Şimdi Ara

İlk turda ve ikinci turda kime oy vereceksiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt

    Neyin tahsili hocam, Ali babacan Odtu Iktisat bitirmekle alim mi olmus? Iktisat ogrenmek icin okul okumaya gerek yoktu, sanirsin ki Odtu Insaat mezunu adam da alim diyecegiz :)


    Iktisatci gitsin bankada calissin, ne isi var ulke yonetmekle.


    Bize ilim irfan bilim lazim, Ince fizik biliyor, bize fizik, fuzyon, hidrojen pili, gunes paneli lazim, Babacan kimmis?

  • Normal şartlarda 2. turda KK rahat kazanır. Ancak seçim normal şartlar altında yapılmayacak, ya da sonrası normal olmayacak. Siz sanıyorsunuz ki bunca güç al kardeş hayırlı olsun diyerek bırakılacak. Çok tatsız günlere gebe ülkemiz. İlk turda bitirmekte fayda var o yüzden.

    Ben seküler bir ailede yetiştim ve oylarım hep buna yönelik oldu ancak beğenmediğim adama sorgusuz oy da atmadım. Misal Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vermedim, geçersiz bir oy kullandım o seçimde.

    Bu seçim için adayım Mansur Yavaş idi, bunum dışında kimseye oy vermemek için karar almıştım. Ancaaak, AKP'nin bu son yönelimleri beni iyice tedirgin etti. Bakın arkadaşlar bu Hüda-Par, Yeniden Refah vs. seçim manifestolarını görmezden gelmeyin. Çok tehlikeli işler, hafife alınamayacak kadar karanlık bir tablo var bunlar söz hakkı alırsa. Ve bunlar inanın uygulamaya geçtiğinde mevcut hükumet yanlısı vatandaşların bile oldukça canını sıkabilecek sonuçlar doğurur. Ülke yapısının tümden değişmesi içerikli bir manifesto yayınladı adamlar.

    O yüzden kim olursa olsun mızmızlanmayı bırakıp bu tehlikeli durumun karşısında durmaya karar verdim. Herkesin kendi hür iradesi var ama lütfen bunun vereceğiniz son oy bile olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 14 Mart 2023; 3:59:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • sensaura kullanıcısına yanıt

    Boş yorum

    Babacan ı sevmem, iktisat ı öğrenmek için okul okumaya gerek yok diyen kişinin bilgisi kahvehane muhabbeti ekonomi çok güzel yeğenim olur anca.

    Dünya ekonomisinin mimarları olan smith keynes den bihaber iktisatçıları bankacı zannedip küçümseyen bir cacık bilmeden biliyormuş gibi konuşmak bizim en temel özelliğimiz sanırım.

    Odtu iktisat ın önünden geçemeyecek kişiler saçma sapan yorumlar yapıyor işte. Bu ülkede herkes her şeyi bildiğini zannediyor bu ülkenin problemi bu.

    İnce altı üstü bir fizik öğretmeni doğru düzgün bir tane çalışması makalesi yok. yıllardır binlerce mezun verip işsiz olup atanamayan yeni mezunlardan farkı 40 sene önce mezun olup atanması bir süre öğretmenlik yapması. İnceyi öyle bir yazmışsınki sanki bilim adamı.

    Keza hiç bir bilim adamının ülke yönetiminde yeri yok. Aç bak bakalım yakın tarihte imrendiğin hangi ülkenin lideri bilim adamıymış. Ülke yönetmek ayrı, bilim yapmak ayrı işlerdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 14 Mart 2023; 4:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Odtü İktisatın önünde bile geçemeyen demeyeydin iyiydi :D arada kantinine uğrar çay alırdım :D biz büyük projelerin adamıyız dostum, iktisatla ne işimiz var :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen ayrı mısın? AKP'lisin yani. O İnce'ni de Tayyip'ini de sandığa gömeceğiz. Geçen seçimde sandık görevlisiydim, boşsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yutto kullanıcısına yanıt

    21 yıl olmuş hayal dünyanız da kazanmaya devam edebilirsin...


