Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.070
Cevap
48
Favori
43.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İndirimlerle 45 e falan gelse hiç düşünmeden alırdım. Olmadı bataryayı değiştirip p30 proya devam

  • 45-50 arası gelseydi androidli model olarak Samsung’dan Honor’a geçecektim. Android tarafında S23U’ya bir süre daha devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 17 Nisan 2024; 23:18:22 >
  • Ederi en fazla 45 bin. 1 saat sonra ilana koyun 40 bine alıcısı zor çıkar. Bana göre yeni bir ürün, sıfır fiyatının %10 falan altına satılamıyorsa ederinden fazla ödemişim demektir.


    çinlilerin şişirilmiş fiyatlarla marka değerini yapay olarak artıracaklarını düşünmeleri oldukça komik.


    iPhone ilk çıktığında 600 dolardı ve Nokia N95'ten 100 dolar kadar ucuzdu. E90 Communicator 1000 dolara satılıyordu. Blackberryler yine çok pahalıydı.


    Apple'ın bile pazara girişi bu şekilde. Kendilerini ne sanıyorlarsa artık?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 17 Nisan 2024; 23:47:36 >
  • 40-50 arasi olsaydi almayi dusunuyodum ama 60 üzdü )
  • 50K beklenti çok doğru değildi ve aşırı uygundu. Böyle bir şeyin mümkün olmadığı belliydi. 60K ise bence tam sınırda. Bunun üstünü hakeden bir telefon değil. Altında ise diğer Snapdragon Gen 3 olan OnePlus 12'nin fiyatına bakacağız. Her uygun ise onu alacağız.
  • P30 pro dan geçiş yapacağım. Sıf arayüzleri aynı ve 5600 Mah, birde snapdragon 8 gen 3 merak ediyorum. Yurt dışında almak için bekleyin diyorlar ama ülkemizde malum bugün almadığını yarın daha pahalıya alırsın mantığından kararsızım.
  • Realme gt2 pro gibi bi fiyat politikasıyla çıkması lazımdı. Honor yanlış yaptı.
  • Telefon beni çok heyecanlandırmıştı ama şu an reddit, youtube vs çok olumsuz yorumlar var. İade edenlerin gözlemlerini okudum.

    Tabi bunlar duygusal yorumlar mı objektif yorumlar mı bilemiyorum. Bekleyip görmek gerek.

    Özellikle kamera konusunda sonuçların övüldüğü kadar iyi olmadığı yazılımsal aksaklıklar olduğu üzerinde durulmuş.

    Daha detaylı objektif incelemeleri görmek lazım.

  • Ürün daha satışa çıkamadan değerlendirme almış, ilginç Honor Magic 6 Pro ANA KONU 




    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • ugur_akcay kullanıcısına yanıt
    Bi’ de satın alımı onaylı yorum. HB ve Honor çok güzel iş yapıyor. Tebrikler.
  • tidus kullanıcısına yanıt

    Link paylaşmanız mümkün müdür?

  • youtube incelemelerine detaylı baktım. Honor magic 6 pro dxomarkt puanını hak edecek bir performans göstermiyor. s24 ultra'yı daha iyi buldum özellikle cilt tonunda ve dinamik aralıkta. Keza s24 ultra video pro mod ile çok güzel videolar çekiyor. Altta kullanıcının paylaştığı örneklere bakabilirsiniz. Türkiye fiyatı zaten olmamış v2 ile kıyasladığımızda. Samsung türkiye'ye uygun fiyat belirliyor. Bu durum devam ettikçe android tarafında başka ürün almak biraz heyecan.





