Şimdi Ara

KPSS'den Birinci Olan Aday Mülakatı Geçemedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne olacak değil mi... Geçen inşaatta elektirik akımına kapılıp vefat eden atanamamış genç kardeşimiz gibi ölseeler ne olacak.. Ailesi dışında kimin umurunda..


    Abi bugün gördüm deli oldum ya adam 96 almış adamı mülakatta elemişler... Lan sizin düzeniniz yerin dibine batsın be..


    Arkadaş o zaman adamı sınava almayın madem de adam gece gündüz çalışıp hazırlanmasın. Lan kolay mı o sınavda başarılı olmak..


    Bu yediğniz kul haklarını nasıl ödeyeceksiniz gerçekten merak ediyorum

  • Liyakatle gelmemiş adamın yaptığı mülakattan ne olacak?

    Bir KPSS hazırlığı en az 1 sene. Çok kişinin canı yanıyor, şurada hiçbirinden haberi olmayıp sırf AKP'yi savunmak için bir şeyler yazanlar var ya, Allah'tan korkun yazmayın.

    Türbanlılar memur olamıyor dediler, torpilsizler artık mülakatı geçemiyor. (Merkezi yerleştirmede torpil yok ama orada da kadro bırakmadılar)

  • Yani ya mülakat yaparsın ya sınav ikiside olmaz ikisinide yaptığın zaman ortaya böyle saçma bir sorun çıkar.Kişi sınavdan yüksek derece almış Mülakatta neye göre düşük vermiş.Benim kendin fikrim ise Mülakatla alınmalı ama o mülakatlarda şeffaf olmalı tabiki.Sınav sadece teoriktir kişinin gerçekten bilgisini ölçmez kişi ezber yaparak sınavlardan başarılı olabilir.Dünyanın bütün önemli şirketleri hep mülakatla işe alırlar sınav koca bir saçmalıktır. Tabi ortadoğu çöplüğünde ayrı bir sorun orası ap ayrı birşey gelişmiş Ülker için söyledim. Uzman bir İnsan kaynakları kişiye Okulunu memleketini cartını curtunu sormaz çünkü adamın cv sinde daha ilk satırlarda yazar o bilgiler Nerelisin dien bir İk uzamanı gerizekalıdır iş bilmez sıradan bir lise mezunudur.Bizim gibi Ülkelerde saçmasapan birşeydir özelliklede yerli firmalarımız.Yabancılarda birazdaha profösyöneldir ama genede yurt dışındaki kadar değil.




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Bunlar tetikçi bunlar sosyal medya suikastçisi.

    Bunlarla birlikte bunları barindiran forum yönetimi de suçlu. İnsanları ne hakla terörist ilan ediyorsun ulan bölücü.

  • Kısa süreli akp üyesi olup akp rozeti takıp gitseydi geçerdi.


    Yapacak birşey yok köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin.

  • Hocam, arkadaş doğru bir olayı yanlış cümlelerle anlatıyor. Öğretmenlere gelen mülakatın asıl nedeni fetö gibi halk içinde geçmişte bir çok bağlantı içinde bulunan terör örgütleri için getirildi bunu sadece öğretmenlere gelen mülakat için söyleyebilirim çünkü bu mülakat sonrasında tercih verebilme hakkı kazanılıyor. Kurumların yaptığı mülakatlar ise genelde dediğiniz gibi torpil için. Geçen senelerde coğrafya öğretmenliği birincisi yine böyle Twitterda trend olmuştu daha sonrasında sosyal medya hesaplarından fetö bağlantısını yakalamıştı insanlar ben bu olayı duyunca direk bunların hesabına baktım ama 2013 lere dayanan hesaplar olmayınca bir şey yakalayamadım ama tahminim yine terör örgütü bağlantısı olduğu yönünde mantıken düşününce öğretmenlik için kpss ye giren insanlar onbinlerce birinciyi elese ikinci var onu da elese üçüncü var torpil için kaç yüz kişi elenecekte o adam girecek de uğraşılmaz torpili olan adam zaten girer böyle hesaplar içine girmezler kendi çevremden öğretmen arkadaşlarım mülakat puanlarına baktığım da kpss puanının 1 puan altı veya 1 puan üstünü verdikleri yönünde izlenim edindim düşük puan verdikleri eminim olmuştur ama böyle bir durum bence daha farklı sebeplerden yaşandı





  • Mülakata giren kişi, mülakata sokanları aslında mülakata alsa, hepsi görevinden olur.

    inşallah değişecek bu düzen. ozaman göreceğiz akı karayı..

