Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
1.070
Cevap
48
Favori
42.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Honor Magic 6 Pro hb ve vatanda satışa başlandı


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONUyoutube
    Not: Bu videodaki ürün HONOR Türkiye tarafından tedarik edilmiştir. Bu videoda HONOR markasının ülkemizde en çok merak edilen telefonu Magic6 Pro'yu kutusund...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=3nb3mXDvj0g


    Honor Magic 6 Pro Özellikleri



    Boyut ve ağırlık: 162.5 x 75.8 x 8.9mm, 225 g


    Ekran: 6.8 inç, 2800x1280, 120Hz, 1600 nit pik, LTPO AMOLED


    İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3


    Bellek: 12GB / 16GB RAM


    Depolama: 256GB / 512GB / 1TB


    Arka kamera: 50MP, f/1.4-2.0, OIS, ana kamera + 50MP f/2.0 ultra geniş kamera + 180MP f/2.6, OIS, 2.5x zum periskop telefoto kamera


    Ön kamera: 50MP f/2.4


    Batarya: 5600 mAh, 80W kablolu, 66W kablosuz


    Yazılım: MagicOS 8.0, Android 14


    Diğer: Ekran içi parmak izi sensörü, kızılötesi sensör, uydu bağlantısı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 18 Nisan 2024; 16:6:5 >







  • Bir hafta oldu cihazı alalı, s24 ultra'dan geçtim. Öteki telefonum 15 pro max.




    +Ekranı güzel, parlak, ilk başta alışmakta zorluk çektim kavisli diye ama oldu bir şekilde. Özellikle kitap okuma modu çok güzel sık sık kullanıyorum.

    +Ekran koruyucuyla geliyor, oldukça da iyi bir koruyucu, iz falan pek tutmadı.

    + Yeşil olanı aldım, pek kaymıyor ama herkesin dediği gibi iki yanından açık olan kılıf, metal yüzeyden ötürü terli ya da ıslak elde anında kayıyor. O kılıfı genelde evde değil de özel zamanlarda dışarıda kullanıyorum.


    + Arkadaşlar kutudan 100 wat adaptör çıkıyor. Yanında şeffaf kılıf geliyor, yetmiyor bi de ekran kaplaması var. Samsung'da ne kılıf, ne kaplama ne adaptör var, bu üçü samsungda kaça geliyor acaba? İçinden her şeyi çıkartıyorlar.


    + Hızlı şarj oluyor ve pili gerçekten çok ama çok iyi gidiyor. Akşama kadar kullanıyorum, bazen unutuyorum şarja takmayı sonra on dakika da roketler diye yatıyorum :D Pili biraz optimize etmeleri gerekiyor bazı uygulamalar haddinden çok pil yiyor geceleyin.


    + Arayüzü yağ gibi akıyor, tek sıkıntım, aşağı çekince arama çıkıyor ama bu sefer bildirim paneli gelmiyor, keşke aşağıdan yukarı itince çıksa arama. Onun dışında yağ gibi akıyor, samsung'dan çok daha iyi.

    + Kamera "zoom" için uygun değil. s24 ulta bu konuda çok daha iyi ama ben hiçbir zaman zoom yapan bir adam olmadım. Ay fotoğrafı çekip paylaşmak falan, telefonla komik geliyor. 5x'in üstüne çıkmadım ama yalan yok, samsung'un 10x çok başarılı.


    + Macro çekmesi, geniş açısı, gündüz çekimleri harika. Hızla çekmesi ayrıca güzel çünkü çocuğum var, samsung özellikle gece çok kötü bu konuda, gündüz en işte, lag var ama gece daha kötü. Honor bu konuda tam istediğim telefon, çocuğu, hayvanı olan için harika.


    + Video konusunda Gündüz harika işler çıkartıyor, gece noise var, açıkçası gece modu 24 kare olması aşırı saçma, çok kötü oluyor. Gece dediğim aşırı karanlıktan bahsediyor, sokaktır, ışıklı bir evdir sorun yok ama karanlıkta işler vide da kötü gidiyor.


