Şimdi Ara

Her Gün ZEHİRLENİYORUZ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
38
Favori
52.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
278 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Repaer

    zehirlendiğimi biliyorum ama market yoğurdununda tadı bi başka be
    ben de bunu merak ediyorum,

    o yoğurtlar o plastik kapların içinde mi mayalanıyor?

    dışarda mayalanıp geliyor değildir herhalde o kaymak nasıl öyle olur ki o zaman?

    Eğer o uyduruk plastiklerde mayalanıyorsa vay halimize.
  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt
    Mayonez Yumurta Sarısı,Hardal,Sirke,Limon ve Sıvı Yap ile yapılır.
    Mayonezi seviyorsanız siz de evde yapabilirsiniz yapımı zor değil fakat çok fazla yağ çekiyor.Mayonez'e ne kadar yağ koyarsanız o kadar çoğalıyor.
    Ketçapda yapılıyor ama onun tarifi bende yok
  • Aklıma aids ile ilgili bir video getirdi konu, yolda arabalar kadın almaya duruyor kadında AIDS li olduğunu söylüyor. Adam da bana birşey olmaz diyor sen gel bakayım :) Türk milleti anlamaz bu zararlı maddelerden hocam yapabilene askolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt
    nasıl karıştırdı?
    öncelikli olarak erpiliç kullanıyoruz.
  • Herşeyden vazgeçebilirim ama bundan asla

    Her Gün ZEHİRLENİYORUZ!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedManetics

    Herşeyden vazgeçebilirim ama bundan asla

    İçinde 56gr şeker var




  • Anadolu Selçuklu Devletinden bu yana kaç yıllık tarım toplumuyuz fiyatlar ateş pahası. Bu kötü insanlar ve hızla çürüyen milletim bu cennet vatanı hak etmiyor. Allah bize ne imkanlar vermiş şükür edip kullanacağımıza başkalarından alıyoruz.
  • vitamin haplarinin hemen hepsinde titanyum dioksit var. bobreklerinizi basta olmak uzere ebenizi belliyor. dna yapisina zarar verebiliyor, ciddi kanserojen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Yararli bir konu tesekkur ederim. Bende abur cubur yemeyi biraktim ozellikle 1 yildir cok farkini gordum. Meyve,kuruyemis,kurutulmus meyvelerden tatli niyetine yiyorum. Cok nadir dondurma yiyorum ama su hayatta saglikli yasamak bile cok pahali. Hani paran kadar yasarsin tabiri cok dogru.



    26 yasindayim,artik tavuk yiyemiyorum antibiyotikli ve hormonlu oldugundan galiba yedikten sonra midem sisiyor,kabiz oluyorum. Laktozsuz sut iciyorum,normal tuketemiyorum. Ben zamanla bunlari yasadim,onune gelenleri yiyen ergenlerin sonu ne olacak bilmiyorum.
    Merhaba abi,
    Yazınızda laktozsuz süt kullandığınızı yazmışsınız. Sadece bildiğimi söylüyorum, laktozsuz süt demek içine laktaz enzimi katılmış süt demek. Laktozsuz süt olunca içinde laktoz yok anlamına gelmiyor. Buna istinaden tavuk yediğinizde midenizin şişmesi filan belki sindirim sisteminizde bi problemin olabileceğine işaret olabilir ama evet katılıyorum : Tavuklar bile artık antibiyotikli hormonlu :(( Benim gibi vücut geliştirme yapanlar için çok üzücü.
    İyi günler.