  • Zamanında aile zoruyla hiç sevmesem de memurluğu denedim. Kpss puanım 94 idi. Girdiğim bütün ön elemeleri kazandım ama tüm mülakatlardan kaldım. Öyle ki %50 şansım olan yerlerden bile elendim. Torpili hiç kullanmadım. Bu süreç içinde öğrendim ki ekranda gördüğünüz herşey tatava. Gücü olan gücü nispetinde torpil yapıyor. Bunu sonlara doğru öğrendim ve denemeyi bıraktım. Her kesimden büyük bir savaş var devlette, her kesim kendi adamını sokmaya çalışıyor. Hatta bu işler dark web gibi tabiri caizse arka planda kurumsallaşmış ve paralel yapılara dönmüş. Hemen her aday da ne söylerse söylesin imkanı varsa torpil yoluna başvuruyor. Bunu normal görüyor. En yakın dürüst sandığım arkadaşlarımın bile benden gizli bu yollara başvurup işe girdikten sonra açıkladıklarını görünce anladım ki bizim millet bunu kendi istiyor ve hak ediyor. O yüzden fazla şiiiitmeyin.........Mal ortada, sonuç ortada. Doğrusu şöyleymiş, bu şöyle olmalıymış, falanca idareye gelince böyle yapacakmış boş hayallerden ibaret. Kendinizi geliştirmeye, korumaya bakın ve kendiniz düzgün kalmaya çalışın, yapabiliyorsanız başta çocuklarınız yakın çevrenizi düzgün tutmaya çalışın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 30 Aralık 2021; 12:14:13 >




  • MyConcept kullanıcısına yanıt

    yok işlerine gelmez boşuna yazma kafalar siyasi kafeinli.

    1.t.c devlet yetkilisi çıkıcak şu kişiyi şu nedenlerle eledik diye açık açıklama yapıcak illa davul ve zurna eşliğinde medyada polemiğe dahil olması şart.

    2.1 ci olmuş kişiyi kesin torpil yapıp elenmiştir gibi uçuk bir alemdeler çünkü devlet 1. olan kişileri sevmiyor en göze çarpıcak 1.olmuş kişinin hakkını yeyicek kadar saf düşünen bir devletimiz var çünkü kafalar müthiş.

    3.geçmişte yaptığı bazı yazı dışı eylemlerden gösterileriden örgüt üyeliğinden v.s elenen kişide kabul edip ben bundan elendim diyecek yani okadar ütopik bir evren.

    akp akp akp akp akp takılmış plak benzeriler adeta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2021; 12:27:54 >
  • Gerçekten yazık. Hem vaktini hem emeğini harcıyorsun sonra da mülakat denilen bir zırva yüzünden eleniyorsun.


    Bu sınava hazırlanırken 5 kere düşünmek gerekiyor. Yerleşenler sınavdan önce belli olmuyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

  • MyConcept kullanıcısına yanıt

    Öncelikle bunları feto'nun bizzat dibinde fotoğrafı olan kişinin bakan yapıldığı, pkk'nın dağ kadrosunda bulunup yakalandıktan sonra uzun süre hapis yatan kişinin şu anda cumhurbaşkanıyla beraber uçağa binebildiği ülke için yazdığınızı hatırlatmak isterim.


    Savunma hakkı kutsaldır. Kimse fişleme ile suçlu ilan edilemez. Kişinin terör örgütleri ile bağlantısı varsa buna ancak mahkemeler karar verebilir. Sen kişiyi bir şey ile suçluyorsun, kendini savunma hakkını vermeyi bırak kişi neyle suçlandığını hatta suçlu olduğunu bile bilmiyor. Benim aklım hayalim almıyor böyle birşeyi. Kaldı ki bunun sınırı ne? Kişinin yakını veya arkadaşı terörist çıktı diye o kişi nasıl terörist oluyorsun? Ayrıca nereye kadar devam edecek bu? Adi suç işlemiş, hapis yatmış kişinin bile 5 yıl sonra sicil kaydı arşivden bile siliniyor, sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebiliyor. Ama sen birisini fişledin diye o kişi ömür boyu bunun cezasını çekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 12:33:6 >




  • Pkk - Dhkpc veya Fetö ile ilgili en kucuk bir baglandı bile bulunursa direkt eleniyorsunuz mulakatta. Hukumet bu konuyu histeri derecesinde ele alıyor.