    + Bir başka dikkatimi çeken nokta "aşırıya" kaçmayan bir yapısı var, gece çekimlerinde "aydınlatmayı" tercih etmiyor Honor. Samsung ya da huawei p serisindeki gibi gündüz yapmaya çalışmıyor, bu açıdan çok iyi ama şunu gözden kaçırıyor Honor, hdr gece düzgün çalışmıyor, hesaplamaları düzgün yapamıyor. Aydınlatmamayı tercih etmesi güzel ama biraz daha aydınlık çekebilir. Bu arada aklınızda bulunsun "gece" çekilen fotoğraflar bazen telefondan karanlık görüünüyor olabilir onun sebebi bende ekran parlaklığında geceleri biraz cimri davranması. ışığı açınca o kadar da karanlık görünmüyor ama yine de biraz ışık, hdr daha iyi olabilir. Bu güncelleme ile gelebilir.


    + SEsi çok iyi (İphone daha baslı sanki), kızıl ötesi kumandaı gayet işe yarıyor, hepsinden "ÖTE" parmak izi ve yüz tanıma harika çalışıyor. S24 tam bir reziillik, hele de kendi ekran korıuyucusu yoksa parmağı tanımıyor. Burada öyle bir şey yok, bir kere bile yüzümde sorun yaşamadı. Tam olarak iphone 15 pro max performası alıyorum.


    + uygulamalarda sorun yaşamadım, ama bazılarında şunu gördüm, kamera kapsülünü algılamıyor oyunlar ve kapatma ya da menü tuşları sağ tarafta kalıyor, kayboluyor. Bazen aşırı hassas davranıyor navigasyon tuşları.. Honor'un daha fazla uygulama ile en azından kapsül kısmıyla ilgili çalışması lazım. Telgramda video izledim, kapattım, kapsülde video takılı kaldı arkadaşlar. devalarca kapattım açtım uygulamayı düzelmedi sonunda telefona reset attım. Kapsül kısmı ciddi sıkıntılı bence, sdk yayınlaması ya da bize onu kontrol için bir ayar sunmalı, kapatma seçeneği var mı mesela bulamadım ben?


    57'ye geldi telefon, saati ilana açtım 4'den satıyorum 3.5 veren oldu vermedim, onu da düşersem, kılıfı da düşersem 55'e geliyor. adaptörü 1000 tl civarında, 54' geldi alet Üstünde en son model işlemci, ram, 512 hafıza, tam bir amiral gemisi kalitesinde parçalar var. Bence s24'den daha, çok daha iyi. Kalem ve 100 x takıntınız yoksa, harika telefon bence.


    15 pro max'la aralarında ki tek fark video arkadaşlar, 15 por max uzak arar çok iyi video çekiyor, sadece honor'u değil, s24'ü, xaomi'yi ve geride ne varsa onları tokatlıyor. Ama geriye ne varsa Honor bence iyi giriş yaptı, fiyatı biraz daha çekerse samsung'un işi çok zor, artık sıkıldım boş telefonları almaktan, sorunları güncelleme ile çözmeleri için beklemekten. s24 ultradaki kamera sorunları haziranda yayınlanacak güncellemeye kalmış.


    Pixel 8pro kullandım bir süre, o telefonda çok ama çok güzel telefon. Kamera olarak kafa kafayalar, ama bu cihazın en güzel yanı hızlı çekmesi, pixel'de o da yavaştı ama pixel'de olan güze olan şeyse HDR çok ama çok iyi çalışıyordu burada, otomatik olarak açık olan HDR'nin o kadar verimli çalışmaması.


    Uzun yazdım, ilk Honor telefonum, geçen yıl gözüm bundaydı ama TR'a gelmedi diye alamamıştım şimdi geldi ve kesinlikle, türkiye de amiral diye takılanlara bence ders veriyor. Hem kutu içeriği hem de yağ gibi akan sistemiyle, samsunga artık bir süre bakmam sanırım.. 100 wat ya :D. kutudan çıktı kılıfla.. ekran koruyucu var...


    Kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın..

    Bir de konuyu en başından beri takip eden biri olarak, naçizane kendi gözlemlerimi paylaşayım.

