Şimdi Ara

İstikbal Rezilliği - Lena Koltuk Takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,


    Yakın zamanda bir evlilik yaptım. Öncesinde 2021 Eylül ayı gibi de evi tuttum ve o eve sığacak şekilde eşyalar aldım. İstikbal'den yatak odası, koltuk takımı, tv ünitesi gibi bir çok şey aldık.

    Aldığımız bayi ve kurulum ilk etapta cidden kusursuzdu. Aldığımız koltuk takımının adı Lena diye geçiyor. 2 adet 3'lü koltuk ve tekli berjer olacak şekilde evimize yerleştirdik.

    Şanssızlık Haziran ayı ile başladı diyebiliriz. Ne yazık ki ev sahibimiz eve geleceği için erkende ev değiştirmemiz gerekti. Kısa bir süre içinde yeni eve geçiş yaptık fakat 3'lü koltuklar ne yazık ki salonda biraz büyük kaldı. Yalan yok evin içinde huzursuz olacak seviyeye getirdi ve koltukları değiştirmeye karar verdik. İlk olarak satabilir miyiz diye düşündük ama o iş için ayırabilecek vaktimiz olmadığı için uğraşmayalım dedik. Tam bu işler sırasında ablam ve eniştem ev değiştirmeye karar verdi. Dedik ki koltukları size verelim siz kullanın. En ufak oranda sıkıntı olmadığı için yine aynı serinin köşe takımını alalım dedik.


    İstikbal Beylikdüzü mağazasına gittik ve koltuk takımının ebatına, fiyatına baktık. Dedik tamam bu evimize tam olarak istediğimiz şekilde olur. Sağ olsunlar mağazada elinde geldiğince yardımcı oldu ve ürünleri kısa süre içinde eve teslim ettiler. Fakat gelen koltuğun bir kısmında potlaşma var gibi geldi. Kurulum yapan arkadaşlara sorduk ve özellikle köşe bağlantısını sıkıyoruz zamanla düzelir ve hiç rahatsız etmez dedi. İşi uzmanına bırakalım kafasıyla tamam dedik ve yolladık. Ürün 19 Ağustos 2022 tarihinde bize teslim edildi ama aradan geçen süre içinde daha da kötüleşmeye başladı. İstikbal genel merkezi aradık ve servis talebinde bulunduk. Tam bu aramanın ardından köşe kısmında oturup kalkma ile değil el ile dokunulduğu zaman bile yaylardan ses gelmeye başladı. Dedik ne de olsa servis gelecek söyleriz bunu da.


    Şimdi cafcaflı kısımlara geldik diyebilirim...


    Gelen arkadaşlar doğrudan sorun olduğunu kabul etti ve köşe koltuğu alıp servise götüreceğiz. 1-2 hafta içinde getireceğiz ve geldiğimiz zaman da potlanma olan yeri yapacağız dediler. Dediklerinden çok kısa süre içinde (2-3 gün) aradılar, onarım bitti evdeyseniz geleceğiz dediler. Dedik buyrun bekliyoruz. Gelen arkadaşlar farklıydı ve köşeyi yerine koydular. Oturma kısmına özellikle baktım hiç ses çıkmıyor olmuş dedik. Fakat potlanma kısmını gelen servis ekibi yapmak istemedi. Fotoğrafını gördüğünüz şeyin normal olduğunu iddia etmeye başladılar. Özellikle öncesinde bu serinin köşe olanını değil 3'lü olanını kullandık hiç böyle bir şey yoktu dedik. Yok diyor onda problem vardır. Düşünün ki koltuk yakında gelin götüreyim bile dedim. Utanmadan ben 1 aylık koltuğa bunu yapmam isterseniz iade edin ama yerine ne alacaksınız ki deyince şalter attı artık. Emekçi insana, alnının teriyle parası kazanan insanlara sonsuz saygım vardır. Fakat bu arkadaşlar hayatımda ilki yaşattı. Eşim sakinleştirdi ve ürünleri aldığımız mağazayı aradım yanlarında. Koltuklardan cayma ve iade etmek istiyorum deyince mağaza durumu toparlama çalıştı. Servis için gelenleri evden gönderdik ve mağazaya gittim. Olabildiğince yapıcı davranarak çözüm odaklı tekrardan servis kaydı açtılar. Aradan 1-2 hafta geçti ve tekrardan farklı servis ekibi geldi ve onlar üründe problem olduğunu kabul ederek evde dikişli yerlerini açıp gerdirme işlemi yaptı ama yine olmadı. Ne yazık ki servis ekibi en fazla bu kadar olur dedi!


    Durum artık İstikbal ile tuhaf bir hale geldi. Ne iade alıyorlar, ne değişim yapıyorlar ne de ilgileniyorlar. Görüntüleri özellikle ekliyorum ki abartmış gibi olmayalım.

    Ne yazık ki İstikbal artık İstikbal değil. Aldıkları paranın ciddi anlamda ötesinde kurumsal bir bakış yok.


    İstikbal Lena Köşe Takımının hali bu işte!

    Bu arada el ile düzeltmek çözüm olmuyor. Ufak bir çocuk oturup kalksa doğrudan bu hale geliyor. Bazen orta kısmında toplanıyor fakat köşe dikişleri hep bu şekilde içine giriyor.


    İstikbal Rezilliği - Lena Koltuk Takımı

    Yalan yok insan evine misafir çağırmaya utanıyor ve hatalı üretilen ürünün arkasında duran bir firma yok. Okuyup zaman ayıran herkese şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.