Şimdi Ara

HepsiBurada Boş Kargo / Satıcı CEPTOPTAN / YURTİÇİ KARGO (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
6.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde kaç kişi kargoyu kargocu yanında açıp fatura ile uyuşup uyuşmadığını kontrol ediyor. Teslim aldıktan sonra kargocu zaten kabul etmiyor. Bu yöntemle dolandırıcılık yapmayı en büyük firmalar bile öğrenmiş baksanıza. Forumu aratırsanız hb hakkında şikayetler dizboyu. Bunlar sadece duyduklarımız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede her şeyin suyu çıktığı gibi bu işin de suyu çıkıyor...İyi,faydalı şeyleri yok etmek bizim genlerimizde var sanırım...Geçmiş olsun...
  • Satıcı hepsiburada değilse çöp bile almam. Amazon için de geçerli. Ben ufak tefek şeylerde aramasam da büyük şeylerde kutuyu hemen yırtıp içinde jelatinli yıpranmamış paketi görmeden kargocuyu göndermem, acelesi varsa kutuyu hızlıca parçalıyorum.
  • Yatanbilgisayardan aldıgım lg marka projeksiyon cihazının kargosunu acınca cihazın kendisi hariç tüm kutu ve içeriğinin olduğunu fark ettiğimde kargocu arkadaş çoktan binayı terk etmişti. Sözde müşteri temsilcisi olacak geva$emsi kadin neredeyse hırssız muamelesi yapmaya niyetlendiginde anladımki işler sarpa saracak. Kargocu elamanı geri çağıp uyduruk bir tutanak sonrası 1 hafta uğraştıktan sonra Samsundaki yatanbilgisayardaki teşhir ürünün kutusunu paketleyip yollamışlar. Tabi ürün hala teşhirde olduğu anlaşıldı. Aynı gevaşemsi hatun kişi şikayet edildiği ve haklı olmadı için özür telefonu için aramak zorunda kalınca (hala samimi değil ve küstah halde) iyi bir hayat dersini haketmişti. Dersinine aldı zaten. Geçmiş olsun. Hiç bir sonuç alamazsan eğer bayinin önüne hatalı üretim aracı park edip kocaman afiş asan araç sahibi taktiği yap. Aynı kutuyu açarken video cek koy youtube bak neler oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu işin cılkı çıktığını ne zamandır söylüyoruz ama değişen bir şey olmuyor
    normalde koliyi kargocunun yanında açıp kontrol etmeniz gerekiyor ama özellikle yurtiçi buna yanaşmak istemiyor
    her firmayla anlaşmışlar ,birkaç kuruş düşük fiyat vererek ,bu nedenle kargolar yığılıyor ve dağıtıcı nefes almaya zaman bulamıyor
    ben uygulama olarak değeri yüksek veya kırılma ihtimali olan ürünü kargocuyla kavga dövüş açtırıp bakıp ondan sonra alıyorum
    diğerleri ise şansa kalıyor
  • boş kutuyu elinize aldığınızda anlardınız
  • Hepsiburada.com'da bu diğer satıcılar olayı girdikten sonra daha kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Zamanım varsa mis gibi aliexpress'ı gearbest'i var o olmadı n11 ne güne duruyor.

    Şu bir gerçek ki çinli esnaf,tüccar,iş adamı çok ama çok daha dürüst.
  • Kargoyu açarken videoya alın en iyi delil kontrol bantlarını vs. yakından çekin.
  • Hocam çok geçmiş olsun bu durumun aynısını hepsiburada denen oluşum (2011 yılıydı sanırım) bana da yaşattı.Park sensörü sipariş vermiştim;ama kutu boş çıktı.Müşteri hizmetlerini aradım, mail attım, internet üzerinden şikayet forumlarına yazdım.Süreç ne oldu, sonuç alabildin mi dersen:Bana maille dönüp kutuyu onlara geri kargolamamı istediler.Boş kutuyu geri göndermek bana çok saçma geldiği için Allah belanızı versin diyip üzerine su içtim.
    Bu arada yapılan yorumlarda "kutunun boş olduğunu anlamadın mı?" şeklinde ifadeler var.O iş öyle olmuyor arkadaşlar.Yıllardır yüzlerce kargo almış göndermiş biriyim(eminim siz de çokça yapmışsınızdır) acaba hanginiz bir kargoyu teslim alırken içi dolu mu acaba diye soruyor ki?
  • kötü bir durum geçmiş ola
  • iskenderunal İ kullanıcısına yanıt
    türkiyede hiç bir kargo kolinin açılmasını beklemiyor, senin yapacağın; hepsiburada paketle aşamasını videoya çekiyor o görüntüleri kontrol etmelerini ve hatta sana da göndermelerini iste, oradan boş çıktıysa belli olur ama kargoda bir şey olduysa o zaman durum daha karmaşık. maille uğraşma direk telefon et.
  • Hocam çok geçmiş olsun umarım lehine olan bir sonuç alırsın.