    Honor Magic 6 Pro ANA KONUOmer Faruk Filmyoutube
    Yeni videomuz “s24 ultra en kapsamlı ve zorlu deneyimlerle karşınızda” şimdi yayında. Türkiye’deki en detaylı s24 ultra incelemesine hazır olun. Bu videoda, s24 ultra’nın tüm özelliklerini, performansını ve kullanıcı deneyimini kapsamlı bir şekilde ele alıyoruz. Twitch’te canlı yayınlarımızı kaçırmayın ve Discord kanalımıza katılarak topluluğumuzun bir parçası olun. Ayrıca, ekipman listemize göz atarak, videolarımızın nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. İyi seyirler! bu videoda türkiyedeki belkide en detaylı s24 ultra incelemesidir. Öne Çıkanlar: 00:00 S24 Ultra’nın Dayanıklılığı Yağmur altında dahi ekranın sorunsuz çalıştığı OnePlus’ın resmi sayfasında yapılan testler S23 Ultra ile karşılaştırmalar 04:30 Ses ve Video Özellikleri S24 Ultra’da bulunan ses zoomu özelliği 4K 120 FPS video çekim kabiliyeti ve keşfi Godox yeni mikrofon testi 10:01 Güncellemeler ve Kullanıcı Deneyimi Samsung’un 7 yıl güncelleme sözü Kullanıcı deneyimi ve güncelleme politikaları Telefonun genel performansı ve kullanıcı beklentileri 16:01 Kamera ve Lens Gelişimleri Geliştirilmiş 5x sensör ve portre lens özellikleri Anamorfik lens ve Dop modu ile çekim imkanları Geniş açı sensördeki 4K 120 FPS desteği 20:29 Fiyatlandırma ve Pazarlama Stratejileri Samsung’un fiyatlandırma stratejisi ve Türkiye pazarı Pahalı ürün algısı ve kalite ilişkisi Teknoloji ve güncelleme algıları üzerine eleştiriler Yayınlar Twitch'te: https://www.twitch.tv/omerfarukfilm Discord: https://discord.gg/mV8yJRvV Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UClMIcDyryq8TIVCyIRHyicg/join Takip Edin Gençler: https://www.instagram.com/omerfarukgunes_/ Ekipmanlarım; Fujifilm X-H2s Fujifilm 16-55 2.8 Sony ZV-1 Sony X3000 Rode Wireless Go Rode Videomic Pro Rode Videomic NTG Tascam DR60 Mark 2 Dji Ronin RSC2 Godox SZ200Bi Godox ML60 Godox LED500LR-C Video Işığı Godox LED308C II Video Işığı Godox TL30 İkili Godox M1 RGB Mini Mobil Video Işığı Godox 150x200cm 5 in 1 Reflektör Seti
    https://www.youtube.com/watch?v=UJgYm-CSne0&t=452s
  • mst262 M kullanıcısına yanıt

    incelemişsiniz sonuçta aksi yorumda bulunmam pek akıllıca olmaz. Ben kullanmadığım için yorumlarım incelemelere göre. İlk çıktığında s24 ultra çok eleştirildi hatta s23 ultra'nın daha iyi olduğu söylendi. Sonrasında yorumlar değişmeye başladı ve s24 ultranın samsung tarafında yeterince tanıtılmadığı ve hakkının yendiği belirtildi. Ben de açıkçası incelemelerde s24 ultra'yı başarılı buldum. S23 ultra sonrası daha üst bir cihaz bekliyordum ama rakiplerini göze alırsak android tarafında yine önde bence...

  • Arkadaşlar fantaziye gerek yok dimi s24 ultra almalıyım? Çok kararsızım
  • 60 k dan yine ön satışa çıkmış. Herhangi bir fiyat güncellemesi yok. Çoğumuzun beklentisini fazlası ile aşan bir fiyat …
  • Oha benim tahminim daha düşüktü. Bu nasıl fiyat.


    Herkes mi geçirir arkadaş, herkes mi. Döviz kuru ile bile çok pahalı. Ne aldınız doları 55 felan mı püüüüü

  • Güncelleme


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • ugur_akcay kullanıcısına yanıt

    Honor 90 için mart ayına söz verdikleri 14 güncellemesini hala veremediler. Not düşülsün.

  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    Android 9 ile sunmakta ısrarcılar anladığım kadarıyla :D arkadaş dün yayınladın hadi yanlışlıkla, sonra yayından kaldırdın bari ikinciye yayınlarken düzgün yayınla 🤦‍♂️


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • 50-55 arası bantta çıksaydı düşünmeden alacaktım. Fakat bu fiyat makul değil.

    Keza Avrupa'da da kupon ile 1000€'ya düştü satış fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.