    14 Mayıs akşamı sonuçlar gelince sakın oy çaldılar yalanlarına sarılma...   

  • Değişime son 60 gün arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak şimdi geldi...   

  • don't feed the troll

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

      

  • sensaura kullanıcısına yanıt

    Ali Babacan iktisat değil endüstri mühendisliği mezunudur. Endüstri mühendisliğinde verilen fizik eğitimi, fizik öğretmenliğinde verilenden daha üst düzeydir, haberiniz olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 14 Mart 2023; 11:9:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem İnce'ye oy atmak isteyen insanların bundan vazgeçmesi imkansız. Dolayısıyla 1.turda KK'nın kazanma olasılığı sıfır. 2.tura KK kalırsa yine sıfır.


    Bu seçim, parti ile kişi arasında yapılan seçimdir. Partiyi seçerseniz başınıza hizbullahcılar gelir, kişiyi seçerseniz bilim ve teknoloji gelir. 2.tura KK kalırsan sandığa gitmem diyenleri de tayyibe basarım diyenleri de çok görmeye başladım, ben KK'ya oy veririm ama bu endişe verici benim için, umarım blöf yapıyorlardır.


    Mamasını akpden ve chpden alan anket şirketlerinin yayınlarına biat edecek kadar ahmak olamazsınız.

  • Önceliğim her zaman İnce aday olursa İnce yoksa mecbur KK. Bu hükümetle devam etmenin bir anlamı kalmadı. En kötü muhalefet adayı bile şans bulmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cisien kullanıcısına yanıt

    İnceye oy atacaklar kk dan bıkmış insanlar. Ben kk yı görünce tiksiniyorum. O tipi görünce monitöre bir tane çakasım geliyor. kk hiçbir şekilde %50 yi geçemeyecek. İsterse ilk turda %40 alsın, 2. turda yine %50 göremez.


    Bir de şu forumdaki kk trollerine bakın. kk kadar tiksinti oluşturuyorlar. Dayadılar kk yı bize, oy vermeyecez diyince yemediğimiz hakaret kalmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben parti bayraklarının halkı yönlendirmesinden ziyade, halkın parti politikalarını yönlendirmesinden tarafım. Bu yüzden Muharrem İnce ilk tur, 2.turda da halkı koyun gibi gütmeye kalkan ve beraberinde arkasından giden koyunları da cezalandırmak adına 2.tura KK kalırsa belki sandığa gitmem, o anki duruma ve ruh halime bağlı.


    Herife bak hele! Ak koyunun kırmızısı bunlar işte! Zekasız! İnce'ye oy atanları ak koyun kategorisine sokuyor, lannnn !!!


    Eskiden ak koyunları falakaya yatırmak isterdim, şimdi bırak garibanları diyorum. Ne de olsa kafası bir şempanze kadar çalışır. Fakat bu kırmızı koyunlar o kadar öfke ile dolduruyor ki içimi falaka az gelir size!


    Koyun değilsiniz de nesiniz? Bilmem kaç parti birleşmiş de, aday çıkarmış da, o partililer de o adaya oy atacakmış da, o yüzden bizde atmalıymışız da... Lannnnn !!! Sürüyü takip edene koyun denir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cisien -- 14 Mart 2023; 12:4:26 >
  • berk768 kullanıcısına yanıt

    Ekran görüntüsü aldım seni ağlatmaya geleceğim koçum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yutto kullanıcısına yanıt
    20 senedir ağladığınız hâlâ akillanmadiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Ali Babacan sonucunda Ali Babacan olmuş işte. Ne eğitimi aldıysa alsın. Ülke batarken 13 yıl ekonıni bakanıydı. Neye bakmış acaba???

    Aldığı fizik de Phys 101, 102, belki bir de manyetizma.

    Tek kelimesi aklında kaldı mı acaba? Akp'nin çürüğü işte ne Babacan'ı!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılıçdaroğlu 

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.