Şimdi Ara

Hepsiburada Monitör mağduriyeti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alışverişte ciddi fark yoksa öncelik amazonun satıcı olduğu amazon.com.tr Diğerlerine sonra bakarım artık. Geçen yıl tecrübe ettim ve on numara sistem. Böylece müşteri kazanıyorlar. Diğerleri de mşteri hatası desin dursun.

  • Amazon varken üçüncü sınıf siteleri kullanmamanızı tavsiye ediyorum.
    THH lehinize karar verir ancak o süreçte geçen zaman sizi yoracak. Hakkınızı aramaktan çekinmeyin. Seve seve ödeyecekler.
    Kendi gönderdikleri kargonun cezasını siz çekmeyin.
    Gönderirken ikinci bir kutuya koymayı akıl edememişler.
    Lan Amazon tırnak makasını bile kutuyla gönderiyor. Üçüncü sınıf siteler ya örnek alacaklar ya da batacaklar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yav size yüz kere söyledik Hepsiburada dan tirnak makasi bile alinmaz yapmayin etmeyin ucuz diye koşuyorsunuz sonra burda agliyorsunuz ALMAYİNNNN

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son 1 senedır neredeyse sadece Amazon dan alışveriş yapıyorum. A sitesinde 200 TL daha ucuz ise bile gidip Amazon dan alıyorum. Sırf başıma gelen bir garanti rezaleti yüzünden bana öyle yardımcı oldular ki insanın babası yapmaz böyle birseyi 😄 O yüzden 200 300 demeden sadece Amazon dan alıyorum eğer yoksa ve acil de değil ise almıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hakem heyeti filan ugrasmayin kariyla satin bu konuyu da arada guncelleyin. Ben de hbden monitor aldim. Sikinti olursa iade ederim diye demek sorun olsaydi ben de ugrasacaktim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AREryilmaz

    Yanlış iş yapmışsın. Hepsiburadayla gene bir monitörde takılmış piksel sorunu yaşamıştım. İade almamak için her türlü pisliği denediler. Şimdi arkadaşlar şu anlatacaklarım çok dikkatli okuyun çok önemli bilgi:
    Cayma hakkı ve iade hukuki olarak farklı şeyler olduğu için müşteri temsilcisi konuyu siz açmadığınız sürece konu cayma hakkına gelmesin diye aktif olarka uğraşacaktır. Eğer 15 gününüz dolmadıysa ürünü 14 gün kullanmış olsanız bile cayma hakkı kapsamında alımdan cayma hakkınız var. Sizin açınızdan bu bir iade fakat belirtmiş olduğum üzere işin hukuki boyutu çok farklı.
    Kullanılmasıyla niteliği eksilen veya evsafı bozulan iç çamaşırı, diş fırçası gibi ürünler haricinde buzdolabı çamaşır makinesi dahil her türlü elektronik eşyanın alımı cayma hakkına tabidir. Dolayısıyla monitör de olsa elektrik süpürgesi de olsa, kullanmış da olsanız çatır çatır cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz.
    Gelecekte böyle sıkıntılar yaşadığınızda doğrudan telefonu kaldırıp cayma hakkımı kullanacağım demeniz gerekiyor. Müşteri temsilcisi şirketi hukuken zna altında bırakmayacak şekilde sizi yanlış yönlendirmeye çalışacaktır, cevabınız şu; haklarının tam olarak bilincindeyim, beni şu anda şirketinizi suçlu göstermeyecek şekilde yanlış yönlendirmeye çalışıyorsunuz, hemen bana şirkete ait resmi mail adresi ve yazışma adresi bildirmezseniz sizi şikayet ederim, konuşmalar da kaydedildiği için başınıza neler geleceğini biliyorsunuz".
    Sonra bakın nasıl tıkır tıkır işiniz halloluyor. Deneyin lütfen.
    Hocam yazıcılar cayma hakkına tabi midir? 2 sayfa falan çıkardık. Niteliği eksilmiş mi olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 28 Kasım 2021; 19:25:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada iadeleri kendi kargosu ile aldırıyor aras ile aldırmıyor bende ürün iadesi başlattım kapıdan alınsın seçtim hepsijet alım tarihî verdi isterse hepsimat teslim noktalarına bırakabiliyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili dağdan yeni inen arkadaşlar, burada satıcıyı ve Hepsiburada 'yı savunmuşsunuz. İsterse kutuyu açar ve kullanır ürüne zarar vermediği sürece 14 gün içerisinde iade hakkı yasal olarak tüketicinin bulunmaktadır. Böyle saçmalık mı olur? Ya para aldınız satıcıyı savunmak için ya da yasa diye bir kavramdan haberiniz yok.