    Hatta devlet memuru olmanıza gerek bile yok devletle calısan bir özel firmada işe gireceğiniz zaman dahi iş görüşmesinde bu tarz bir dolaylı baglantınız bile olsa sorgulanıyor.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Söylenilmemiş şeyleri söylenmiş gibi yapmaktan gurur duyacak kadar çarpık bir ahlak anlayışına sahip olmayı kendine nasıl yedirebiliyorsun keremcem? Mertsen sana sorduğum sorulara cevap ver.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 12:36:58 >
  • Dikkatimi 2 kpss birincisi kızında türbanlı bacım olmamaması çekti

  • Arkadaşlar, torpil bu ülkenin gerçeği. Kimse torpil olmadığını idda edemez. Ama öğretmenlik atamalarında torpil olmaz, olamaz. Sebebi ise atamanın şekli. KPSS'den puan aldıktan sonra mülakata giriyorsunuz. Eğer güvenlik soruşturmanızda sıkıntı yoksa KPSS puanınız yuvarlanarak mülakat puanınız veriliyor. Mülakatta hiçbir soruyu cevaplayamasanız bile bu böyle. Güvenlik soruşturmanızda bir sikinti varsa mülakatta ağzınızla kuş da tutsanız 60'ın altında bir mulakat puanı veriliyor ve tercih hakkınız elinizden alınıyor.

    Peki niye torpil olamaz diyorum? Mülakat puanı aldıktan sonra tercihler açıklanıyor ve Türkiye genelinde açılan kurumlarda tercih yapıyorsunuz. Branşa göre değişmekle birlikte binlerce seçenek var. Kimin nereyi tercih edeceği belli dahi olmadan verilen mülakat puanı ile oynayarak nasıl torpil yapılabilir ki? Torpilli şahısların puanını yükseltseler anlarım ama başkasının puanını düşünerek torpilli şahısların atanmasını sağlayamazlar.

    Şahsen ben Türkiye 13.'sü oldum. Hiçbir siyasi bağım da yok. Standart Anadolu çocuğuyum. Babam da sıradan memur. Mülakatta hiçbir olumsuz durum yaşamadım. Kpss puanım 92,49 olduğu için 92 mülakat puanı verdiler. Eksiksiz bir mülakat olsaydı dahi puanım 92'nin 1 puan bile üstünde olmayacaktı. Bizimle beraber mülakata giren bir Türkçe öğretmeni bayan ağlamış mülakatta. Susturamayınca şiir oku demişler. Şiir okuyunca da "sen çok iyi bir Türkçe öğretmeni olacaksın, hayırlı olsun" diyip göndermişler. Çıkışta anlatıyordu birilerine

    Uzun lafın kısası bu işte torpil yok. Böyle ortalığı ayağa kaldıran biri daha vardı. Çarşaf çarşaf fetoyu öven paylaşımları çıkmıştı.




  • he canım malum partinin minnoş susçsuz demirtaş özgür kalsın,dhpkpclilerle boy boy fotoları haberleri,resmen savunma sözleri olan bir partiye güvenip konu açmaya devam et sen.

    google dedene malum partinin adınının yanına dhkpc bile yazman yeterli özellikle canan hanım eşliğinde 100 ce haber çıkıyor zaten.

    mlaum partiye güvenip açtıysan gülünç.

    neyseki forumda birazcık apolitik tiplerde var allahtan güzel güzel anlatmışlar anlarsınız belki ama hiç sanmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2021; 13:5:35 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Sana bir soru soracağım, erkeksen kaçmadan cevap vereceksin. Kurtuluş Tayiz'in cumhurbaşkanı uçağına binmesi durumuna ne diyorsun?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 13:6:41 >
  • O gene ideolojisinde boğulmuş. Kendince çabalıyor işte.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    KPSS'den Birinci Olan Aday Mülakatı Geçemedi

    sizleri bundan daha iyi bir özet anlatamaz...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.