    Haklısınız hocam bende kargo görevlisini göndermeden 2-3 sefer gelen kargoyu incelerken adamın tavırları, adamı bekletirken beni rahatsız ediyor 1-2 defa kusura bakmayın sizi de bekletiyorum demek zorunda bırakıyor insanı.
  • var mı bi gelişme
  • Satıcısı hepsiburada olmayan ürünleri almayin arkadaslar. Vr box sanal gerceklik gozlugu aldim satici vr max diye bi marka gondermis. Allahtan hiyar gondermemis. İade edemedim cünkü islerim yogundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bundan yıllar önce de bir aralar yaşandığı gibi HEPSİBURADA yine saçma sapan bir boşvermişlik ve açgözlülük döneminden geçiyor. mağdur olup üzülmemek için kullanmayınız yada gelen ürünleri n11 veya gg'den almışcasına didik ederek alınız. ve sana kocaman bir hb bir sen kalmıştın y.vş.mayan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GENERAL006

    Kargoyu açarken videoya alın en iyi delil kontrol bantlarını vs. yakından çekin.

    adam onu da kabul etmiyorum diyebilir
    çünkü kargoyu kargocunun yanında açıp kontrol ettikten sonra teslim alın deniliyor
    satış yapan firmalardan önce bu kargoculara bir ayar çekmek şart
    birde mahkemelik olsan acaba o video delil kabul edilir mi ?
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    benim alışverişimde satıcı hepsiburada idi ama yine de hediye olan ayakkabıyı göndermediler ve bin türlü yalan sçylediler.
  • warland kullanıcısına yanıt
    işte bu yüzden bu ülkede ne e-ticaret ne de genel ticaret olamsı gereken yerde. reklamına baksan amazon mubarek ama müşteri desteği sıfır HBnin. yıllar önce 9 kitap aldım kutudan biri çıkmadı aylarca aradım mail attım sonuç sıfır. alışveriş mi yapıyoruz kollu makinada kumar mı oynuyoruz belli değil.
    çoğunluk firmalar böyle. money bonus kartımın SKT sine 1 ay varken içindeki puanları kullanamadım, neymiş yenisi gelecekmiş ona yükleyeceklermiş. yenisi geldi ve ona yüklenen eski puanları 2 gün sonra kullandm aynı gece puanı geri alıp eksi puana düşürmüşler plazadaki 40 haramiler. diyorum neden sildiniz süresi 2 gün önce doldu diyor, iyi de süresi varken kullanamadım ve puan karttayken de kullandım, cvp yok. sonra reklam ver: ugi sor bakalım başka bir arzuları varmıymış? var UGİ: batarsınız inşallah. ulan 15 tl puan için düştüğünüz duruma bak. üçkağıtçı firmaların batmasını dilemekten bedduadan dilim yoruldu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

    quote:

    Orijinalden alıntı: GENERAL006

    Kargoyu açarken videoya alın en iyi delil kontrol bantlarını vs. yakından çekin.

    adam onu da kabul etmiyorum diyebilir
    çünkü kargoyu kargocunun yanında açıp kontrol ettikten sonra teslim alın deniliyor
    satış yapan firmalardan önce bu kargoculara bir ayar çekmek şart
    birde mahkemelik olsan acaba o video delil kabul edilir mi ?

    Ben mahkeme için düşündüm kabul edeceklerdir bence, malesef kargocularda öyle bi sıkıntı var tutanak tutamam diyorlar şirkette tutanak istiyor danışıklı dövüş olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lnsurgent

    boş kutuyu elinize aldığınızda anlardınız

    dış koli ve içinde de fotoğraf makinesin kutusu, klavusu vs vardı. Yani toplam ağırlık 1kg civarında ise eksik olan ağırlık 350 gr civarında. Yinede fark ettik fakat kargocunun yanında değildik. :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.