Şimdi Ara

Hepsiburada Rezaleti - Fiyatı 4000TL Artan Ürünün Değişim Raporu Olmasına Rağmen Değiştirmiyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
4
Favori
43.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
629 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı ürün ellerinde kalmadıysa, üst modeli vermeleri gerekirmiyor muydu? Benim de steelseries mouse ile benzer bi olayım var, ellerinde aynı ürün yok üst modeli vermeleri gerekirken hoop iade ettiler ücreti ucuz bi parça diye çok uğraşmadım ama hata ettik anlaşılan
  • Amazonu yeti geliyor eleştiriyoruz ama müşteri memnuniyeyi bakımından gözünü seveyim 100 paund a aldığım klavye 2. Ayında bozuldu. Geri yolladım mesaj geldi değişimmi para iadesimi diye iade dediğim gibi hesabıma tanımlandı para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver mahkemeye acıma.
  • Ben hepsiburadayı sileli 1 sene oluyor son iki siparişimde hoparlör yerine tabak çanak seti geldi değişimle uğraşıp durdum bir önceki siparişimde ise aynı anda 10-13 adet farklı ürün sipariş geçtim kargolar 2-3 kalem halinde geldiği için 1.5 ay sonra tek parça ürünü göndermediği fark ettik aradığımda pişkin pişkin konuştular seve seve aldım paramı farketmesem paraya çökecekler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imfatalty kullanıcısına yanıt
    bırakın bu işleri ya böyle diyen birine diyorumki tanımıyorum ben senin hukuk devletini,ben işlerimi şer'i hükümler neyse ona göre ayarlarım.senin hukuk devletinin mahkemelerinde adalet'in a'sı yok.gerçi işinize gelince yok demesini biliyorsunuz sadece...konuyu yanlış yere çekmeyin olay arkadaşın mağduriyeti kendine göre(bana göre pekde değil)
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Ne halt olduğunu şimdi iyice gördüm. Sana cevap yok. Vakit israfısın. Blokladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaptıkları resmen sahtekarlık başka birşey değil...

    Hakkını sonuna kadar ara istemeyerekte olsa senin dediğini yapmak zorunda kalacaklar
  • Aynı durum benim başımdan da geçti. Ben de sosyal medyada ve burada sesimi duyurmaya başlayınca hepsiburada sosyal medya sorumlusu arayarak özür diledi ve bana ürünün yeni fiyatı ile eski fiyatı arasındaki kadar hediye çeki tanımladı. Benim satıcı da ürün yok diyerek para iadesi demişti ama aynı zamanda dalga geçer gibi aynı ürünü hala hepsiburada üzerinden satmaya çalışıyordu. Satıcının işgüzarlığını hepsiburada düzeltti gönlümü aldı yani. Umarım size de yardımcı olurlar. Aksi takdirde mahkemeye gidin. Bu ülkede dişini göstereceksin biraz. Aptal olmadığını görecekler.Yoksa gelen vuruyor geçen vuruyor.
  • Rezillere bak memlekette herkes üçkağıtçı oldu. Tüketici hakem heyetine gidip aynı ürün ile değişim talep edebilirsiniz. Muhtemelen olumlu sonuçlanacaktır. Üşenmeyin yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir ülke olduk? Herkes birbirini kazıklama derdinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben penta ile sıkıntı yaşıyorum. hepsiburada ile zamanında başka sıkıntılar oldu oradan bir halt almıyorum. Taa şu merkezlerini taşınma zamanlarından bu yana..

    Penta da az değil, gerçi şimdi olay halloldu gibi, aptek adındaki firma bana yeni belleği yollayacağını söyledi demin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 28 Aralık 2018; 17:32:2 >
  • Benim de sorunsuz geçirdiğim bir alışverişim olmadı bu hepsiburada çakallarından.

