Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cezzar58 , chevanton , vebo , vebo Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.070
Cevap
48
Favori
43.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kamera özelliklerine de kullanıcı deneyimleri önemli ama ben yine de lansmandan baktım.. Pek çok youtuber sırf içerik olsun diye yayın yapıyor artık. Eline çoklu selfie çubuğu alan herkes kamera uzmanı oldu. Bazen saçmalıyorlar. Lansman'da en azından iddialarını, özelliklerini doğru düzgün görüyoruz.


    HONOR Magic Launch Event (youtube.com)


    Benim açımdan en önemli kısmı shutter speed çok iyi olması kamerada. Bir de makro kabiliyetleri. İkisi de benim için gayet yeterli gibi görünüyor. Diğer özellikler açısınıdan da DXOMark'da da boş yere 1. değil herhalde..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Nisan 2024; 15:1:26 >




  • vinorosso kullanıcısına yanıt
    Versusyoutube
    Go to https://hide.me/versus and get 3 months of hide.me VPN free! it’s time for another android battle where we compare the cameras between the best smartphones on the market right now! The Samsung Galaxy S24 Ultra, Honor Magic 6 Pro, Xiaomi 14 Ultra and Vivo X100 Pro! Watch to see which one has the best camera… you’ll be surprised at the results! #xiaomi14ultra #galaxys24ultra #honormagic6pro #vivox100pro #versus Get the devices here 👇 Xiaomi 14 Ultra: https://amzn.to/3TYrPv2 Galaxy S24 Ultra: https://amzn.to/3SYg7A2 Honor Magic 6 Pro: https://amzn.to/4a6QqTx Vivo X100 Pro: https://amzn.to/3wEVAaT Gear we use to make videos 📷 https://amzn.to/3PP1VYL For more details check out #VERSUS👇 https://versus.com/en/honor-magic-6-pro-vs-samsung-galaxy-s24-ultra-vs-vivo-x100-pro-vs-xiaomi-14-ultra Check out our social media 👇 https://whatsapp.com/channel/0029VaFxph2DZ4LeCq0Zc30u https://www.instagram.com/versus_comparisons https://twitter.com/versus_com https://www.tiktok.com/@versus_com What happens in this video 🔎 0:00 Intro 1:26 Wide Photos 3:17 UW Photos 5:08 Portrait 8:40 Video 10:31 Stabilization 11:30 Front Camera 14:00 Slow Motion 15:31 Zoom 17:12 Macro 18:08 Night 21:52 Conclusion * All Amazon links above result in a commission given to us by Amazon, with no extra cost to you! hide.me VPN
    https://www.youtube.com/watch?si=BPBSmUSQxGp6nxcm&v=reYkxmNBlDM&feature=youtu.be

    Bundan bahsediyorsunuz galiba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hwp açılış videosuna göre 12/512 modeli gelecekmiş. yanına da ıvır zıvır eklerler ise fiyat epey yukarıda kalabilir. 55-60 civarına çıkabilir gibi görünüyor. bu da bizi başka markalara doğru yöneltecek sanıyorum. bu şekil olursa piyasaya girip tutunmak için yanlış bir politikadır bana göre. 256 getirip uygun fiyata piyasaya girip sonrasında da desteğini gösterip markanın tutunmasını sağlamak doğru olacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KranosChara kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam, doğrudur :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt
    Telegram kanalımızda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum bu yoruma hocam, Şahsen benim pek umudum kalmadı fiyat açısından şuan için, Bahsettiğin gibi en azından 256Gb getirse çok daha iyi olurdu, Şahsen kullandığım P60 Pro 256 değilde 512GB olsaydı fiyat dahada yukarılarda olacağı için tercih etmezdim.

  • OnePlus 12 Cepport'un beceriksizliğine kurban gitti. Magic 6 Pro'yu yedirtmemeliyiz  

  • Hardware Plusyoutube
    Not: Bu videodaki ürün HONOR Türkiye tarafından tedarik edilmiştir. Bu videoda HONOR markasının ülkemizde en çok merak edilen telefonu Magic6 Pro'yu kutusundan çıkarıyoruz ve detaylarına yakından bakıyoruz. HONOR Magic6 Pro Teknik Özellikleri: Tasarım: 162.5 x 75.8 x 8.9 mm 229 gram Ekran: 6.8 inç LTPO OLED, 1 milyar renk, HDR, 120Hz, 5000 nit İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3 RAM/Depolama: 12GB/512GB Kamera:50MP + 180MP + 50MP / 50MP Ön Kamera Ses: Stereo Hoparlör Batarya: 5600 mAh Şarj: 80W Ağ Bağlantıları: WiFi 7, Bluetooth 5.3, NFC, 5G Peki siz HONOR Magic6 Pro hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce fiyatı ne kadar olacak? Hangi fiyat bandında olursa satın almayı düşünürsünüz? Tüm görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler. HONOR Magic6 Pro 24 saatlik deneyim: https://youtu.be/x7Odmuh6Ujs HONOR Magic6 Pro İnceleme: https://youtu.be/QTVDgbo0fgE HONOR Magic6 Pro vs Apple iPhone 15 Pro Max: https://youtu.be/VVQDm0ZINSQ HONOR Magic 6 Pro DXOMARK: https://youtu.be/4pRdK-u4yII #HONOR #HONORMagic6Pro #Magic6Pro HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=3nb3mXDvj0g&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fhwp.com.tr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
  • Amiral gemisi geliyor. Bakalım Honor Türkiye doğru bir fiyatlandırma yapıp piyasayı kasıp kavurabilecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Almanya 1289 euro biz de en az 65b olur
    Yanı 3 aylık demek pehhh

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt

    Ben şimdiden S23 ultra'yı sepete atayım, fiyattan dolayı 18'inde Magic yerine S23U sipariş edeceğiz gibi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt

    V2 o fiyattan geldi nerdeyse yurt dışı fiyatida 1750 Euro civarıydı o yüzden beklemedeyiz bakalım

    Kendileri bilirler satışımi yapmak istiyorlar yoksa getirdik demek mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor magic 6 (Düz) olanı getirecek mi honor? açıkcası bizim ekonomimize göre en uygun modeli bu olur.Hem özelllik olarak çok bir kırpma yok. hem daha ucuz, hem ekranın önündeki o saçma iphone çentiği yok. tek kamera deliği mevcut. bu nedenle tasarım olak çok daha güzel duruyor. düz olanı gelseydi, hiç tereddüt etmeden alacaktım. umarım gelir.

  • ByAliTR kullanıcısına yanıt

    gelmeyeceği söyleniyor. hatta tek model 12/512 gelecekmiş. onun da sadece siyah ve yeşili gelecekmiş. cümleyi yazarken kaçıncı dünya ülkesiyiz bilemedim ya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı deneyimini daha iyi paylaşabilmek adına magic6 pro için telegram grubu açtım. Katılmak isteyen özelden yazabilir. Buradan link paylaşmak doğru olmaz diye yazmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar magic 6 pro yu siyah mı yeşil mi tercih edersiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Honorda siyah oneplusta yeşil güzel gözüktü bana.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son 1 gün kaça çıkacak acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt

    Hiçbir telefonu bu kadar beklememiştim.

    Sabırsızlıkla bekliyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.