    Cevahir Teknosa mağazasında ürün gayet güzel konumlandırılmıştı, baştan savma bir durum yoktu. Kendilerine ait iki adet standları vardı. Biri, podyuma çıkmışsınız gibi hissettiriyordu, şahsen biraz yadırgadım ama ilgi çekiciydi ve burada siyah model vardı. Diğeri ise Samsung, Apple gibi yalnızca kendine ait cihazların bulunduğu bir masaydı. Burada da yeşil cihazı deneyimleyebiliyordunuz.

    Benim en büyük soru işaretim cihazın ergonomisi ve ağırlığıydı. Şu anda Samsung S24+ kullanan biri olarak yorumluyorum. 229~225 gram ağırlık biraz korkutucu gelse de telefonu elinize aldığınızda (15~20 dakika kadar telefonu kurcaladım) cihaz gayet iyi. Cihazın tutuşu, ağırlık dengesi olması gerektiği gibiydi. Uzun süreli kullanımdaysa cihazı satın alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa daha iyi olacaktır.

    Ekran tarafında evet, gayet güzel bir ekranı var. Renkler, doygunluk, parlaklık her şey çok güzel. Ama kendi adıma söyleyeyim telefonu elime aldığımda "abi bu neymiş böyle ya, adamlar yapmış" demedim. Ekran parlaklığı HDR içeriklerde 5000 nitlere çıkıyor sanırım. Onu da cihazın internet bağlantısı olmadığı için deneyimlemedim. Tek eleştirim böyle bir cihazda bence QHD bir ekran olmalıydı. Onu da göz ne kadar fark ediyor, tartışılır.

    Kameradan çok fazla anladığım söylenemez. Standart bir kullanıcıyım. Kamerayı aç, fotoğrafı/videoyu çek, kapat, cebine koy devam et. E test ettiğim ortamda da fazlasıyla ışık var zaten, dolayısıyla çok da yorum yapmam doğru olmaz. Güzel mi? Çok güzel. Özellikle 5x ve 10x zoom'da netlik çok iyiydi. Görüntüde bozulma görmedim. Sonrasında zoom'u ne kadar artırırsanız o kadar bozuyor görüntüyü.

    Ses yüksekliği tarafında beni bayağı etkiledi diyebilirim. Cevahir kalabalık bir AVM ve Teknosa da sanırım Türkiye'nin en büyük ve en kalabalık Teknosa mağazalarından biridir. Onca sesin arasında zil sesi açtığınızda tahmin ettiğinizden daha yüksek bir ses çıkarıyor. Baslar, tizler için yine yorum yapamayacağım, o kadar sesin arasında ayırt etmem çok da mümkün değildi.

    Çerçevede kullanılan malzeme, S24+ ile karşılaştırdığımda bana biraz daha kötü hissettirdi. Son dönemde çıkan Samsung S serisi ve iPhone 15 serisinde kullanılan alüminyum biraz daha tok ve premium hissettiriyor. Şahsi görüşüm, siz parlak metali daha çok seviyor olabilirsiniz.

    Arka kapak tasarımı yine öznel, ancak ben yeşil vegan deri olanı tercih ederdim. Siyah olan malumunuz cam malzeme. Ülkemizde satışa çıkan cihazların zaten neredeyse %90'ının arka kapağı camdan üretilmiş. Vegan deri farklı bir deneyim sunuyor. Uzun dönem kullanımda problem çıkarır mı? Belki, ama atın ölümü arpadan olsun.

    Yazılım tarafında zevkler ve renkler. Bana yazılım çok sade ve basit göründü. Samsung ile yapıp bununla yapamadığın ne var derseniz, belki One UI arayüzü daha fazla kişiselleştirilebiliyodur. Genel görünüm bana hitap etmedi. Huawei bir cihaz kullandıysanız ve tekrar aynı deneyimi yaşamak istiyorum diyorsanız ( Honor büyük bir kesim tarafından Huawei'nin Google ambargosu olmayan yan çarı olarak nitelendiriliyor ), o sadeliği ve optimizasyonu seviyorsanız tam size göre. 4 yıl Android, 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü var Honor'un. Ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla Magic 6 Pro'dan önce çıkardığı hiç bir cihaza henüz Android 14 güncellemesini vermemiş. 4~5 ay sonra Android 15 çıkacak. Güncelleme takıntınız varsa biraz canınız sıkılabilir.

