Şimdi Ara

Hic borcum yok fakat e-haciz bildirimi geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hayatimda hic dukkan falan acmadim ticaret de yapmadım. Sahip oldugum tek borc kredi kartım ve odemelerini fazla fazla yapiyorum duzenli olarak.limiti de 1500 tl zaten. Bunun dışında borcum yok. Gelelim şimdi konuya.

    Bir kac gun once bana Garanti bankasindan mail geldi ekte gordugunuz gibi. Şube ye gittigimde bana sistemden bir haciz uygulamasi kondugunu fakat detay goremediklerini soylediler. Garanti bankasi ile olan iliskim 2016 da calisitigim şirketten maas aldigim icin elimde olan bir adet banka kartidir sadece.

    İstanbul 28. İcra dairesinde icra gorunuyor fakat ben istanbul a şu an uzagım. Eskiden orda yaşıyordum.

    E devlet uzerinde İcra davask sorgulamaya girdigimde tarafima acilmis bir icra davasi gozukmuyor.
    Yine e devlet uzerinden haciz sorgulamasi yaptigimda herhangi bir sey cikmiyor. Fakat garanti bankasi bana haciz numarasi diye bi numara verdi. Fakat o numarayi nasi kullanic ki haciz gozukmuyo e devlette zaten.

    Bir yanlislik olabilir mi hem borcum yok hem de 14 bin küsür haciz bildirimi yapildi. Garanti android uygulamasina girdigimde eskiden bakiyem 00.tl olurdu simdi -14667tl gozukuyor.
    Yahu ne sacma sapan bir is. İcra dairesini aradigimda yuzyuze bilgi verebiiyoruz diyorlar. Tarafima bir tebligat da ulasmadi.
    Neyin nesi bu haciz yardimci olabilecek var midir?



    Hic borcum yok fakat e-haciz bildirimi geldi


    Hic borcum yok fakat e-haciz bildirimi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Davalar kısmına değil icra dosyaları kısmına bakın
  • İcra Dosyası Sorgulama alanından bakıyorum, orada bir şey gorunmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankanız size icra müdürlüğü ve dosya numarasını vermeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haciz no diye bir sey verdiler. 28. İcra dairesi istanbul. Ama bu numara ile sorgulatabilecegim bir alan yok. O numarayi nereye girecegim. E devlette zaten adima açılmış bir haciz ya da dosya yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin adiniza mi geldi? Banada başkasinin borç faturalari geliyordu. Şubeye gidip baktirin edevlet de yoksa zaten yanlis gelmis olabilir. Siz bir Şubeye gidin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sen bankaya degil derhal icra dairesine git. ilamsız icra takibi mi ne vardi 1 hafta içinde itiraz etmezsen borcu kabul ediyon gibi birşey tam emin değilim ama öyle birşey olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size tebliğ edilmeyen hiç bir karar doğrudan icraya konulmaz. (İlamlı icra takipleri vs. hariç) Amme alacağına ilişkin ödeme emriyse şayet bunun da size tebliği gerekir, gerçek kişiler arasındaki alacak verecekse bunun da size tebliği gerekir, tebliğinden itibaren de 7 gün içinde itiraz hakkınız oluyor. Burada ben şunu merak ediyorum, acaba size çıkartılan tebligat vardı da başkası onu aldı da haberiniz mi olmadı ? Şayet tebligatı başkası almışsa, icra takibi kesinleşmiş oluyor. Bence, siz icra dosyasına bakın, icra dosyasında alacağın dayanağı olan belge vs. vardır, takip adi takip mi ? İlamlı mı vs. gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.