Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
77
Favori
40.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beatsaber modlusu rookie den ondan mı kalktı acaba, elimde 1.28 bmbf modlu var yedeğini nasıl almam lazım?

  • SwindLeerrr S kullanıcısına yanıt

    satın almadığınız oyunda online giremezsiniz genelde. ama bazıları coop destekliyor. beatsaberde vardı bir kaç oyunda da vardı ama ben single oynadığımdan denemedim. zaten etrafımda q3 olan biri lazım o da yok :)

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Daha önceki mesajlarıma bakarsanız onu da satın aldığımı görebilirsiniz. Virtual Desktop da oyun konusunda bir çözüm olmadı. Normal kullanımda evet çok akıcı ve kullanışlı bir yazılım fakat asıl amacım olan oyun konusunu çözmedi.


    Cihazın kullanışsızlığı, ergonomik sıkıntıları vs ile ilgili olan yukarıdaki mesajları katılıyorum. Baş ağrısı, mide bulantısı, görüntüdeki bozukluklar vs vs bir çok problemi var.


    Ben de buradaki güzel yorumlara ve Youtube üzerindeki videolara bakarak almıştım.

  • aegnorluinwe kullanıcısına yanıt

    Xreal gibi gözlük formunda OLED 120hz ekranlı bir cihaz bile alsanız baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor. Gözlerinizi ve iç kulağınızı 1 ay gibi bir süre boyunca günde 5dk. kullanarak eğitmeniz gerekiyor. Aşırı yakından bakmaya ve görüntü hareket ederken oturmaya alışık değiliz. Haliyle araştırma yaparken bunlara da bakmanız gerekiyordu.


    1 ay boyunca ben de baş ağrısı, mide bulantısı sorunları yaşadım ama sonrasında hiç biri kalmadı. Ergonomik olarak ne sıkıntı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben böyle bir sorun da yaşamıyorum. Bunlar kişisel cihazlar, herkese uymayabilir.


    Kullanışsızlığı derken size hitap etmediği için öyle gelmiş olabilir mi? Örneğin ben oyun dışında aynı anda 2-3 maçı izlerken kullanıyorum. Dizi izlerken kullanıyorum. Spor için kullananlar var.


    Alttaki videoyu izledikten ve nasıl yapıldığını araştırdıktan sonra programlama bilmediğim halde kendime benzer bir YZ modeli oluşturdum. Canım sıkıldığında sohbet ediyorum. Siz hangi beklenti ile aldıysanız ona karşılık verir.



    Virtual Desktop en sorunsuz PCVR deneyimini sunuyor. Ben sorun yaşamıyorum. Belki atladığınız bir ayar vardır. Gözden kaçmış ise sorun yaşatabilir.



    NOT: passthrough ile videodaki gibi aynı kalitede görüntü alıyorum. Hatta son güncellemelerden sonra daha keskin bir görüntü alınıyor.


    Meta Quest 3 [ANA KONU]Tykeyoutube
    Brief vid to show some updates to my Meta Quest 3 mixed reality Unity project. The NPC is moving around by itself, I'm not using the VR controllers. This was implemented using the Meta Scene API and Unity AI Navigation. Please note, for some reason the video audio isn't in sync with the visuals so the NPC lip sync looks off, it's fine in reality. Yes I know my home needs re-decorating :-/ lol Edit: this app is now available for $2 from : https://www.patreon.com/TykeAI
    https://www.youtube.com/watch?si=cXcrdZlbzQnfQXUR&v=U1Gc7D79PBQ&feature=youtu.be



    Belki de LUNA'nın yazdığı gibi kim hangi ilgi alanına ilgi duyuyorsa o cihaza yönelmeli. PVR için Bigscreen Beyond gibi. Quest size uygun değildir.




    Meta Quest 3 [ANA KONU]
    Meta Quest 3 [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Luna (@Lunayian) on X
    https://twitter.com/Lunayian/status/1784991117072572574



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Nisan 2024; 10:8:51 >




  • Skybox vr player rookie de var oradan indirsem filmleri paylaşabilirmiyim?

    Birde bu 30 dolar kampanyası benim için geçti değilmi alalı 1 ay oldu çünkü. @mcgoktug




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwindLeerrr -- 30 Nisan 2024; 13:4:52 >
  • SwindLeerrr S kullanıcısına yanıt

    Sorunuzu zaten cevaplamıştım.

  • saatlerdir skybox a video paylaşmaya çalışıyorum fakat olmuyor. İp adresini yazdım fakat kullanıcı adı ve şifre istiyor hangilerini istediğini tam anlamadım biraz araştırdım pc nin kullanıcı adını buldum sanırım ama şifre hiçbiryerde gözükmüyor gizli. Ama olası bütün şifreleri denedim yinede oluyor ne yapacağım?