  • hakkını ara hepsiburadaya kaptırma paranı

  • amazon ingiltereden 6800xt ekran kartı aldım. kart bozuldu. hiç sorgu sual yok direk iade oluşturdular, kartı geri gönderdim direk iade onaylandı. burdan kargoya verdiğim ücreti de ek olarak iade edecekler.

  • Kullanmaya çalıştığım, kullanmak için kendimi zorladığım TN panelli Acer monitörü dayanamayarak 13. gün iade talebi ederek geri gönderdim (Satıcı HB o zamanlar pazar yeri değildi.) Yine HB den 100 TL ucuza hiçbir yerde yorumu incelemesi olmayan Dell marka TN panel monitör almıştım. Hala sapa sağlam duruyor, güya ikisi de TN panel biri 3 cm kafayı oynatsan renk menk kalmıyordu diğerinde neredeyse 170 derece açı var.

  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

    kargoya ben götüreceğim seçeneğini seç aras kargo çıkacak . başka kargo çıkmaz. boş yapmaya gerek yok.

  • @crow in cornfield asıl boş konuşan sensin ben adresten alım için yazdım kendin şubeye vereceksen zaten farklı kargo çıkar


    sen h.b aras ile anlaşmalı diyorsun adresten alımda arası göndermiyor diyorum işine bak

  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

    8 ay süren de var benim çok uzun sürüyor artık herkesi dolandırdıkları ve thhye mağdur bıraktıkları için birde thhlerde çok az kişi çalışıyor baştansavma yapıyorlar benim kesin kazanacağım şey kaybettim açıklamada da satıcıyla konuşma gereği duymamışlar dalga geçer gibi thhde çok bozdu

  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla kartuşu veya toneri sarf malzemesi olduğu için kullanılmış olup nitelik kaybeder ama yazıcının kendisi için bu geçerli olmaz. En kötü içindeki kartuşun parasını isteyebilir ama o zaman sen de o deneme kartuşudu zaten bana üreticiden deneme kartuşu fiyatı çıkart dersin. Büyük ihtimalle paşa paşa geri alacaktır kartuşu da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa elektronik yada değerli bir ürünün kargosunu sürat kargodan gittiğini gördüm. Tahminim ki satıcı hepsiburada değil dandik bir alt satıcı. Hepsiburadayı sevmem ama istemerekte olsa bazen oradan alışveriş yapıyorum. Bu zamana kadar sürat kargoyu kullandıklarını görmedim.

  • Geçen sene hb den ısıtıcı aldım, direk kutusunu bantlayıp yollamışlar. Hassas ürün, boru kırık gelse uğraş dur. ..
    Geçen hafta da amazondan çöp poşeti aldım, adamlar kutuya koymuş, yetmemiş birde kutudaki boşluğu kağıt ile doldurmuşlar 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam, teşekkürler

  • berk70 kullanıcısına yanıt

    Biraz abartmışım. Şimdi baktım 8 ay 5 gün beklemişiz. Yine de az değil. Biz özel bir şirkete bir miktar para borçluyduk, onun iptali için başvurduk, adamlar bizi dolandırmıştı. Neyse elimizde ne kadar belge varsa dosyaya ekledik. Savunma argümanlarını önceden düşünüp tüm argümanlarını baştan başvuru dilekçemizde çürüttük. Bu sayede uzunca bir süre beklemiş olsak da lehimize karar çıktı. Ki karışık bir mevzuydu. Yani dosyayı sağlam tutmak önemli bence. Belki de öyle yapmışsınızdır bilmiyorum ama bu yazıyı okuyacaklara önbilgi olsun.


    Biz THH ile ilgili memnun kaldık diyebiliriz ama bir ürün almış olsaydık ve iadesi için bu kadar uzun süre beklemiş olsaydık, lehimize karar çıksa da pek memnun kalmazdık sanırım. Çünkü o para o kadar süre içinde değer kaybedecek.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.