    En son bulaşık makinesi deterjanı almıştım bir kaç başka ürün ile birlikte. İçinde deterjan olmadığı halde kargo teslim edilmiş olarak görünüyordu. Ellerinde olmadığı için göndermediler büyük ihtimalle. Tam 1 ay sonra elime geçti deterjan. Rezillikleri boylarından büyük.
  • Amazon Türkiye’yi övenler olmuş. Amazon adına güvenip televizyon aldım, kullanılmış ürün gönderdiler. Anlamayan birisi olsaydım geçireceklerdi. 1.5 ay sonra değişim yaptırabildim, o ürün de kullanılmış çıktı. Hala yeni televizyon bekliyoruz. Stoklarına girecek de alacağız. 2. televizyon için onca uyarı yapmama rağmen dalga geçer gibi ambalajı açılmış televizyon gönderdiler. Samsung Türkiye garanti kapsamı dışında kalıyor, Amazon biz 2 sene garanti veriyoruz diyor. Samsung Türkiye garantili diye aldığım televizyonu neden riske atacaksam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün fiyatından bağımsız birçok üründe yapıyorlar bu durumu, 50 tl lik kalemde de yaptılar aynısını sonra 75 ten satışa koydular.

    benzer şekilde hakkımı arayınca 25 tl lik hediye çeki gönderdiler. sana 4k lık hediye çeki gönderirler mi bilemem ama sonuna kadar kovalamanı öneririm bu durumu.
  • Arkadaşım dürüstçe ticaret yapanlar para kazanamadığından artık ticaret çakalların elinde oyuncak oldu maalesef...
    Her birimiz farklı firmalarla benzer sıkıntıları yaşamıyor muyuz?
    Kimimiz zaman/iş/para sıkıntısı yönünden lanet edip işin üzerine gitmeyip kabulleniyoruz, kimimiz de sosyal medya ya da ilgili yerlere konuyu taşıyarak sonuç almaya ve insanları da uyarmaya çalışıyoruz.
    Geçen ay FLO dan aldığım bir bot olayını hem şikayet.com a hem de flo merkeze bildirerek çözüme kavuşturdum derken sanırım bu hafta n11 de mağazası olan "....Bilgisayar" ile müzakerelere başlayacam.
    FLO olayı özetle şöyle: internet sitesinde 159 tl den %50 indirimle 79 tl ye düşen bir bot siparişi vermiştim, ayak numaram 43 olmasına rağmen gelen 43 numaralı bot ayağımı sıktığı için hiç kullanmadan kutusu ile bir flo mağazasına gidip 44 numara ile değiştirmek istediğimde mağazadaki ürün satış fiyatı 159 olduğundan 70 tl fark istediler kabul etmedim, bunun için de ürünümü iade etmişim gibi gösterip diğer ürünü satış şeklinde yapmışlar işlemi de iptal edemediler. Dolayısıyla başka bir mağazada da birebir değişim yapılamadı. Konuyu flo merkeze ve şikayet com a yazmıştım. Sonuç...yaklaşık bir hafta sonra mağaza müdürü tarafından arandım ve gidip birebir değişimi gerçekleştirdim...
    Bu konuda duyarlı olan FLO merkeze teşekkür ettim ve burada da teşekkür ediyorum.
    Diğer konu n11.com da mağazası olan "..... Bilgisayar" firmasının resmi web sitesinden satış fiyatı 206 tl ve stokta var şeklinde görünen Seagate Barracuda ST500DM009 model hdd siparişi verdikten 4 gün sonra firma görevlisi tarafından aranıp ürünün ellerinde bir adet ve arızalı olduğu gerekçesiyle siparişim iptal edildi, teşekkür ettim... Lakin bugün nerden aklıma geldiyse mağazanın n11 sitesine bakayım dedim... mağazalarında arızalı olduğunu söyleyip siparişimi iptal ettikleri ürün n11 deki mağazalarında 271,32 tl den satışta...
    Durumu kurcalıyorum bakalım ne sonuç çıkacak...




