Şimdi Ara

GAMİNG GEN TR SANIRIM DOLANDIRILDIM, İMDAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bana diyeceksiniz ki "Yaww yeğenim koskoca beta bilişim ve gaming.gen.tr kardeşim olur mu öyle şey!" Ben de hala bu çizgideyim ama bugün banka şubesindeki kadının bana bakışından sonra gerçekten bu fikir "Yok artık ya" seviyesinde de olsa aklıma ara sıra geliyor. Arkanıza yaslanın çünkü bir daha asla bu siteden alışveriş yapmamanız gerektiğini size öğreten bir serüven geliyor. 1 Aydır bilgisayarsızım ve param ortada yok.


    1 Nisan 2023 tarihinde hayatımın en büyük pişmanlığı olacağını bilemediğim bir hazır sistem siparişi verdim bu siteden. Basitçe r5 5600 ve rx6600 bir sistemdi bu. Sistem geldi fakat oyunlarda, özellikle competitive oyunlarda stutter'dan (anlık takılma ve kare atlama) geçilmiyordu. Telefonla ulaşmanın minimum 50 dakika sürdüğünü bildiğim için Beylikdüzü'nden sistemi, tüm parçaların kutularını ve büyük kolileri yaya bir şekilde sırtlayıp Ümraniye'deki ofislerine götürdüm ve içeri girdim.


    2.Kattaki teknik birime çıktım. Derdimi anlattım. Oradaki Furkan bey bana bu sorunun kendilerinin yapacağı benchmarklarla tespit edilebilir bir sorun olamadığı için muhtemelen işin sonunda cihazınızla ilgili "sorun yoktur" raporu çıkacak ama yine de bırakın isterseniz dedi. Tamam dedim ve ekledim; mümkünse iade veya üzerine para ödeyebileceğim daha iyi bir sistemle değişim istiyorum.


    1 Hafta sonra mail geldi, cihazda sorun tespit edilmemiş. Yanıtladım; daha iyi bir sistem ile değişim istiyorum, istediğim hazır sistemin ismi de XXXXX. Tekrar yanıt geldi, İlgili birimden onay bekliyoruz.


    Üzerinden belirli bir gün geçtikten sonra tekrar bir mail; "İsteğiniz onaylandı, hangi sistemi istiyorsunuz belirtin ilgili birime iletelim ve aradaki fiyat farkı onayı gelsin. Akabinde de ödeme yaparsınız ve işlemler başlar." Hay hay dedim ve tekrar sistemi belirttim.


    Üzerinden yine bir kaç gün geçince en iyisi dedim kalkayım gideyim Ümraniye'ye (Beylikdüzünde ikamet ettiğim söylemiştim.) Gittim, tekrar teknik birimin olduğu kata çıktım ve durumu anlattım. Bu sefer Furkan bey haricinde başka birisi vardı. O kişi "Boşuna gelmişsiniz bugün zaten mail yoluyla iletim sağlanacaktı" dedi. Bende "Olsun problem yok her halükarda mailden daha hızlı olucak param da hazır siz birimle görüşün aradaki farkı söyleyin bende banka hesap numaralarınızdan birine ödemeyi yapayım ve işlemleri başlatalım." Dedim. Karşımdaki kişi biraz duraksadıktan sonra bir dakika dedi. İçeri gitti geldi, telefonla konuştu ve dönüp ne dese beğenirsiniz? "Yalnız işlemin bugün olması imkansızmış mümkün değilmiş."


    Yahu dedim zaten buradayım ve ilgili birim en fazla bir üst katta. Yani hallediverin ödemeyi yapayım bitsin gitsin. İlgili birim üst katta ters kelepçe halinde mi neden ilgilenilmiyor. "Yok yani yapacak bir şeyim yok imkansız" dedi beyefendi ve direkt içeri odaya kaçtı. Bende oturdum bir kafamı toplayayım diye. Yahu 2.5 saat yol gelmişim bunun için miydi? Çaldım kapıyı, açtı bu, "Yok dedim ben 2.5 saat bunun için gelmedim benim işimi çözün." Bir saniye dedi gitti geldi. Şu an saat 12 ve saat 2'ye kadar ilgili birim yemek arasında, dediğim gibi dilerseniz eve gidin dilerseniz de 2 saat bekleyin dedi biraz da eve yollama isteği ile. Yok dedim 2 saat bekliyorum ben.

    Çıktım dışarı marketten bisküvi vs. sokakta tam 2 saat bekletildim. TAM 2 SAAT.


    ​Saat 02:01 sularında binalarına giriş yaptım ve beyefendinin yanına gittim. "Birimle görüştüm cevap bekliyorum" dedi. Oh dedim tamam hallediyoruz galiba.