    İşlemci, depolama vs. yorum yapacak bir şey yok zaten. 8. Nesil 3, 512 GB/12 GB uzunca bir süre fazlasıyla yeterli olacaktır.

    Tüm bunlardan sonra " birader zaten S24+ kullanıyorsun, ne diye bu kadar aktifsin bu konuda? " derseniz, elimdeki cihazda ekran bulutlanması denen problemi yaşıyorum. Amazon'dan satın aldığım için iade edeceğim. O arada farklı cihaz arayışına girdim.

    Toparlayacak olursak; üst model diye tabir edilen bir cihazınız varsa bunu alınca çağ atlamıyorsunuz. Telefon 59.999 TL (5.000 TL indirim ile 54.999 TL) fiyatı ile saat ihtiyacınızda varsa veya en kötü kutuyu açmadan bir şekilde satarım ya da birine veririm diyorsanız, kutu içeriği (adaptör-kılıf), ekstra kılıf hediyesini ve değişim kampanyasında +4000 TL takas desteğini de göz önünde bulundurursak bazı kişiler bulunmaz nimet tadında. Ama indirim ve hediyeler olmadan bu fiyatı mutlaka düşüreceklerini düşünüyorum. O zamanki duruma göre de pusuda bekleyen arkadaşlar nasiplenir umarım :)

    Biraz uzun bir yazı oldu, sürç-i lisan ettiysek affola. Bir nebze kafanızdaki soru işaretlerini yanıtlamaya çalıştım. Siz iyisi mi satın almadan önce gidip bir görün telefonu :).
    Adamlar yazmış kocaman saat ve kılıf hediyeli diye... Cihazı perakende mağazalardan alanlar yazıyor buraya kılıf ve saat hediye verildi diye... Daha nedir bu kılıf tatavası? Sanki cihaz teslim edildi de, saati gönderip kılıfı göndermemiş gibi boş yere stres yaşıyorsunuz.

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU

    Zoom istenmişti.


    Bugün ancak fırsat bulabildim.


    Bakmaya aşağıdan başlayın.


    Göründüğü gibi 100x ve 50x zaten kullanılmaz. Ama S24 Ultrada daha başarılı olsa da onunkiler de kullanılmaz. Bunlar uzaktan binaları tanımlamak, tabela okumak vs işlere yarıyor, yoksa fotoğraf olarak kimse kullanmaz zaten.


    Ama optik 2.5 zoom düzeyiyle 5x + 10x optik zoom'u olan S24 Ultra'nın altında da kalmıyor. Keşke 1 hafta daha tutsaydım elimde S24 Ultrayı birebir karşılaştırma çekebilirdim





    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • 65bin civarında olur, o fiyata da iPhone, Samsung falan var ztn.
  • Kağıt üzerinde çok güzel bir cihaz. Fakat fiyatının Samsung veya Apple'a göre ciddi bir avantajı olması lazım.

    Malum, markanın Türkiye'de algısı oluşmuş değil ve paramız da durduğu yerde eriyor. Gidip Samsung ve Apple ile benzer fiyatlara çıkarsa tercih edileceğini düşünmüyorum.

    Ama markayı ve cihazlarını takibe aldım, gelecek vadediyor bence. (Malum, Huawei'nin ambargolardan kaçmak için kurduğu bir marka diyebiliriz.)

  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Hocam yurt dışı v2 2000 Euro civarında normal satış fiyatı verirken 6pro 1300 Euro gibi bir fiyat veriliyordu v2 65-70 civarına çıktı o yüzden 40 bin civarı olabilir diye düşünüyorum ( onsallah fazla iyimser değildir ama yurt dışı fiyata bakınca öyle olması lazım)

  • ellez78 E kullanıcısına yanıt

    Bende magic v2 nin yurt dışı ve Türkiye fiyatını karşılaştırarak magic 6 pro nın 40-41 civarına geleceğini tahmin ediyorum. Eğer v2 de özel bir fiyatlandırma uygulamadıysalar magic 6 pro da bizim tahmin ettiğimiz fiyatlara gelir. Yani gelirse gelir gelmezsede kendisi bilir,ne yapalım.

