Şimdi Ara

İlk turda ve ikinci turda kime oy vereceksiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yutto kullanıcısına yanıt

    Gecen secimde bittik bitiyorduk, o zaman niye sandiklara sahip cikmadiniz??? O secimde niye tek aday cikarmadiniz, birlesmediniz? Biz Ince'ye basicaz, derdinizi gidin Kemal'e anlatin.


    Belki anlar Kemal Dede :D genelde cok gec anliyor kendisi.

  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    1. tur ile ikinci tur arasinda 15 gun var. Kemal'e sorsan 15 gun nedir diye bos bos suratina bakar cevap veremez. 77 yasinda adami baskan sececez diyorsunuz!
  • OrQuN kullanıcısına yanıt

    Cunku Ince'nin AKP'den oy calabilme durumu var ve bu yuzden secime girmesi gercekten Kemal'in ilk turda kazanabilmesine yarayabilir. Bunu akil edecek kadar dusunceniz yok mu? Allah bilir siz toplam oylari 128% falan saniyorsunuzdur :D, 100% bir butundur, matematik yani. Harezmi bulmus zamaninda, duydunuz mu hic? Boyle sayilar, rakamlar var. Toplama, cikarma falan var, cok zevkli bisey, ise de yariyor, bir ara arastirin, ogrenin.

  • iki turda da sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğana vermek istiyorum.

  • sensaura kullanıcısına yanıt

    Hocam CHP Genç seçmen ve Z kuşağının havasıyla seçime kazanacağına inanıyordu son 1 ayda yaşananlar Muharrem İnce Z kuşağının çoğunluğu nu kendine çekmiş durumda. Sokak anketlerin de gençlerin bir çoğu Muharrem İnce diyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

    Anayasaya gore suanki cumhur baskaninin aday olabilme hakki yok, heralde kendisi parti baskani olarak devam eder, partisi de aday olarak damadini falan cikartir diye dusunuyorum.


    Kemal Dede'niz sizlere soylemedi mi anayasa diye bisey var, 2 defa mazbata alip cumhurbaskani olan birdaha secilmeiyor. Kemal Dede bunlari soylemediyse aklima pis dusunceler geliyor, belki de Sarayin Dedesidir?

  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

    Tamamen haklisin hocam, Ince'nin oyu suanda 15%'lere cikti, artik donazorlar yok, artik gencler var. Son secimden sonra 6 milyon kisi 18 yasindan gun aldi, 6 milyon yeni oy demek 10% demek toplam 60 milyon secmen oldugunu varsayarsak (Matematik oran ve oranti konusu, ilkokul 3. sinif dersi, bilmeyenler bakabilir)


    zaten gecen secimlerde oy kullanabilecek durumda olan 20 milyon gencte var. Bu genclerin de yarisi Ince'ye caksa, 16 milyon oy eder.


    16 milyon / 60 milyon = milyonlar gider, 16 / 60 = 27% oy. Akp adayini bilmem ama bu sekilde Kemal'i geciyoruz.


    Ikinci tura AKP adayi ve Muharrem Ince kaliyor.


    Haydi gencler, devirelim su donazorlari! Hic bikmadiniz mi bu isimleri telafuz etmekten. Kemal kim, Meral kim de gencleri anlayacak? Bunlari pofpoflayanlar yanlarindaki bu devrandan gecinen kesim, gencleri dusunen yok.


    Ince kazanirsa ortulu odenekteki 10 milyar dolar her sene genclere gelecek, dinazorlar catlayacak, sisecekler ohhhhhhhhhhhhh, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh  

    Hepsini gecin, sadece bizlere sormadan is yapanlari ters kose yapmak icin bile Ince'ye basilir oy,

    Yaaa noldu Kemal dedeee, noldu Merla neneeee? bana sordunuz mu 6li masayi toplarken, sizler bizim degil bizler sizin efendiniziz, gordun mu simdi demek icinbile Ince'ye oy verilir. Sirf o yuzlerini gormek icin :D:D:D





  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensaura

    oy kullanma da erdoganin oy yuzdesi yukselsin, boylece Kemal'den ve tayfasindan kurtuluruz, Ince'de sonraki secimlerde gavurlara vura vura basa cikar.


    KK'ya da iyi laf sokariz, o gece nerdeysin? Biz sana oy verdik sen adama biraktin, sarayin adami, yuuuuh, icmiiiis, KK kazanamazsa laf sokup o koltuktan attirmayi unutmayin sakin.


    Temennimiz Ince'nin baskan olmasi, ama bu sene ama 2028'de. Fuzyon nedir, hidrojen pili nedir bunlari bilmeyip, matine gibi gun yapanlara oy moy yok!