    5 Dakika sonra ne dese beğenirsiniz :D "Yalnız verdiğiniz sistem AMD almak istediğiniz sistem NVİDİA ekran kartı olduğu ve ikisinin arasında rekabet olduğu için değişim olmaz anca iade yapabiliriz. Sonra tekrar satın alırsınız." Yahu dedim şaka mı bu, bana haftalardır neden değişim olur dediniz ilgili birimden fiyat bilgisi istiyoruz dediniz o zaman dedim ben neyi bekledim bu kadar hafta dedim? Cevap "Bilemiyorum" oldu. Lanet olsun dedim tamam yapın iadeyi. Geçtiğimiz hafta pazartesi oluyor bu olay 24 Nisan tarihinde. Ne zaman iade düşer banka hesabıma dedim? "En fazla cumaya kadar kesin gelmiş olur" dedi kendinden emin bir şekilde. Bende "O arada almak istediğim kasanın fiyatı değişirse stok biterse ne olacak?" dedim. "Yapacak bir şey yok :D" dediler. Reziller.


    Lanet olsun dedim tamam yapın iadeyi, bakın kesin cumaya kadar yatacak di mi dedim? Evet evet kesinlikle dediler. Peki o halde dedim iadeyi yapın. Neyse çıktım ordan bir 2.5 saat daha yol yapıp Beylikdüzü'ne ulaştım.


    Cuma gününe kadar bekledim iade vs. hiç bir şey yok. Mail bile yok. En son cuma günü aradım sordum mutlaka iade olacak onaylanmış zaten vs. dendi tamam dedim lanet olsun haftaya kaldı heralde.


    Cumartesi akşam 20:00 saatinde gaming genden bir mail geldi iadenin olduğuna dair. Dedim cumaya kadar kesin yatacak dedikleri paranın iadesinin maili daha Cumartesi geliyor :D


    Salı günü oldu ve bankayı aradım. Banka kendilerine en ufak bir para akışının olmadığını, en azından iade talebi olarak mutlaka nakit akışı olduğunda sistemlerine düştüklerini ama bunun dahi olmadığını kısaca bir para akışının olmadığını söylediler. Bunun üzerine gaming gen'i aradım. İlk aradığımda tam 60 dakika boyunca açamadıkları için hat otomatik düştü. Sinirden telefonu parçalayacak duruma geldim fakat tekrar aradım. 50.nci dakikalarda bağlandım durumu anlattım. Gelen yanıt "Biz kesinlikle ödeme yaptık bankanızla alakalı bir durum bu bir gün daha bekleyin hala bankanın sistemlerinde gözükmezse biz size dekont gönderelim onu bankaya sunun" oldu. Tamam allah kahretsin tamam dedim. Ertesi günü oldu bankayı aradım tık yok. İyzico aracılığı ile yapmıştım alışverişin ödemesini aklıma onları aramak geldi. Onları aradım. İyzico bana "Gaming gen iade yapmış bankanızda para" dedi. Bu arada orada çalışan bir bayan temsilcili 2 kere görüştük kendisiyle inanılmaz asabi ukala birisiydi. İnanılmaz soğudum İyzico'dan da.


    Tekrar gaming gen tr telefon günlükleri. Yine 60 dakika devirip en baştan aramaca ve 50. dakikalarda ulaşmaca. Kabil bey isminde birisi açtı telefonu. Durumu izah ettim fakat o da bana "Biz kesinlikle ödeme yaptık bankanızla alakalı iyzicoyla da alakalı değil" dedi. Dedim o zaman bana bir dekont vs. bir pdf gönderin mailime bankama sunayım. Tamam ben gün içerisinde bunu size gönderip sizi arayacağım dedi. Tamam dedim. Aşağıya bana attığı komik şeyi atıyorum. Kendi panellerinden basit bir ekran görüntüsünden ibaret. Çocuk oyalıyorlar sanki.



    GAMİNG GEN TR SANIRIM DOLANDIRILDIM, İMDAT !!!



    Bu geldi mailden ve Kabil bey aradı. Gönderdim Tuna bey dedi. Teşekkürler dedim de bu ne dedim ben bunu mu göstereceğim bankaya banka bundan ne anlayacak basit bir ekran görüntüsü bu benim dekonta ihtiyacım var dedim. "Yok Tuna bey siz bunu gösterin onlar anlarlar zaten ödeme numarası var orada" dedi. İyi dedim gidiyorum bankaya yine banka bize böyle bir para gelmedi derse ulaşacağım size. "Yok öyle şey olmaz mutlaka görüceklerdir ama siz yine de olmazsa ulaşırsınız." dedi. Peki dedim ve bu konuyu açmadan az evvel bankaya gittim. 


    Durumu anlattım ve ekran görüntüsünü gösterdim. Görevli kadın "Valla Tuna bey bu ekran görüntüsünden biz ne anlayabiliriz ki kendi programlarından SS atmışlar size ayrıca buradaki ödeme numarası ile bizim sistemlerimizin de bir alakası o onlara ait bir numara." Dedi ve ekledi; "Her hangi bir nakit akışı olsa biz buradan kesinlikle ama kesinlikle görürdük. Size böyle bir ekran görüntüsü değil gerçek bir dekont göndermeleri gerekirdi." Bunun üzerine üst kata çıkıp yetkili birisinin kimliği ile farklı bir panele girip oradan da sorgulama yaptı. Yok dedi kadın kesinlikle bir nakit akışı yok. Ayrıca pos iadesi yazıyor size gelen mailde pos iadesi gün sonunda mutlaka bizim sistemimize düşerdi dedi ve anlamlı bir bakış attı. Yok dedim dolandırılma vakası değil çünkü şirket sektörde bilinen kurumsal bir firma. Ama yerin dibine girdim yani. Tekrar gitti daha yetkili bir kadını çağırdı o baktı sistemlere vs. Yok dedi Tuna bey en ufak bir nakit akışı kesinlikle yok. Siz firma ile görüşün yollamamışlar yani. EFT de olsa Pos da olsa mutlaka ama mutlaka yollasalardı görürdük. Kesinlikle yok dediler. Bankadan çıkıp Kabil beye mail attım ama dönüş yok tabii ki.