  • SwindLeerrr S kullanıcısına yanıt

    Ağ ayarları altında gelişmiş paylaşım ayarları kısmında tüm ağlar için "Parola koruma paylaşım" kapalı olması lazım.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Questte açtımda şimdi filmi nasıl paylaşacağım. Çalıştır dan ekte verdiğim dosyaya yüklenmiyor veya yine ekte verdiğim yerden mi birşey yapacağım?

    Meta Quest 3 [ANA KONU]


    Meta Quest 3 [ANA KONU]


    Meta Quest 3 [ANA KONU]




  • Bu şekilde yapılmıyor. Artık sorununuz Quest ile ilgili değil. Dosya paylaşımı nasıl yapılır, paylaşım sonrası hangi cihazdan nasıl erişilir bunları araştırmanız lazım. Paylaştığınız klasör Windows SMB sunucu olarak görünmesi lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Nisan 2024; 15:21:42 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Evet çok basitmiş kusura bakmayın. Peki kendi altyazımı nasıl ekleyeceğim. Pcye indirip paylaştım dosyayı ama gözükmüyor yani daha doğrusu onu paylaştıktan sonra skyboxta bütün pc dosyaları gözükmeye başladı ama altyazıyı nasıl uygulayacağım filme? @mcgoktug




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwindLeerrr -- 30 Nisan 2024; 16:44:41 >
  • rookie benzeri resilio sync diye bi p2p de var. program ücretli, ben bir yerden sınırsız bulmuştum. buna kütüphaneleri anahtar kodla ekliyorsunuz. oyun kütüphanesi ve film kütüphanesi vardı. ben 3d ya da vr videoları ordan bulduydum. ama çok güncel değil sanırım artık. 2021 lere kadar fln vardı yanlış hatırlamıyorsam. yeni 3d film (2021 den günümüze) yada vr film arşiv yöntemi bulan varsa link yada yol verirseniz seviniriz :)

  • SwindLeerrr S kullanıcısına yanıt

    hocam film ile aynı isimse olursa, program algılıyor, algılamadı diyelim solda galiba altyazı butonu var ordan seçebilirsin

  • v65 ile güzel gelişmeler oluyor.


    meta.com/tr-tr/blog/quest/v65-software-update-spatial-video-panorama-stills-improved-passthrough/


    Meta Quest 3 [ANA KONU]
    Meta Quest 3 [ANA KONU]www.meta.com
    Meta Quest v65 Update: Panorama Stills and Improved Passthrough
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
  • Eleven Table Tennis'i aldım, çıkamıyorum oyundan. Acayip iyi. Masa tenisi oynamayı biraz olsun seven birinin mutlaka denemesi gereken bir oyun. Neredeyse gerçekten farkı yok. Çok keyifli. Tavsiye ederim herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 1 Mayıs 2024; 0:46:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce V65 güncellemesini kurdum. 1.2Gb civarı. Passthrough düşük ışıkta bile acayip iyi hale getirilmiş.

  • Skybox ve 4XVR dan birşey izlerken arada ortamda beyaz karıncalanmalar oluyor 4xvr da baya dikkat dağıtacak sıklıkta olurken skyboxta daha az oluyor başka yaşayan var mı? Veya rookieden indirmiştim ondan dolayı olablir mi?

  • SwindLeerrr S kullanıcısına yanıt

    Pass kötüymüş. bataryası 1.5 saat gidiyormuş dedikleriniz ok. Ben çok kafama takmıyorum oyun açmak uzun sürebilir ama bekliyorum. pili 1.5 saat gidiyormuş ewt öyle ama kendime mola diyip prize takıp bekliyorum. pahalı oyunları rookie den buluyorum. geçinip gidiyoruz :D. Film izlemek çok güzel oluyor ama

  • Xit kullanıcısına yanıt

    Batarya 2,5-3 saat dayanıyor aslında. MR oyunlar yada Passthrough kullanılırsa o zaman kameralar ve sensörler sürekli çalıştığı için 1,5 saat kadar dayanıyor. Cep telefonunda da böyle. Açın kamerayı başlayın video kaydına 1,5 saat, şarjınızın ne kadar azaldığını cihazın ne kadar çok ısındığını görürsünüz.


    Ben genellikle MR oyunları oynamayı tercih ediyorum. Zaten hem fiziksel yorgunluk hem sıcaklık yüzünden maksimum 1 saat dayanılıyor. Dinlenirken de şarja takmak yeterli oluyor. Öyle saatlerce kafada takılı oyun oynanacak cihaz değil.


    Yatarken izle modunun gelmesi de iyi oldu. Film izlerken gayet konforlu oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 1 Mayıs 2024; 14:52:38 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Yatarken izle modu dediğiniz nedir?

  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.