  • Bu devirde sağlıklı yaşamak çok çok zor talep çok olduğundan insanları doyurmak için nerde ucuz sağlıksız dandik ama tadı güzel şey varsa dolduruyorlar besinlerin içine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bizi hergün sabahtan akşama kadar zehirliyorlar

    Bütün kara parçalarında

    Afrika dahil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biber,kabak,armut,domates bunlar içinde en çok ilaç kalıntısı bulunan meyve sebzeler. Ancak sadece bu iş bununla ile de sınırlı değil.
    İçme suların kirlenmesi,toplu balık ölümleri,çöplerin birikimi,kullanılan gübrenin ağır metal içermesi...
    Kısaca ben meyve sebze yiyerek yaşayacağım diye bir karar alırken dahi değişen pek birşey olmuyor.Peki tüketiciyi kim düşünecek? Bu sorunun cevabı yok.
  • Ortalama 70 yıl yaşayıp gidiyoruz öyle ya da böyle

    Bu kadar kısa sürede kendimi sınırlayamam onu yeme şunu yeme, keyif almak icin yasıyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xeraw3

    Yazım biraz uzun olacak lakin okumanızı isterim;

    Arkadaşlar Beylikdüzünde Beysan sanayi sitesinde bulunan Kervan Gıda bünyesinde kalite kontrolcü olarak çalışmaktayım. Aynı acil durumlarda boya tartım görevide yapmaktayım. Yaklaşık 1 yıldır bu görevdeyim.

    Bebeto jelibon ve Sakız üretimi yapmaktayız. Ürünlerimizin %70-75'i ihracattır.

    Gıda sektörü olarak yıl içinde bir çok denetlemeye tabiyiz (en az 5 denetim). Bu denetimler oldukça ciddi denetimler.

    Örnek 1. Makina bantından ürün geçerken üzerine 1 kaç damla temiz su damlıyor olsa bu denetlemede bize ciddi sorunlar çıkarmaktadır.

    Örnek 2. 15.10.2018 (Dün) Entegre Denetimi firmamıza geldi (habersiz denetimdir). Denetim 5 gün sürecek. Bu 5 günlük zaman zarfında temizlik ve pest kontrol denetimi sağlanacak. Aynı zamanda genel denetimde yapılacak.

    Örnek 3. Tam tarihini şuan hatırlamıyorum 5. yada 6. ayda AİB denetimine girdik. Bu denetimde habersiz geldi ve şirket olarak 865 puanla denetimi başarıyla geçtik. Üst puan 1000'dir.

    örnek 4. Her denetim haşere kontrolüde yapmaktadır.

    Edit; Konuları biraz dağınık anlatmış olabilirim kusuruma bakmayın. Lakin forumdonanımcılar leb demeden leblebiyi anlayan taifedir :)


    Boya Konusuna Gelecek Olursak;

    Tartazin, Allure Red, Brilland Blue, Sunset Yellow, Titan, Carmosine boyalarını kullanmaktayız.

    Bu boyaları kafamıza göre kullanamıyoruz. Ürün içinde bulunan gıda boyalarının İNSAN SAĞLIĞINA ZARARI OLMAYACAK bir şekilde alt limit ve üst limit belirlenmiştir. Bu limitleri biz belirlemiyoruz. Yasal olarak belirlenmiştir.

    Üretilen ürünler laboratuvarımızda incelenmektedir. Aynı zamanda ürün içindeki boya miktarının belirlenen limitlerde olup olmadığını ise bizimle bir bağlantısı olmayan başka bir laboratuvar incelemektedir. Eğer belirtilen limitlerin üzerinde boya kullanılmış ise insan sağlığına zararı olabilceği için bu şirket için yüksek meblağda para cezası veya yaptırım demektir.

    Ayrıca laboratuvar incelemesinden gelen sonuçlar düzenli olarak dosyalanıp muhafaza edilmektedir. Firmamıza gelen denetçiler bu raporları inciğine boncuğuna kontrol etmektedir.

    Ürünlerimiz genel olarak çoçuklar için olduğundan ve çoçukların bünyesi yetişkinlere göre daha narin olduğundan yasal olarak bir çok şartlar getirilmiştir. Ben size karınca kadarınca 1 kaç tanesini saymaya çalıştım.


    Şimdi bunları neden anlatıyosun kardeşim diyen ardakaşlar olabilir.

