Şimdi Ara

KPSS'den Birinci Olan Aday Mülakatı Geçemedi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam sen siyasetten bahsediyorsun benim yazdıklarımda ise siyaset yok ben sana mülakatın nedenini ve ilk mesajda ekran görüntüsü olarak paylaşılan mülakat puanlarının olası nedenini yazıyorum hem kimse kimseyi suçlamıyor devlet işe almıyor sadece.


    Devlet malına zarar veren birine yardım suçundan ki ortada yardım yok mahkemenin saçmalığı 90 puanlık bir tanıdığım atanmasına rağmen işe başlatılmadı yani hem kadro yandı hem puan. Fişlenme olarak bahsettiğin ise bambaşka derya iç anadolunun köyünde kendi halinde biri düşünelim bu adam fişlendiğini söylesin bu adamı kendi mahallesinden evinden kim tanır da fişler adını nerden bilir? Fişlenme dedikleri kriptoların uydurması fetöyü çok küçümsüyorsunuz gelene geçene fetöcü denerek insanlar umursamamaya başladı ama bu örgüt yunandan tehlikelidir bu memleket için.


    Fetö ablalarının katalogdan kıyafet seçer gibi örgüt içerinde bulunan genç erkek ve kadınları evlendirmesinin sebebi ''Aman kızımız yabancıya gitmesin yaa'' değildir bu aileden doğan çocukları düşün büyüdükleri ortamı gittikleri dersaneyi, okulu, misafirliğe gelen aile dostlarını düşün sonra geri çekil ve bak hapislerde bulunan örgüt mensuplarında neden hiç çözünme olmadı itiraf oranları neden bu kadar düşük? Bugün o hapishanedekiler dün o anası babası katalog seçmesi çocuklar olabilir mi? 25-30 yaşına kadar aynı şeylerle büyüyen bir insan sırf hapise atıldı ya da işten atıldı diye pişman olur mu yaptıklarından?

    Polis okulundan atılma bir geometri hocası 15 temmuz günü Ankara Esenboğa havalimanına bir generali almak için neden gider? Sizin general tanıdığınız var mı? Varsa boş zamanlarınızda onu arabanızla gezdirir misiniz? Bugün twitterda ''çok yaşlı hüüü hapisten kurtarılması gerekli içerde ölür hüüü'' diyerek paylaşılan yaşlı başlı bir kadının 15 temmuz günü koskoca(!) generallere emir verdiği konuşuluyor.





  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Tabi mülakatta hiç siyasi soru sorulmuyor. Akp her kesime eşit mesafede olan, süper tarafsız ve dürüst bir siyasi ideoloji.  

  • Lafta Müslüman AKP nin icraatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyConcept kullanıcısına yanıt

    Neyi anlatmak istediğinizi anlamadım, bana fetonun kötülüğünü, taktiklerini neden anlatıyorsunuz? Ben fetö mu ovdum burada? Konuyla hiçbir ilgisi yok kusura bakmayın.


    Fişleme fetocuların da uyguladığı 90'lar siyasetinde de olan birşey. Birisinin hakkında mahkeme kararı olmaksızın şucu bucu diye dosya oluşturmak fişlemektir. Ben ilkeler üzerinden konuşuyorum bana fetoyu anlatmayın lütfen. Ben bir devletin nasıl davranması gerektiğinden bahsediyorum.


    Türk siyasetinde bilmem ne örgütle mücadele ediliyor diye devletin bozulan kurumsallığına alkış tutmamız neden bekleniyor? Bu kısır döngüden ne zaman çıkacağız?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 17:41:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de size yanlış düşündüğünüzü devletin gösterdiği reaksiyonun doğru olduğunu anlatıyorum.


    Düzenlediğiniz mesaja mesajımı düzenleyerek dönüyorum: Güvenlik soruşturmasında o adayı zaten eleyecekler ve girdiği kadro yanmış olacak zaten.

    sınava girmesi engellenemiyor kimsenin ama işe girmesi engelleniyor kadroların bu durumdan fazlaca yanması yüzünden ve kadroya başvuran masum kişilerin malum sebeplerden arşa çıkması sebebiyle böyle bir düzenlemeye gidildi

    yani o Twitterda ağlayan arkadaş zaten giremeyecek güvenlik soruşturmasında giremese kadro yanacak mülakatlarda elenirse kadro yanmayacak

    kurumsallıkla şunla bunla alakası yok durumun anlamamakta ısrar etmeniz oldukça şaşırttı beni




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyConcept -- 30 Aralık 2021; 17:50:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyConcept kullanıcısına yanıt

    Şöyle söyleyeyim, yapılan şeyi siz savunuyorsunuz ama MEB bile savunamadı. Kusura bakmayın bu uygulamada haksızlığa uğrayanın kendini savunma hakkı hiçbir şekilde yok. Bu kararı veren kişilerin kusursuz, yanılmaz olduğunu düşünüyorsanız uzatmayalım. Kurunun yanında yaş da yanar anlayışını hiçbir şekilde kabul etmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 18:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat ederseniz öyle bir söylemim olmadı ben sadece sizin düşündüğünüz gibi olmadığını mülakat adı altında güvenlik soruşturması yapılmasının nedenleri sıraladım yoksa bizim memlekette kuru yanmadan ne yaşlar yandı. İlginize teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyConcept kullanıcısına yanıt

