Şimdi Ara

İtopya rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. ekşisözlük’te itopya’nın verdiği hizmetten şikayetler aldı başını gitti. Ordan bir arkadaş donanımhaberde bu firma ile ilgili şikayet konuları açıldığında firmanın bu başlıkları sildirttiğini hezeyanında bulundu. Hem bunu denemek için hem de bu firmanın ürünü parasını verip satın alan kullanıcısına 15 gündür ürünü ulaştıramamasının farkındalığını yaratmak için bu konuyu açıyorumz youtuberlara ve twitch yayıncılarına para akıtan bu firmanın müşteri hizmetlerini aradığınızda şu an bekleyen 92.kişisiniz cümlesini duyuyorsunuz. Evet 92. Eleman eksikliği yaşayan bu firma istihdamını youtubedan sağlıyor. Süper bir ticari felsefeleri var. Diğer yandan sipariş ettiği ürünü kargolamadıkları için mağazaya gidip teslim almaya çalışan arkadaşlar da red cevabı alıyorlarmış. Ve ürünlerini alamadan,bu beceriksiz firmanın 15-20 gündür kargolamayı bir bir türlü beceremedikleri,parasını ödediği ürünü ayaklarına gitmelerine rağmen alamayan da bir çok şikayet ilgili yerlerde bulunmakta. Neyse bir farkındalık yaratmak, yayıncıların boyayıp tüketicilere sunduğu bu firmanın beceriksizliğini ortaya dökmek için bu konuyu açtım. Bakalım denildiği gibi forumda konu sildirme durumunu da yaşayacak mıyım? Yaşadığımda ise mağazalarına gidip bu konuyu yüz yüze bir konuşmayı düşünüyorum. Çünkü bu yapılan-eğer mevcutsa- sanal despotluktur. Konuya hepinizin desteğini bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bende itopyadan sistem toplamıştım 2 hafta önce, kargoyu 10 gün sonra verdiler. gerçekten sorumsuz bir firma bu siteden ürün almanızı kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. cimere de şikayet ettim işe yarar mı bilmiyorum. ayrıca kendilerini mail yoluyla tehdit ettikten sonra ürünlerinizi kargoya veriyorlar.

  • Sonu istanbulbilişim gibi olcağa benziyor ...

  • Bende itopyadan sistem toplamıştım 2 hafta önce, kargoyu 10 gün sonra verdiler. gerçekten sorumsuz bir firma bu siteden ürün almanızı kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. cimere de şikayet ettim işe yarar mı bilmiyorum. ayrıca kendilerini mail yoluyla tehdit ettikten sonra ürünlerinizi kargoya veriyorlar.

  • Bilgilendirme için teşekkürler, malesef hukuk sistemi yeterli hızda müdahale edecek seviyede değil, bu yüzden tüketiciler olarak bu tarz firmaların cezalarını, alışveriş yapmayı durdurarak, bizim vermemiz gerekebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok benzer konu var, böyle emek hırsızlarına para kaptırmayın, akşama kadar yayıncı cokcoklarlar, işleme gelince kapı duvarlar.

  • Aldiklari para haram
    Isin ilginc tarafi youtuberler ve twitch yayincilari bunlari.bildigi halde reklamlarini yapiyor
  • Yetkili servise gitmesi için gönderdiğim monitörü depoya atmışlardı İtopya'daki sevgili arkadaşlar. Bir ay sonra ses çıkmayınca elli farklı yerde şikayet yazıp da güç bela kendilerine ulaşınca "Aaaaa, sizin monitörü stoktaki ürünler arasına koymuşuız biz ya" demişlerdi. İtopya rezaleti 


    Siz düşünün artık kendilerinin ne kadar profesyonel olduklarını.




    Kendilerinden bir sürü alışveriş yaptım geçen yıl Kasım indirimleri vesilesiyle. Aldığım monitörü 3 ay sonra ancak kullanmaya başladım. Bir ekran kartı iadesi için 3 ay süründüm. Tavsiyem, eğer bekleyecek zamanınız varsa sorun çıkarmayacak (Ram, işlemci vb.) ürünleri buradan almanız. Aksi takdirde sinir hastası olmanız muhtemel.

  • kyrie2 kullanıcısına yanıt

    Banada teklif gelse aldığım paraya bakarım

  • Hangi kafayla Youtuberlara güvenip birşeyler alınıyor anlamıyorum. Hepsi parasını alıp reklam yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş için 20 Kasım'da monitör siparişi verdik. 28 Kasım'da kargoya verildi. 2 Aralık'ta öngörülen teslim yazıyordu bugün oldu halen teslim edilmedi.
    Ne kargoya ulaşılıyor ne itopyaya.

    Şubeye gittik buradan teslim edemeyiz diyorlar saçma sapan bir durum.



    İtopya rezaleti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 4 Aralık 2020; 20:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı şekilde aynı maduriyeti çekiyorum. Şimdi bir de cumartesi de çalışamama durumları oldukları için artık umudu iyice kestim iptal etsem de 10 gün bekliycem üstüne ürünleri beklesem de. Tehdit maili işe yaradığına emin miyiz

  • Aynı durumu bende yaşıyorum. 23/11/2020 Tarihinde verdiğim siparişim hala kargoya verilmedi. Sebep olarak "kara cuma etkinliği ve depomuzu taşıdığımız için yoğunluk var" deniyor. Telefonla zaten ulaşmak imkansız. Bekliyoruz. İtopya'nın battığını veya istanbulbilişim gibi olacağını zannetmiyorum. Gerçekten iyi yatırım yapıyorlar ve iyi para kazanıyorlar. Sadece personel yetersizliğinden dolayı bence gecikme yaşanıyor.

  • 21ünde çok ucuz cooler masterin bi işlemci soğutucusu gördüm aldım bugun teslim aldım

  • Bütün arkadaşlarım itopya ciddi sıkıntılı diyor. İncehesapda öyle aşırı yavaşlar para iadesini 1 ayda zor aldım.

  • destek veriyorum !

  • Ben anlayamıyorum, büyük bir sistemi Vatan Bilgisayardan toplamak söz gelimi itopyadan toplamak ile toplam birkaç yüz (iki-üç yüz) TL fark ediyor. Ürünler hemen elinizde. Garanti ve satış sonrası hizmet konusunda da gayet iyiler. Elbette başka birçok iyi firma mevcut piyasada ama niçin hakkında bunca şikayet bulunan bir firmadan alışveriş yapmakta ısrar ediyor insanlar, anlayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Streamer ve YouTuber pompalamasyonu sonucu bu hale gelmiştir müşteri temsilcisi almak yerine yada teknik servis elemanı onun yerine sürekli yayıncılara para yediren bir şirkettir.Vatan felan kazık diyorsun ama muhattabın var insan yerine koyuluyorsun 1saat bekletilip çat diye yüzüne telefon kaptılmıyor Ucuz etin yahnisi kötü olur. Ama bizim milletimiz akıllanmaz ucuz sistemmi yapıştır itopyaya İnceHesapdan alın daha iyidir
  • İadem vardı yaklaşık 15 gündür bekliyorum hala para iadem yapılmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bi h115i rgb platinum, bir de apex 7 klavyealdım. Sorunsuz geldi. Sıfır ürünler. He sıkıntı şu klavyede genel bi sıkıntı: Led ölümü. 2 tuşta renk gidik. mavi yeşil gibi gözüküyo falanama sıkıntı yok. garantiyle uğraşamam dedim.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.