    Sevgili arkadaşlar; bu bahsi geçen şeyler merdiven altı üretimde geçerlidir. Bildiğiniz güvendiğiniz ürünleri tüketiniz.

    Bunlar kesinlikle zararsızdır diyemem. Sizde biliyorsunuz ki herşeyin fazlası zarardır. Suyun bile fazlası zarardır.


    Saygılarımla...
    Günlük almam gereken koruyucu ve kıvam arrtırıcı mikatarı ne kadar, yani ürünlerin üzerine yazarlarya bir porsiyon 50 gr (ekmek) felan diye onu geçince mi ? Ya da bir kutu şekeri yiyince bu günlük almamız gereken boyayı aşıyormuyuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bir süredir ben de dikkat ediyorum, KligTag programından da destek alıyorum ama dikkat etmeye başladıktan beri fark ettim ki alacak hiç bir şey bulamıyorum. çok fazla abur cubur yerdim(tek seferde 10 tane büyük probis, kek vs. abartarak yerdim.

    bunların yerine artık çiğ kuruyemiş, meyve vs almaya çalışıyorum yine de o lezzetli abur cuburları arıyorum zor dayanıyorum. Nasıl böyle devam edecek bilmiyorum fakat abur cubur konusunu halletsek bile yemek kısımlarında da epey sıkıntıdayım. bir de patates hariç hiç sebze yiyemediğimi düşünürsek seçenekler çok azaldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 16 Ekim 2018; 17:15:57 >
  • devilkingcry kullanıcısına yanıt
    Sorunu anladım lakin sana gösterebilmem için elimde bir kanıt yok. Şu kadar yedikten sonra dahada yeme diyemiyorum.

    Ürünleri tahlil için gönderdiğimiz bağımsız laboratuvar firmasına sormak lazım yada senin Kervan Gıdaya ulaşıp bu konu hakkında bilgi talep etmen lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

    bir süredir ben de dikkat ediyorum, KligTag programından da destek alıyorum ama dikkat etmeye başladıktan beri fark ettim ki alacak hiç bir şey bulamıyorum. çok fazla abur cubur yerdim(tek seferde 10 tane büyük probis, kek vs. abartarak yerdim.

    bunların yerine artık çiğ kuruyemiş, meyve vs almaya çalışıyorum yine de o lezzetli abur cuburları arıyorum zor dayanıyorum. Nasıl böyle devam edecek bilmiyorum fakat abur cubur konusunu halletsek bile yemek kısımlarında da epey sıkıntıdayım. bir de patates hariç hiç sebze yiyemediğimi düşünürsek seçenekler çok azaldı
    Kuru yemiş iyi temizlenmiyor yemeyin dardanel konserve balık iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlenmiş bütün gıdalar zehirli ama kimsenin umrunda değil anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilkingcry

    Kuru yemiş iyi temizlenmiyor yemeyin dardanel konserve balık iyi

    Alıntıları Göster
    hiç bu yönden düşünmemiştim ama kuruyemişi de kesersem açlıktan öleceğim

    konserve balıkta da civa var vücutta birikme yapıyor




  • Hani olur da ders çalışamayız,işimizi yapamayız,odaklanamayız bir türlü.Halsiz oluruz.Evet onlar beslenmeyle alakalı.Fazla yaşamak için değil normal yaşamak için sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.



    Abur cubur cips kola çikolata vb bir sürü sağlıksız şeyi bıraktıktan sonra halsizliğim gitti.Normal yaşıyorum artık.

    Ama 2 haftadır dışarda tavuk pilav yiyorum.Sağlıksızdır hazır yemekler.Yüzümde iki tane sivilce çıktı,halsiz olmaya başladım.Midede sıkıntılar olmaya başladı.

    Bu kadar etki ediyor işte.Sağlıklı yaşamak için dışarda kendi yemeğini getirenlere lütfen öyle tuhaf bakmayın :) Artık yapıcam bu işi :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.