  • 6 yıllık huawei p20 pro kullanıcısı olarak bir değişim yaşamak istedim ve magic 6 pro yu gözüme kestirdim. Özellikle dxomark testlerinden hareketle telefonun çok fazla incelemesini izledim. Genel kanaatim kamerasının bir şekilde dxomark tarafından çok abartıldığı yönünde. O yüzden şu anda bende hayal kırıklığı oldu. Genel olarak kamera çok fazla olağan renklerin ve gerçekliğin dışına çıkıyor + video çekimlerinde baya sınıfta kalıyor. Merak edenler için çok fazla video atabilirim ancak aşağıdaki detaylı videoya bir bakabilirsiniz.

    Sizin özellikle kamerada beğendiğiniz, herkesi dövüyor dediğiniz incelemeler varsa onları da paylaşabilirsiniz ama ben şu anda s24 plus'a dönmüş durumdayım. Heveslenmiş olsam da lansmanı bile beklemeden s24 plus alabilirim gibi duruyor.


    Lover Of Techyoutube
    Samsung Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max vs Vivo X100 Pro vs HONOR Magic 6 Pro Camera Comparison Review Test. Comparing Primary, Zoom, Ultra-Wide and Selfie cameras, 4K video, 8K video, Portrait photos, portrait video in day light, low light situations and more! Merch Store for Lover Of Tech Media : https://loveroftech.store/ Website for Lover Of Tech Media : https://loveroftechmedia.com/ HONOR Magic 6 Pro Battery Drain Test Here : https://youtu.be/lcOWI7HyQ8k Vivo X100 Pro Battery Drain Test Here : https://youtu.be/GxuKDV38kgc Timestamps 00:00 Intro 4K 60 Selfie Video 00:29 Camera Specs 01:11 4K 60 Selfie 02:30 4K 30 Selfie 02:59 4K 30 Blur 04:57 4K 30 Rear Cameras 10:42 4K 60 Rear Cameras 10:31 8K 30 vs 4K 30 17:01 Action Mode vs Super Steady 19:32 8K 30 vs 4K 30 20:57 4K 30 on Human Rear Cameras 24:59 4K 60 on Human Rear Cameras 28:18 8K 30 vs 4K 30 on Human Rear Cameras 29:27 4K 30 Blur on Human 31:56 4K 120 Slow Motion 33:07 Auto Focus Test iPhone 15 Pro Max 34:00 Auto Focus Test S24 Ultra 35:10 Auto Focus Test HONOR Magic 6 Pro 35:56 Auto Focus Test Vivo X100 Pro 36:37 Dual Record 4K 30 S24 Ultra 37:16 Multi-Video HONOR Magic 6 Pro 38:07 Low Light 4K 30 39:59 Low Light 4K 30 Selfie 40:29 Low Light 4K 30 on Human 41:05 Low Light Video Blur 42:21 Landscape Photos Daytime 50:42 Selfie Photos Daytime 51:06 Macro Photos 52:22 Rear Photos Daytime 59:46 Capture Speed Test 1:01:12 Landscape Photos Night time 1:07:09 Selfie Photos Night time 1:08:03 Rear Photos Night time 1:21:46 Outro Subscribe to Lover Of Tech: https://www.youtube.com/loveroftech Follow Twitter Page: https://twitter.com/LoverOfTechBA Facebook Page: https://www.facebook.com/LoverOfTechBA Instagram: https://www.instagram.com/loveroftech_ba Amazon Affiliate: USA: https://amzn.to/3fqzLgM UK : https://amzn.to/2XjwKZy
    https://www.youtube.com/watch?si=zOAakLhzLKoF2exP&v=UgR9sVl3_yM&feature=youtu.be




  • 45-50k arasinda cikicaktir..
  • Bu model en kötü şuanki piyasada 55-60K arası gelecektir, Eğer 40K gibi bir fiyata çıkarsa düşünmeden geçerim bende P60 Pro'dan lakin pek mümkün durmuyor.