  • Hepsi buradadan 3 sene önce benimde oldu. Telefon almıştım. Sorun oldu. 20 günü geçince teknik servis yapamadı ve para iadesi istedim. Yapmadılar. Hakem heyetine gidip 3 ay bekledim. Sonra rapora göre icraya gitti. Çatır çatır aldım paramı. Arkandayız. Her zaman diyorum Amazon.com ve diğer tüm uzantılı ülkeler dahil en iyisi amazon.
  • Hepsi burada artık bitik. mümkün oldugunca amazon kullanın . 10TL pahalı oluyor ama satılan ürünün yüksek oranda arkasındalar. ha sorunlar olmuyormu ! tabiki oluyor ama bir şekilde amazon da mutlaka çözülüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diemcizone

    Bence en iyi kararı vermişsiniz hocam.
    Bilişim firmasında çalıştığım için çok sayıda teknik servise yolum düştü, 4 defa onarımı yapılan MSI Gaming X RX 580 ekran kartını değişim/iade raporu düzenlememeleri sebebi ile tüketici hakem heyetine verdim.
    Bu söylediklerim: Gigabyte, Zotac, Sapphire ve MSI için geçerli, hepsine aynı firma bakıyor.
    ASUS ile daha önce Z270E Strix 2 adet anakart (Doa kapsamında) 1 adet ASUS Strix RX 580 ekran kartında sorun yaşadım ve hepsinde ASUS değişim/iade raporu düzenledi, Belki ileride onlarda bozabilir fakat en azından ulaşabileceğiniz ASUS Türkiye var. Müşteri hizmetleri var. MSI sitesine girin, direkt servis bilgilerini paylaşmışlar iletişim bölümünde.
    MSI Facebook sayfasından yazıyorsunuz, görültü atıp çoğu zaman cevap vermiyorlar ve kendilerine ulaşamıyorsunuz.
    Ben MSI ile geçen yıl da farklı sorunlar yaşadım Z270 GAMING M7 anakart ile onda da saçma sapan tavırlar sergilediler.
    MSI kapımdan içeriye sokmam, alacak kişilere de tavsiye etmem.
    Başka markalara yönelsinler, MSI almak istiyorlarsa da Amazon'dan alsınlar.
    Hele MSI Global Support var, düşman başına bile demeye dilim varmıyor o yüzden o konuya hiç girmiyorum.
    Bence en başka mesajlarıdnada dediğin gibi teknoloji işi şans ama bence markayı kötüleme. Bende 5 yıl msi laptop kullandım, banamısın demedi. 2014 parasıylada 6-7 bin tl vemriştim. Ama burada önemli olan satış sonrası. Kesinlikle herhangi bir cihaz vs alacaksanız amazonu tercih edin. Bana göre en iyisiler. Hatta hesaplıda yakalayabiliyorsunuz. Örneğin 2 gün önce 1.2500 tlye senin kullandıgının üst modelini aldım. SSD için içini açtım ama olmuyormuş. İade işlemi başlattım. Başka firma olsa almazdı ama onlara sorarak işelm yaptım açabilirmiyim diye. adamalr öğrenip döndüler açabilirsiniz diye. Hepsiburada ile benımde anılarım oldu bende pek tavsiye etmem ama MSI iyi markadır.




  • Aynı şey ac Asus modem için bende de olmuştu. Benim aldımda 250 liraydı. Sonra 500 liraya çıktı. Değişim yapmak yerine aylar sonra para iadesi yaptılar. Yanlız burada şöyle bir sorun var. Sizin aldınız ürün 1 lirayken iade istediğinizde ürün fiyatı iki katına çıkmışsa hakem heyeti size eski fiyatın parasını iade ediyor. Yeni fiyatı umursamıyor.

    Ben Amazon ABD den 800 dolarlık tablet aldım. İşimi görmedi iade ettim. Tüm parayı geri ödediler. hepsi burada çakal firma. Şu senetle satış yapan evkurcular gibi. Bok yesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.