Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.070
Cevap
48
Favori
43.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu sahibi arkadaş başlığı ANA KONU şeklinde düzenleyebilir mi?
  • 45 üzeri fiyata alınmaz. Alternatifleri çok fazla. İkinci el değeri de düşük olur. 45 bin altı ben de almayı düşünüyorum. Umarım aramızda honor Türkiye'den de arkadaşlar vardır.
  • Bir iki gündür telefonu inceliyorum, Hepsiburada üzerinden kupon da oluşturdum ama satın almak için hakikaten s23 ultraya karsi sağlam fiyat avantajı ile cikmasi lazım. Yoksa 2-3 bin lira için kimse Samsung karşısında piyasada yeni el yükseltmeye çalışan bir markaya kaymaz.
  • 40'li rakamlar hayal, 55 bin civarı olur 3 aşağı 3 yukarı, 3 bin kupon bir de saat veya kulaklık hediye ederler lansmana özel, 40'li fiyatları için bekleyenler boşa bekler
  • Arkadaşlar bu modeli düşünüyorum bende. Honor kullanan varmı daha önceden? xiaomi gibi reklam ve app den sürekli bişeler yükleme gibi dayatmaları varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bactry -- 16 Nisan 2024; 0:35:20 >
  • bactry kullanıcısına yanıt

    Hayır uygulama içi reklam olayı yok xiaomi gibi.

  • ben de oneplus 12 ve magic 6 pro bekleyenlerdenim. oneplus çok uzun zamandır oyalama yoluna gidiyor. telefonu getirmeye bu kadar yokuş yapan firma, garanti konusunda beni çok düşündürüyor. artık oneplus benim için büyük soru işareti. 2 gün sonra magic 6 pro alacağım gibi duruyor.

    magic v2 de 4000 indirim vardı, bunda 3000 indirim olduğuna göre bakarsak v2 nin 3/4 fiyatına gelecek diye tahminde bulunabiliriz. o da 70 binden 52.500 gibi bir fiyat çıkartır 3 de düşünce 49.500 civarına magic 6 pro gelecek gibi görünüyor.
  • Honor TR nin kendi mağazası var mı satış için? Oradan almak daha güvenli olabilir
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    59999 dan gelecek deniyor yanında saat ve kulaklık hediyesi olacakmış
  • DODANLI kullanıcısına yanıt

    Eğer öyle ise ben S23 ultraya dönerim :) Saat ve kulaklık ihtiyacım yok, bu dayatmayı anlamıyorum, bunun yerine düşük fiyattan girebilirlerdi.

  • 50k nin üstüne 1 lira çıksın herkes başka yöne kayar. hediye hediyedir, fiyatın içine sokulup eklenen hediye satışı azaltır.
  • vinorosso kullanıcısına yanıt
    S23u ve s24u toplam pakette Android tarafında iyi cihazlar. Açıkçası iPhone u sattım honor alırım diye ama incelemelerde kamera performansı çok tutarsız çıktı. Aklım s24u ya kalmıyor değil
  • DODANLI kullanıcısına yanıt

    Hocam magic 6 pro için çok fazla video izledim, açıkçası hepsinde çok memnun kaldım gördüklerimden. Sadece tek bir videoda, siyahi birinin çektiği incelemede sıkıntılı görünüyordu, onu da istisna kabul ediyorum...  Eğer Eğer fiyat söylenildiği gibi 59K yerine 45-50k bandına gelirse direkt alacağım çıktığı gün. Ama 59K ise S23 ultra ya yönelirim, veya düşük ihtimal de olsa Iphone 15 Plus. Bakalım 18.04te göreceğiz :)

  • Ben de atayım fiyat tahminimi burada dursun. Mevcut dolar kuru, Magic V2 çıkış fiyatı, dünya fiyatları vs düşününce tahminim 54.499..


    Hadi bakalım perşembe saat 11:00'de görüşmek üzere.

  • İyi bulduğunuz videoları paylaşır mısınız hocam? Ben de @DODANLI hocama katılıyorum, videoların genelinde kendi sınıfında (S24U, iPhone 14-15 Pro Max, Vivo x100 pro, vb.) çok da iyi durmuyor. Özellikle renklerle çok oynaması, gerçekten uzaklaştırması ve yapay zekayla doygunluğu arttırmasından dolayı overexposure gibi sıkıntıları görüyorum. Bir yanım hemen alıp kullanmak isterken, bir yanımda dur acele etme diyor :)

  • DODANLI kullanıcısına yanıt

    NERDE OKUDUN?  

  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    https://www.youtube.com/watch?si=s_8EWzFf75jAMspy&v=xARaaItZy18&feature=youtu.be


    https://www.youtube.com/watch?si=p0Hs88mjwEsCtTAK&v=j1-HfuCo_Wc&feature=youtu.be



    https://www.youtube.com/watch?si=5DKdIVJphW6RZ2Jy&v=c-kUmalYW94&feature=youtu.be


    Bunlar izlediklerim hocam, bir tane daha izlemiştim, bir kadın yapıyordu 4 Android cihazın (Xiaomi, Vivo, Samsung, Honor) fakat şimdi telefondan bulamadım. Bu videolar beni oldukça tatmini etti açıkçası, renkler diğer telefonlara göre daha doğal, yapay zeka mühadelesi daha az hissettiriyor. Sadece bazı videolarda overexposure fazla gibi, o da hepsinde gözüme çarpmadı. Doğallık, kontrast ve derinlik çok iyi benim gözüme göre :)





  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata ölü doğar bence...
  • Hardware Plusyoutube
    Not: Bu videodaki ürün HONOR Türkiye tarafından tedarik edilmiştir. Bu videoda HONOR markasının ülkemizde en çok merak edilen telefonu Magic6 Pro'yu kutusundan çıkarıyoruz ve detaylarına yakından bakıyoruz. HONOR Magic6 Pro Teknik Özellikleri: Tasarım: 162.5 x 75.8 x 8.9 mm 229 gram Ekran: 6.8 inç LTPO OLED, 1 milyar renk, HDR, 120Hz, 5000 nit İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3 RAM/Depolama: 12GB/512GB Kamera:50MP + 180MP + 50MP / 50MP Ön Kamera Ses: Stereo Hoparlör Batarya: 5600 mAh Şarj: 80W Ağ Bağlantıları: WiFi 7, Bluetooth 5.3, NFC, 5G Peki siz HONOR Magic6 Pro hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce fiyatı ne kadar olacak? Hangi fiyat bandında olursa satın almayı düşünürsünüz? Tüm görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler. HONOR Magic6 Pro 24 saatlik deneyim: https://youtu.be/x7Odmuh6Ujs HONOR Magic6 Pro İnceleme: https://youtu.be/QTVDgbo0fgE HONOR Magic6 Pro vs Apple iPhone 15 Pro Max: https://youtu.be/VVQDm0ZINSQ HONOR Magic 6 Pro DXOMARK: https://youtu.be/4pRdK-u4yII #HONOR #HONORMagic6Pro #Magic6Pro HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?v=3nb3mXDvj0g
  • Avrupada kutudan kablo dışında hiçbir şey çıkmıyor.


    Honor TR'ye teşekkür etmek lazım. Şarj cihazı ve idareten de olsa bir kılıfın olması büyük avantaj. Şarj'da 100W. Max hızda da şarj eder, laptop, tablet ne varsa onlara da kullanılır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Nisan 2024; 14:1:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.