Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: carnageous Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.070
Cevap
48
Favori
43.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vinorosso kullanıcısına yanıt

    Cihaz iyimi gerçekten iyi lakin dediğin gibi o fiyata S23U varken o fiyat farkına kesinlikle değmez.

  • Çıkacak en kötü fiyattan çıkmış kesinlikle. 4-5 bin lira aşağıdan çıkarıp ortalığı kavurmak varken şimdi çok az bir kitleye hitap edecek. Madem o kitleye hitap edecekti, 65bin lira ile de hitap ederdi zaten :) kaldı ki iPhone ve samsungtan farklı olarak ikinci eli neredeyse yok diyeceğimiz bir telefon. Malesef benim için hayal kırıklığı oldu, umarım mutlu olan arkadaslar olmuştur.
  • Takas desteği yok, magic v2 de olduğu gibi ilk alım indirimleri yok. Bu durumda alacak olan 57.000 TL bayılması lazım 3000 indirim olacaksa sadece.

    Tam yarı fiyatına s23 ultra yd, ya da s24 ultra 34 bin bandında alınır, seneye de üstüne 10 daha konur s25 ultra alınır. Ya da seneye 24 ultra satılır o paraya magic 6 pro ikinci el alınır :))
  • Allah rahmet eylesin ne diyelim yurt disinda v2 ile arasında sadece%10 Luk mu fark varmış hiç te öyle değil Türkiye'de marka algısı bile yokken üst düzey fiyatla çıkması pek iyi olmadi
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • Böyle saçma bir fiyatlandırma olamaz. Kesinlikle ölü doğdu direk. Hayal kırıklığı.
  • Android 9 diyor ama

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • Bu şekilde bir uyarı var hb de


    30 Nisan 2024 tarihinde stoklarda olacaktır.

    Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.

  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    Android 9 la. Bu fiyat 14 olsa demekki 70-75 olurmuş 😁

  • 60 bin tl gibi fiyata çıkış yapıyor 3 bin tl indirim 57 bin tlye geliyor. 30 nisanda stoklarda olacak diyor. ona vereceğin parayı şuan faize koysan 15 gün böyle bekledin bir 30 gün daha beklesen 4 bin getirisi var 56 bine alırsın.telefonun fiyatı 45 gün sonra 64 bin tlye felan çıkarsa hiç satamaz . yabancı forumlarda biraz daha bekleyin hemen almayın batarya konusunda sıkıntı var güncelleme bekleyin diyen insanlarda var.

    beklediğimiz fiyatın yukarısında kaldı. xiaomi 14 ve s24 ultranın fiyatları aşağı doğru gerilerken ön siparişle bu ürüne şuan 57 bin tl vermek ağır aptallık benim için. yarışmacı arkadaşlara başarılar. beklediğime değmedi :)

  • ölü bile doğmadı direk düşük
  • S24 ultra varken ne honor ne de xiaomi alınır. S24 ultranın hızlı şarj gibi noktalarda eksikliği olsada diğer konularda üst seviye bir cihaz.hiçbir rakibinde olmayan spen gibi bir nimet var. Kamerası da incelemelerde çok iyi görünüyor. Honor bu telefonu 50.000'e çıkaracaktı hakkı buydu piyasada...
  • V2 69999 dan satışa sunulup 4000+4000 indirim kuponları ile 61999 dan satışa sunulmuştu. Muhtemelen v2 deki satış politikasınınizleyip 3000+3000 indirim kuponları ile 53999 dan satışa girer .. saat ve kılıf hediyesi ile (ihtiyacı olan için ) bir nebze fiyatı tolere edilir ama malesef v2 deki agresif fiyatlandırmayı yapmadılar. Uzun süredir takip eden ben için de fiyat fazla geldi .Umarım ön sipariş fiyatına gelen tepkileri dikkate alıp fiyatta bir iyileşme yapılır da cihazı umutla bekleyen onca insan başka kanallara yönelmez.
  • ax kullanıcısına yanıt

    S24U modelindeki ekran tam bir hayal kırıklığı o kadar parayı o sorunlu ekrana vermem şahsen, Ayrıca kamera konusunda'da bahsettiğin gibi bir durum yok çok fazla müdahale ettiği için çekilen fotoğrafların çoğunu istenilenden daha kötü çektiği biliniyor şuan, F/P telefon aranıyorsa en mantıklı seçim S23U modeli şuan için üst seviye modeller arasında.

