Şimdi Ara

Her Gün ZEHİRLENİYORUZ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
38
Favori
52.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
278 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam güzel bir konuya değinmiş sin teşekkür ederim konu için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLaK -- 16 Ekim 2018; 1:41:30 >
  • Zaten paketlenip raflara gelen şeyler artık gıda olmaktan çıkmış birer endüstri ürünüdür.
    Süt bile gördüğü işlemler sonucunda 'en iyi ihtimalle' besleyiciliğini kaybediyor. Soluduğumuz hava ve içtiğimiz suyu da düşününce bu zamanda fazla bile yaşıyoruz.
  • Hocam nereye kadar evde kendimiz yapalım?Hadi evde kendimiz yapmaya kalktık diyelim yapacağımız pastanın sosu olmayacak mı?Çikolatası olmayacak mı..Bunların içinde de bu maddelerden en az bir tanesi var.Hadi bunu da geçtim hamur kabartma tozunda bile zilyon katkı maddesi var
  • Bira da var mı ki ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimden gelse marketteki tavuğu dahi almam ama normal beslenen tavuğunda eti de pişmiyor.
  • çay kanser yapıyor
    neskafe ıcındekı sut tozu seker ve yanmıs kahve kanser yapıyor

    bimdekı yogurt aptallastırıyormus tahıllar kanser yapıyormus

    et tohum hersey dısarıdan

    abd bızı avlukaya almıs
  • Bunları dert ederken salgıladığınız kortizol, vücudunuza bu ürünlerden daha fazla zarar veriyor. Asbest bulunan yerlerde yaşamıyor, sigara tüketilen ortamlarda bulunmuyor ve obez değilseniz kalan hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizm sağlık sektörü üzerinden para kazanabilmek için insanların sağlığını bozmak zorunda. Yiyecekler de sağlık bozmak için en uygun malzeme. Sonra doktora gideceğiz ve ilaç yazacak. İlacın da yan etkileri olacak. Diyaliz makineleri, kalp sağlığı, kanser türleri falan başka türlü kolayca getiri sağlamaz. Tıp bilimi özgür bilim adamları tarafından mı kendini geliştiriyor sanki? Maaşlarını veren ne isterse o yönde iş çıkarmak zorundalar.

    Kendini toplumlardan soyutlamış dağ köyleri var dünyanın çeşitli bölgelerinde ve onlar kendi ilaçsız doğal tohumlarının mahsülleri ile ve kendi yetiştirdikleri hayvanların etiyle sütüyle, temiz hava soluyarak beslendikleri için, 120 yıl civarı yaşıyorlar. 100 yaşından erken ölen olursa "erken öldü" diyorlar.

    Yediğimiz ekmeğin unu dahi fırınlara öğütülmüş ve hazır olarak geliyor. İçinde ne katkı var bilemiyoruz ve bu konuda iyi şeyler konuşulmuyor. Tarlalarımıza ekilen tohumlar israil menşeili değilse, çiftçi destek alamıyormuş diye de okumuştum.

    Bütün bunlara kim nasıl ve neden izin veriyor diye düşünse insan, işin içinden çıkamıyor kolayca.




  • Dediğiniz fikir güzel gerçekten hem de pratik.





    Hocam ileride bir bilinçlenme çalışması yapmamız lazım.Sosyal medyalar da özellikle.Bununla uğraşma fikri hep kafamda olacak :)





    Yazınız için teşekkürler:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu yeme bunu yeme, ee zaten insanlar bir gün ölecek bırakın da keyfini çıkaralım. Başkalarına zarar vermiyoruz sonuçta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ohol Oula

    Hocam sorma ya 94lü olarak halen önemli bir rahatsızlığımın olmaması çok şükür rahatlatıyor beni ama ileride ne olur bilemeyiz. Ailem tamamen kabullenmiş durumu, ben sırf katkılı diye çoğu şey almıyorum ve kızıyorlar bana aç kalıyorsun diye ama aç kalırım daha iyi. Daha dün gece organik bir marketten küçük miktarda bir alışveriş yaptım. Ha, ona da güvenmiyorum ama içinde E'lerle başlayan garip garip maddeler yok en azından. Millet; Nutella, Kola, Salam, Sucuk manyağı olmuş. Eczaneden fare zehiri alıp iç o kadar zarar vermez. Ha biri direkt öldürür; diğerleri yavaş yavaş..
    Kardesim sosis kanser yapar ama bunu 50-60 sene boyunca tuketmen lazim. Ayrica ölüm kader meselesidir. Hasta olan degil eceli gelen ölür ve Oksijen denen sey bile insana zararlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Luffycan kullanıcısına yanıt
    Ekmeksiz değil de az ekmekli beslenirdim zaten hep, o yüzden sıkıntı olmadı bir kahvaltı bir iki dilim ekmek yiyorum öğle akşam zaten gerek olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazarlamada renk parlaklık önemli. Renksiz olsun demiyoruz ancak tamamen doğal gıda boyaları kullanılmalı. Sentetik herşeyden uzak durulmalı. Bilinç artarsa vazgeçerler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazır ürünlerden tamamen kaçabilirmiyiz, HAYIR. Mümkün olduğunca uzak durmak lazım.
  • Saklı Seçilmişler kitabını okuyun dehşete düşeceksiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ressi1

    Elimden gelse marketteki tavuğu dahi almam ama normal beslenen tavuğunda eti de pişmiyor.
    Duduklude haslamak gerekiyor onu, ona gore tarif turetmek gerek. ancak lezzet bakimindan farkli bir kategoride oluyor. Bunun yaninda kumesin veya ciftci bir tanidigin yoksa normal buyuyen tavuk bulamazsin. markette gezen/organik diye kaskallanan tavuklar kesilmis yumurta tavuklari olabiliyor. organik standartlarinin adam gibi denetlenmedigi ulkemizde hersey mubah toptancinin ve buyuk ureticinin gozunde. yeterki cebi dolsun.
  • şekerlerin tamamı kanser ve kalp krizine sebep oluyor cipsler damar tıkıyor hazır yoğurtlarda süt tozu var.%100 meyve sularıda dahil bağırsak kanseri yaptığı kanıtlandı. piyasada organik tavuk hiç yok ve bütün sebze ve meyvelerin genetiğiyle oynanmış.hepsini israilden alıyoruz tohumların ve defalarca itiraf edildiki ülkeleri yok etmek için oynamışlar genetikleriyle soner yalçının kitabında hepsi kanıtlarıyla yazıyor. kısacası bunlar birden bire değil 40-50 yaşına kadar vucutta birikip birden ortaya çıkıyor hastalıklar.
  • gimdesin sertifika verdiği ürünleri kullanmaya gayret etmeye çalışıyoruz..
  • İlaçların zararları ile ilgili ekleme yapıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.