    Yaw füzyon nedir ne değildir ince mi biliyor adam fizik öğretmeni adamı başımıza celal şengör yaptılar seçim yaparken kriteriniz eğitim zeka vs ise gidin ali babacana verin adamın tahsili hepsini tokatlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

    HDP Aday çıkarmazsa Muharrem İnce'nin 2.tura kalması imkansız hocam. İnce kendisi söyledi baktım olmuyor son 2 gün kala adayliktan çekilirim demişti.Memleket Partisi barajı geçip meclise girsin başarılı olmuş olur zaten. Ama %6 oy alıp barajı geçmezse meclis de çoğunluk Cumhur İttifakında olursa kendisinin muhalefetten çekeceği olur bence :) 2001 seçimleri vol 2 olur. Muharrem İnce mitingler de projelerini iyi anlatması gerek 30 yaş secmeni de ikna etmeli. Sadece gençlere bel bağlamak olmak Gençlerin %45 i Muharrem İnceye oy veriyorsa %30 u KK ya verir dediğin hesap da zor yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

    Size kötü bir haberim var. Muharrem İnce karşısındaki rakip ne olursa olsun Kılıçdaroğlu'nu desteklemem diyor. Olur da desteklerse bizde 2. turda KK'ye veririz ama şu an zor gibi. Kendi adıma eğer 2. tura kalamazsak boş atarım gidip Erdoğan'a da vermem. Ha belki KK'ye atarım o da dediğim gibi İnce'ye bağlı. Sizin başkanınız İnce'yi ikna etse iyi olur yoksa yine hüsran olabilir.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için kötü haber olmaz ki hocam



    milliyet
    Muharrem İnce: Olmuyorsa seçime 2 gün kala gereğini yaparız
    https://www.milliyet.com.tr/gundem/muharrem-ince-olmuyorsa-secime-2-gun-kala-geregini-yapariz-6916052

    :) Anketlere göre mecbur adaylıktan çekilecek 🌝


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de genç nüfus daha fazla belki gençler ailelerin verdiği partiye vermiyordur. Köyleri boşver zaten önemli olan nüfus çoğunluğu neredeyse orayı almak. Ankara, İstanbul, İzmir alan kafadan seçimi kazanır. Ankara'da Mansurcular, İstanbul'da Ekocular verirse belki ama İstanbul bildiğim kadarıyla Eko'dan pek memnun değil.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçimi kazanma şansı en yüksek olan millet ittifakının ortak adayı kk. onun dışında oy veriyorsan, EĞER ki, seçimi tekarar mevcut iktidardakiler kazanırsa, buraya gelip enflasyondan , pahalılıktan zırlarsan, yedi ceddine öyle bir söveriz ki, neye uğradığını şaşırırsın. yok öyle, hem ayranım dökülmesin, hem bir yerim incinmesin ayağı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 13 Mart 2023; 23:14:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halkın kendisini istemedigini bile bile koltuk sevdasına yapışıp kalan kk yerine inceye oyum ha kk rte arasında fark görmüyorum kk da bu ülkeyi bir adım ileri tasıyamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hâlinden şikâyet edip sandığa gitmeyeceğim diyenler beter olun emi. Ah keşke alnınızda yazsa da karşıma çıktığınızda bir tekme de ben vursam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 13 Mart 2023; 23:35:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık 14 Mayıs seçimlerini Türkiye'nin Afganistan olup olmayacağına karar vereceği seçimler olarak görüyorum.Malum partinin HÜDA PAR ile yakınlaşması bu düşüncemi daha da doğruladı.Saadet ve Yeniden Refah Partileri bile HÜDA PAR'ın yanında sosyalist,komünist kalır.O derece HÜDA PAR benim için uç noktalarda bir parti.Böyle bir parti ile ittifaklık kurmayı planlayan bir zihniyetin Türkiye'yi nereye doğru sürükleyeceği gayet açık.Son beş yılda ülkeyi getirdikleri nokta sonraki beş yılda götürecekleri noktanın adeta teminatı gibi..


    Bu nedenle hiç istemesem bile ilk turda KK'ya oyumu atıyorum.İkinci tura kalırsa o zamanda KK'ya yine oyumu atıyorum.Kendi adaylığını dikte ettiği içinde tepki olarak oyumu İYİ Partiye vereceğim.


    Size de tavsiyem bu yönde oy kullanmanız.Yeter ki bu dinci zihniyetin elinden güç alınsın yoksa ülkeyi göz göre göre ortadoğu ülkesine çevirecekler.Bunun için ülkenin demografik yapısını bile araplarla,afganlarla ve pakistanlılarla değişime soktular bile..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 13 Mart 2023; 23:51:22 >




  • Hep Gündemyoutube
    #cüneytözdemir #altılımasa #seçim #oy Cüneyt Özdemir twitter hesabından "Altılı Masa kamuoyunun tepkisine bakmadan herkesi çantada keklik görüyor olabilir ama bir dakika arkadaş! Erdoğan'a karşı olan kitleleri kimse kendi istikbali için kullanmaya kalkmasın. Başka bir siyaset de mümkün." sözlerini paylaştı.
    https://www.youtube.com/watch?v=Tmgt9jaVy8I
  • Ben vatanseverim. Sadece değişim değil aynı zamanda gelişim istiyorum. Bu yüzden M. İnceye atacam tabiki. 2. turda ise bakarız duruma daha erken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuDev -- 14 Mart 2023; 0:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    Kuskunler ve Kararsizlar icin en ideal secenek Muharrem Ince. AKP'den biktiysan, Kemal'e de guvenmiyorsan, basin Ince'ye.


    Daha ne olsun.

  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

    HDP'nin kendi adayini cikarmasi lazim zaten, Umarim kendi adayiyla girerler, Ahh Meral Aksener'de kendi basina aday olacakti ki, o zaman secime katilim 90%'i bulurdu. 54 milyon secmenden 27 milyon alan kazanirdi. AKP adayi en fazla 20 milyon alir bu defa.


    Muharrem Ince'nin ulkeyi teslim almasi icin secime herkes kendi adayiyla girmeli. HDP kendi adayini cikarsin lutfen.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.