  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    Ben de p20 pro ardından p30 ile devam ederken, honor magic 6 pro yu hevesle bekliyordum.


    Ancak bu kamera karşılaştırması benim de kafamı karıştırmadı değil.


    Açıkcası sırf kamera için cihaz değiştirmeyi planlıyorum, dxomark a da derecelendirmesine güveniyordum. Bu videoda ise dxomark bu puanlamayı çok da bağımsız yapmıyor mu acaba dedirtti?

    40k altında alım fırsatı oluşmaz ise, bunun yerine yurtdışı s23 ultra ya da s24 ultra alacağım sanırım

  • onuer kullanıcısına yanıt

    Açıkçası sadece video değil diğer parametrelerde de soru işaretlerim oldu dxomarka karşı. Örneğin s24 ultrayı 20. sıraya koymuş durumda. Bu bana hiç fair gelmiyor. Üstelik açık ara s24 ultranın zoom u magic 6 prodan iyiken dxomark tam tersini söylemiş. Magic 6 pro ya 160 tam puan verirken s24u ya 145 zoom puanı vermek hiç adil değil. Benim fiyat beklentim 55k. İlk siparişe özel de 3k indirim ile 52k ya gelir. Bundan pahalı olursa zaten almam. Ama bu fiyatta bile acaba s24 plus a mı geçsem diye düşünüyorum.

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU




  • 50 55 bin arası çıkar muhtemelen. 40 bin yazanlar olmuş ama o fiyata imkansız. Bu kadar büyük ve kaba bir telefon olmasa almayı düşünürdüm.
  • 50kya kadar çıkarsa ilk gün sipariş geçerim.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Takas desteği ve ilk indirimle 40 civarına gelebileceğini düşünüyorum. Magic v2, 54.000 e geldi malum. İlk alım fırsatında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuer -- 10 Nisan 2024; 0:14:49 >
  • 40~45 bin lira arasında bir yere konumlanırsa iyi satar diye düşünüyorum. Ama tahminim 50~55 bin lira aralığı. Orada da iPhone'du, Samsung'du çok model var. 40~45 bin lira arasına S24 plus'ı iade edip bunu alabilirim.
  • OnePlus 12 de Türkiye'ye gelecek bu da. Heyecanla bekliyorum. Tercihim makul fiyatlı olandan yana olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 10 Nisan 2024; 0:38:50 >
  • onuer kullanıcısına yanıt

    Inanılmaz bir fiyat olur ve piyasayı silip süpürür hocam. Honor Magic 6 Pro ANA KONU 

  • QRX kullanıcısına yanıt

    Size kaba gelen yanı nedir hocam? Arkadaki ada görüntüsü gibi mi? Yada deneme fırsatınız oldu da onu mu paylaşıyorsunuz? Ben de çünkü tasarım olarak yeterince bakamadım da, telefonu tecrübe etmiş biri varsa dinlemek isterim.

  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    Kaba gelen büyüklüğü. Elime alıp incelemedim ama 6.8 inç dev gibi telefon. Benim için öyle en azından. Ben daha kompakt bir telefon bakıyorum. Xiaomi 14 gibi. Büyük telefon sevenler için güzel telefon magic 6 pro. S24u gibi tuğla tasarım değil en azından. Köşeleri oval.
  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    Telefon boyut olarak büyük ve ağır bir model, Sürekli elinde birşeyler ile meşgul olacaklar için yorucu olabilir bir süre sonra.


    Bu arada şu test sonuçlarını fazla önemsemeyin o testlerin yapılma amacı ve yapılan ortamlar çok farklı, S24U bir çok konuda iyi bir model S23U modelide aynı şekilde lakin kamera konusunda yeterli seviyede değiller fiyatlarına oranla bakıldığı zaman.

  • Çok büyük bir ihtimal 49 bin TL ye lansman fiyatı ile giriş yapacak.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.