  • ax kullanıcısına yanıt
    Hocam ben s24 ultrayı alma arifesindeki iken yurtdışından kardeşim geldi gelirken de s24 ultra almış .Cihazı enine boyuna inceledim Samsung'un marka değerine lafım yok ama s23 ultradan sonra s24 ultra olmamış arkadaş Samsung bu sefer becerememiş . S23 ultrayı da incelemiş biri olarak kıyaslama yaptım ve s23 ultra olanlar şanslısınız kesinlikle s24 ultraya geçmeye değmez s25 beklesinler. S24 ultranın kameradında bir acayiplik var kamerayı açıyorsun cam gibi harika diyorsun ama resmi çekiyorsun arkadaş sanki elindeki cihazla çekmemişsin gibi . 200 MP de resim çekiyorsun yapay zeka öyle birmişliyor ki labuk sabuk bir resim çıkıyor ortaya. .ekran desen kumlanma sorunu var kumlanma yok diyen bence gözü görmüyordur .Ekranda çok beğendiğim ve diper cihazlara da örnek olması gereken tek şey bence yansıma önleyici teknoloji. Gerçekten acayip iyi özellikle güneş altında yoğun kullananlar için .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst262 -- 17 Nisan 2024; 22:41:59 >
  • İnsanlara 18 gün önceden geri sayım yaptırmaya başla,
    sanki 18 Nisan'da satışa çıkıyormuş gibi algı yap,
    Sonrasında uçuk bir fiyat ile bu sefer 12 gün daha beklemek üzere on sipariş saçmalığı...
    Honor 50-70-90 modellerini de kullanmıştım ama bu sefer honor Türkiye sınıfta kalmıştır, nokta...
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU  şakası bir yana elbette android 9 la gelmiyordur ama ne bileyim kimse mi kontrol etmez. 18 günlük geri sayım yapıyorsun, her gün sosyal medyandan duyurular paylaşıyorsun bir hype oluşturuyorsun açıklamalar kısmında 15-20 bilgi yazıcaksın sadece. İşletim sistemi gibi en temel bilgiyi yanlış yazıyorsun ve böyle yayınlanıyor. Cidden marketing olarak da sınıfta kaldığını düşünüyorum.

  • Hb kaldırdı satışı.

  • salomonia S kullanıcısına yanıt

    Kimse sipariş vermedi diye kaldırmışlardır belki :))

  • Android 15 beta sürümlerinin çıktığı günlerde, neredeyse bir yıllık cihazlarına (V2) daha android 14 güncellemesi veremeyen bir firma kusura bakmasın amiral gemisi kategorisine girememeli,
    Günümüzde artık donanımlar o kadar güçlendi ki neredeyse tüm segment cihazlar çoğu kullanıcının gündelik işleri için oldukça yeterli gelmeye başladı. Artık yazılım satın alma dönemidir. Samsung'un 7 yıl Apple ın da en az 5 yıl yazılım garantisi verdiği bir ortamda honor ne yapmaktadır.
    Akıllı araçlar bile (mesela Togg) yazılım güncellemesi ile araçlara deyim yerindeyse sınıf atlatmakta, bir çok yeni özellik eklemekte, yani bir nevi yazılım satmaktadır.
    Son olarak da benim gibi sık cihaz değiştiren kişiler 60 bine alacağı honor cihazı bir ay sonra ne kadara satabilecektir, sorarım size...
    Ülkemizde Apple cihazlar değer kaybı açısından en az riskli cihazlardır. Yani 60 bin parası olan ve bir cihaz alacak kişi Apple, Samsung dururken honor alır mı, bence almaz, almamalı.
    Hevesle beklediğim magic 6 pro benim için bu şartlarda alınabilir bir cihaz değildir.




  • salomonia S kullanıcısına yanıt
    Benzer bir durum xiaomi 14 ultra da da oldu. Önce koyup sonra kaldırdılar sonra aynı fiyattan bir gün sonra tekrar koydular. Bence 3+3 maksimum indirim olur, o da 54 bin olir ki yine de bu cihaz için çok yüksek bir fiyat...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.