    Zaten istediklerini attılar istedikleri kurumdan, kimse de birşey diyemedi. Yani onları engelleyecek hiçbir mekanizma yok. Eğer sizin dediğiniz nedenlerle böyle olduysa o zaman açıklasınlar. Torpil söylentisi ortadan kalksın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam torpili kime yapmışlar? İkinciye mi yapmışlar 1836282627727282728236368 nciye mi yapmışlar torpil dediğiniz şey böyle değil. 30 kadro vermişler de 31 nci işe girsin diye birinciyi mi elemişler? Torpil yapacak adam kişiye özel kadro açar onu yapamazsa mülakata alır puanı en düşük olanı alır öğretmenler merkezi yerleştirme ile giriyorlar torpil açıktan yerleştirme diye bilinen şartları sağlayan adayların 3-5-10-20 kat olarak mülakata çağırıldığı alımlardır torpil bu alımlarda yapılır. Puan sıralamasına göre en yüksek puanlı adayın sistem tarafından otomatik atandığı alımlarda torpil mümkün değil öğretmenlerin mülakatına onbinlerce aday giriyor kimi eleyip kimi sokacaksın sçıktan alımda çağırırsın 10 kişi yaparsın torpili bitti gitti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkna odasında türbanlı bacılarımızı rencide ettiler diye bağırınırlardı.

    Şimdi mülakat odalarında insan kıyımı yapıyorlar...

  • Muhaliflerin geneli gibi olayın tamamını anlamadan, sadece bir tarafın sunduğu şekilde sorgulamadan işine geldiği gibi, gaza gelerek asla değerlendirme yapmam.


    Neden mülakatı geçemedi acaba ? Hakkı olduğu halde geçemediyse yazıklar olsun derim. Ama gerçekten hak etmediyse, şu anda benim bilmediğim detayları varsa da olması gereken olmuş ve onun yerine bir başkasının hakkı yenmemiştir, helal olsun derim.

  • MyConcept kullanıcısına yanıt

    Bu senin benim düşünmesi gereken birşey değil ki. Savunmasını MEB yapacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramowarr kullanıcısına yanıt

    sonradan vatandaş olana silah ruhsatı bile veriyolar hocam oy kullanmayımı vermeyecek ? türk vatandaşından daha üstün tutuyolar

  • Hala kpss çalışan varmı ki  

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    fetöcülük,şiddetci molotoflu gezi elyemleri,y-sol dhkpc pkk eylemlerine karıştıysa biryerde baştan kaybediyorlar devlette


    Bunlar "mulakat"in konusu degil ama insallah bir gun aynisi AKP'ye bulasmis, "Evet" eylemlerine katilmis, Tayyip sempatizanlari icin de soylenebilir belki...

  • Mülakatlara girecek arkadaşlara tavsiyeler;


    1. Kapıdan girerken essalamüaleyküüüyymm diyin ve sağ elinizi kalbinizin olduğu yere başınızı sallayaraktan 3 kere vurun.
    2. Euzu billaaa himişşeydaaaanirraciiiiyyym diyerek oturun
    3. Büyüklerinizin selam ve duasını iletin.
    4. İlk sorularını sorduklarında bildiğiniz bir duanın sonuna gelmiş olun elinizle 1 dkk işareti yaparak duanızı bitirin, süreyi abartmayın 5 saniye sonra amiiiiin diyerek yüzünüzü sıvaçlayın.
    5. Buyurun gidebilirsiniz dediklerinde hadi selamün aleyküm diyerek ayrılın.



    Bunlar Kpss sınavı puanınızdan daha mühim şeyler. Bunları yapmıyorsanız heveste etmeyin boşuna.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 30 Aralık 2021; 21:0:54 >
  • selam ve dua ile

  • Mülakatı yani sözlüyü geçemedi.

    Batıda çoğu kurum yazılı sınav olmadan yani sadece mülakat ile işe alım yapar. Bildiğiniz özel sektör mantığına benziyor. Yani verimli olur mu olmaz mı ona bakıyor.

    Doğuda ise eş dost kim ise o alınır. Yani kamuya yararı olur mu veya ne kadar olur o önemsizdir. Çoğu sınav göstermeliktir. Eğer eş dost partizan daha yoksa sıra normal vatandaşa gelmiştir.

    Bencede batının yaptığı gayet akılcı ve gerekli. Boş beleş sınavlar yerine sadece mülakatla yani sözlü ile işi ehline vermek daha iyi. Tek şartla o kamu kurumları vatandaş tarafından hizmeti mukabilinde onaylanacak ve kötü performans, kötü niyet gösteren şutlanacak, kadro garantisi olmayacak. Gidin batıda memurluk için herhangi bir kamusal departmana başvuru yapın ve çalışanlarla konuşun yeterli.

    Mesela diyelim ki sadece merkezi sınava istinaden alım olsa o zaman adam kasar memur olur sonra yan gel yat osman.

    Kpss vs... tüm sınavlar kalkmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hak, hukuk,haram,helal ve nas'dan bahsedip de haksızlığın,hukuksuzluğun,haramın haddi hesabı olmayan bir dönemdeyiz malesef.


    Yazık bu gençlere ve ailelerine...

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Peki yazılı sınavda 90 alacak kadar zekaya sahip birisi , mülakattaki sorularda neden 55 alıp patlıyor ???

    Yazılı sınavda çıkan sorular ve konular ile mülakatta sorulan sorular ve konular farklı mı ?


    1- Aday, KPSS de bölüm birincisi oluyor branşında , mülakatta eleniyor nasıl iş bu peki ? Var mı mantıklı bi açıklaması ???

    2- Bu mülakatlar video olarak kayıt altına alınıyor mu ? Polislik mülakatı örneğin kamera ile kayıt altına alınıyor. Adaya sorulan sorular verdiği cevaplar vs hepsi kayıtlı. Böyle bir kayıt varsa itiraz sırasında aday ve itirazı inceleyen kurul karşılıklı olarak bunu izleyecek mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 31 Aralık 2021; 13:34:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.