    Anlayacağınız arkadaşlar bu şirket böyle. Sonuç ne olacak bilmiyorum. Yarın tekrar Beylikdüzü'nden Ümraniye'ye 2.5 saat yol tepip ofislerine gideceğim. Bu sefer hiç nazik olamayacağım ayrıca. Konunun başında 1 Nisan da yapmıştım alışverişi demiştim hatırlarsanız. Bugün 3 mayıs. Ben 1 ayı geçkin zamandır hem bilgisayarsızım hemde param gasp edilmiş bir halde. Bunlardan henüz sipariş vermemiş kimsenin asla ama asla sipariş oluşturmaması gerektiği tarafındayım. Bu konuyu yazmaya başlarken yine dediğim gibi telefonda sıradaydım ve ulaşmaya çalışıyordum, yeni aramıştım. Şuan konuyu sonlandırıyorum ve 55.dakikada hala telefonu açan eden yok. Saat de 17:36 oldu bu saatten sonra da kimse açmaz. 1 saat dolar ve kapanır. Allah'ınızdan bulun. Ben bunu er yada geç çözeceğim ama bir daha çevremde hiçbir kimsenin sizden asla alışveriş yapmaması gerektiğini gördüğüm duyduğum bildiğim herkese anlatacağım. Forumlarda sizinle alakalı her konuya bu tecrübelerimi aktaracağım ve bir kişiyi daha mağdur etmemeniz için elimden geleni yapacağım. 


    Sevgili forumdaşlar, ne yapmam gerekiyor? Tavsiyeleriniz bekliyorum. İMDAT, YARDIM EDİN ! GAMİNG GEN TR SANIRIM DOLANDIRILDIM, İMDAT !!! 








  • iyzico e-ticaret sisteminde oldukça yaygın olan ve en sorunlu ödeme yöntemidir. Muhtemelen kamil bey'inde durumla alakalı bir fikri olmayabilir. ödemeniz yapılmıştır zannediyordum ama iyzicoda askılı kalmıştır diye düşünüyorum. İyzicoyu arayın ve bankaya iletilmediğini işlemleri gözden geçirmelerini rica edin sorununuz çözülecektir.

  • RunYobazRun kullanıcısına yanıt

    Bunu da yaptım hocam asla ama asla kendileriyle alakalı hiç bir sorunun olmadığını ve ödemenin bankama geçtiğini söylüyorlar. Bankam ise tam tersini. Garanti Bankası'nın İyzico'dan daha kurumsal ve düzgün çalıştığını, ayrıca hesabımda da 5 kuruş paranın gözükmediğin göze aldığımızda burda sorunlu İyzico veya Gaming.Gen.Tr

  • Hocam daha önce benimde başıma geldi benzer bir durum.banka inatla gelen iade yok dedi,firma inatla iadeyi yaptık dedi..1 ay sonra para kredi kartima yansıdı askıda kalıyor bazen iadeler sizinki de öyle bı durjm olabilir..banka göremiyor sizin yapmanjz gereken gaming gene transaction id isteyin iadenij yapildigina dair onu da arayın bankanıza verin ya da iyzicoya öyle sorgulatin
  • HimuKenshi kullanıcısına yanıt

    Hocam ne demek 1 ay ya. 1 ay daha mı bekleyeceğim ben. Bi de banka kartı benimki kredi kartına daha hızlı işlem yapılıyor normalde. Yarın dediğiniz şeyi deneyeceğim.

  • Gaming gen tr kadar les bi firma ile calismadim, bunlardan bir sey siparis edenin kendisine saygisi yoktur  

  • greek mythology G kullanıcısına yanıt

    Valla acı bir tecrübe oldu hocam. Bir daha ne yolum düşer bunlara ne de alışveriş yaparım. Hiç kimseye önermeyeceğim ve bu firmayla ilgili açılan tüm konularda bu yaşadığım tecrübeleri insanlara anlatacağım.

  • Bende bugünlerde oradaki hazır sistemlere bakıyorum. Acaba başka siteden mi baksam :(

  • @tartal


    Konuya dair son durum nedir?

  • Bu siteye bakıyorum, laptop.com.tr ve betaplus teknoloji olarak farklı siteleri ve alışveriş sitelerindede genelde betaplus adı kullanışmış, ürünler sağlam geliyor bir sorun görünmüyor yorumlarda ama niye böyle bilen varsa merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.