headsets 00:12:33 Closing and Member Appreciation
    https://www.youtube.com/watch?v=AlMPYG9vgpY
  • Arkadaşlar quest 3 512 gb satın almak istiyorum. Trdeki fiyatlar uçuk. Ayıptır sorması siz nereden aldınız? Yurtdışından kapıya kadar sağlam bir şekilde getireceğine güvenebileceğimiz bir alışveriş sitesi var mı?
  • anywar kullanıcısına yanıt

    Dolap'ta peşin fiyatına 6 taksitle alınabiliyor. Ben öyle piyasa fiyatının da altına bulup aldım.


    Yurtdışından alacaksanız komisyon ödediğiniz için yine ucuza gelmez.





    Eski bir vido ama güvenilir firma. Güncel fiyatlarını kontrol edin.



    TeknoSeyiryoutube
    Üye olurken TEKNOSEYIR kodu ile kayıt olursanız ilk siparişte 10 USD indirim alıyorsunuz. Ama kayıt olurken kullanmanız gerekiyor sipariş verirken değil. Paypal'ın kapandığı ve yurt dışından alışveriş imkanlarının gerek vergilerle gerekse artan kurla zorlaştığı günümüzde, Amerika'dan alışveriş yapmak için kolaylık sağlayan Amerikapostam sitesini denedik ve bir röportaj gerçekleştirdik. Teknolojiye dair son haberleri kaçırmamak için ABONE olun ► https://goo.gl/z4MuvY Web Sitemiz: http://teknoseyir.com/ TeknoSeyir Ailesi Kanalları: Otomobil Kanalımız: Otoseyir ► https://goo.gl/ZXgxLT Sosyal Medya Hesaplarımız: Twitter ► https://twitter.com/teknoseyir Facebook ► https://www.facebook.com/TeknoSeyir Instagram ► https://www.instagram.com/teknoseyir/ iTunes ► Haftalık Gündem Değerlendirmesi http://teknoseyir.com/podcast_hgd iTunes ► Teknoloji ve Bilim notları https://teknoseyir.com/podcast_tbn TeknoSeyir kanalı, Türkiye’nin yeni nesil teknoloji platformu TeknoSeyir.com’un YouTube hesabıdır. En güncel ürün incelemelerine ve teknolojiyle ilgili son gelişmelere bu kanaldan ulaşabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=ELy598MsmVo&t=2s
  • Meta mağazasında da indirimler devam ediyor.


    Virtual Desktop %20 indirime girmiş.



    Meta Quest 3 [ANA KONU]
    Meta Quest 3 [ANA KONU]oculus
    Virtual Desktop on Meta Quest
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Siz ne kadara aldınız 6 taksitle?

  • anywar kullanıcısına yanıt

    128Gb versiyon benim aldığım. Bir sürü şey kurdum hala boş alan var. İçine 8K video atmayacaksanız 128Gb yeterli, fazlasına ihtiyaç yok.



    Piyasa fiyatının altına aldım. Fiyatı yazacak olsam ilk mesajda da yazardım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Aralık 2023; 8:4:58 >
  • Fiyatta gizem yaratmaya gerek var mı  


    Doğubank fiyatı 17-18 bin TL civarı. Genelde Japonya'dan alınmış gelmiş oluyor.

    Bu fiyatın altı pek yok, belki denemek için alınmış satılan olabilir 16 bin TL civarı falan, Sahibinden'de görürsünüz zaten.


    Ben asıl 25-30 bin TL'lik fiyatları anlamıyorum çünkü bunlar da büyük ihtimal resmi ithalatçı ile gelmiyor, yani Media Markt vs satıyor ama Tr distribütörü yok, garantisini kim nasıl veriyor? Tamir yok, servis yok, birebir değişim mi yapacaklar?


    Yurtdışından alınacaksa bi seyahat esnasında almak gerekiyor, AB ülkelerinden alınırsa vergi iadesi ile falan biraz daha 14 bin TL civarlarına düşebilmek mümkün.


    Q2'yi Amazon üzerinden 6 taksitle almıştım, yurtdışından gelmişti 3.000 TL'ye falan. Amazon.tr'de globalde de listelenmedi Q3 henüz, listelenir de öyle yakalarsanız komisyonsuz falan gelir.





  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Amazon.tr'den de alsanız 150Euro sınırını geçtiği için gümrüğe takılır. Bir sürü evrak, avukat vs uğraşmanız gerekir.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.